perjantaina, lokakuuta 23, 2015

Maryan Abdulkarim on pihalla kuin lumiukko

Abdulkarimia pukkaa esiin joka mediasta, kuten Sisuradiosta.Kioskista löytyy myös Saarikoski.Abdulkarimin jutut eivät ole totta kuin siteeksi. Suomi ei ole vaarallinen maa naisille, eikä Hännikäinen ole miesasia-aktivisti tai tietokirjailija.

Abdulkarim saa höpöttää olemattomia mediassa kenenkään kyseenalaistamatta, koska olisi rumaa haastaa suurisilmäistä ja maahanmuuttajataustaista feministiä. Kuka julmuri kehtaa vaatia faktoja moninkertaisesti sorretulta naiselta?

49 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sompanssi

Journalismi rappiolla kirjoitti...

Röyhkeitä liehuvien huumorivaatteiden käyttäjiä ei tässä maassa oikein kukaan kukaan tunnu kyseenalaistavan.

Naisten väkivaltakokemusprosentit saadaan otsikkoon kelpaavan suuriksi vain sillä kun muutamassa prosentissa parisuhteita esiintyvän oikean väkivallan kylkeen koplataan väkivalta-nimikkeen alle kymmenkertaisesti yleisimpiä vähäpätöisiä tekoja, mm. pornon näyttäminen.El Ninja kirjoitti...

Näihin "faktoihin" on täällä jo niin totuttu, ettei niitä jaksa kukaan kyseenalaistaa. Seurauksena on se, että osa ihmisistä oikeasti uskoo niihin.

Nämä faktauskovaiset ovat innokkaita ja puheliaita myös maailmalla. Maan kansainvälinen maine mataa pohjamudissa kun tämän myyräntyön tuloksena maailmalle leviää mitä ihmeellisimpiä uskomuksia. Täällä naisia hakataan työkseen, eikä heille anneta tasavertaisia mahdollisuuksia työmarkkinoilla. On palkkasyrjintää, rasismia ja jopa juutalaisvastaisuutta. Näissä jutuissa liioittelu on hyve, ja mitä pahemman kuuloista settiä keksitään, sen parempi.

Viimeksi näiden juttujen seurauksiin näytti ottavan tuntumaa Sauli Niinistö kun maailmalla oli sellainen uskomus, ettei Suomi mitenkään osallistu nykyisen pakolaistulvan hoitoon. Nyt näemmä afrikkalainen nainenkin pitää Suomea naisvihamielisenä maana.

Eipä tarvitse paljon ihmetellä miksei tähän maahan saada ulkomaisia investointeja. Maan brändäys ei ole ihan sitä mitä sen kannattaisi olla.

Anonyymi kirjoitti...

Urheilija paljastaa: "Kilpailimme siitä, kuka harrastaa seksiä useimman kanssa"

Myös Amerikassa urheilutähteys ja naiskauneus löytävät yhteen. Aina tähtäimenä ei ole suhde, saati avioituminen - ainakaan päätellen Nymag.com-verkkosivujen korispelaajan avautumisesta.

- Tytöt viestittävät ja menevät suoraan asiaan sanomalla ”Let's hook up".

Viestiväylinä toimivat nykyaikaiseen tapaan Twitter, Instagram, Snapchat tai Facebook.

- Sanoisin, että lyöttäydyn yhteen (jonkun tytön kanssa) neljä tai viisi kertaa viikossa. Joskus viikonloppuisin on kaksi tai kolme eri tyttöä. Monet heistä ovat kiinnostuneita vain siksi, että olen korispelaaja, nimetön koripalloilija kertoo Nymag.comin haastattelussa.

- Rookie-kesän aikana kilpailimme siitä, kuka harrastaa seksiä useimman naisen kanssa. Meillä on pistejärjestelmä ja kutsuimme porukkaamme nimellä Elite Fucking Committee.

Nymag.comin haastattelema koripalloilija pelaa yliopistosarjassa, joka on erittäin suosittu Yhdysvalloissa.

- Minulla on tyttöjä useissa sarjan kouluissa. He tulevat hotellihuoneeseeni, kun olemme vieraspelimatkalla, hän kertoo.

- Olen tehnyt muutaman kerran sen virheen, että olen antanut heidän jäädä yöksi, ja sitten olen ollut seuraavan päivän pelissä väsynyt. Nyt kohteliaasti pyydän heitä poistumaan tai sitten vain menen nukkumaan, ja he ymmärtävät vinkin ja vaikuttavat olevan ihan sinut homman kanssa.

Kaikki eivät ole puuhassa mukana vilpittömin aikein

- Kuka tahansa tyttö, jonka kanssa touhuilen, saattaa valehdella ja sanoa, että raiskasin hänet, korispelaaja kertoo.

- Muistan lukeneeni artikkelin Justin Bieberista, jonka mukaan hänellä olisi suostumuslomake tyttöjen allekirjoitusta varten. Olen ihan oikeasti ajatellut jotain vastaavaa itsellenikin.

Onko ajatus tyttöystävästä täysin suljettu pois?

- Minulla oli tyttöystävä kolmen ja puolen vuoden ajan, ja seksi oli paljon parempaa, kun oli myös tunnetasolla ihastunut toiseen. Nykyäänkin haluan tyttöystävän - mutta kuinka kummassa voin tietää, pitääkö joku minusta vai vain siitä, että olen urheilija?

Anonyymi kirjoitti...

"Kai tätä pitäisi kutsua eräänlaiseksi tasa-arvon voitoksi: Miehet elävät kohta yhtä vanhoiksi kuin naiset – ja jopa vanhemmiksi Britanniassa."

Vertailu ei ole tasa-arvoista niin kauan kuin tutkija vertaa omenoita appelsiineihin. Vaikkakin Britanniassa ylimmän tuloluokan miehet elävät vanhemmiksi kuin naiset keskimäärin, on vertailu ahterista. Pitää verrata samanlaisia miesomenoita ja naisomenoita eikä tehdä vertailua appelsiineihin.

Suomessa vastaava tilasto menee niin, että toimihenkilönaiset elävät 80-vuotiaiksi, työntekijänaiset 76-vuotiaiksi, toimihenkilömiehet 75-vuotiaiksi ja työläismiehet 69-vuotiaiksi. Suomessa keskimääräinen naisten elinikä on noin 78 vuotta ja miesten noin 72 vuotta.

Onko tasa-arvo siis saavutettu, kun toimihenkilömiehet elävät Suomessa yhtä vanhoiksi kuin duunarinaiset? Sehän tapahtuu aivan kohta.

Vastaus on: Feministilogiikalla tasa-arvo on silloin saavutettu.

Anonyymi kirjoitti...

Seuraava esitys:
FRII La 24.10.2015 klo 00.00
Nämä naiset muistetaan karmeista teoistaan. Sarja tutkii naismurhaajien historiaa entisen FBI-agentti Candice DeLongin ja rikosteknisen patologin Janis Amatuzion johdolla. Kukin jakso herättää henkiin neljä aikansa tunnettua tapausta. (Deadly Women, rikostarina, 6. kausi, USA, 2013)

Seuraavat esitykset:
FRII: La 24.10.2015 klo 00.00
FRII: La 24.10.2015 klo 03.45
FRII: Su 25.10.2015 klo 03.05
FRII: Ma 26.10.2015 klo 03.05
FRII: Ke 28.10.2015 klo 23.50
FRII: To 29.10.2015 klo 23.20

Anonyymi kirjoitti...

Miksi lisääntyjät vähättelevät ja piilottelevat raskaus- ja synnytysvaurioita? | Vauva

...
Minä kärsin hyvin pahoista peräsuolen laskeumista. En pidä asiasta meteliä, koska vaiva on uskomattoman kiusallinen ja nöyryyttävä eikä varsinaisesti sopiva keskustelunaihe.
...
Miksi täällä hoetaan koko ajan, että "lopputulos on vaivan arvoinen"? Mistä te sen voitte muiden puolesta tietää? Ei minulle ainakaan lapsi olisi sen arvoista, etten pysty nauttimaan yhdynnästä tai pidättelemään ulosteitani. Mieluummin olisin tuossa tapauksessa jäänyt lapsettomaksi. Sekin kun on ihan hyvä tapa elää.
...
Minä ajattelen niin, että google on olemassa ja jos yhtään mietyttää, millaista jälkeä tulee kun koripallo pusketaan ulos avaimenreiästä niin ihan voi googlettaa.
...
Virtsankarkailusta kärsii synnytyksen jälkeen noin 1/3 naisista. Repeämiä saa useampi kymmenen %, ja pahalaatuisia noin 1/100. Sektioon päätyy 20% synnytyksistä.
...
Koko ajan joku toitottaa miten joka ikinen repeää niskaan asti, ikinä et voi enää pidätellä pissaa saati kakkaa, emätin muuttuu tunnottomaksi halliksi, vatsanahka jää lörpöttämään housun päälle ja tisseistä tulee rumat kuin mitkä.
...
Itse olen neljän lapsen äiti..peräpukamat,kohdunkaulalla jokin esiin lipsahdus..rinnat roikkuu..maha ei mene enää sisään..napatypä ja pikkusen raskausarpia..ja mielestäni siitä ei puhuta tarpeeksi mitä vaivoja naiselle voi siitä tulla!!Ihan yllärinä vaivat koska tuntee olevansa jotenkin huono fysiikaltaan kukn ei kestä!
...

Ile kirjoitti...

Koulu opettaa kysymään luvan kerran 10 minuutissa - muuten kyse voi olla raiskauksesta

Anonyymi kirjoitti...

Voi lapsiraukkoja:

“Afrikkalaislapset” joukkoraiskasivat ja pahoinpitelivät nuorta naista Tukholman puistossa tuntikausia | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

IL-raportti: Seksi siirtyi nettiin

- Noin 85 prosenttia prostituutiosta tapahtuu netissä, sanoo Helsingin poliisin rikosylikonstaapeli Kenneth Eriksson.

Ennen netin yleistymistä prostituoidut etsivät asiakkaita tiettyjen katujen kulmilta ja ravintoloiden baaritiskeiltä. Nyt he ilmoittelevat itsestään muutamilla alan nettisivustoilla, ja asiakkaat voivat valita valokuvien perusteella, keneen ottavat yhteyttä.

- Netin kautta itseään myy Suomessa päivittäin 500-600 naista, Eriksson laskee.

Tällä hetkellä netin seksiseurasivustoilla on virolaisten ja venäläisten lisäksi erityisesti tsekkiläisiä naisia.

- Euroopassa alkaa olla ylitarjontaa, joten haetaan uusia alueita. Suomessa on vähän korkeammat hinnat kuin muualla Euroopassa, Eriksson selittää tsekkien suurta määrää.

Erikssonin mukaan paritustoiminta ja siten myös poliisin valvontamahdollisuudet ovat muuttuneet netin myötä erilaisiksi, kun parittajien ei tarvitse enää tulla naisten mukana Suomeen.

- Asiat järjestellään nykyään netin kautta.

Eriksson mainitsee vielä yhden muutoksen.

- Asiakaskunta on nuortunut nettitarjonnan myötä.

Anonyymi kirjoitti...

Sinkkuuden matematiikkaa

Kirjoitukseni Maahanmuuttajat vievät meidän naiset sai jotkut luulemaan, etten pidä suotavana sitä, että naiset valitsevat vapaasti kumppaninsa. Tahallisia väärinymmärtäjiä löytyi, vaikka blogissani erikseen sanoin, ettei kenelläkään ole subjektiivista oikeutta kumppaniin.

Mistä sitten oli kyse, jos ei naisten tai maahanmuuttajien vihaamisesta?

Sosiologi Henry Laasanen on todennut, että naisiin kohdistuu parisuhdemarkkinoilla suurempi kysyntä kuin miehiin, sillä miehet haluavat enemmän seksiä, sekä useampia ja nuorempia kumppaneita. Suurin kysyntä kohdistuukin nuoriin, hedelmällisessä iässä oleviin naisiin. Kumppaniksi halutaan nuori nainen, ei eläkeläistä, mutta naisten markkinoilla useimmat miehet joutuvat tyytymään siihen mitä saavat.

Suomessa on n. 420 000 18 - 30-vuotiasta naista ja 1 760 000 työikäistä miestä. Kysynnän ja tarjonnan epäsuhta on valtava: 4,3 miestä jokaista nuorta naista kohden. Myös ikäluokan sisällä miehiä on enemmän. 20 - 29-vuotiaita naisia on 504 000 ja miehiä 531 000. (Tilastokeskus)

On selvää, että monet miehet jäävät vastentahtoisesti sinkuiksi. Yksinkertainen teesini on, että miesvaltaisen maahanmuuton myötä yksinelävien miesten määrä tulee kasvamaan. Siksi on syytä pohtia, mitä nämä miehet tekevät tai tulevat tekemään, kun heillä ei ole perhettä elätettävänä eikä mahdollisuutta sellaisen hankkimiseen.

Anonyymi kirjoitti...

JHL:n toimialajohtaja pelkää pätkätöiden kaatuvan naisten niskaan: "Mitä pahaa naiset ovat hallitukselle tehneet, että saavat tällaisen Mustan Pekan käteensä?"

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n toimialajohtaja Päivi Niemi-Laine on huolestunut pääministeri Juha Sipilän (kesk.) hallituksen toimista. Pohjoismaisen hyvinvointivaltion tie on päässään, mikäli hallituksen toimet naisiin ja lapsiin viedään läpi, Niemi-Laine toteaa JHL:n tiedotteessa.

JHL:n mukaan tällä hetkellä 700 000 työssäkäyvää hoitaa ikääntyviä vanhempiaan, suurin osa heistä on naisia. JHL pelkää, että kun vanhuspalveluiden henkilöstömitoitusta halutaan leikata entisestään säästösyistä, vastuu omien vanhusten hoivasta naisilla kasvaa entisestään.

Niemi-Laine varoittaa, että kehitys vie Suomen takaisin ajalle, jolloin miehen rooli oli elättää perhe. Hänen mukaansa uhkana on myös, että naisten hoivavastuu jatkuu lasten hoidon jälkeen vanhempiinsa ja siten keski-ikäiset naiset eivät jaksa työelämässä eläkeikäänsä saakka.

– Me olemme pieni kansakunta, ei meillä ole varaa jättää osaavien naisten potentiaalia käyttämättä. Naiset ovat tällä hetkellä keskimäärin koulutetumpia kuin miehet ja heidän sysääminen työelämän ulkopuolelle olisi kohtalokasta myös koko maan kilpailukyvylle, Niemi-Laine muistuttaa.

JHL:n toimialajohtaja on sitä mieltä, että varhaiskasvatuksen subjektiivisen oikeuden rajaus heikentää myös naisten työssäkäynnin mahdollisuuksia ja on hallituksen tavoitteiden vastainen.

– Taas kerran hallituksen toimet lisäävät naisten työttömyyttä. Subjektiivisen päivähoidon leikkaus vaikeuttaa vähenevien hoitopaikkojen kautta naisten tuloa työmarkkinoille.

Niemi-Laine uumoilee, että naisten niskaan kaatuu myös lisääntyvä pätkätyö ja hallituksen suunnitelmat sallia alle vuoden määräaikaisten työsuhteiden sopiminen ilman perusteita.

– Kaikki tämä yhdistettynä naisten kasvavaan hoivavastuuseen merkitsee pirstaleisia työuria ja naisten eläkeköyhyyttä.

Perustuslain mukaan julkisen vallan on turvattava jokaiselle riittävät sosiaali- ja terveyspalvelut. Niemi-Laineen mielestä suuntaus on nyt kuitenkin se, että julkisen vallan vastuusta Suomessa siirrytään omaisten vastuuseen.

– Työn ja omaishoidon kehittäminen on tarpeen samaan tapaan kuin pienten lasten hoidossa: työssäkäyville vanhempiaan hoitaville olisi mahdollistettava osa-aikatyö ja omaishoidon tukea olisi kehitettävä siihen suuntaan, että se korvaisi lyhennetystä työajasta johtuvan palkan pienentymisen, Niemi-Laine esittää.

– Vääjäämättä herää kysymys, mitä pahaa naiset ja lapset ovat hallitukselle tehneet että saavat tällaisen Mustan Pekan käteensä? JHL:n toimialajohtaja kysyy.

Anonyymi kirjoitti...

Tulisiko sukupuolten tasa-arvosta vihdoin totta vuonna 2030?

Yhdistyneet Kansakunnat täyttää tänään 70 vuotta. Monia tärkeitä askelia on saavutettu, mutta YK:n tasa-arvojärjestö UN Women toteaa, että sukupuolten välisen tasa-arvon saavuttaminen ja naisiin kohdistuvan väkivallan lopettaminen ovat osoittautuneet vaikeiksi tavoitteiksi saavuttaa. Joissakin asioissa on menty jopa takapakkia, vaikka ajatus miesten ja naisten yhtäläisiin oikeuksiin kirjattiin jo 24.10.1945 voimaan astuneeseen YK:n peruskirjaan.

YK:n juhlavuoden huipennus on vuoteen 2030 yltävä uusi kehitysohjelma, jossa painotetaan sukupuolten tasa-arvoa sekä tyttöjen ja naisten asemaa kestävän kehityksen kannalta olennaisina seikkoina.

Naisten merkitys kestävän kehityksen luomisessa on ollut esillä esimerkiksi YK:n turvallisuusneuvoston uudessa päätöslauselmassa, jossa todetaan, että naisten johtajuus sekä osallistuminen rauhanneuvotteluihin torjuisivat väkivaltaisten ääriliikkeiden leviämistä. UN Women -järjestön mukaan uudet tutkimukset vahvistavat, että rauha on kestävämpää, kun naiset saavat osallistua rauhanneuvotteluihin. Lisäksi valtiot, jotka asettavat sukupuolten tasa-arvon etusijalle, ovat vähemmän haavoittuvia väkivallan puhjetessa tai ääriliikkeiden uhatessa.

Anonyymi kirjoitti...

Hymy lähti kadulle metsästämään prostituoituja: A. Kiven kadulla odotti yllätys!

Hymy otti selvää Helsingin katuprostituutiosta. Se ei ole kadonnut mihinkään.

Oli synkkä ja myrskyinen syyskuinen yö - lakkopäivä - kun Hymyn toimittaja suuntasi työnseisauksesta huolimatta raportoimaan Helsingin katuprostituutiosta. Tarkoituksena oli selvittää, mistä ilotyttöjä löytyy, paljonko he veloittavat palveluistaan ja keitä heidän asiakkaansa ovat.

Katuprostituution väitetään olevan häviämään päin, mutta yrittäjiä näyttää riittävän. Ilotytöt keskittyvät Helsingin keskustaan tietyille kaduille. Varsinkin Eerikinkadulle, Yrjönkadulle ja Mannerheimintien alkupäähän. Ei ole lainkaan vaikeaa selvittää, mistä heitä löytyy.

Aloitamme aiemmin pahamaineiseksi ilotyttökaduksi ristityltä Aleksis Kiven kadulta. Yllätys on suuri, sillä yhtä ainutta ilotyttöä ei pitkällä kadulla enää päivystä. Sen sijaan äsken mainituilla alueilla heitä riittää.

Ilotytöt eivät enää ole kauniita ja nuoria. Keski-iäksi voisi määrittää paremminkin 35-45 vuotta. Hinta näyttää olevan 150 euroa, aivan kuin yhteisestä kartellista.

Ile kirjoitti...

(mestaripuhelinmyyjä) "Pakkala on puhunut puhelimessa kymmenientuhansien suomalaisten kanssa.

Hän tietää meistä paljon, muun muassa sen, että nuoret naiset tilaavat yllättävän usein rikoslehti Alibin."


Aijai, pikkupöksyt kostuu

Anonyymi kirjoitti...

These Hilarious Pictures Of Couples Will Make You Laugh So Much

These Hilarious Pictures Of Couples Will Make You Laugh So Much

Perheryhmäkodin johtaja turvapaikanhakijoiden lapsiavioliitoista Suomessa: "Lasta pitää suojella"

Raiskaajamurhaajan uhri IS:lle: "Se mies pisti kaiken palasiksi"

Suomalaistutkimus: Aggressiivinen musiikki lisää miesten ahdistusta

Tinder jyrää yhä Suomessa: Yhdysvalloissa naiset kyllästyivät miesten alapääkuviin | Yle Uutiset | yle.fi

Danger of Sex with Africans: Warning of “Ebola Trojan Horse” | MV!!??

Eikö tätä rasistista vihakirjoittelua saada jo kuriin?:

Kaari Utrio: Islamin häpeä | MV!!??

Nainen halvaantui raa’an raiskauksen takia – 372 miestä määrätty DNA-testiin | MV!!??

Saksan pakolaiskeskuksista joudutaan poistamaan naistyöntekijät seksuaalisen ahdistelun vuoksi | MV!!??

Kaupunginvaltuusto haluaa naisten pukeutuvan hijabeihin vastustaakseen “islamofobiaa” | MV!!??

Debate over council‘s non-Muslim hijab move | Herald Sun

Victoria council asks non-Muslim women to wear hijabs to combat Islamophobia | Daily Mail Online

Femakkojärjestöjen nartut voisivat seuraavaksi vaikka poliittisen korrektiuuden nimessä leikellä pimpparisansa ja pukeutua Hitler-Judend-asuihin.

Kari Hurtta kirjoitti...

! » On selvää, että monet miehet jäävät vastentahtoisesti sinkuiksi. Yksinkertainen teesini on, että miesvaltaisen maahanmuuton myötä yksinelävien miesten määrä tulee kasvamaan. Siksi on syytä pohtia, mitä nämä miehet tekevät tai tulevat tekemään, kun heillä ei ole perhettä elätettävänä eikä mahdollisuutta sellaisen hankkimiseen.

Asiallinen kysymys.

Muistelisin että asian laidalla on ollut korrelaatiota yhteiskunnallisen levottomuuden kanssa.

Perinteinen tapa ratkaista asia on alkaa sotia jonkun naapurimaan kanssa. Tämä korjaa tehokkaasti epäsuhteen.

/ Kari Hurtta

Ile kirjoitti...

"Maalaislääkäri Tapani Kiminkinen komentaa miehiä hoitamaan esinahkaansa.

– Elämä on kompromissien tekemistä. Jos toista rakastaa, on tultava vastaan, sanoo Tapani Kiminkinen.

Ikääntyessä seksuaalisuus muuttaa muotoaan. Kiminkinen neuvoo pariskuntia keskustelemaan siitä, miten intiimielämä hoidetaan. Hän muistuttaa, että konsteja on monia. Laakien laskemisen sijaan voi keskittyä toisen hyväilemiseen ja läheisyyteen.

– Läheisyyttä saadakseen täytyy kuitenkin pitää itsestään huolta. Kun värkit ja esinahat ovat kunnossa ja puhtaita eikä haju muistuta aseman vessaa, niin touhu on miellyttävää.


Hänen mukaansa naiset osaavat pitää paikoistaan paremmin huolta kuin miehet. Miehillä unohtuu erityisesti esinahan hoitaminen."

On maalaislääkärillä jutut. Siellä on ilmeisesti naisväen pimpsat haisteltu, ja miesväen liikkuvia vedelty taakse nenä pitkällä, ja tultu siihen tulokseen, että kyllä miehen elimistä erittyvä haju on enemmän luoltaan työntävää, kuin naisten.

Voitaisiinko edes periaatteesssa kuvitella tilannetta, jossa maalaislääkäri kertoisi meillä, kuinka miehet yleensä huolehtivat ihan kivasti alapäähygieniastaan, mutta naisten pillulöyhkä on usein kammottava? - Ei voitaisi

Anonyymi kirjoitti...

"Ilotytöt eivät enää ole kauniita ja nuoria. Keski-iäksi voisi määrittää paremminkin 35-45 vuotta. Hinta näyttää olevan 150 euroa, aivan kuin yhteisestä kartellista. "

Hyvännäköiset naiset myyvät kotoa ja lyövät luurin korvaan, ellei asiakkaan ääni miellytä.

Anonyymi kirjoitti...

Hoitamaton nartun alapäähän voi tunnetusti haista mädältä kalalta.

Tätähän te femakot halusitte:

Muslim men in some British communities are 'having up to 20 children each' | Daily Mail Online

...
Baroness Cox said a loophole in the Equality Act was allowing Sharia courts to discriminate against women - and said change was needed
...
Muslim men in some communities in Britain are having up to 20 children each with multiple wives under Sharia law, potentially leaving the youngsters 'vulnerable to extremism', peers warn.
Cross-bench peer Baroness Cox said yesterday the men's behavior is creating 'dysfunctional families' - with some divorcing their wives by simply saying or writing 'I divorce you' three times.
She also gave a number of 'shocking examples' of how the Islamic legal system 'discriminates' against Muslim women, whom she said needed better protection under equality legislation.

Addressing the House of Lords, she said one woman had told her: 'I feel betrayed by Britain. I came here to get away from this and the situation is worse here than in the country I escaped from.'
Giving an example of the negative impact of Sharia law on Muslim females, Baroness Cox told of how a 63-year-old man ordered a gynaecologist to 'repair the hymen' of his 23-year-old wife.
This was so the woman could remarry another Pakistani man so he could obtain a visa, she said, adding that the unemployed husband stood to earn 'about £10,000 for effecting this arrangement'.
...
'Clearly, youngsters growing up in dysfunctional families may be vulnerable to extremism, she said.
She added that 'demography may affect democracy'.
...
Baroness Cox said a loophole in the Equality Act was allowing Sharia courts to discriminate against women - and said her Arbitration and Mediation Services (Equality) Bill would help protect them.
...

Anonyymi kirjoitti...

Britannia haluaa miesten ja naisten palkkabonukset esiin

Britanniassa isojen yritysten pitää alkaa raportoida mies- ja naistyöntekijöille annetuista bonuksista. Läpinäkyvyydellä pyritään kuromaan umpeen sukupuolten välistä palkkakuilua.

Pääministeri David Cameron sanoi jo heinäkuussa, että suurten yhtiöiden pitää kertoa avoimesti palkkioista. Uudet säännökset on nyt saatu valmiiksi. Niiden mukaan myös julkisen sektorin tulee julkistaa miehille ja naisille maksettujen ansioiden suuruus.

Britanniassa naisen punta on keskimäärin 80 pennyä.

– Meitä kaikkia pitäisi kauhistuttaa, että yhteiskunnassamme ei vielä kaikilta osin vallitse tasa-arvo, sanoo nais- ja tasa-arvoministeri Nicky Morgan.

Maan suurin työnantajajärjestö CBI ei ole vakuuttunut uusista vaatimuksista. Sen mukaan sukupuolten välisistä palkkaeroista raportoinnin pitäisi olla tarkoituksenmukaista yrityksille, eikä pakottamalla päästä tehokkaisiin tuloksiin.

Kari Hurtta kirjoitti...

! » “Afrikkalaislapset” joukkoraiskasivat ja pahoinpitelivät nuorta naista Tukholman puistossa tuntikausia | MV!!??

Ja antaa lähteeksi muun muossa

uber uutiset: “Afrikkalaislapset” joukkoraiskasivat ja pahoinpitelivät nuorta naista Tukholman puistossa tuntikausia (23.10.2015)

Onko tuo sama "aviisi" toisella nimellä?

/ Kari Hurtta

Jurpo kirjoitti...

Viron poliisi hämmästelee: Suomalaiset naisturistit harrastavat seksiä kodittomien kanssa Tallinnassa

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1445740600344.html

Anonyymi kirjoitti...

Taas saa hävetä silmät päästä suomalaisia naisia:

Viron poliisi hämmästelee: Suomalaiset naisturistit harrastavat seksiä kodittomien kanssa Tallinnassa - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Myös dementikkoa voi nussia – Lääkäri: ”Läheisyyden tarve ei häviä” | Länsiväylä

Linkityspalvelu kirjoitti...

! » http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1445740600344.html

Ilta-Sanomat: Viron poliisi hämmästelee: Suomalaiset naisturistit harrastavat seksiä kodittomien kanssa Tallinnassa (25.10.2015)

Hän ei voikaan ymmärtää sitä, mikä saa suomalaisnaiset temmeltämään kodittomien kanssa.

Linkityspalvelu kirjoitti...

! » Ilta-Sanomat: Viron poliisi hämmästelee: Suomalaiset naisturistit harrastavat seksiä kodittomien kanssa Tallinnassa (25.10.2015)

OOPS. Anteeksi duplikaatti.

! » Taas saa hävetä silmät päästä suomalaisia naisia:

Ei kannata.

Anonyymi kirjoitti...

Pitäisikö kolorektaalisyöpää seuloa aikaisemmin miehiltä? - Suomen Lääkärilehti - Finlands Läkartidning

Kolonoskopia ja polyyppien poisto ehkäisevät syöpäkuolemia - Suomen Lääkärilehti - Finlands Läkartidning

Anonyymi kirjoitti...

Christina Hoff Sommers on how Feminism went awry - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

Eikö muka se ole pikemminkin taloudellista väkivaltaa, hyväksikäyttöä ja loisimista, että tyypillisesti narttu elää miehen siivellä?:

Älä hyväksy taloudellista väkivaltaa suhteessasi | Taloussanomat

Anonyymi kirjoitti...

Näin helposti valemuiston voi istuttaa, kertoo muistin huippututkija - Muisti - Sunnuntai - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Voi luoja, 7400 euroa kärsimyskorvauksia naisten kaupasta poistamisesta, kun kuolemantuottamuksestakin voi selvitä murto-osalla tuosta:

Lähikaupan myyjille sakot romanien syrjinnästä - Lähialue - Turun Sanomat

...
Oikeus tuomitsi 18-vuotiaan nuorukaisen kahdesta syrjinnästä 20 päiväsakkoon. Myymäläpäällikkö sai yhdestä syrjinnästä 30 päiväsakkoa.

Myyjät ja heidän työnantajansa määrättiin maksamaan neljälle romaninaiselle yhteensä 7400 euroa kärsimyskorvauksia.
...

Homo kirjoitti...

Voi luoja näitä naisten hullutuksia. Ohjelmointia ei sitten voi opettaa omana aineenaan, vaan täytyy jotain epämääräisiä sirpaleita änkeä opetettavaksi jonnekin historian tunneille ja opettajina tietenkin jotkut mistään mitään tajuamattomat Sinikat ja Irmelit. Kas kun ei kieltenopettajien sijaan esimerkiksi historian tunneilla opeteta kielitystä. Ranskan historiaa opetettaessa voitaisiin opettaa ranskaa, Kiinan historian tunnilla kiinaa jne. Matematiikkaa voisi opettaa vaikkapa kotitaloustunneilla aineita mittaamalla:

Tuhannet opettajat opettelevat nyt koodaamaan – "Lukutaidoton lapsikin pystyy tekemään näitä asioita sujuvasti" - Opettajat - Kotimaa - Helsingin Sanomat

Liikuntatunneilla voitaisiinkin vaikkapa sitten tanssin avulla opettaa algoritmeja:

YouTube channel teaches sorting algorithms through folk dance | Geek-Cetera | Geek.com

Quick-sort with Hungarian (Küküllőmenti legényes) folk dance - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

Antti Holma: Naisiin kohdistuu yhä aivan älytön katse – "Tytöt suljetaan kammariin kampaamaan hiuksia"

Näyttelijä ja kirjailija Antti Holman mukaan naisia ja miehiä kohdellaan Suomessa eri tavoilla julkisissa ammateissa.

Holma on katsonut asiaa erityisesti omien töidensä kautta ja julkisuuden henkilönä. Hän oli viikonloppuna mukana Helsingin Kirjamessuilla Kallion lukion opiskelijoiden järjestämässä paneelikeskustelussa, jonka aiheena olivat sukupuoliroolit.

Kari Hurtta kirjoitti...

Kuntsa @http://ihmissuhteet.blogspot.fi:
Aikaisemmin lapsen seksuaalinen hyväksikäytön määrittelyn mukaan hyväksikäytöllä piti tavoitella seksuaalista kiihotusta tai tyydytystä. KKO:n päätös ei ole enää relevantti, laki muuttui reilu vuosi sitten eikä kiihotusta tai tyydytystä tarvitse enää näyttää toteen.

Kari Hurtta:
HS.fi: Mitä tehdä, jos lapsi näkee vanhempien harrastavan seksiä?
HS.fi: KKO kumosi lasten nähden seksiä harrastaneiden tuomiot

Korkein oikeus on kumonnut vankeustuomiot, jotka käräjäoikeus ja hovioikeus langettivat lastensa läsnä ollessa seksiä harrastaneille vanhemmille.

Syytteen mukaan vanhemmat olivat keskenään lukuisia kertoja sukupuoliyhteydessä siten, että heidän neljä 1–4-vuotiasta lastaan näkivät aktit.


Ilta-Sanomat: Katri Sorsa avautui perhepedistä blogissaan ja Marja Hintikka Live -ohjelmassa. Perhepetipaljastus sai aikaan palautevyöryn, joka on järkyttänyt Sorsaa. (24.10.2015)

Katri Sorsa on pienen pojan äiti ja kertoi ohjelmassa päättäneensä miehensä Sasun kanssa, että kahta viikkoa pidempää taukoa ei seksin harrastamisessa tulisi olla.

– Meillä ollaan perhepedissä, joten kerran poika nukkui vieressä, Sorsa kertoi.

– Elias nukkuu mun kanssa päikkärit ja yöunet, on hankala saada se nänni suusta ja mennä sinne miehen sänkyyn. Mehän nukutaan myös eri huoneissa, hän nukkuu yksin ja mä lapsen kanssa.


Ilta-Sanomat: Katri Sorsa: Tuntematon teki ilmoituksen viranomaisille seksipuuhista perhepedissä – ”Sairain palaute, mitä olen saanut” (21.10.2015)

Saadaanko uusi oikeuden päätös, kun laki on muuttunut sitten tuon aikaisemman tapauksen?

/ Kari Hurtta

Anonyymi kirjoitti...

Tasa-arvovaltuutettu vapautti Finnairin uuden vessan syrjintäepäilyistä

Tasa-arvovaltuutettu Pirkko Mäkinen katsoo, että Finnairin uusissa Airbus 350 -koneissa käyttämä ”WC-konsepti” ei ole ristiriidassa tasa-arvolain kanssa. Tasa-arvovaltuutettu toivoo kuitenkin Finnairilta ”erityistä huolellisuutta ja täsmällisyyttä” markkinoinnissaan.

Suomalainen mieshenkilö kanteli tasa-arvovaltuutetulle, koska hän epäili Finnairin uuden Airbus 350 -koneen naisten WC:n olevan tasa-arvolain vastainen. Kantelijan mukaan bisnesluokassa on vain naisille tarkoitettu WC, jollaista ei ole tarjolla miehille.

Tasa-arvovaltuutettu pyysi Finnairilta selvityksen asiasta. Finnairin mukaan julkisuuteen on levinnyt puutteellista ja osin virheellistä tietoa uudesta bisnesluokan vessasta.

Finnairin vastauksen mukaan kyseessä ei ole pelkästään naisille tarkoitettu erillinen WC, vaan varustelultaan vaihteleva vessa. Finnair kertoo varustavansa vessan naisten tarvitsemilla ja arvostamilla ”kosmetiikka ja hygieniatuotteilla”, kun koneen bisnesluokassa matkustaa useita naisia.

”Kyseiset kosmetiikka- ja hygieniatuotteet ovat miesten käytettävissä heidän niin halutessaan”, Finnair puolustautuu.

Kyseessä on siis myös miehille tarkoitettu WC, vaikka Finnair onkin kutsunut sitä naisten WC:ksi.

Finnair kertoo kutsuneensa vessaa naisten WC:ksi, koska yhtiö on halunnut viestittää siellä olevan muita vessoja laajempi valikoima hoitotuotteita. Finnairin mukaan ei ole ”ekologisesti järkevää” varustaa kaikki lentokoneen vessoja samoilla tuotteilla.

Yhtiön mukaan kaikkiin WC-tiloihin saa pyytämällä samat tuotteet, joihin kuuluu myös erityisesti miehille suunnattu parranajokone.

Tasa-arvovaltuutettu katsoo päätöksessään, että elinkeinonharjoitta voi syyllistyä syrjintään. Näin käy, jos henkilö joutuu sukupuolen perusteella muita epäedullisempaan asemaan tavaroiden ja palvelujen tarjonnassa.

Tasa-arvovaltuutetun mielestä Finnairin ”naisten WC” ei kuitenkaan riko tasa-arvolakia, koska myös miehet voivat käyttää sitä samoin kuin vessan tuotteita.

”Kyllä miehetkin saavat käyttää näitä naisten tuoksuja ja käyttää tätä vessaa”, Tasa-arvovaltuutetun toimiston ylitarkastaja Miko Lempinen selvittää päätöksen perusteita.

Lempisen mukaan ongelmallista olisi, jos vain naisille olisi tarjolla omat vessa ja miehet joutuisivat käyttämään yleisiä ja nimeämättömiä vessoja.

Anonyymi kirjoitti...

Miestä puukotettiin 27 kertaa ja jätettiin palavaan saunaan – naisen vankeustuomio piti hovissa | Pohjois-Suomi | Kaleva.fi

✎ kirjoitti...

! » Taas saa hävetä silmät päästä suomalaisia naisia:

Nyt tuo on peruttu.

Ilta-Sanomat: Tallinnan järjestyspoliisia naurattaa kohu suomalaisnaisten erikoisista seksimatkoista: ”Täysin absurdia”


– Se on täysin absurdi tarina. En ymmärrä miten päällikkömme esitelmä on tulkittu näin. Paikalla oli myös muita toimittajia muista lehdistä, mutta kukaan muu ei ole tällaista uutisoinut. Pealinn-lehden toimittaja ei koskaan puhunut päällikkömme kanssa, hän ymmärsi jotain väärin.

Selvyyden vuoksi: Pealinn-lehden tarina on uutisankka. Järjestyspoliisin tiedossa ei ole, että suomalaiset kävisivät harrastamassa seksiä kodittomien kanssa.

kirjoitti...

! » Ilta-Sanomat: Katri Sorsa: Tuntematon teki ilmoituksen viranomaisille seksipuuhista perhepedissä – ”Sairain palaute, mitä olen saanut” (21.10.2015)

Saadaanko uusi oikeuden päätös, kun laki on muuttunut sitten tuon aikaisemman tapauksen?


Ilta-Sanomat: Katri Sorsa joutui lääkäriin järkyttävän teon vuoksi: tuntematon viilsi lapsen rattaat rikki ja jätti vihaviestin (30.10.2015)

Tosi-tv-tähti Katri Sorsa avautui hiljattain perhepedistä blogissaan ja Ylen Marja Hintikka Live -ohjelmassa. Avoimesti seksistä puhuva Sorsa kertoi harrastaneensa seksiä miehensä Sasun kanssa perhepedissä, kun parin reilun vuoden ikäinen Elias-poika oli vieressä.

– Nettikiusaaminen johti siihen, että Eliaksen rattaat rikottiin ja niihin jätettiin tämä lappu, Sorsa kertoo blogissaan, jossa julkaisi kuvan tapahtuneesta.

Kuvassa Elias-pojan rattaat on viilletty rikki ja niihin on jätetty käsin kirjoitettu lappu, jossa lukee tikkukirjaimin punaisella tussilla: ”Et näitä tarvitse. Lapsi pois! Raiskaajat.”

– Vahingot olivat pieniä, mutta se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö teko olisi vakava. Meidän lapsemme nukkuu noissa vaunuissa.

yanmaneee kirjoitti...

yeezy shoes
nike air max 2017
adidas superstar
michael kors outlet handbags
kate spade handbags
kd 12
goyard bags
yeezy boost
kobe 9
harden shoes

BitSourceit kirjoitti...

Bitsourceit

Nock Code kirjoitti...

Best Arabic Sweets in Dubai

Nock Code kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Nock Code kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Nock Code kirjoitti...

Best SEO Company in Dubai
Best SEO Company in Dubai
Best SEO Company in Dubai
Best SEO Company in Dubai
Best SEO Company in Dubai

Nock Code kirjoitti...

Delivery Services
Delivery Services in Dubai

Usama kirjoitti...

okhatrimaza
OKhatrimaza is a paired website that offers the latest khatrimaza full Bollywood movies, Hollywood movies, South India Movies, Telugu Movies, and Tamil Movies to download for free.

Usama kirjoitti...

Madam Secretary Season 3
Madam Secretary is an American television series. It is created by Barbara Hall with Morgan Freeman and Lori McCreary as executive producer.

Joseph henry kirjoitti...

movierulz4