perjantaina, tammikuuta 01, 2016

Juuso Erno Alfa-TVn haastattelussa

Miesten tasa-arvo ry:n puheenjohtaja oli Alfa-TV:n haastattelussa.

Haastattelija Harri Lindell oli harvinaisen myötämielinen ajatukselle miesten tasa-arvosta. Hän päätti ohjelman lopuksi jopa liittyä yhdistyksen jäseneksi.


Ohjelman pari katugalluppia olivat jopa koomisia osoittaessaan, että ihmiset eivät tiedä miesten tasa-arvo-ongelmista yhtään mitään, eivätkä edes ymmärrä sanan tasa-arvo merkitystä.
  • Lindell: Miehet joutuvat maksamaan treffeillä ja naiset pääsevät ilmaiseksi ravintolaan... Onko tämä miesten epätasa-arvoa?
Epätasa-arvo pariutumismarkkinoilla johtuu pohjimmiltaan naisten seksuaalisuuden suuremmasta arvosta. Sen seurauksena miehet joutuvat heittämään enemmän voltteja hurmatakseen naisia kuin päinvastoin.

Toisin sanottuna miehet joutuvat maksamaan seksuaalisista suhteista enemmän kuin naiset - tavalla tai toisella .

Jos naisilta perittäisiin sama maksu ravintolaan mennessä, se eivät välttämättä parantaisi miesten asemaa, joiden kannalta on yleensä edullisempaa, että ravinteli on täynnä naisia, kuin että sisäänpääsy maksaa kaikille saman verran, mutta ravintolassa ei ole naisia.


Katugallupin nainen kääntää keskustelun pikemmin naisten epätasa-arvoon, eritoten lastenhoitoon liittyen.Mitäpä feministiselle propagandalle altistunut kadun ihminen muuta voisi.

Harri Lindell epäonnistuu hyvien kysymystensä lupauksessa näyttävällä tavalla :-)  • Lindell: Mitä tykkäät korkokenkien kopinasta?
  • Erno: Onhan se ihan kiva kesäinen ääni.
  • Lindell: Olisiko se niin, että ne on yleensä aina naisia, kun rupeet ääntä seuraamaan, että sieltä tulee naispuoleinen henkilö. Se on jonkintapainen asennekysymys kuitenkin: kopina ja naiset. Ja miehillä ei sitten kopise missään, korkeintaan kilisee kassissa.
WTF? Nyt tipahdin kyllä kelkasta.Katugallupin veteraani on ihan pihalla tasa-arvon käsitteestä, eikä hän halua naisia armeijaan.
  • Haastattelija: Pitäisikö armeijan olla miehillekin vapaaehtoinen?
  • Veteraani: Ei. Ei missään tapauksessa!
  • Haastattelija: Miksei naisia kiväärin varteen?
  • Veteraani: Kyllä se niin rajua touhua on, että itku siellä etulinjassa tulee!

52 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kun markkina-arvoteoria törmää kognitioteoriaan

Vuosi 2016 alkaa pohdiskelulla, ja se alkaa kahdesta havainnosta:

1. DZ on sinkkuskene.
2. Kovimmat panomiehet jäävät loppupeleissä yksin ja lapsettomiksi.

Ihmissuhteiden markkina-arvoteoria on toistaiseksi parhaimmaksi osoittautunut kuvaus siitä, miten parisuhteet muodostuvat ja miksi ne noudattavat Pareton lakia, eli 80% panoista osuu 20% tallettajista ja sama päinvastoin.

Markkina-arvoteoria on suomalaisessa uutisryhmä- ja blogikeskustelussa kehittynyt termi, jolla yritetään kuvata parisuhteiden muotoutumista. Se on lähtöisin englanninkielisistä uutisryhmäkeskusteluista. Sexual market value -teorian isänä pidetään amerikkalaista kirjoittajaa Daniel Mocsnya, joka tunnetaan netissä nimimerkillä Danimal. Lähtökohtana markkina-arvoteorialle (MAT) on se, että ihmissuhteet ovat kaupankäyntiä ihmisten ominaisuuksien välillä. Markkina-arvo on siten kyky tyydyttää kumppanille asetettuja yleisimpiä tarpeita. Yksilöt pyrkivät saamaan omille ominaisuuksilleen vastinetta ja pariutumaan siten, että omat tarpeet tulevat tyydytetyksi mahdollisimman hyvin.

Haluttavat ominaisuudet ovat niin pinnallisia, sosiaalisia kuin taloudellisiakin. Mitä useammalle yksilö kelpaa kumppaniksi, sitä korkeampi on markkina-arvo. Erityisen haluttuja henkilöitä nimitetään ylempitasoisiksi (YT), keskimääräisiä tapauksia keskitasoisiksi (KT) ja ei-toivottuja kumppaneita alempitasoisiksi (AT). Mistä saadaan nelikenttä:

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Kuka on muka kuvitellut että deittailu olisi tasa-arvoista?

Ilta-Sanomat: Deittailuko muka tasa-arvoista? 6 asiaa, joita miehet eivät koskaan voi tehdä treffeillä (1.1.2016)

Elite Daily: 10 Things Girls Can Do On Dates That Guys Can Never Do (Dec 7, 2015)

Anonyymi kirjoitti...

”En näe syytä lähteä hyvästä suhteesta” – Kumppanin uskottomuus ei aina johda eroon
Pettäminen on usein parisuhteen kovin kriisi, mutta aina se ei johda eroon. Nelikymppisen Tiinan aviomies on pettänyt vaimoaan monta kertaa. Tiina ei silti näe syytä lopettaa hyvää suhdetta.


Mies on kamalan vaikeana ja tuskissaan. Parikymppinen Tiina näkee heti tämän naamasta, että nyt on jokin pielessä.

Tiina kysyy, mikä on. Mies sopertelee, että nyt tuli hölmöiltyä. Että tuli petettyä.

Miten sellaiseen reagoidaan? Tiina saa itkuraivarit. Saatanan ukko!

On marraskuu. Tiina säntää asunnosta ulos, ei ehdi tuohduksissaan edes laittaa kenkiä jalkaan.

Pariin päivään hän ei puhu miehelleen mitään. Sitten hän lähtee kävelylle metsään ja oivaltaa jotakin mullistavaa.

Siitä on nyt aikaa viitisentoista vuotta. Mies on pettänyt sen jälkeen viisi tai kuusi kertaa. Siitä huolimatta Tiina sanoo nyt:

”En näe mitään syytä lähteä hyvästä suhteesta.”

Anonyymi kirjoitti...

Kaksi mainosta, joissa vähäpukeinen mies ja nainen – toinen todettiin syrjiväksi

Milloin vähäpukeisen naisen tai miehen esittäminen mainoksessa sotii hyviä tapoja vastaan? Mainonnan eettinen neuvosto otti teemaan kantaan joulukuussa kahdessa eri tapauksessa. Toinen tapauksista sai vapauttavan päätöksen, toinen hajotti neuvoston rivit.
2.1.2016 10:47TaloussanomatKommentteja 3 kpl
Keskuskauppakamarin alaisuudessa toimiva mainosalan itsesääntelyelin Mainonnan eettinen neuvosto (MEN) on ottanut kantaa vähäpukeisten naisten ja miesten esittämiseen mainoksissa.

Joulukuussa tekemässään päätöksessä neuvosto katsoo, että Snacky-hampurilaisbrändin omistava Burger Bakers -yhtiö rikkoi hyviä tapoja ja syrji naisia mainoksissaan. Keittiöfirman Domuksen mainoksen neuvosto sen sijaan katsoi olevan hyvien tapojen mukainen ja totesi, ettei se syrji miehiä.

Molemmista mainoksista oltiin kanneltu neuvostolle sillä perusteella, että niiden katsottiin rikkovan markkinoinnin hyviä tapoja ja syrjivän toista sukupuolta.

Anonyymi kirjoitti...

Vanki kiinni kaksinnaimisesta – laittomat vaimot saapuivat vankilaan

Vankilassa tuomiotaan suorittava yhdysvaltalaismies on jäänyt nolosti kiinni tekemistään rikoksista. Frank Ernest Blake Jr oli nimittäin mennyt naimisiin kolme kertaa, ottamatta kertaakaan avioeroa. Rikos paljastui, kun vankilaan saapui vierailulle yhden vaimon sijaan kaksi vaimoa.

Kun viranomaiset alkoivat selvittää asiaa, paljastui heille, että mies oli mennyt kolmesti naimisiin ilman, että hän olisi eronnut aiemmista vaimoistaan. Mies väitti hakeneensa avioeroa ensimmäisestä vaimostaan, mutta hän oli jättänyt vastuun avioeropapereista exälleen. Ero ei ollut koskaan astunut voimaan ja mies meni toisessa osavaltiossa naimisiin uuden puolison kanssa.

Richmond Times-Dispatch -sivuston mukaan mies oli toisen vaimonsa kanssa naimisissa vain kaksi viikkoa, joten hän luuli, että liitto mitätöityisi automaattisesti. Blake meni sen jälkeen kolmannen kerran naimisiin. Mies väitti viranomaisille, että hän luuli olevansa vain viimeisimmän vaimon laillinen puoliso. Mies sai kaksinnaimisesta 18 kuukauden lisätuomion.

Anonyymi kirjoitti...

Pariskunnan kokoero aiheutti somemyrskyn: "Jokainen ansaitsee tulla rakastetuksi"

Pariskunnan julkaisema yhteiskuva aiheutti valtavan palauteryöpyn. Puolisoiden kokoeroa kommentoidaan nyt puolesta ja vastaan.

Sosiaalinen media on mahdollistanut sen, että ihmiset ovat lähteneet kommentoimaan myös tuntemattomien ihmisten julkaisemia valokuvia. Näin kävi myös lousianalaiselle Tynedria Bellille, joka julkaisi jouluisen yhteiskuvan aviomiehensä kanssa.

Kuva levisi viikonlopun aikana myrskyn tavoin ympäri maailmaa, ja kuvaa on jaettu muutaman päivän sisällä jo yli 10 000 kertaa. Muutaman negatiivisen kommentin jälkeen palautteet vaihtuivat erittäin positiiviseen suuntaan.

Kuvat kannustavat kaikkia löytämään rakkauden
Erikoisen pariskunnan kuvasta tekee se, että puolisoilla on huomattavasti kokoeroa. Neljä vuotta naimisissa olleen pariskunnan 26-vuotias vaimo Tynedria on huomattavasti aviomiestään kookkaampi.

Kokoero ei haittaa tätä onnellista pariskuntaa, vaan päinvastoin. Rakastunut pariskunta päättikin ikuistaa romanttisen joulunsa, ja pyysi valokuvaajaa ottamaan heistä kuvia, jotka hän myöhemmin jakoi ystävilleen Facebookissa.

Kuvat saivat aikaan palautevyöryn, jotka muuttuivat muutaman negatiivisen kommentin jälkeen erittäin positiiviseen suuntaa. Bell kertookin saaneen lähes 180 000 positiivista kommenttia ja palautetta, jotka kaikki lämmittävät hänen sydäntään.

– Kerroin juuri eilen tädilleni, että en tule löytämään koskaan rakkautta painoni vuoksi. Kuvasi inspiroivat ja antavat minulle toivoa, kertoo eräs palautteenantaja.

Bell kertoo olevansa innoissaan positiivisista kommenteista, jotka kuvat ovat saaneet aikaan.

– Kenenkään ei tarvitse piilotella mitään tai tuntea itseään masentuneeksi. Jokainen ansaitsee tulla rakastetuksi, Bell kertoo kuvien sanomasta.

Lähde: ABCNews

Satunnaisia huomioita kirjoitti...

HS: Ei tyttö eikä poika – moni suomalaislapsi syntyy ilman sukupuolta (2.1.2016)
Suomessakin syntyy joka vuosi lapsia, joiden sukupuolta ei pystytä määrittämään. Silloin vanhemmat ja lääkärit joutuvat tekemään suuria ratkaisuja.Money kehitti käsitteet gender indentity (sukupuoli-identiteetti) ja gender role (sukupuolirooli). Sukupuoli-identiteetti tarkoittaa ihmisen kokemusta omasta sukupuolestaan, kun taas sukupuolirooli kuvaa sitä, miten yhteiskunta olettaa naisten ja miesten käyttäytyvän.

John Moneylla oli teoria: hän uskoi, ettei tyttöjen ja poikien erilainen käyttäytyminen johtunut biologisista tekijöistä vaan kasvatuksesta. Hän ryhtyi väittämään, että intersukupuolisen lapsen sukupuoli-identiteetti syntyi vasta siitä, kasvatettiinko lapsi tytöksi vai pojaksi.
Sattui nimittäin vieläpä niin, että pojalla oli identtinen kaksosveli. Veljekset olivat siis geneettisesti toistensa kopioita.

John Money uskoi, että hän pystyisi muuttamaan toisen kaksosveljeksistä tytöksi.
Vuonna 1972, viisi vuotta Brendan sukupuolenvaihdosleikkauksen jälkeen, John Money kirjoitti kaksoskokeestaan ensimmäisen kerran. Kirjassaan Man & Woman, Boy & Girl hän kuvaa, miten Brenda oli kiinnostunut nukeista ja nukenvaunuista, kun taas kaksosveli leikki autoilla ja työkaluilla.

Ehkä Money ei tiennyt, miten asiat oikeasti olivat. Ehkä Brendan äidin kirjeistä oli syntynyt liian yksioikoinen kuva asioista.

Brenda ei nimittäin käyttäytynyt kuin tyttö. Hän ei välittänyt hänelle hankituista tyttöjen tavaroista vaan halusi leikkiä veljensä leluilla. Hän tahtoi poikien mukaan rakentamaan linnoituksia ja käymään lumisotaa.

Samaan aikaan Moneyn maine tiedemiehenä kasvoi. Hän kirjoitti uusia tieteellisiä artikkeleita Brendan tapauksesta. Näytti siltä, että hän oli pystynyt todistamaan teoriansa: ei vain intersukupuolisen vaan jopa ”normaalin” pikkulapsen sukupuolen saattoi vaihtaa. Moneyn teoriaa siteerattiin oppikirjoissa, lääkärit olivat vaikuttuneita.

Myös tuon ajan naisasialiikkeessä Moneyn teoriasta pidettiin. Sehän osoitti, että tyttöjen ja poikien erilaiset mieltymykset johtuivat kulttuurisista odotuksista eivätkä biologiasta.


Perustuu siis täysin valheille.

Yhdeksän kymmenestä intersukupuolisesta vauvasta on leikattu tytöiksi, koska kunnolla toimivaa penistä ei vieläkään osata rakentaa.

”Vaginalla sen sijaan ei ole ollut niin väliä, sellainen on voitu rakentaa vaikka suolesta. Mutta koska vauva ei tarvitse emätintä, miksi hänelle pitää tehdä sellainen?”
Vuonna 2013 Euroopan neuvosto kehotti jäsenmaita huolehtimaan siitä, ettei intersukupuolisia lapsia leikata kosmeettisista syistä.

Lapsiasiainvaltuutettu Tuomas Kurttila on muistuttanut, että tämä koskee myös Suomea.

Anonyymi kirjoitti...

Marja taisteli lasten oikeudesta isään: "Minä olen lasten ainut turva"

Marja (nimi muutettu) päätyi avioeron jälkeen entisen miehensä kanssa kolmen lapsensa yhteishuoltoon niin, että hän on lähivanhempi ja lasten isä on etävanhempi, joka tapaa lapsia joka toinen viikonloppu.

Reilun viiden vuoden kokemus on osoittanut, että vaikka lapsilla on oikeus isäänsä, isällä ei ole mitään velvollisuuksia lapsiaan kohtaan – ainakaan omasta mielestään. Isä oli valmis eroamaan myös lapsistaan.

– Kun jouduin ambulanssilla sairaalaan, isä kyllä haki lapset koulusta, mutta soitti kasikymppisille vanhemmilleni satojen kilometrien päähän, että tulevat hoitamaan lapsia.

Vanhemmat tietenkin tulivat. Vaihtoehtoja ei ollut, koska Marjalla ei ole sukua lähettyvillä.

– Kun menin sovittuun leikkaukseen, isä sanoi lapsenvalvojalle, että etsii lapsille sijaishoidon. Onneksi nuorimman lapsen opettaja otti kaksi nuorinta luokseen sairaala-ajakseni.

Isä ei uskalla enää edes hakea lapsiaan yksin: "Entinen vaimoni on tehnyt minusta viisi rikosilmoitusta"

Nelikymppinen Pekka (nimi muutettu) sanoo heti alkuun, että tämä on kolikon toinen puoli, hänen totuutensa. Hän on väsynyt, ja kyyneleet nousevat helposti silmiin.

Pekka on taistellut kolmen lapsensa sujuvasta huoltajuudesta nyt reilut kaksi vuotta. Häntä pelottaa, mitä seuraavaksi tapahtuu. Hän puhuu huoltokiusaamisesta, joka tarkoittaa toisen vanhemman alistamista ja vanhemmuuden mitätöintiä. Hän on liittynyt vertaistukea saadakseen Isät lapsen asialla -yhdistykseen. Yhdistys ajaa muun muassa lasten vieraannuttamisen sanktiointia.

Hän käy perheneuvolan psykologilla, jotta hänen päänsä ei hajoaisi.

Pekka rakasti vaimoaan palavasti aluksi ja sen jälkeenkin monta vuotta, 16 kaikkiaan. Nyt miehen sylissä on kaksi kansiota, joihin on mapitettu avioliiton jälkeinen elämä.

Anonyymi kirjoitti...

Näin maahanmuuttajat keskustelevat somessa Suomesta ja suomalaisista

Rasismi on ongelma: ”Suomalaiset naispuoliset ystäväni ovat ylpeitä, että heillä on eri rotuja edustavia ystäviä, ja he tuomitsevat äänekkäästi rasismin. Mutta kun aloin seurustella kiinalaisen naisen kanssa, sain suomalaisnaisilta uskomattoman paljon halventavia ja vihaisia tuijotuksia”, kirjoittaa Vaalea puolisuomalainen nettifoorumilla.

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Ilta-Sanomat: Äidit raivostuivat – Teri Niitti sai osakseen kohtuuttoman someraivon (3.1.2016)

Kun on kyse naisista ja imettämisestä, someraivolla ei ole rajoja, kirjoittaa Ilta-Sanomien toimittaja Katri Utula.

Voi Teri Niitti, minkä teit. Julkaisit kuvan imettävästä naisesta Finnairin New Yorkin -lennon bisnessluokassa ja toivoit, että naiset peittäisivät rintansa imettäessään. Ja vieläpä lisäsit kommenttiisi, että tiedät aiheuttavasi tällä julkaisulla kohun.

Mutta tuskin arvasit, millaisen kohun.

Kun on kyse naisista ja imettämisestä, someraivolla ei näköjään ole rajoja.


Ilta-Sanomat: Katso kuvat: Imettävät äidit vastaavat Teri Niitille – ”Ollaan unohdettu tissien alkuperäinen tehtävä” (2.1.2016)

Ilta-Sanomat: Näin koomikko Aku Hirviniemi imettäisi lennolla – katso kuva! (2.1.2016)

Ilta-Sanomat: Teri Niitti moittii imettävää äitiä somessa – sai osakseen vihamyrskyn (1.1.2016)

Stylisti Teri Niitti on joutunut somemyrskyn silmään.

Stylisti Teri Niitti julkaisi perjantaina Facebook-sivuillaan ja Instagram-tilillään kuvapäivityksen, jossa hän moittii kipakoin sanakääntein äitejä, jotka imettävät julkisesti.

Niitti on liittänyt kirjoitukseensa kuvan, jossa esiintyy lastaan lentokoneessa imettävä äiti.

– Tiedän, että tämä päivitys nostaa kovan metelin, mutta olisiko liikaa pyydetty, että julkisilla paikoilla imettävät äidit peittäisivät toiminnan huivilla? Niitti kirjoittaa päivityksessään englanniksi.


Ilta-Sanomat: Finnair reagoi nopeasti Teri Niitin aiheuttamaan kohuun – ”Naisten pitäisi saada imettää rauhassa” (2.1.2016)

Ilta-Sanomat: Suomalaisjulkkikset vastaavat Teri Niitille: ”Ei mennyt ihan putkeen” (2.1.2016)

Ilta-Sanomat: Teri Niitti pyytää anteeksi: ”Harkitsin huonosti postaamalla imetyskuvan” (2.1.2016)

Anonyymi kirjoitti...

Miksi et ole löytänyt kumppania, vaikka olet valmis parisuhteeseen? Viisi sinkkua vastaa

Viikon vieras, Ensitreffit alttarilla -pastori Kari Kanala arvioi, että yksinäisyydestä on tulossa yhteiskunnallinen ongelma, sillä moni sinkku haluaisi löytää parisuhteen.

Haastattelimme neljä vuotta sitten kolmeakymmentä Suomi24:n treffit-sivujen aktiivikäyttäjää nettideittailusta. Kysyimme nyt samoilta haastateltavilta, miksi osa heistä ei ole vieläkään löytänyt parisuhdetta, vaikka olisi omasta mielestään suhteeseen valmis. Näin viisi heistä vastasi.

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Ilta-Sanomat: NYT: Oma mieskin voi pakottaa prostituutioon – Eurooppaan saapuneita pakolaisnaisia käytetään rajusti seksuaalisesti hyväksi (3.1.2016)

Sotaa ja väkivaltaa pakenevan ihmisen matka Lähi-idästä Eurooppaan on täynnä vaaroja, erityisesti pakolaisnaisen näkökulmasta.

Kymmenien traumatisoituneiden siirtolaisten sekä heitä hoitavien psykologien ja sosiaalityöntekijöiden Saksassa tehdyt haastattelut kertovat, että käynnissä olevaan pakolaisvyöryyn liittyy paljon naisiin kohdistuvaa väkivaltaa. Asiasta uutisoi New York Times verkkosivuillaan.
Kymmenien traumatisoituneiden siirtolaisten sekä heitä hoitavien psykologien ja sosiaalityöntekijöiden Saksassa tehdyt haastattelut kertovat, että käynnissä olevaan pakolaisvyöryyn liittyy paljon naisiin kohdistuvaa väkivaltaa. Asiasta uutisoi New York Times verkkosivuillaan.
– Lähes kaikki miehet maailmassa ovat pahoja, Samar tiivistää nuorin tytär sylissään.

Höhne sympatisoi pakolaisnaisen sanoja, mutta vivahteikkaammin. Hänen mukaansa helppoja ratkaisuja ei ole. Ainoastaan naisille tarkoitut majoituspaikat eivät tule kyseeseen, koska useimmat perheet tahtovat pysyä yhdessä. Osa naisista haluaa miehen turvaa.

– Emmekä saa unohtaa sitä, että myös moni mies on traumatisoitunut. Ei ole mustaa ja valkoista, hyvää ja pahaa. Jos haluamme auttaa naisia, meidän pitää auttaa myös miehiä, psykoterapeutti muistuttaa.


New York Times: On Perilous Migrant Trail, Women Often Become Prey to Sexual Abuse (JAN. 2, 2016)

Anonyymi kirjoitti...

Saksassa on niin paljon laadukasta seksitarjontaa hintahaarukassa 50-100 EUR, että kehitysmaalaisten on kaupattava itseään ja toisiaan tosi halvalla.

Kotimaassaan säkkiin pukeutunut, yksipuolista ja kaavamaista avioseksiä harrastanut kielitaidoton kehitysmaalainen ei kelpaa kuin toisille kehitysmaalaisille 10-20 EUR kertahintaan.

kirjoitti...

Saksassa on niin paljon laadukasta seksitarjontaa hintahaarukassa 50-100 EUR, että kehitysmaalaisten on kaupattava itseään ja toisiaan tosi halvalla.

Viitanneen

Eräs Saksaan saapunut syyrialaisnainen pakotettiin matkan aikana maksamaan aviomiehensä velat ihmissalakuljettajille seksillä.

A 30-year-old Syrian mother of four fled the war with her family early last year. When her husband ran out of money to pay their smuggler in Bulgaria, he offered his wife as payment instead. For three months, she was raped almost daily to earn her family’s onward journey.

Soon her own husband was abusing her, too. A “twisted logic,” Ms. Höhne said. “What her husband made her do ended up tainting his honor. She became the guilty party.”

The woman now has asylum and lives in Berlin with her children. Her husband, who lives elsewhere in Germany but has stalked her on the street in Berlin at least once, is under a restraining order. But she remains too terrified to provide even her first name, for fear of being killed by him or another relative over the perception that she brought “dishonor” to the family.

Anonyymi kirjoitti...

Palaako Ruotsi asevelvollisuuteen? DN: 72 % kannattaa

72 prosenttia ruotsalaisista katsoo, että Ruotsin pitäisi ottaa uudelleen käyttöön yleinen asevelvollisuus. Asia selviää Dagens Nyheterin teettämästä kyselytutkimuksesta. 87 prosenttia katsoo, että asevelvollisuuden pitäisi koskea sekä miehiä että naisia.
Ruotsin parlamentti päätti vuonna 2009 siirtymisestä ammattiarmeijaan.

Ruotsin puolustusvoimat ilmoittaa verkkosivuillaan armeijan vahvuudeksi noin 19 000 sotilasta. DN:n mukaan puolustusvoimien palveluksesta puuttuu kuitenkin 7 500 sotilasta, merisotilasta ja ryhmänjohtajaa. Heitä täydennetään aiemmilla asevelvollisilla, jotka käytännössä ovat lehden mukaan ”paperisotilaita”, eli sotilaita vain kirjoissa eivätkä he harjoittele.

Ruotsin hallitus päätti syksyllä ryhtyä selvittämään asevelvollisuuden palauttamista. Käytännössä selvitysmieheksi nimitetyn Annika Nordgren Christensenin tehtävä on selvittää mallia, joka koostuisi asevelvollisista ja ammattisotilaista. Tällainen armeijamalli on käytössä sekä Norjassa että Tanskassa. Ipsoksen DN:lle tekemässä kyselyssä ruotsalaisilta kysyttiinkin juuri ”jonkin muotoisen asevelvollisuuden” palauttamisesta.

Anonyymi kirjoitti...

Uudet alokkaat tänään palvelukseen – Tiedätkö paljon heille maksetaan ja kauan palvelus nykyään kestää?

12 000 nuorta miestä ja naista aloittaa tänään varusmiespalveluksensa.

Alokkaat asettuvat palvelemaan joko Maavoimien, Rajavartiolaitoksen- tai Ilmavoimien joukko-osastoihin. Suurin osa alokkaista päätyy maavoimiin.

Varusmiespalveluksensa aloittavilla on edessään pitkä savotta, mutta se on kuitenkin lyhentynyt vuosien saatossa. Varusmiespalvelusaika on tänä päivänä joko 165, 255 tai 347 päivää.

Upseereiksi, aliupseereiksi ja miehistön erityistehtäviin koulutettavien asevelvollisten palvelusaika on 347 päivää. Miehistön erityistaitoa ja ammattimaista osaamista vaativiin tehtäviin, kuten esimerkiksi sotilaspoliisiksi, koulutettavien palvelusaika on 255 päivää.

Muilla miehistötehtäviin koulutettavilla on 165 päivän palvelusaika. Aseetonta palvelusta suorittavien palvelusaika on 255 tai 347 päivää.

Varusmiehen päiväraha on porrastettu palvelusajan mukaan. Päiviltä 1-165 varusmies saa 5,10 euroa päivässä, päiviltä 166-255 päiväraha nousee 8,50 euroon. Päivät 255-347 lihottavat varusmiehen tilipussia 11,90 euroa päivässä.

Päivärahaa maksetaan pääsääntöisesti pankkitilille kaksi kertaa kuukaudessa perjantaisin

Anonyymi kirjoitti...

Täydennetään varusmiesuutista kahdella tiedolla:
1. Varusmiehistä useampi suorittaa yhdeksää kuukautta pidemmän palveluksen kuin yhdeksää kuukautta lyhyemmän palveluksen. Siten matematiikan sääntöjen mukaan varusmiesaika on keskimäärin yli 9 kk.
2. Jos Puolustusvoimien vakinainen henkilöstö, eli varusmiesten esimiehet, joutuisi samanlaiseen palvelukseen kuin varusmiehet, heille maksettaisiin (ja maksetaankin toki nytkin) 50 % valtion virkaehtosopimuksen kokopäivärahasta, eli 20 euroa päivässä. Kantahenkilökunta ja tykinruoka ovat siis eriarvoisessa asemassa myös näissä päivärahakorvauksissa.

Anonyymi kirjoitti...

"Harvinainen yksimielisyys" – jopa kolme neljästä haluaa asepalveluksen takaisin Ruotsissa - Ulkomaat - Verkkouutiset

...
Yhteensä 87 prosenttia 1 231 vastaajasta oli sitä mieltä, että asevelvollisuuden pitäisi olla pakollinen sekä miehille että naisille.
...

Anonyymi kirjoitti...

Uusi isyyslaki helpottaa isyyden tunnustamista ja parantaa lapsen oikeuksia
Lähes puolet lapsista syntyy avioliiton ulkopuolella. Lapsilla on jatkossa oikeus saada tietää biologinen isänsä, äidin vastustuksesta huolimatta.


Vuodenvaihteessa voimaan astunut uusi isyyslaki muuttaa isyyden tunnustamista monella tapaa. Se parantaa lapsen ja myös isän oikeuksia.

– Suurin muutos on se, että lapsen isyyden voi tunnustaa nyt jo ennen lapsen syntymää, sanoo Turun perheoikeudellisen yksikön johtava lastenvalvoja Maaret Paatonen.

Uuden lain mukaan selvissä tapauksissa, esimerkiksi kun tulevat vanhemmat asuvat avoliitossa, isyyden voi tunnustaa neuvolakäynnin yhteydessä. Aiemmin isyyden tunnustaminen tapahtui aina kunnan lastenvalvojien luona.

Ajat ja tavat ovat toiset kuin ennen

Lastensuojeluviranomaisten mukaan uusi laki tuli tarpeeseen. Nyt se vastaa paremmin nykyaikaa.

– 1970-luvulla, jolloin vanha isyyslaki säädettiin, avioliiton ulkopuolella syntyi vain kymmenen prosenttia lapsista. Nyt avioliiton ulkopuolella syntyy lapsista yli 40 prosenttia.

– Uusi laki vastaa paremmin yhteiskunnan muutoksiin, sanoo johtava lastenvalvoja Maaret Paatonen.

Äitien vastustukselle stoppi

Uusi isyyslaki parantaa myös lapsen ja isän oikeuksia. Avioliiton ulkopuolella syntyneen lapsen äiti ei voi uuden lain tulon jälkeen enää vastustaa isän selvittämistä.

Uudistuksen tavoitteena on edistää lapsen oikeutta saada tietää molemmat biologiset vanhempansa.

– Aiemmin noin kolme prosenttia äideistä ei halunnut lähteä selvittämään isyyttä, sanoo Maaret Paatonen.

Avioliittoon perustuva isyysolettama säilyy uudessa laissa ennallaan, eli avioliitossa olevien ei tarvitse tunnustaa isyyttä. Lain mukaan avioliitossa syntyneen lapsen isä on aviomies.

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa merkitään vuosittain noin 1000 lapselle isäksi mies, jonka perimää lapsella ei ole.

Isyyden tunnustamisen helpottaminen ei ole mikään parannus, vaan isyyshuijauksen lopettamiseksi pitää alkaa teettää Suomessa rutiininomainen DNA testi kaikille syntyville lapsille. Isyyshuijauksesta pitää myös tehdä rangaistavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Taljajousella liikuntarajoitteisen miehensä surmanneelle naiselle 9,5 vuotta vankeutta - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Ylivieskan poliisi kuulustellut perättömän raiskausväitteen tekijää – "Afrikkalaisia suojellaan" - Kotimaa - Uutiset - MTV.fi

Anonyymi kirjoitti...

Miksi et ole löytänyt kumppania, vaikka olet valmis parisuhteeseen? Viisi sinkkua vastaa | Helsingin Uutiset

Anonyymi kirjoitti...

Rosa ja 240 muuta astuivat vapaaehtoisesti palvelukseen – yhä usempi nainen käy armeijan
Naisten osuus alokkaista on pieni, mutta vapaaehtoisen asepalveluksen suorittavien naisten määrä on kasvanut viime vuosina. Asepalveluksen valinneet naiset etenevät usein myös johtajakoulutukseen.


Vapaaehtoinen asepalvelus kiinnostaa naisia yhä enemmän. Sekä asepalvelukseen astuvien että hakevien naisten määrä on kasvanut kymmenen vuoden aikana.

Viime vuonna vapaaehtoisen asepalveluksen aloitti Puolustusvoimissa 540 naista. Vuosituhannen ensimmäisellä vuosikymmenellä määrä vaihteli 300:n ja 400:n välillä.

Maavoimien tämän vuoden ensimmäisestä saapumiserästä naisia on noin 240. Karjalan Prikaatissa Kouvolan Vekaranjärvellä 2 100 uudesta alokkaasta 44 on vapaaehtoiseen asepalvelukseen astuneita naisia.

Palvelukseen Vekaranjärvellä astunut Rosa Nieminen osoitettiin 2. Viestikomppaniaan. Nieminen päätyi hakeutumaan armeijan harmaisiin tahdosta palvella maata.

– Täällä on varmasti tosi haastavaa välillä ja hyvinkin erilaista kuin mihin on tottunut nykysiviilielämässä, mutta odotan, että pääsen ylittämään ja haastamaan itseni sekä suorittamaan palveluksen kunnialla loppuun, Nieminen toteaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kännykkää näpytellyt 28-vuotias kiinalaisnainen käveli jokeen ja hukkui - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Vanhat kirjoitti...

❬city.fi❭ Rahasta naineet (21.8.2009)
Raha ratkaisee rakkaudessakin. City esittelee kolme tapausta, joissa rakkaus on oikotie rahaan. Marry Me Sugar Daddy!

Raha ei merkitse mitään, vain rakkaudella on väliä! Kukkua. Vaikka et myöntäisi metsästäväsi rikasta puolisoa, ottaisitko vaivoiksesi velkataakan alle lyhistyvän tyhjätaskun? Niinpä, raha ratkaisee vielä 2000-luvun Suomessakin.

Seurustelu rakkauden takia on nuori ja harvinainen ilmiö. Ennen sosiaaliturvan keksimistä oli Suomessakin itsestään selvää yrittää päästä mahdollisimman rikkaisiin naimisiin. Suurimmassa osassa maailmaa naiset ponnistelevat edelleen löytääkseen itselleen mahdollisimman vakavaraisen aviomiehen.

Anonyymi kirjoitti...

Kuka saa raiskata

Suutun kuullessani jonkun kokeneen seksuaalista väkivaltaa. Raivostun ja olen surullinen kuullessani ystäväni kokeneen seksuaalista väkivaltaa. Minua ällöttää kun seksuaalista väkivaltaa koitetaan kohdistaa minuun. Minua harmittaa, että naisten ”huorittelu” ja koskettelu on maassamme yleinen käytäntö, johon jokaisella valkoisella miehellä näyttää olevan oikeus.

Samaan aikaan voin fyysisesti huonosti kohdatessani miehiä, jotka ovat ryhtyneet taistoon meidän avuttomien suomalaisnaisten pelastamiseksi vaarallisilta turvapaikanhakijamiehiltä. Osa vaatii rajojen sulkemista, koska se on heidän mukaansa ainoa tapa suojella “heidän” naisia ja tyttäriä tältä “uudelta vaaralta”, eli raiskaukselta.

Suomessa vaimon raiskaaminen oli sallittua vielä parikymmentä vuotta sitten. Ennen vuotta 1994 kuka tahansa saattoi olla laillisen raiskauksen lopputuote. Raiskaustapauksissa tekijä on useimmiten uhrin tuttu, läheinen tai perheenjäsen, jolloin raiskaus tapahtuu tyypillisesti kotona tai muussa yksityisasunnossa. Vuonna 2014 poliisin tietoon tulleista raiskauksista 85 prosenttia tapahtui yksityisessä tilassa.

Miksi nämä miehet eivät rynnänneet apuun ja vaatineet toimia kun suomalainen johtaja, isäntä, poikaystävä, aviomies, tuttava tai ohikulkija raiskasi? Vaikuttaa siltä, että nämä valkealla ratsulla saapuvat ritarit eivät hyväksy, että joku muu raiskaa “heidän naisensa”, sillä suomalaiseen naiseen kajoaminen on ainoastaan kantasuomalaisen syntymäoikeus.

Omien rasististen tavoitteiden edistäminen toisten kokeman väkivallan avuin on ala-arvoista. Raiskaus ei kuulu mihinkään kulttuuriin, silti sitä tapahtuu kaikissa kulttuureissa. Muutos vaatii määrätietoista työtä, ei populistisesti huutelevia miehiä.

Yhteisö ei ole kollektiivina vastuussa yksilön tekemästä rikoksesta. Yhteisö voi kuitenkin toiminnallaan vaikuttaa ilmapiiriin ja sen myötä ennaltaehkäistä seksuaalista väkivaltaa. Kouluissa ja vastaanottokeskuksissa tulisi keskustella enemmän koskemattomuudesta ja ihmisarvosta. Seksuaalirikosten tuomioita tulee kiristää ja vakavaan rikokseen syyllistyneelle turvapaikanhakijalle ei tule myöntää turvapaikkaa.

Niin kauan kun ”huorittelu”, uhkaileminen ja lääppiminen on hyväksyttävää yhteiskunnassamme tulee raiskauksia valitettavasti tapahtumaan, riippumatta siitä onko maassamme turvapaikanhakijoita vai ei.

Anette Karlsson

Anonyymi kirjoitti...

Ulkomaisten miesten suuret ryhmät ahdistelivat naisia - juhlayön täysi kaaos kuohuttaa Saksaa

ULKOMAAT
Ulkomaisten miesten suuret ryhmät ahdistelivat naisia - juhlayön täysi kaaos kuohuttaa Saksaa
KASPERI SUMMANEN 8 tuntia ja 30 minuuttia sitten (päivitetty 6 tuntia ja 57 minuuttia sitten)
Kölnin rautatieasema oli uudenvuodenaattona kaaoksen vallassa.

Rikoksia tehtiin Kölnin päärautatieasemalla ja sen läheisyydessä.
(Raimond Spekking/CC BY-SA 4.0/Wikimedia Commons)
Kölnin päärautatieasemalla ja sen ympäristössä uudenvuodenaattona tapahtuneiden rikosten laajuus on alkanut vasta selvitä, kertoo saksalainen WDR.

Kölnin poliisipäällikön Wolfgang Albersin mukaan illalta on kirjattu toistaiseksi 60 rikosilmoitusta, joista peräti neljännes koskee seksuaalirikoksia.

Asemalla tapahtui "laajamittaisen seksuaalisen ahdistelun" lisäksi ilmeisesti ainakin yksi raiskaus ja myös useita muita rikoksia kuten varkauksia ja ryöstöjä. Ilmoittamatta jääneiden rikosten määrän uskotaan olevan vielä korkeampi.

Poliisipäällikkö Albers kertoi asiasta maanantaina pitämässään tiedotustilaisuudessa. Hän kuvaili tapahtumia ”sietämättömiksi”. Albersin mukaan asianomistajia on tällä hetkellä ainakin 80. Albers kehotti kaikkia uhreja ja mahdollisten rikosten silminnäkijöitä ilmoittautumaan ensi tilassa poliisille.

Tapaus on herättänyt runsaasti kohua Saksan mediassa. Rikoksista epäiltyjä on WDR:n mukaan kaikkiaan satoja. Focus kertoo tästä löytyvässä jutussaan paikalle saapuneen tuhat ulkomaalaistaustaista miestä.

Epäiltyjen kerrotaan liikkuneen ”jopa 40 nuoren miehen ryhmissä”. He olivat saartaneet uhrinsa ja ahdistelleet heitä tai ryöstäneet heidät. Joihinkin uhreihin kohdistui useita rikoksia.

Poliisin mukaan valtaosa epäillyistä vaikutti ”arabialais- tai pohjoisafrikkalaistaustaisilta”. Miehillä ei ollut henkilöpapereita eivätkä he puhuneet saksaa. Uhreilla oli vaikeuksia tunnistaa tekijöitä väenpaljouden vuoksi.

Anonyymi kirjoitti...

Armeijan keskeyttää yhä harvempi, mutta vapautettujen joukko kasvaa

Puolustusvoimien peruskoulutuskaudella viime saapumiserien keskeyttämisprosentti on ollut laskusuunnassa.

– Keskeyttäjien määrä on alle kymmenen prosentin. Luvut ovat lievässä laskussa, vahvistaa Henrik Gahmberg pääesikunnan viestintäosastolta.

Karjalan lennostossa Rissalassa otettiin maanantaina sisään noin 150 uutta alokasta.

Myös Rissalassa keskeyttäjiä on viime aikoina ollut alle kymmenen prosenttia.

– Perinteisesti kahden ensimmäisen viikon aikana poistuma on suurin, kertoo osastoesiupseeri, kapteeni Salla Riikonen Puolustusvoimien Pohjois-Savon aluetoimistosta.

Palveluksesta terveydellisestä syystä vapautettuja on Pohjois-Savossakin noin 11 prosenttia ikäluokasta. Tämä joukko on kasvava.

Tavallisimmillaan taustalla on tuki- ja liikuntaelinsairaus tai mielenterveydellinen syy.

Rissalaan saapuneiden joukossa oli kolme naista. Yksi heistä on kuopiolainen Tiina Hakulinen, 24, ensihoitoon erikoistunut lähihoitaja.

– Ambulanssin kuljettajana saatan hyvinkin hyötyä siitä, että käyn varusmiespalveluksen. Armeijaan lähtemisestä muistan kuitenkin ilmoittaneeni jo kahdeksanvuotiaana, Hakulinen sanoi opiskellessaan arvomerkkejä tuvassa jo ennen varustesäkkinsä noutamista.

Hakulista olivat tuttavat ja työtoverit pelotelleet ennakkoon, että pinkan tekemisestä on luvassa suurin stressi.

– Muuten ei jännitä.

– Arvomerkit painan heti alkuun visusti mieleeni. Kuulemma sotkuunkaan ei ole muutoin menemistä, Hakulinen selvitti ja arvioi luontaiseksi vahvuudekseen nopean tilanteenarviointikyvyn.

Hakulinen sai kuulla majoittuvansa samaan tupaan kahden muun naispuolisen alokkaan kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Keskusta menettää naiskannattajia

Miesten ja naisten puoluekannatusluvut eivät kulje käsi kädessä keskustassa. Puolueen naiskannattajien määrästä on vajaassa vuodessa kadonnut noin kolmannes. Muissa puolueissa sukupuolierot ovat tasaisempia, mutta tapahtuu puolueiden välillä. Esimerkiksi perussuomalaisten kannatussyöksy on heijastunut kuin peilikuvana demareihin.

Keskustan kannatus miesten ja naisten keskuudessa on suksinut eri latuja kuluneena vuotena. Tämä selviää, kun katsoo Taloustutkimuksen Ylelle tekemien puoluekannatuskyselyjen tuloksia viime vuodelta erikseen mies- ja naisvastaajien osalta.

Keskustan kannatus oli naisten keskuudessa suurimmillaan helmikuussa (26,2 %). Suosio tasaantui keväällä ja kesällä, ja viimein syksyllä oli päivän selvää, että talvinen Sipilä-hurmos oli haihtunut. Keskustan naiskannatus oli joulukuussa 17,8 prosenttia. Pudotusta yli 8 prosenttiyksikköä helmikuusta.

– Hallituksen valmistelemat pakkolait näkyvät kannatusluvuissa. Naisiahan ne kirpaisevat enemmän kuin miehiä, arvioi muutoista tutkimusjohtaja Jari Pajunen Taloustutkimuksesta.

Miehissä keskustan kannatus on pitänyt kutinsa huomattavasti paremmin. Viime maaliskuun huippuluvusta (26,2 %) oli joulukuussa sulanut reilu prosenttiyksikkö. Miesten kepukannatus oli vuoden lopulla 24,8 prosenttia.

– (Puheenjohtaja) Sipilän tyyli puhuttelee enemmän miehiä, Pajunen tuumii.

Anonyymi kirjoitti...

Uutinen: "Armeijan keskeyttää yhä harvempi, mutta vapautettujen joukko kasvaa."

Olemme pikkuhiljaa liukumassa kohti valikoitua asevelvollisuutta. Kutsunnasta vapautetaan vain todella sairaat, muut joutuvat inttiin. Vasta siellä kapiaiset valitsevat sen joukon, josta he haluavat kouluttaa reservin.

Hauska sana muuten tuo "kouluttaa". Oma alokasajan joukkueenjohtajani, ylikersantti xxx (kuollut) sanoi: "Koiria ja sotilaita koulutetaan. Ihmisiä opetetaan."

Anonyymi kirjoitti...

Peittelivätkö poliisi ja media? Saksa raivoissaan ulkomaisten miesjoukkojen organisoimista seksiahdisteluista

Uudenvuodenyön joukkoahdisteluja ja ryöstelyä koettiin useammassa kaupungissa.

erkkouutiset kertoi Kölnin uudenvuodenyön tapahtumista tässä jutussaan maanantain ja tiistain vastaisena yönä. Poikkeukselliset tapahtumat ovat raivostuttaneet saksalaisia sosiaalisessa mediassa, sillä tiedotusvälineissä niistä ei aluksi juuri kerrottu.

Kölnin poliisipäällikkö Wolfgang Albers totesi vasta maanantaina, että "arabitaustaiset" miehet olivat todennäköisesti vastuussa kymmenien naisten seksuaalisesta ahdistelusta uudenvuodenyön suuressa väkijoukossa. Rikosilmoituksia on toistaiseksi tehnyt noin 80 ihmistä.

Toisten arvioiden mukaan voimakkaasti päihtyneitä miehiä oli suuremmassa joukossa noin 500, toisten arvioiden mukaan noin tuhat. Heistä erkani pienempiä joukkoja saartamaan, ryöstelemään ja ahdistelemaan naisia.

Localin mukaan poliisipäällikkö Albers sanoo tapahtumien olleen "brutaaleja" ja "täysin ennenkuulumattomia".

"Kyseessä on hyvin suuri määrä seksuaalista väkivaltaa - massiivisella tavalla. Naisia kourittiin ja heidän kimppuunsa hyökättiin", poliisipäällikkö sanoi.

"Rikokset teki ryhmä ihmisiä jotka olemuksensa perusteella olivat suurelta osin pohjoisafrikkalaisesta tai arabimaailmasta".

Localin mukaan kyseessä oli noin 500 15-35-vuotiasta miestä, jotka kerääntyivät Kölnin rautatieaseman ja katedraalin alueelle. Joukosta heitettiin raketteja muun uudenvuodenyleisön joukkoon. Tarkoitukseksi kuvaillaan häiriön luominen. Tällöin nuorten miesten ryhmät menivät väkijoukkoon, jossa he kävivät naisiin käsiksi ja ryöstelivät. Naiset ovat kuvailleet miesten työntäneen kätensä heidän housuihinsa ja vielä raskaampiakin tilanteita.

Anonyymi kirjoitti...


Suomalaisnaiset innostuivat kategorisoimaan omien pimppiensä ulkonäköä


Suomalaiseen Facebook-ryhmään lisättiin hiljattain varsin puhutteleva kuvakollaasi.

Siinä oli kymmenittäin erilaisia naisen vaginoita, toinen toistaan erilaisempia anatomiselta olemukseltaan. Häppärit olivat pitempiä tässä kuin tuossa, karvoitus eri tuossa kuin tässä.

Julkaisu räjäytti kommentointipankin, ja pienen ujostelun jälkeen neitokaiset uskaltautuivat kommentoimaan, millainen heillä itsellään on römpöttimen malli.

Lisääjä innostui vielä kertomaan, että hän kantaa kopiota kaaviosta mukana baarissa. Hän esittelee sitä naisille.

-Tää on toiminu joka kerta. Tytöt ihan pokalla sanonu, niin tutut kuin vieraatkin. Eräät tutut tytöt vei mut vessaan ja näytti, miekkonen kehuu.

Anonyymi kirjoitti...

Saksassa valtava naisten ahdisteluongelma - ihmisoikeudet tärkeysjärjestykseen!

2015-01-05 Sadat mamut ahdistelivat naisia Kölnissä uutenavuotena

Anonyymi kirjoitti...

Kommentteja ei sallittu - eipä ole ullatus, kun femakkojen typeryydet eivät kestä kritiikkiä:

Rajat ja sukupuolittunut pakolaispolitiikka | Feministien vuoro

Anonyymi kirjoitti...

"Miksi suomalaiset naisjärjestöt eivät ole asiasta huolestuneita, eivätkä esitä kannanottoja asiasta?"

Anonyymi kirjoitti...

Poliisiylijohto hyväksyy kansalaisten katupartioinnin – suojelupoliisi seuraa ilmiötä huolestuneena - Joensuu - Kotimaa - Helsingin Sanomat

Naisten uhkailun pitää loppua heti - Mielipide - Turun Sanomat

Niina Ratilainen
...
”Mistä turvapaikka tyttärille?” on kysytty tänä syksynä mielenosoittajien kylteissä. Älkää käyttäkö suomalaisia naisia rasisminne pönkittäjänä. Me emme tarvitse suomalaisen miehen asettamia rajoja tai suojelua ulkomaalaisilta.
...
Kirjoittaja on Turun kaupunginvaltuutettu, vihreän valtuustoryhmän pj ja kasvatus- ja opetuslautakunnan jäsen

Anonyymi kirjoitti...

2016-01-05 IL: Nuori poika joukkoraiskattiin asuntolassa Ruotsissa

Anonyymi kirjoitti...

Voiko pitää paikkaansa?:

Mietteitä suvakeista Paraisten vastaanottokeskuksen infotilaisuudessa | MV!!??

...
Syy on kaunis, naisellinen suomalainen nainen. Nämä läsnäolleet suvakkinaiset olivat nimittäin ainakin ulkoisesti erittäin homogeeninen ryhmä.

Yhteiset tunnusmerkit olivat seuraavanlaiset. Jokainen heistä oli selvästi ylipainoinen. Jokainen heistä pukeutuu kesät talvet koko kehon täysin peittävään vaatetukseen. Löysät pitkät housut, ei koskaan korkokenkiä, löysät pitkähihaiset paidat ja luonnollisesti erittäin lyhyet miesmäiset hiukset.
...
Nämä ovat niitä naisia, jotka kauniin naisellisen naisen nähtyään purevat hammasta ja haukkuvat tätä huoraksi. Vaikka sisimmissään toki itse haluaisivat sellaisia olevan. Kotona eivät ole saaneet miehiltään huomiota vuosiin.
...

Riski jäätyä kuoliaaksi asunnottomana koskee lähinnä supisuomalaisia miehiä:

Asunnottomien tilapäismajoitus Helsingissä on ääriään myöten täynnä | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

2014-06-20: Ruotsi: Juhannussalko ei kelpaa feministeille, sen tilalle...

Feminister reser midsommarfitta i stället för midsommarstång « Avpixlat

Anonyymi kirjoitti...

"Ruotsalaisten feministien mielestä juhannussalko on patriarkaalinen ilmestys, minkä vuoksi he rakentavat niien sijaan juhannuspilluja"

Anonyymi kirjoitti...

Kaiken takana on nainen?:

Brittiläistä neljän lapsen isää epäillään uudeksi Jihadi-Johniksi

...
Dhar kasvatettiin hinduna. Hän pyöritti pomppulinnoja myyvää yritystä, kunnes avioitui vaimonsa kanssa ja radikalisoitui.

Miehen entiset naapurit epäilevät, että juuri Dharin muslimivaimo olisi syynä hänen radikalisoitumiseensa.
...

Anonyymi kirjoitti...

Lesbians touch a penis for first time and compare it to Play-Doh and a hotdog - Mirror Online

Anonyymi kirjoitti...

Gender gap at university grows as men and women dominate different course areas - Mirror Online

...
UCAS chief Mary Curnock Cook warned that despite clear evidence of a growing gender gap, there has been “deafening policy silence” on the issue.

She said: “Girls are doing better throughout primary, secondary and higher education than boys; poor, white boys are the most disadvantaged group in entry to higher education and the gap is getting bigger.

“But despite the clear evidence and despite the press coverage, there is a deafening policy silence on the issue.

“Has the women’s movement now become so normalised that we cannot conceive of needing to take positive action to secure equal education outcomes for boys?”
...

Boy, 15, 'given drugs to stay awake for sex by mum-of-three accused of threesome with teens' - Mirror Online

Teacher 'had sex with boy aged 14 up to 25 times after pair exchanged Instagram messages' - Mirror Online

Teacher accused of having sexual relationships with two of her male students - Mirror Online

Teaching assistant 'repeatedly had sex with 15-year-old student before being caught by shocked husband' - Mirror Online

Siinähän vikiset, etkä muuta voi uuden normaalin edessä:

Cologne sex attacks: German chancellor Angela Merkel slams 'disgusting' New Year's Eve assaults - Mirror Online

Anonyymi kirjoitti...

Kuluttajan on kallista olla nainen – naisille markkinoidut tuotteet ovat kalliimpia kuin miesten
KOLUMNI
Annamari Sipilä


Harjoitan tiedostavaa feminismiä päivittäin ja mielelläni, mutta feminismillänikin on rajansa: miesten deodoranttia en sitten osta.

Miesten deodorantti haisee hyttysmyrkylle. Miesten deodorantti pakataan itäsaksalaisesta muotoiluperinteestä muistuttaviin tummansinisiin tai hopeanharmaisiin pakkauksiin. Miesten deodoranttipakkauksien kyljessä lukee tahattoman koomisilta kuulostavia sanapareja kuten Sport Action tai Maximal Performance tai Top Shot.

Kiitos, mutta ei kiitos. Haluan naisten hieman kalliimpaa deodoranttia sirossa viininpunaisessa lieriössä, joka on vielä parhaassa tapauksessa kruunattu kullanvärisellä muovihelmellä.

Hölmöä? Ei, vaan kaksinkertaisesti tiedostavaa kuluttajuutta.

Joulun alla New Yorkin kaupungin kuluttaja-asioista vastaava elin julkisti 76-sivuisen tutkimuksen, jonka mukaan kuluttajan on kallista olla nainen. Tutkimuksessa oli vertailtu 800 tuotetta, joista kustakin oli kaupan niin sanottu nais- ja miesversio.

Syyniin joutuivat muun muassa shampoot ja muut hygieniatuotteet, lasten lelut sekä vaatteet. Usein tuotteen mies- ja naisversiot erosivat vain värityksensä perusteella: tytöille ja naisille vaaleanpunaista, pojille ja miehille sinistä.

Tutkimuksen mukaan naisversiot maksavat keskimäärin seitsemän prosenttia enemmän kuin miesversiot. Hintaero on erityisen suuri hiustenhoitotuotteissa ja ihokarvojen poistoon tarkoitetuissa höylissä. Lasten leluissa pinkki versio saattaa olla hinnaltaan jopa kaksinkertainen muihin värivaihtoehtoihin verrattuna.

Anonyymi kirjoitti...

Ajatuspajan johtaja: Keskustan nais­kan­na­tuksen kadolle on syynsä
Arjen huolet ja työelämän kysymykset näkyvät, e2-pajan Karina Jutila uskoo


TALOUS­TUT­KI­MUKSEN Ylelle tekemissä mittauksissa on havaittu keskustan nais­kan­na­tuk­sesta lähteneen viime talven jälkeen kahdeksan prosent­tiyk­sikköä.

Ilmiö ei yllätä keskustaa lähellä olevan e2 -ajatuspajan johtajaa Karina Jutilaa.

Jutilan mukaan syyksi naiskadolle ei kelpaa keskustan edus­kun­ta­ryhmän mies­val­tai­suus. Hän muistuttaa, että tilanne oli vuosi sitten sama, eikä haitannut edus­kun­ta­vaa­leissa.

– Kyllä tässä on asioiden ja esitystavan puolella jotain sellaista, mikä naisia nyt hätistää kauemmas keskustasta.

JUTILA muistuttaa, että maan talouden tilanteesta poliitikot ovat lähes kaikissa puolueissa yhtä mieltä.

Samaan aikaan kansalaisten arkea ovat kuitenkin yt-neuvottelut, irtisanomiset, määrä­ai­kai­suuk­sien katkaisemiset, ylipäätään kaikki arjen kurjuus.

– Voi olla, että siellä kaivattaisiin myös sitä päivä­koh­taista empatian osoittamista, hän pohtii.

Jutila muistuttaa, että poliittinen johtajuus voi olla myös sitä, että osoitetaan ymmärrystä sille, mitä arjessa tapahtuu joka päivä.

Anonyymi kirjoitti...

Hevosnainen saa miehen koukkuun kehumalla – Anonyymit uhrit päätyvät apupojiksi

Hevosnaisen uhriksi päätyy pahaa-aavistamaton mies, joka ensin kehutaan pyörälle päästään ja sitten alistetaan apupojaksi talliin. Humoristisessa blogissa tiedetään, että esimerkiksi C-ajokortti tai lapiomiseen soveltuva ruumiinrakenne voivat nostaa uhriksi joutumisen riskiä.

kirjoitti...

Hevosnaisten anonyymit uhrit ry (30.10.2015)

Anonyymi kirjoitti...

Matu kehuu videolla saksalaisneitsyen joukkoraiskausta: “Me niin rikoimme hänet!” (Video) | MV!!??

Feministit ovat hiljaa ja media yrittää piilottaa tekijöiden henkilöllisyydet.
...

Anonyymi kirjoitti...

Islamisaatio etenee Suomessa, vaikka Ruotsissa tällainen naamioituminen kiellettiin:

Helsinki sallii työntekijöille kasvojen islamin mukaisen peittämisen työaikana | MV!!??

Suomessa syntyy Euroopan eniten muslimeja | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Mahtaakohan tämäkin nainen olla feministi?:

Cologne attacks: mayor lambasted for telling women to keep men at arm's length | World news | The Guardian

Kölnin suvakkipormestari ehdottaa tytöille ja naisille käyttäytymissääntöjä päällekarkausten estämiseksi | MV!!??

daniel john kirjoitti...

Etsitkö yritysten laina? henkilökohtainen laina, asuntolaina, auto laina, opiskelija laina, velan vakauttamista laina, vakuudettomat lainat, riskipääoma jne .. Vai oletko evätty lainan pankki tai rahoituslaitos jostain syystä. Olemme yksityisten lainanantajien, luotonanto yrityksille ja yksityishenkilöille matalalla ja edullinen korko 2% korkoa. jos kiinnostaa? Ota yhteyttä tänään (danieljohnhome@gmail.com) ja saada lainaa tänään

Terveisin,
Daniel John sijoitustiimi