torstaina, joulukuuta 24, 2015

Yle ryhtyy yhteistyöhön miesvihasivuston kanssa

YLE ryhtyy yhteistyöhön miesvihamielisen Vice-median kanssa.


Viimeisimpinä miesvihakirjoituksena esille on noussut The Year in Male Tears.


Kirjoitus “MISANDRY’S HERE TO STAY”: VICE Confirms They’re Anti-Men Scumbags huomauttaa aiheesta seuraavaa:
Sometimes you see a column so brazen that you think it must be a joke. That’s what happened to me early this morning when I was reading a recent piece from VICE titled: The Year in Male Tears. I kept thinking this must be some kind of humorous take, or a comedy routine I was just missing out on somehow. “Maybe I’m just not getting it,” I thought. However, by the time I got to the end, it was clear that this whole fucking thing was quite serious.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hähhää, naisten vapaa raiskauskausi siis käytännössä alkanut. Ja tästä on kiittäminen typeriä naisäänestäjiä ja naispoliitikkoja, joille ei olisi pitänyt koskaan erehtyä myöntämään äänioikeutta:

Ruotsalaisoikeus vapautti joukkoraiskaajan – eivät osanneet arvioida tämän ikää

Ruotsissa nuoren naisen joukkoraiskauksesta tuomittu vapautettiin, koska hovioikeus ei osannut sanoa, onko hän alle 15-vuotias. Alle 15-vuotiaat eivät ole rikosoikeudellisesti vastuussa teoistaan.
...
Hovioikeus totesi, ettei nyt vapautetun tekijän iästä ollut varmuutta. Poika oli poliisitutkinnan mukaan käyttänyt Euroopassa ainakin viittä eri henkilöllisyyttä, joiden mukaan hän olisi 14–33-vuotias. Poliisille poika kertoi syntymämaakseen Algerian. Hän oli syyllistynyt aiemmin rikoksiin Saksassa.

Hakiessaan turvapaikkaa Ruotsista maaliskuussa 2015, hän väitti syntymäajakseen huhtikuun 2000. Nyt hän kuitenkin kertoo syntyneensä jouluaattona samana vuonna, joten hän olisi alle 15-vuotias. Hovioikeuden mukaan pojan väitettä ei voi todistaa valheelliseksi.
...
Ketään tekijöistä ei määrätty käännytettäväksi maasta, sillä heidän kotimaansa tai omaisensa eivät olleet viranomaisten tiedossa.
...

Anonyymi kirjoitti...

"Hähhää, naisten vapaa raiskauskausi siis käytännössä alkanut. Ja tästä on kiittäminen typeriä naisäänestäjiä ja naispoliitikkoja, joille ei olisi pitänyt koskaan erehtyä myöntämään äänioikeutta"

Idioottien ongelma on, että eivät tajua olevansa idiootteja. Argumentissasi ei ole järjen häivää, pelkkää rasisimi ja feminismin kaltaista seksismiä. Ryömi takaisin koloosi.

Anonyymi kirjoitti...

"Idioottien ongelma on, että eivät tajua olevansa idiootteja"
Argumentissasi ei ole järjen häivää,ryömi takaisin koloosi.

Anonyymi kirjoitti...

YLE:n facebookkiin lainauksia kirjoituksesta suomeksi käännettynä. Katsotaan kestääkö kantti.