perjantaina, syyskuuta 18, 2015

Tasa-arvotyttö törisee

Youtubesta silmääni sattui seuraava tasa-arvotörinä. Tyttö kieltää olevansa feministi ja sanoo sen sijaan olevansa equalisti.Käsittelyssä ovat nuorten ongelmat.


Tyttö löytää seuraavia epäkohtia:
  1. Jos tyttö on monen kaa, hän on huora, mutta jos poika tekee saman, niin respektii! Miksi? Miksi? Tää on niin ärsyttävää.
  2. Laittaa kuvan itsestään. Pojat saa vastauksen: "Sulla on hienot lihakset" Tyttö saa vastauksen: "Laita lisää vaatteita päälle". Miksei naiset saa kävellä topless?
  3. Naisen pitää olla hyvä keittiössä. Naisen pitää olla hyvää vaimomatskua. Miksi nainen kuuluu keittiöön?
  4. Miks homo on negatiivinen? Miks pojat ei saa meikata, koska niitä pidetään transuina? Ei se tee niistä vähemmän miehekkäitä? Ei aivot ole erilaisia, vaikka me ollaan tyttöjä ja poikii.
  5. Miksi mies tuo perheessä rahat kotiin?
  6. Miks naiset saa huonompia asemia töissä? Miks me ollaan niin huonoja?
  7. Miks poikien pitää tehdä aloite? Monet pojat on kuset housuissa peloissaan. Tytöt, menkää tekemään aloitteita!
  8. Catcalling ei ole hauskaa. Kukaan nainen ei tykkää, kun 60-vuotias huutaa perään.
  9. Vaatteista on kiinni, tuletko raiskatuksi tai ei.
  10. Miksi pojilla pitää olla täydelliset lihakset. Se on turha kriteeri.
Tytön kannattaisi lukea ensialkuun kirjani Naisten seksuaalinen valta. Sieltä selviää vastaus useimpiin esitettyihin kysymyskiin.

Naisten seksuaalisuus on arvokkaampaa kuin miesten seksuaalisuus, mikä johtaa epätasa-arvoisuuteen pariutumismarkkinoilla. Naisten seksuaalisuuteen kohdistuu enemmän kysyntää, mikä tekee naisista niukan resussin.

Miehen seksuaalisuuden puuttuva arvo pakottaa miehet kompensoimaan alhaista arvoaan muilla elämänalueilla, mikä johtaa miesten ja naisten erilaiseen käytökseen.

Lyhyitä vastauksia joihinkin tytön kysymyksiin

1. Monen tytön kanssa oleminen on vaikea ja sankarillinen saavutus, mutta monen miehen kanssa oleminen on helppoa kuin leivän syönti. Ero on sama kuin satasen ansaitsemisessa ja tai sen tuhlaamisessa.
2.Naisten topless pukeutuminen aiheuttaisi valtavasti närää muissa naisissa, joilla ei ole kunnon varustuksia.
4. Miehen pitää ansaita arvonsa tekemällä miehisiä tekoja ja hankkimalla miehistä valtaa. Meikkaminen on naisisen vallan hamuamista, johon miehellä ei ole resursseja, koska meikkaaminen ei tee miehestä viehättävämpää.
5. Mies tuo perheessä rahat kotiin, koska miehen on kompensoitava oman seksuaalisen arvonsa puutteet muilla resursseilla.
6. Naisten ei tarvitse tehdä miehiin vaikutusta rahalla, joten naisilla on vähemmän motivaatiota työskennellä ankarasti.
7. Poikien on tehtävä aloite, koska jos he eivät sitä tee, niin ei sitä tee kukaan muukaan. Se on alhaisesta seksuaalisesta arvosta johtuva pakko. Miksi työttömän on haettava töitä sen sijaan, että työnantaja tulee kyselemään työtöntä töihin?
8. Miehiä ei catcallata, koska miehen vartalolla ei ole seksuaalista arvoa.

32 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Demarinaiset juhlivat mutta vielä on työsarkaa edessä – ”Käynnissä heiluriliike väärään suuntaan”

Tuskinpa taisivat arvata sosialidemokraattisen liikkeen tomerat naiset, millaisen pyörän pistivät liikkeelle 115 vuotta sitten, kun perustivat Suomen työläisnaisten liiton. Pitkää ja välillä tuskallistakin tietä juhlitaan lauantaina, kun Sosialidemokraattiset naiset valloittavat eduskunnan pikkuparlamentin.

Paikka on mitä osuvin: talo haluttiin aikoinaan nimetä Suomen ensimmäisen naisministerin – demari totta kai – Miina Sillanpään mukaan. Se ei kuitenkaan valitettavasti onnistunut.

Demarinaisten puheenjohtaja, kansanedustaja Tytti Tuppurainen on ylpeä ”naisistaan”, niin tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden esitaistelijoista kuin nykyajan sankareista.

– Naisliike on ollut vahvasti mukana luomassa niitä instituutioita, joita me pidämme nyt itsestäänselvyytenä. Ylisanoja käyttämättä voi sanoa, että viime vuosisata oli sosialidemokratian vuosisata.

Suomen naiset saivat poliittiset oikeudet, äänioikeuden ja oikeuden asettua ehdolle vaaleissa, ensimmäisten joukossa maailmassa. Naisten rooli oli tärkeä, kun Suomeen tuli muun muassa peruskoulu ja kansanterveyslaki. Tärkeitä merkkipaaluja matkalla kohti tasa-arvoa.

Anonyymi kirjoitti...

Naisten äänioikeus ei yksinään edusta tasa-arvoa, vaan se, että Suomessa sekä miehet että naiset saivat yleisen äänioikeuden täsmälleen samana päivänä.

Anonyymi kirjoitti...

Naispankkiiri valittaa: Miesten "hiihtoreissut" olivatkin viinanhuuruisia seksimatkoja

Investointipankki Jefferies Groupin entinen työntekijä Dalal Alaoui Belghiti on haastanut yhtiön oikeuteen väittämällä, että hänet jätettiin tahallisesti kutsumatta työhön littyvälle hiihtomatkalle, jotta mieshenkilöstö ja -asiakaskunta voisi vapaasti heittäytyä alkoholin ja seksin täyteisiin harrasteisiin.

Alaoui Belghiti irtisanoutui maaliskuussa 2014 työskenneltyään yhtiön Euroopan luottomyyntitiimissä.

"Se oli hyvin tiedossa Jefferiesillä, että viinanhuuruiset juhlat ja seksuaaliset aktiviteetit olivat suurin osa hiihtoreissujen viihteestä", Alaoui Belghiti on kertonut Bloombergin mukaan.

Hän kertoi oikeudessa, että kerran häntä harkittiin otettavaksi mukaan reissulle asiakkaiden "silmäniloksi".

Alaoui Belghitin haasteen taustalla on väite, että pankin miestyöntekijöt kohtelivat naiskollegoita "seksiobjekteina" ja pitivät yllä "syrjinnän kulttuuria", minkä vuoksi hän itse myös päätti irtisanoutua.

Jefferiesin edustaja Richard Khaleel on sanonut, että Alaoui Belghitin syytökset ovat "perättömiä, ja odotamme voittoa tuomioistuimessa".

Oikeuden edessä pankin edustaja on sanonut, että Alaoui Belghitin vähäinen kokemus alalta ja vetäytyminen tiimin kanssakäymisestä johti hänen suorituksensa heikentymiseen.

Alaoui Belghiti työskenteli Jefferiesillä vuodesta 2010 tienaten peruspalkkana 175 000 puntaa vuodessa. Aiemmin hän oli työskennellyt Lehman Brothersilla.

Anonyymi kirjoitti...

Tehyn hallituksen jäsen: Naisen euro pienenee leikkausten myötä edelleen

Naisen euro pienenee, jos hallituksen leikkaukset menevät läpi, Tehyn hallituksen jäsen Vilja Laurila arvioi. Leikkaukset sattuisivat kipeimmin matalapalkkaisiin naisiin, joten miesten ja naisten euron välinen ero saattaa kasvaa.

Sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestön Tehyn hallituksen jäsen Vilja Laurila vastustaa hallituksen suunnittelemia leikkauksia, jotka vaikuttavat eniten matalapalkkaisille ja naisvaltaisille aloille.

Laurilan mukaan leikkaukset vaikuttavat jopa tasa-arvoon.

– Nythän naisten euro pienenee ja ero miesten euroon kasvaa.

Peruspalkka ei ole vetovoimainen

Sairaanhoitajana Pohjois-Karjalan keskussairaalassa työskentelevä Laurila arvioi, että hoitoalan vetovoima laskee merkittävästi, jos palkkojen lisiä leikataan. Leikkaukset voivat pienentää palkkapussia jopa 10 prosenttia.

Esimerkiksi Pohjois-Karjalan keskussairaalassa sairaanhoitajan peruspalkka on bruttona 2 280 euroa.

– Vastavalmistuneella ei ole mitään muuta kuin peruspalkka.

Tohmajärven kunnanvaltuustossa kokoomuksen riveissä istuva Laurila kertoo, että lomaoikeuden leikkaukset toisivat myös työttömyyttä tehyläisille.

– Määräaikaisia sijaisia, jotka ovat lomittaneet, jouduttaisiin irtisanomaan, Vilja Laurila kauhistelee.

Anonyymi kirjoitti...

Mieskollegoja syrjinnästä syyttänyt naispankkiiri veti jutun oikeudest

nvestointipankki Jefferies Groupin entinen työntekijä Dalal Alaoui Belghiti on vetänyt oikeusjutun pois tuomioistuimesta kesken käsittelyn juuri ennen pankin puolustuspuheenvuoroa.

Alaoui Belghiti irtisanoutui maaliskuussa 2014 työskenneltyään yhtiön Euroopan luottomyyntitiimissä. Hän väitti, että mieskollegojen syrjintä ja epäoikeudenmukainen kohtelu johtivat irtisanoutumiseen.

Hän myös kertoi, että hänet jätettiin tahallisesti kutsumatta työhön littyvälle hiihtomatkalle, jotta mieshenkilöstö ja -asiakaskunta voisi vapaasti heittäytyä alkoholin ja seksin täyteisiin harrasteisiin.

Alaoui Belghitin asianajajat, jotka olivat aiemmin tavoitelleet hänelle 3,5 miljoonan punnan korvauksia, pyysivät oikeusjutun hylkäämistä lontoolaisessa työtuomioistuimessa oikeusistunnon puolivälissä. Kumpikaan osapuoli ei ole antanut asiasta kommentteja istuntosalin ulkopuolella.

Yhtiö on kiistänyt syytökset ja sanonut, että Alaoui Belghitin vähäinen kokemus alalta ja vetäytyminen tiimin kanssakäymisestä johti hänen suorituksensa heikentymiseen.

Jefferiesin asianajaja James Laddie sanoi Bloombergin mukaan aiemmin tällä viikolla ristikuulustelussa Alaoui Belghitille: "Sinulla on ollut ongelmia aiemmassa työpaikassasi johtuen persoonastasi."

Alaoui Belghiti vastasi todistajanlausunnossaan sanoen: "Myönnän, että olen temperamenttinen ja olen aina ollut valmis sanomaan mielipiteeni ääneen ja puolustamaan itseäni."

Alaoui Belghiti työskenteli Jefferiesillä vuodesta 2010 tienaten peruspalkkana 175 000 puntaa vuodessa. Aiemmin hän oli työskennellyt Lehman Brothersilla.

Anonyymi kirjoitti...

Miehille ryhtiliike: Asiat, joita nainen ei siedä tulevassa kumppanissa
Kyselyn perusteella miesten pitäisi päästä eroon passiivisesta käyttäytymisestä.


Parisuhdekouluttaja Chris Armstrong on tehnyt tutkimusta omalla vastaanotollaan ja luennoillaan. Armstrong kysyi lähes 15 000 naiselta, mitkä ovat suurimpia miehen käytöksestä johtuvia esteitä suhteen muodostumiselle. Viisi yleisintä syytä, miksi nainen ei halua suhteeseen miehen kanssa, nousi esiin selvästi.

Armstrong kertoo kolumnissaan Divorced Moms -sivustolla, että vastauksissa oli mukana myös miehen ulkonäköön liittyviä syitä, mutta ne hän jätti tästä listauksesta pois ja keskittyi pelkästään siihen, mikä naisten mielestä mättää miesten käyttäytymisessä.

Suhde ei suinkaan aina kariudu siihen, että mies ei ole keskustelijaluontoinen, vaikka se tulikin kyselyssä kuudennelle sijalle. Naisten listaamat muut syyt liittyvät myös hyvin paljon passiiviseen käyttäytymiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Noloimmat kondomitarinat – voitko lukea näitä tuntematta myötähäpeää?

Buzzfeed keräsi lukijoidensa noloimmat kondomitarinat. Voitko lukea näitä irvistämättä myötähäpeästä?

Kokemattomuus, allergiset reaktiot ja muut kommellukset voivat tehdä kondomin käytöstä haastavampaa kuin uskoit olevan mahdollistakaan.

Lue Buzzfeedin lukijoiltaan keräämät hupaisat kondomitarinat.

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: En ole vielä edes suudellut tyttöä - Olen miettinyt myös seksuaalisuuttani, mutta...

Hei! Olen tässä miettinyt, että kuinka tarkkoja naiset ovat seuransa kanssa?
Nimittäin olen jo 17-vuotias, enkä ole ikinä edes suudellut tyttöä, ja parisuhteeseen liittyminen tuntuu mahdottomalta. En itse näe ulkonäössäni mitään vikaa, olen aika pitkä ja melko urheilullinen. Tytöille puhuminen on muutenkin ollut vaikeaa minulle, mikä voisi auttaa?

Haluaisin nytten varsinkin kun muutan omilleni löytää jonkun jonka kanssa viettää arkea. Olen miettinyt myös seksuaalista suuntautumista, ja en tunne myöskään mitään vetoa miehiin missään mielessä ja haluaisin kovasti löytää itselleni kumppanin. Mikä avuksi?

Nimimerkki: Ikuisesti yksin, mies 17 vuotta

Anonyymi kirjoitti...

Seitsemän väittämää deittailun muuttumisesta – oletko samaa mieltä?

Deittailun säännöt ja tavat ovat muuttuneet "vanhoista hyvistä ajoista". Uuteen ihmiseen tutustuminen jännittää kuitenkin edelleen, eivätkä hyvät neuvot ole pahitteeksi.

Internet ja erilaiset sovellukset helpottavat uusien ihmisten tapaamista, mutta ne ovat samalla muuttaneet treffeillä käyntiin liittyviä tapoja. Huffington Post pyysi Facebook-seuraajiaan kertomaan, mitä he eniten kaipaavat entisaikojen tapailukulttuurissa. Lue listaus – oletko samaa mieltä väittämien kanssa?

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaisilotyttö: Jos saa horolta hivin, niin sehän on oma moka!

Suomalainen kohuilotyttö eli suosituksi muodostunutta blogia pitävä 23-vuotias neitokainen avautuu tuoreessa kirjoituksessaan ahdistelluksi tulemisestaan.

-Jouduin oikein antamaan lehtijutun aiheesta, kun muuan hullu alkoi ahdistella minua. Yleispätevästi on todettava, että huora saa olla rauhassa, ainakin suomalainen huora. Mutta tämä oli joku hullu, joka selvitti jollain oudolla tavalla nimeni (otin vastaan kotona) ja soitteli sitten mun oikeeseen puhelinliittymään…tai itse asiassa tekstaili. Ne viestit olivat vihjailevia, eräänlaisella tavalla peiteltyjä uhkailuja. Hän kyseli mitä mahtaisivat naapurini ja sukulaiseni sanoa työstäni.

Nainen sai selvitettyä asian omatoimisesti mutta harkitsi ottavansa yhteyttä poliisiin.

Suomalaisilotyttö ottaa kantaa myös viime aikoina puhuttaneeseen tapaukseen, jossa arveltiin poliisin etsineen ulkomaalaisen prostituoidun asiakkaita hi-virustartunnan pelossa.

-Kyllä pitäisi kellojen soida asiakkailla, jos joku antaa paljaalla naiskennella, sillä kukaan itseään kunnioittava horo ei tietenkään anna. Mitä järkeä tuossa on. Olen sitä mieltä että se joka on paljaalla pannut on kyllä vähän itsekin vastuussa hivistään, ilotyttö laukoo blogissaan.

Nainen on aikeissa perustaa ilotyttökoulun kaikille alalle aikoville suomalaisnaisille. Hurjia tarinoita blogipostauksessa.

AinoNurminen kirjoitti...

Hei!


Minun nimeni on Aino ja olen freelancer Promo logic:lla, nettimedia toimistolla. Olisimme kiinnostuneita lisäämään 2-3 lausetta ja linkin teidän sivullenne sovittuun hintaan vuodeksi.

Olkaa hyvä ja ilmoittakaa jos tämä kuullostaa kiinnostavalta ja annan lisätietoja. Jos omistatte myös muita sivuja, olkaa hyvä ja liittäkää niiden URL osoitteet jotta voin käydä myös ne läpi mahdollista sopimusta varten.

Kiitos ja pikaisiin kuulemiin!

Ystävällisin terveisin

Aino Nurminen
nurmien.aino@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

VG: Nainen yritti puukottaa lasta Oslossa – poliisi ampui - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Kuollut pikkutyttö löytyi satamasta Bostonissa – henkilöllisyys selvisi vihdoin, poliisi pidätti äidin - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Kauhavan veri vapisee – turvapaikan­hakijoiden pelätään käyvän käsiksi tyttöihin

Ihan kun puhutaan suoraan, niin kyse on raiskauksesta.

Raiskauksen pelosta.

Siitä, että murrosikäiset tytöt joutuvat samaan pihapiiriin tuntemattomien nuorten miesten kanssa.

Raiskauksen pelosta on kyse, kun Kauhavan kaupunginvaltuuston jäsen, yläkoulun vararehtori ja historianopettaja Eero Paavola (kesk) puuhaa kaupunkinsa koululaisten suojaksi turvasaattueita.

“He ovat nuoria miehiä, ja me tiedämme, mikä kulttuuri heillä siellä on. Nyt meillä on pikkutyttöjä tuolla liikenteessä, kauhistuttaa ajatus. Ei meillä ole varaa yhteenkään onnettomuuteen”, Paavola sanoo.

Paavola huomauttaa lukeneensa pari päivää aiemmin uutisen, jossa joku “rastatukka” oli raiskannut suomalaisnaisen Itä-Suomessa.

Paavolaa hirvittää, että Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevalle Kauhavalle ollaan avaamassa turvapaikanhakijoiden keskusta. Tänne saattaa tulevina viikkoina saapua yli kolmesataa ja myöhemmin ehkä enemmänkin ihmisiä, jotka ovat vaeltaneet Euroopan halki kuka mitäkin sotaa ja kurjuutta pakoon.

Hänen vaimonsa Kirsi Paavola jakaa miehensä huolen.

“Kun katsoo miten tytöt nykyään pukeutuvat, niillä on napapaitoja ja alushousut näkyvät. En usko, että päiväsaikaan mitään sattuu, mutta jos he iskevät silmänsä johonkin tyttöön ja lähtevät seuraamaan heitä...”, hän sanoo keittiössään Kauhavan keskustassa.

Anonyymi kirjoitti...

Yhä useampi nainen hankkii lapsen ilman kumppania

Yhä useampi pääkaupunkiseudulla asuva nainen hankkii lapsen ilman kumppania lahjoitussperman avulla. Lukumääristä ei kerätä Suomessa kattavaa, virallista tilastoa, mutta soittokierros viidelle helsinkiläisille lapsettomuusklinikalle kertoo ilmiön yleistyneen. Klinikat arvioivat, että naisasiakkaita on 5–10 prosenttia kaikista asiakkaista.

Itsellinen nainen voi käytännössä saada lapsen inseminaation tai koeputkihedelmöityksen avulla. Inseminaatioissa itsellisten naisten osuus nousee 20 prosenttiin, sanoo ylilääkäri Kari Ratsula Graviditas-klinikalta.

"Kyllä tämä on selvästi nouseva trendi."

Noin kolmannes klinikan kautta kulkevista lahjoitetuista siittiöistä päätyy itsellisille naisille, toinen kolmannes lesbopareille ja loput heteropareille, hän arvioi.

"On aivan varmaa, että itsellisten naisasiakkaiden määrä on kasvussa", toteaa Väestöliiton lapsettomuusklinikan apulaisylilääkäri Viveca Söderström-Anttila.

"Teemme noin 30 hoitoa vuodessa itsellisille naisille, ja hoitotiedusteluja tulee tuplasti enemmän. Kyllä tämä on vilkastunut selkeästi. Naiset ovat rohkaistuneet", kertoo puolestaan Felicitas-klinikan erikoislääkäri Merja Tuomi-Nikula.

Viralliset tilastot antavat itsellisten naisten lastenhankinnasta vain summittaista tietoa. Vuoden 2014 ennakkotietojen mukaan synnyttäneistä naisista, joiden raskaus oli saanut alkunsa hedelmöityshoidoilla, naimattomia ja yksin asuvia oli noin kuusi prosenttia.

"Voidaan arvioida, että vuosittain noin 150 itsellistä naista synnyttää lapsen", sanoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tutkija Suvi Nipuli. Hedelmöityshoitoihin hakeutuu todennäköisesti enemmän ilman kumppania eläviä naisia, sillä hoidot eivät aina johda toivottuun lopputulokseen.

Anonyymi kirjoitti...

Tatu, 43: Sain ruinattua vaimolta armoseksiä

Kolme miestä kertoo, millaista on elää vuosikausia parisuhteessa ilman seksiä.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Naiset haluavat eron miestä herkemmin - yllättävä syy

Avioliiton perinteiset roolit häiritsevät naisia, väittää tutkimus.

Naiset haluavat avioeron miestä todennäköisemmin. Tuoreen tutkimuksen mukaan naiset tekevät aloitteen avioerossa miestä herkemmin, kertoo Shape.com. Tutkimuksen toteutti Stanfordin yliopisto. Tutkijat havaitsivat, että 2500 avioeroista 69 prosenttia oli naisten alulle panemia.

Tutkimuksesta vastanneen psykologi Michael Rosenfeldin mukaan naiset kertovat suhteen olevan huonompi kuin miehet. Eräs selitys on, että avioliitto ei pysy ajan muutoksissa mukana.

- Avioliitto on hidas toteuttamaan sukupuolten välistä tasa-arvoa. Vaimot ottavat edelleen miehen sukunimen tai ovat painostettuja ottamaan. Aviomiehet puolestaan odottavat vaimon tekevän suurimman osan kotitöistä ja lasten hoidosta, Rosenfeld sanoo.

Koska roolit ovat jumissa, naiset saattavat kokea itsensä onnettomiksi herkemmin. Tutkimuksessa havaittiin, että esimerkiksi avoliitot olivat joustavampia.

- Ei-aviollisissa suhteissa ei ole vahvoja historiallisia odotuksia, joten ne ovat joustavampia ja mukautuvat paremmin moderneille arvoille, kuten naisten odotuksille tasavertaisesta parisuhteesta, Rosenfeld sanoo. Naiset tosin tekivät niissäkin eroaloitteen herkemmin.

Anonyymi kirjoitti...

Seksikolumni: Kunnon "hysteriapano" parantaa kaiken

Kunnon pano parantaa kaiken. Kaiken. Sen tiesi jo Hippokrates.

Oikuttelu, ailahtelevaisuus, ärtyneisyys – tavallisen naisen perusominaisuuksia, eikö? Vaiko hysteriaa?

Jokainen nainen on sisimmässään hiukan hysteerinen, se meille suotakoon. En voi ymmärtää, miksi ihmiskunta menee taaksepäin, ja häpeää omaa historiaansa.

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsalaisessa deittisovelluksessa kuvasi saa olla korkeintaan kuusi tuntia vanha
Oletko joutunut tilanteeseen, jossa treffikumppanisi ei ole näyttänytkään samalta kuin deittisivuston kuvissa? Nyt tähän on löytynyt ratkaisu!


Tekeekö sinunkin joskus mielesi laittaa kumppania etsiessä deittisovellukseen pari vuotta vanha kuva, jossa olet hieman nuoremman näköinen ja kenties muutaman kilon laihempi? Tai joudutko joskus miettimään onko treffikumppanisi oikeasti saman näköinen kuin kuvissa? Nyt on onneksi löytynyt sovellus, joka takaa sen, että mahdollisen treffikumppanin kuva ei ole vuosien takaa.

Ruotsalainen deittisivusto 7Heaven pitää sivustollaan ainoastaan jäseniä, joiden kuvat on otettu viimeisen kuuden tunnin sisään. Sovellukseen rekisteröityessäsi kuvasi saa siis olla korkeintaan kuusi tuntia vanha. Sovellus pystyy tarkastamaan kuvien aikaleimat, joten sitä on turha edes yrittää huijata.

Käyttäjät voivat ladata sovellukseen uusia kuvia halutessaan, mutta kuvan täytyy olla juuri otettu. 7Heaven-sovellus haluaa näyttää ainoastaan autenttisia kuvia potentiaalisille deittikumppaneille.

Anonyymi kirjoitti...

Britannian vanhin domina eläkkeelle: "Olen piiskannut tunnettuja miehiä

Iso-Britannian iäkkäin domina, Susan Dawson, aikoo jäädä eläkkeelle, kertoo The Daily Mail.

66-vuotias nainen on ehtinyt toimia alalla yli neljännesvuosisadan.

Hänen asiakkaisiinsa on lähteen mukaan kuulunut arvostettuja poliitikoita, tuomareita, pankkiireita ja lentäjiä.

- En ehkä näe heitä enää tyrmässäni, mutta näen heitä televisiossa koko ajan. En koskaan paljastaisi heidän nimiään, mutta voin hyvin sanoa, että olen piiskannut joitakin hyvin tunnettuja miehiä, hän selittää lähteelle.

Dawson laajensi aikanaan Norfolkissa sijaitsevan Bed & Breakfast-vierastalonsa palveluja myös S&M-leikkeihin.

Hänen päätymisensä dominaksi oli täysi vahinko; hän ei ollut koskaan kuullutkaan S&M:stä, ennen kuin joutui etsimään lisätienestejä talvikuukausiin, jolloin vierastalossa oli vähemmän asiakkaita.

Hänen aviomiehestään, Paulista, ratkaisu kuulosti täysin luonnolliselta, sillä hänen mukaansa Dawson oli niin "määräilevä".

- Minusta tuli domina vahingossa, mutta osoittauduin erittäin hyväksi siinä. Mikään ei ole niin voimaannuttavaa, kuin se, että mies palvoo maata jalkojesi alla, varsinkin tässä iässä, Dawson toteaa The Daily Mailille.

S&M sopi myös hyvin yhteen B&B:N kanssa:

- Se oli todellinen win-win-tilanne. Pääsin laskujen kanssa kamppailusta tilanteeseen, jossa kalenterini oli täynnä miehiä, jotka maksoivat siitä, että saivat pukeutua kotiapulaisiksi ja auttaa minua siivoamaan. Se oli paras bisnespäätös, jonka olen koskaan tehnyt.

Nyt Dawson on yksinkertaisesti väsynyt työntekoon.

Vaikka nainen myöntää edelleen piiskaavansa joitakin pitkäaikaisimmista asiakkaistaan, on hän sulkenut seksiluolansa ja remontoinut tilan asunnoiksi.

- Halusin lopettaa huipulla. Jos olisin jatkanut paljon kauemmin, en olisi enää jaksanut sitoa ja piiskata heitä, Dawson päättää.

Anonyymi kirjoitti...

Isyyslaki mullistuu: Tunnukseen helpotus, sylkinäytekoe ja peruutusmahdollisuus

Uusi isyyslaki on saanut vahvistuksen ja laki tulee voimaan 1. tammikuuta 2016.
Uusi laki sisältää monia muutoksia: isyys voidaan esimerkiksi tunnustaa jo ennen lapsen syntymää. Avoparit voivat voi selvissä tapauksissa tunnustaa isyyden jo äitiysneuvolakäynnin yhteydessä. Samalla pari voi tehdä sopimuksen lapsen yhteishuollosta.

Ennalta tunnustettu isyys on kuitenkin mahdollista peruuttaa 30 päivän kuluessa lapsen syntymästä.

Epäselvissä tilanteissa tai muuten niin haluttaessa isyyden selvittäminen ja tunnustaminen tehdään lastenvalvojan luona lapsen syntymän jälkeen kuten nykyisin.

Isyyden selvittämisessä siirrytään verikokeen ottamisen sijasta suun limakalvolta otettavaan solunäytteeseen, joka voidaan ottaa lastenvalvojan luona. Tämä nopeuttaa huomattavasti tulosten valmistumista.

Avioliittoon syntyvän lapsen isäksi todetaan jatkossakin lapsen äidin aviopuoliso ns. isyysolettaman perusteella.

Merkittävä muutos on myös isyyden vahvistamista koskevan kanneoikeuden palauttaminen takautuvasti niille, jotka ovat syntyneet avioliiton ulkopuolella ennen nykyisen isyyslain voimaantuloa.

Lasten isyys olisi tullut selvittää viiden vuoden aikana, ennen vuotta 1976 voimassa olleen lain mukaan. Käytännössä moni avioliiton ulkopuolella syntynyt jäi ilman isää, jos äiti ei ollut halukas asiaa ajamaan eikä lapsi voinut itse vaikuttaa asiaan.

Uudessa laissa myös äidin oikeus vastustaa lapsen isän selvittämistä loppuu. Tällä pyritään edistämään lapsen oikeutta tietää molemmat biologiset vanhempansa. Äidin sijaan päätöksen isyyden selvittämisen keskeyttämisestä voi rajatuissa tilanteissa tehdä lastenvalvoja.

Lastenvalvojien velvollisuus selvittää isyys laajentuu koskemaan myös 15–17-vuotiaita, kun se nykyisin päättyy lapsen täytettyä 15 vuotta. Lapsella, joka on täyttänyt 15 vuotta, on kuitenkin oikeus kieltää isyyden selvittäminen.

Myös isänä itseään pitävän miehen kanneoikeutta laajennetaan. Mies voi jatkossa nostaa isyyden vahvistamista koskevan kanteen myös tunnustamatta isyyttään.

Pääsääntö on jatkossakin, että perheen ulkopuoliset eivät voi vaatia aviomiehen isyyden kumoamista.

Poikkeustapauksissa, joissa aviomies ei elä perheensä kanssa, isänä itseään pitävä mies voi kuitenkin nostaa isyyden kumoamista koskevan kanteen, jos hänen ja lapsen välille on muodostunut perheyhteyteen rinnastettava suhde.

Anonyymi kirjoitti...

Vuoden naistutkimusteko epäonnistui:

Somalinainen yritti tappaa lapsen veitsellä Oslon keskustassa | MV!!??

No niin femakot, ei kun spaghettia ostamaan!:

Kuinka syödä burka päällä | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Pitävätkö miehet todella suuseksin antamisesta? Miehet vastaavat

"Pitävätkö miehet todella suuseksin antamisesta? Nautin siitä, mutta olen usein epävarma siitä, tekeekö mies sen vain "pakosta"," kysyy nimimerkki Just wondering.

Anonyymi kirjoitti...

Naiset ja monikulttuuri-ideologia?

Anonyymi kirjoitti...

https://heartiste.wordpress.com/2015/09/19/brides-carrying-grooms/

1.kuva: iiiik...hiiri (aika paha)

Anonyymi kirjoitti...

Vicky Rosti: Ikäisilläni miehillä on aina kremppa tai känkkäränkkä

Vicky Rostilla on ollut monta rakkautta. Niistä hän on oppinut, että pitää ottaa nuorempi mies ja kouluttaa hänet.

Kun Vicky Rosti sai 22-vuotiaana kapalon synnytyksen jälkeen rinnan päälle, hän antoi esikoiselleen lupauksen. Vicky kuiskasi sylissä tuhisevalle Antille, että ei haavoita tätä ikinä.

Kymmenisen vuoden kuluttua Virve joutui kuitenkin pyörtämään sanansa.

Lasten isän Jussi Tukian kanssa solmittu avioliitto alkoi rakoilla. Vanhemmat erosivat vuonna 1993.

- Illat olivat surullisia, kun tulin kotiin keikkojen jälkeen. Peittelin itkuiset lapset yksitellen sänkyihin ja yritin selittää, mistä erossa oli kysymys. Sitten itkin yksin vuoteessa ja uskottelin, että pakko tämän oli olla oikein, Vicky kertoo.

Kun Vicky muistelee menneitä paineita, hänen silmänsä kostuvat. Rakkauden raadollisin opetus oli uskaltaa erota yhteisistä lapsista huolimatta.

Anonyymi kirjoitti...

Ohjeistus naisopiskelijoille: Avarat kaula-aukot piiloon, etteivät turvapaikanhakijat hämmenny

Pohjois-Savon opisto on pyrkinyt helpottamaan turvapaikkaa hakevien 16–17-vuotiaiden poikien kotouttamista antamalla pukeutumisohjeita naisopiskelijoille.

Asuntolan ohjaajien mukaan naisten peittävämpi pukeutuminen helpottaisi islamilaisista maista tulevien turvapaikanhakijoiden kohtaamista opistolla.

Viittomakielen ohjaaja-opiskelija Iitu Heilimo pitää ajatusta hyvänä.

– Esimerkiksi tervehtiessä he pystyvät keskittymään tilanteeseen eikä hämmentävään hetkeen, kun naisilla näkyy paljasta pintaa.

Heilimo korostaa, että opiskelijat halusivat toivottaa tervetulleiksi maanantaina saapuneet afganistanilaiset, irakilaiset ja somalialaiset pojat.

– Lähes kaikki olivat sitä mieltä, että totta kai laitetaan jotakin. Ei tarvitse olla avarat kaula-aukot. Keneltäkään ei vaatinut paljoa laittaa vähän korkeampikaulaisempaa paitaa tai huivia kaulaan.

Islamilaisten maiden perinteisen näkemyksen mukaan naisten tulisi pukeutua peittävästi. Monet musliminaiset peittävät hiuksensa, osa myös kaulan ja hartiat. Äärimmäisin asu on koko vartalon peittävä kaapu.

Heilimo uskoo, että erilaisista kulttuureista tulevilla turvapaikanhakijoilla on toisenlaiset tottumukset kuin suomalaisilla.

Opiston uudet asukkaat pyrkivät sopeutumaan Suomeen. He ovat oppineet nopeasti tervehdyssanoja.

– Saman katon alla asutaan ja ollaan tavallaan kämppäkavereita. Olemme opettaneet heille korttipelejä. Ihanaa nähdä miten he yrittävät puhua suomea. Näyttää siltä, että hyvin he ovat kotiutumassa, Heilimo arvioi.

Yhteistä kieltä on ollut vaikea löytää, koska turvapaikanhakijoista harva puhuu englantia.

Afganistanilainen Nawid tuntuu kummastelevan kysymystä suomalaisnaisten pukeutumisesta.

– Ei se ole mikään ongelma.

Anonyymi kirjoitti...

Maahanmuuttovirasto hämmästelee pukeutumisohjeita naisopiskelijoille: "Pukeutuminen kuuluu perusoikeuksiin"

Maahanmuuttoviraston ylitarkastaja Olli Snellman on yllättänyt, että Pohjois-Savon opiston henkilökunta otti opiskelijoiden pukeutumisen puheeksi.

– En ole tämäntyyppiseen ajatukseen törmännyt missään pitkään aikaan.

Pohjois-Savon opisto on pyrkinyt helpottamaan turvapaikkaa hakevien 16–17-vuotiaiden poikien kotouttamista antamalla pukeutumisohjeita naisopiskelijoille. Avarat kaula-aukot on kehotettu peittämään.

Snellman korostaa, että kaikki saavat pukeutua niin kuin haluavat. Se on perusoikeus.

Islam tulee esiin vaihtelevasti arjessa. Uskonnon vaikutus riippuu ihmisestä.

– Ruokailussa se varmaan näkyy.

Uudesta ympäristöstä saa väkisinkin vaikutteita.

– Mukaan sekoittuu länsimaisia piirteitä ja toimintoja. Kulttuurin käsite ei ole jämähtänyt. Eihän suomessakaan ole oikeasti yhtenäiskulttuuria, mutta omia tapoja ja tyylejä on.

Hän pitää hieman vanhakantaisena laatia kulttuureista tarkistuslistoja, joiden mukaan ihmisten kanssa toimitaan. Tarvittaessa tietoa kulttuureista löytää etenkin kirjastosta.

– Opitaan, erehdytään ja sitten taas mennään yhdessä eteenpäin. Arjessa kaikki rakentuu. Toinen ei mene rikki, jos kaikki ei heti loksahda kohdalleen. Voi kysyä, onko ok, jos teen näin.

Snellman ei niinkään puhu kotouttamisesta.

– Keskeistä on pyrkiä edistämään omatoimisuutta ja toimintakykyä.

Anonyymi kirjoitti...

Uhrit kertovat: kyllä miehenkin voi raiskata | IL-TV Doc | Iltalehti.fi

Anonyymi kirjoitti...

Tuore tutkimus paljastaa yllättäviä asioita pornoa katsovista miehistä
Pornoa katsovat miehet näkevät esimerkiksi sukupuolet tasa-arvoisemmin kuin sellaiset, jotka eivät katso pornoa ollenkaan.


Stereotypia pornoa katsovasta miehestä on äidin helmoissa asuva, naisia esineellistävä surullinen tapaus, joka ei koskaan pääse treffeille. The Journal Of Sex Research todistaa stereotypiat kuitenkin vääriksi. Pornoa katsovat miehet ovat nimittäin feministisempiä kuin sellaiset miehet, jotka eivät pornoa katso.

Tutkimuksella haluttiin osoittaa pitävätkö pornoa katselevat miehet naisia vain seksiobjekteina. Tutkimuksessa oli mukana 10 946 miestä ja 14 101 naista. Heiltä kysyttiin muun muassa pornonkatselutottumuksista, abortista, sukupuolien tasa-arvosta ja feminismistä. Tutkimus osoitti, että miehillä, jotka olivat katsoneet vähintään yhden pornografisen elokuvan viime vuonna oli enemmän feministisiä näkemyksiä ja mielipiteitä. Herää kysymys, että kuka katsoo pornoelokuvan kokonaan, saatika vain yhden vuodessa.

Pornoa katsovat kannattavat tasa-arvoa

Tutkimus osoitti, että pornoa kuluttavilla ihmisillä on enemmän tasa-arvoisia mielipiteitä naisten asemasta,vallasta ja kodin ulkopuolella työskentelemisestä. He myös kannattivat aborttia enemmän kuin sellaiset, jotka eivät pornoa katso. Myös naisten kohdalla pornoa katsovat näkevät sukupuolet tasa-arvoisempina kuin ei pornoa katsovat.

Ehkei porno sittenkään ole niin pahasta kuin monet ajattelevat.

Anonyymi kirjoitti...

Jalankulkija hyökkäsi pyöräilijän kimppuun Töölössä – poliisi etsii silminnäkijöitä - Kotimaa - Ilta-Sanomat

...
Poliisi luonnehtii väkivallantekoon syyllistynyttä naista isokokoiseksi ja noin 60-vuotiaaksi.
...

Anonyymi kirjoitti...

Naisen logiikkaa:

Harva mies matkustaa henkensä kaupalla Suomeen päästäkseen käsiksi pikkutyttöihin - Euroopan pakolaiskriisi - Mielipide - Helsingin Sanomat

Nuorten naisten riidalla karu seuraus - kääntöveitsen isku vei vankilaan

Elisa, 33: Olin lesbo, mutta rakastuin mieheen | Tosielämää | Iltalehti.fi

Naisopiskelijoille puhuttu paljastavasta pukeutumisesta opistossa - SS: Turvapaikanhakija hämmentyi

Isä ja tytär riitelivät - tytär päätyi rautoihin ja sairaalaan

Anonyymi kirjoitti...

Miksi naiset pitävät herkkiä miehiä nössöinä? Naiset vastaavat

"Miksi kiltit ja herkät miehet eivät kelpaa naisille, vaan heitä pidetään nössöinä? Aniharva onnistuu parisuhteessa, ellei muuta itseään, mikä on huono asia pitkällä tähtäimellä..." kysyy nimimerkki Jare29.