lauantaina, helmikuuta 06, 2016

Roosh V yhdistetään miesaktivisteihin mediassa


Men’s Rights Activism: A Malevolent World Of Make-Believe

Banning men’s rights activists doesn’t mean they go away

The most ironic thing about Roosh V? His unsexy views will end in self-imposed abstinence: Anonymous complaints come in thick and fast regarding the big, bad matriarchy - but none of these supposedly super-masculine men are brave enough to out themselves as MRAs.

Men's rights activist Roosh V isn't just a sexist: he hates the modern world


Controversial Men’s Rights Group Promoting ‘Legalized Rape’ Cancels ‘Meetups’ in Texas


 A UK government minister has attacked notorious men's rights group Return of Kings, and its founder Roosh V, as "absolutely repulsive.

Men's Rights Activists Make Millions Because White Boys Want to Feel Oppressed
 
How feminists across the globe came together to thwart a men's rights activist

25 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3432531/Pictured-pick-artist-center-international-pro-rape-storm-t-shirt-shorts-door-mother-s-home-lives-basement.html

Anonyymi kirjoitti...

Vihreiden Niinistö: Poliisiin voitava luottaa – lisää naisia ja maahanmuuttajia

Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistön mukaan poliisivoimiin olisi saatava lisää naisia ja maahanmuuttajia.

Ville Niinistö totesi vihreän liiton puheenjohtajapäivillä, että poliisin hallintouudistuksilla on tähdätty siihen, että yhä useampi poliisi voisi olla hallinnon sijaan kentällä.

– Silti poliisien resurssit ovat tiukoilla. Moni ihminen kokee, että poliisi on kaukana, vasteajat syrjäseuduilla on pitkät.

– Me haluamme, että suomalaiset voivat jatkossakin luottaa poliisiin. Sillä on tärkeä tehtävä järjestyksen ylläpidossa, jännitteiden ehkäisemisessä ja myös turvallisuuden tunteen vahvistamisessa, Niinistö sanoi.

Ville Niinistön mukaan poliisille on varmistettava riittävät toimintaedellytykset niin, että poliisien määrää kenttätyössä voidaan kasvattaa. Siihen on varattava riittävät määrärahat.

Myös lähipoliisityötä on lisättävä poliisin sisällä, sillä yhteisön luottamien ja tuntemien poliisien läsnäolo vahvistaa yhteisön turvallisuutta.

– Poliisin on vahvistettava entisestään suvaitsevaisuus- ja tasa-arvotyötään. Poliisien työssä eri kulttuuritaustojen tuntemus on yhä tärkeämpää, nyt monet maahanmuuttajanuoret kokevat poliisin niin etäiseksi, Niinistö sanoo.

Hän vaatii, että naisten kokema rikollisuus ja sen uhka on tunnistettava kaikessa poliisin työssä. Siksi poliisien koulutuksessa ja rekrytoinnissa on lisättävä ammattiin hakeutuvien maahanmuuttajataustaisten sekä naisten osuutta.

– Mitä paremmin poliisi edustaa myös koostumukseltaan suomalaisen yhteiskunnan kirjoa, sitä helpompi sen on ansaita kaikkien suomalaisten luottamus ja hoitaa työtehtäviään asiantuntemuksella, Ville Niinistö totesi.

Anonyymi kirjoitti...

I am an American man, and I have decided to boycott American women. In a nutshell, American women are the most likely to cheat on you, to divorce you, to get fat, to steal half of your money in the divorce courts, don't know how to cook or clean, don't want to have children, etc. Therefore, what intelligent man would want to get involved with American women?

American women are generally immature, selfish, extremely arrogant and self-centered, mentally unstable, irresponsible, and highly unchaste. The behavior of most American women is utterly disgusting, to say the least.

This blog is my attempt to explain why I feel American women are inferior to foreign women (non-American women), and why American men should boycott American women, and date/marry only foreign (non-American) women.

http://boycottamericanwomen.blogspot.com/

BOYCOTT AMERICAN WOMEN!

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Ilta-Sanomat: Poliisilta lisätietoa huhutusta kokoontumisesta Kolmen sepän patsaalla: ”Kokoontujien olisi tarkoitus aiheuttaa häiriötä” (2016-02-06)

Ilta-Sanomat: Poliisi joukkojen lisäämisestä Helsingissä: Naisvihamielisenä pidetty kohutapahtuma yksi syistä (2016-02-06)

Kyseessä oli ”Uusmaskuliinisen” liikkeen johtajaksi itsensä ja naisvihamielisenä pidetyn yhdysvaltalaisen kohubloggaajan Daryush Valizadehin eli Roosh V:n suunnittelemasta tapahtumasta.

Ilta-Sanomat: Toistuuko Helsingin uudenvuodenyö illalla? Poliisi: ”Tiedustelutietojen mukaan kyse on rankoista asioista” (2016-02-06)

Ilta-Sanomat: Yle: Poliisi vahvistaa joukkojaan Helsingissä lauantaina – vastaanottokeskuksissa kiertää viesti (2016-02-06)

Yle: Poliisi vahvistaa joukkojaan Helsingissä lauantaina – "Uudenvuoden tapahtumat voivat toistua" (5.2.2016)

Ilta-Sanomat: Kohu pakotti raiskausmyönteisenä pidetyn bloggaajan perumaan seuraajiensa kokoontumiset – yksi tapaamisista oli suunniteltu Helsinkiin (2016-02-05)

Ile kirjoitti...

Yllä on linkitys tähän "Poliisi joukkojen lisäämisestä Helsingissä: Naisvihamielisenä pidetty kohutapahtuma yksi syistä" Ilta-Sanomien juttuun.

Toisin sanoen tuohan tarkoittaa sitä, että kun poliisi on tehnyt uhka-arvionsa, heidän arvionsa on ollut, että PUA-porukkaan olisi hyvinkin todennäköisesti kohdistunut väkivaltaa. Tämän ehkäisemiseksi miesvahvuuttaa oli lisätty.

Osaako joku kuvitella maailmaa, jossa olisi olemassa naisia, jotka olisivat kiinnostuneita siitä, miten saisivat iskettyä miehiä ja mahdollisimman paljon seksiä miehiltä, ja että tällaiset naiset joukkona miellettäisiin kiinnostuksensa takia miesvihamielisiksi?

Tämä, että nämä seksihalukkaat naiset miellettäisiin miesvihamielisiksi, ja olisi tullut tietoon, että tällaiset naiset aikoisivat jossain kokoontua, aiheuttaisi poliisissa organisaationa hälyytystason noston lisämiehityksineen, jotta pystyttäisiin ehkäisemään näihin naisiin, jotka ovat niin kovin kiinnostuneita seksistä miesten kanssa, kohdistuvat väkivallanteot?

Ehkä itse asiassa voisimmekin kuvitella. Sekä tässä nykyisessä PUA-kokoontumisessa, että kuvitteellisessa käänteisessä tapauksessa hyökkääjät mitä ilmeisimmin olisivat raivoavia feministejä.

Anonyymi kirjoitti...

"Yahoon naisjohtajat syrjivät miestyöntekijöitä

Verkkopalvelujätti Yahoon entinen työntekijä syyttää yhtiötä sukupuoleen perustuvasta syrjinnästä, Guardian kirjoittaa. Hänen mukaansa yrityksen johto tarkoituksella palkkasi ja ylensi naisia sukupuolen perusteella samalla, kun miehiä iritisanottiin, lomautettiin ja alennettiin.

Helmikuun alussa Yhdysvalloissa nostetun syytteen mukaan yhtiön neljä kertaa vuodessa tehtävissä arvioinneissa suosittiin naisia.

Yahoon toimitusjohtajaa Marissa Mayeria syytetään alaistensa kannustamisesta, jotta nämä tekisivät arviointeja henkilökohtaisten mielipiteiden perusteella. Ilmapiiri ei valittaneen työntekijän mielestä ollut tasapuoliseen arviointiin kannustava.

Mayerin lisäksi mainitaan entinen markkinointijohtaja Kathy Savitt sekä Yahoo Newsistä vastannut johtaja Megan Liberman. Valituksen mukaan Savittin aikana naisjohtajien määrä yksikössä nousi 20 prosentista 80 prosenttiin ja saman arviointituloksen saaneet naiset saivat parempaa kohtelua kuin miehet.

Yahoo ei vastauksessaan suoraan vastannut syytteisiin vaan toteaa, että yhtiön palkitsemis- ja arviointiprosessissa periaatteena on työntekijöiden tasapuolinen kohtelu.

Anonyymi kirjoitti...

RooshV joutunut omien sanojensa mukaan feministien islamofobian uhriksi?:

Canadian feminists are dangerously Islamophobic - YouTube

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Ilta-Sanomat: Kysy seksistä: Puolisoni hankkiutui raskaaksi ilman suostumustani. Miten tästä eteenpäin? (2016-02-06)
Mies tuntee itsensä hyväksikäytetyksi, koska avopuoliso hankkiutui raskaaksi ilman miehen suostumusta.

Puolisoni manipuloi ja dominoi suhdettamme sekä käyttää seksiä vallan välineenä. Olimme seurustelleet runsaat kaksi vuotta, kun avopuolisoni halusi jättää e-pillerit pois, sillä ne aiheuttivat kuulemma hänelle huonovointisuutta. Seksiä oli harvoin – lähinnä humalaisten illanviettojen jälkeen.

Viime keväänä hän sairasteli niin fyysisesti kuin henkisestikin. Avovaimoni kertoi tahtovansa lapsen, sillä hän olisi kohta jo 35-vuotias. Itse en halunnut lasta suhteeseemme, sillä suhteessamme oli mielestäni liikaa ongelmia. Kevään aikana puolisoni halusi yhä useammin seksiä ja kertoi käyttävänsä ehkäisyä, kunnes sitten viime kesänä hän kertoi yllättäen raskaudestaan. Tunnen oloni loukatuksi ja hyväksikäytetyksi. Avopuolisoni esittää muille, että meillä on kaikki hyvin. Kuinka selvitän tämän tilanteen?


Anonyymi kirjoitti...

Yllättävän moni parisuhde saa alkunsa yhden illan jutusta

Eikä se ole välttämättä mikään huono asia.
Yhden illan jutut alkavat useimmiten siitä, että yksinkertaisesti pitää toista tyyppiä miellyttävänä ja tekee mieli seksiä. Mutta tämä ei suinkaan tarkoita sitä, etteikö se johtaisi mihinkään muuhun. Tämän osoittaa tuore tutkimus, josta The Washington Post kertoo.

Itse asiassa yllättävän moni parisuhde saa alkunsa nimenomaan yhden illan jutusta – Jenkeissä jopa neljännes sinkkujen yhden illan jutuista on johtanut parisuhteeseen.

Tutkimus kumoaa myös myytin siitä, että useimmat yhden illan juttuja harrastavat haluaisivat vain seksiä. Myös antropologi ja rakkausvalmentajana tunnetun Helen Fisherin kokemuksen mukaan se, että harrastaa yhden illan juttuja, ei tarkoita sitä, etteikö kaipaisi jotain vakavaa.

– Jos harrastaa aikaisessa vaiheessa seksiä, sehän merkitsee sitä, että on kiinnostunut toisesta ja haluaa selvittää, millainen tyyppi tämä on, Fisher kertoi Washington Postille.

Fisher ei myöskään pidä tätä lainkaan huonona tapana tutustua toiseen ihmiseen.

– Seksin aikana toisesta saa valtavan määrän tietoa.

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...Paljon melua tyhjästä?

Iltalehti: Poliisi: Helsingissä ei merkkejä mistään tavallisuudesta poikkeavasta (6.2.2016)

Anonyymi kirjoitti...

Yhdysvaltalaisviranomainen suosittelee naisille: Älä juo alkoholia, jos et käytä ehkäisyä

Seksuaalisesti aktiivisten naisten, jotka eivät käytä ehkäisyä, tulisi pidättäytyä alkoholin käytöstä välttääkseen alkoholin aiheuttamat riskit mahdolliselle sikiölle, suosittelee Yhdysvaltain sairauksien valvonnasta ja ehkäisystä vastaava viranomainen CDC.

Centers for Disease Control and Preventionin tällä viikolla julkaisema raportti sai aikaan kohun Yhdysvalloissa. Viranomaisten suositukset keräsivät valtavasti kritiikkiä niin sosiaalisessa kuin perinteisessäkin mediassa.

Raportissa ehdotetaan, että naisten, jotka aikovat tai voivat tulla raskaaksi, ei pitäisi juoda alkoholia, sillä noin puolet raskauksista on suunnittelemattomia. Naiset myös huomaavat raskautensa tavallisesti vasta 4–6 raskausviikolla.

Raportin mukaan kolme neljästä yhdysvaltalaisnaisesta ei lopeta juomista kun he lopettavat ehkäisyn käytön. Alkoholin tiedetään aiheuttavan useita riskejä raskaudelle ja se voi myös vahingoittaa sikiötä.

Lähde:

The New York Times

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Iltalehti: Miksi suomalaiset naiset ovat epänaisellisia? (6.2.2016)
Olen ulkomailla syntynyt ja kasvanut mies, nyt jo yli 10 vuotta Suomessa asunut. Minulla on ollut suhteita suomalaisten naisten kanssa. Suomalaiset naiset ovat aluksi ihania ja seksuaalisesti estottomia, mutta kun suhde vakiintuu, heistä tulee mahdottomia. He vaativat mieheltä koko ajan enemmän, he komentelevat, seksiä harrastetaan silloin kun heitä kiinnostaa, mutta ei muuten.

Miksi suomalaiset naiset ovat tällaisia? Minusta tämä on epänaisellista käytöstä, enkä ymmärrä, miksi naiset eivät tajua, että sekä parisuhde että seksi vaativat naiselta naisellisuutta ja mieheltä miehekkyyttä.

Anonyymi kirjoitti...

Hijab-Barbie taitaa olla kyllä tarkkaan otettuna haram. Onkohan sillä edes pimpparisat leikattu?:

Hijab-barbie haluaa inspiroida muslimityttöjä | Yle Uutiset | yle.fi

ISIS’ next app could be a dating app called “Jihotties”

It seems the Android App that ISIS is building to plan terror attacks might not be the only app they’ve got in the works. As reported by CNN, ISIS is now using the web and mobile technology to recruit brides for their fighters. The name for them? Jihotties.

The fact that ISIS could take Jihotties from aspiration to app is mostly posturing, but make no mistake: they are actually using “sexy terrorists” nicknamed “Jihotties” to lure Western women into the Middle East to become their brides. It puts a laughably human face on a terrorist organization seen mostly for their unthinkably violent and disgusting acts.

What a pitifully embarrassing plan. Unfortunately, it might be working: CNN estimates that more than 500 western women have left their families and moved to Syria and Iraq to join ISIS.

We realize this sounds like it came right out of a Stephen Colbert bit, but it did not, and this is not the Onion. We promise.

Anonyymi kirjoitti...

ISIS using 'jihotties' to recruit brides for fighters

Anonyymi kirjoitti...

http://www.chroniclelive.co.uk/news/north-east-news/mp-chi-onwurah-implies-roosh-10844444

Ms Champion added: “Rape of women has increased by 41% in the last year. I’m appalled that the Government are sitting idly by whilst a group who believe women are pieces of meat without any rights are allowed to spread their poisonous ideology in the UK.

Ja mistä kaupunkista tämä "champion" on?

No Rotherhamista tietenkin

Anonyymi kirjoitti...

Kun some suuttuu, väkijoukko lynkkaa ihmisen muutamassa tunnissa

Kommenteista:

"Tapaus Tim Hunt. Syöpätutkimukseen erikoistunut, nasten aseman parantamisen tiedeyhteisössä sydämen asiakseen ottanut fyysiikan nobelisti pitää puheen tiedekonferenssissa Japanissa. Puheen aikana hän kertoo rakastuneensa vaimoonsa tämän ollessa hänen assistenttinsa, ja pilkkaa itseään kevyesti "heikkoudestaan". Hän kannustaa naisia ryhtymään tiedeuralle itsensä kaltaisista "hirviöistä" huolimatta.

Myöhemmin julkaistun nauhoitteen mukaan ilmapiiri on vapautunut ja ihmiset nauravat Huntin kevyelle vitsailulle. Kaksi ei kuitenkaan naura.

Takarivissä istuu kaksi feministitiedetoimittajaa, jotka haistavat verta. Syntyy tarina: Tim Hunt on sovinisti, joka vastustaa naisten tuloa tekemään tiedettä, koska miehet ovat niin kiimaisia etteivät kykene olemaan heidän lähellään rakastumatta. Kuulijat olivat heidän mukaansa kiusaantuneita, loukkaantuneita ja pöyristyneitä Huntin paasatessa sovinistista naisvihaansa. Feministit julkistivat raporttinsa twitterissä.

Tim Hunt nousi koneeseensa samalla kun somepöyristyminen alkoi. Koneensa laskeutuessa, kymmenet tuhannet raivostuneet feministit olivat vaatineet hänen johtajaansa antamaan hänelle potkut, ja paineen alla ja väärän tiedon varassa hän myös niin teki. Hunt menetti työnsä ja maailma menetti yhden maailman parhaan fyysikon panoksen syöpätutkimuksessa.

Hunt yritti vielä pyydellä anteeksi tapahtunutta lehdissä ja mediassa niin nöyrästi kuin ihminen kykenee, mutta feministien narratiivi pysyi samana: "Huntille tarjottiin mahdollisuutta anteeksipyyntöön, mutta hän kieltäytyi!"

Mikä oli feministien motiivi? Täydellinen huumorintajun puute ja ymmärtämättömyys että Hunt pilkkaa vain itseään, vai oliko kyseessä päänahanmetsästys – eräänlainen voimannäyttö.

Jos lauma feministejä pystyy joukkovoimalla hankkimaa aiheetta potkut nobel-palkitulle, tärkeää työtä tekevälle syöpätutkijalle, onko ketään jota he *eivät* halutessaan saisi tuhottua, jos vain niin päättävät?

Pelottavaa."

Anonyymi kirjoitti...

Kommenteista:

"Tim Huntin tapaus ei ole lainkaan ainutlaatuinen, vain pahin esimerkki.

Missourin yliopiston professori Dale Brigham pakotettiin eroamaan feministikampanjan jälkeen. Hänen rikoksensa? Yliopistolla oli kiertänyt huhu, että Ku Klux Klan aikoi pitää tilaisuuden yliopiston pihalla, ja paniikissa feministit vaativat yliopiston sulkemista ja kaikkien kokeiden peruuttamista tilaisuuden ajaksi.

Brigham ei tentin peruuttamiseen suostunut. Omien sanojensa mukaan se antaisi pelolle vallan ja antaisi KKK:lle paljon enemmän vaikutusvaltaa kuin mitä he ansaitsivat.

Feministeille tämä oli merkki naisten sortamisesta ja feministien pelkojen väheksymisestä. Brigham erotettiin some-kampanjan jälkeen syytettynä naisvihamielisyydestä. KKK:tä ei missään vaiheessa näkynyt.

Toinen tapaus. (Nightwishin levylläkin esiintynyt) Tri Richard Dawkins kutsuttiin puhujaksi NECSS 2016 -skeptikkokonferenssiin. Feministit saivat some-kampanjalla hänen osallistumisensa estettyä, väittäen tilaisuuden järjestäjille tämän olevan ihmishirviö.

Todisteeksi tästä feministit ottivat sen miten Dawkin uudelleentwiittasi linkin tähän videoon: https://youtu.be/ecJUqhm2g08

He ovat olleet jo aiemmin huonoissa väleissä, koska Dawkings ei ole suostunut antamaan feministien kaapata ateistiliikettä "Atheism+" -nimikkeen alle. Atheism+ -liikkeessä ei ole kyse vain ateismista, vaan myös radikaalifeminismistä, patriarkaattia vastaan taistelemisesta, valkoihoisten heteromiesten salaliiton paljastamisesta ja niin edelleen.

Uskontovastaisena ihmisenä Dawkins on ollut myös hyvin kriittinen feministejä kohtaa siitä, miten nämä huutavat länsimaisten miesten pienistäkin rikkeistä, mutta sulkevat silmänsä islamistien pöyristyttäviltäkin teoilta.

Feministien kiihkon kasvaessa heidän kannattajakuntansa pienenee hurjaa vauhtia (Usassa feministeiksi itsensä lukevien määrä laski viime vuoden aikana 25%:sta 17%:iin), mikä johtuu puhtaasti siitä että aina vain yliampuvammat kampanjat vieraannuttavat ihmisiä liikkeestä."

Anonyymi kirjoitti...

Kommenteista:

"Yksi tapaus tällaisesta someraivon uhrista on Greg Elliott, 54-vuotias kolmen lapsen isä, naisasiamies ja ammatiltaan graafinen suunnittelija.

Kaikki alkoi siitä kun Ben Spurr -niminen nuorimies kehitti alkeellisen nettipelin, jossa voi hiirtä kliksauttelemalla lyödä Jack Thomson -nimistä tietokonepelien vastaista konservatiivia naamaan. Peli ei saanut suurta suosiota. Myöhemmin hän muutti Thomsonin naaman radikaalifeministi (ja myöskin tietokonepelivastaisen) Anita Sarkeesianin kasvoiksi.

Feministit vetivät tietenkin asiasta herneen nenäänsä. He ryhtyivät suunnittelemaan sosiaalisessa mediassa keinoja tuhota Spurrin elämä perusteellisesti, kaikin mahdollisin keinoin, kostoksi ja varoittavaksi esimerkiksi. Tämä oli samanikäisiä lapsia omaavalle Elliotille liikaa. Hänen mielestään moinen olisi täysin yliampuvaa, ja lisäksi naisasialiike kokisi valtavan PR-tappion, jos Spurr päätyisi kampanjan takia tappamaan itsensä.

Vastahankaisuus tuhota nuoren miehen elämä lapsellisen pikkupelin takia teki Elliotista feministien uuden kohteen. Mutta hänpä ei luikkinutkaan pakoon feministien hyökkäystä, kuten useimmat muut olisivat tehneet, vaan puolusti itseään. Tajuttuaan hävinneensä, feministit huusivat poliisin avuksi. He julistivat että Elliotin vastaukset heidän hyökkäyksiinsä olivat häirintää ja vainoamista ja vaativat että mies pidetään tutkintavankeudessa koko kolmivuotisen tutkinnan ajan, jotta hän ei "uhkaisi" heitä enempää.

Oikeus myöntyi lopulta takuisiin, mutta ehtona takuille oli ettei mies koske nettiin seuraavan kahden vuoden aikana, mikä teki hänen työstään vaikeaa. Lisäksi hän menetti feministien kampanjan ansiosta työpaikkansa. Hänen oikeudenkäyntikulunsa ovat 90 000 dollaria, eikä oikeudenkäynti ole vielä edes ohitse."

Anonyymi kirjoitti...

Puolisonsa myrkyttämisestä epäilty nainen kuoli poliisivankilassa - Henkirikokset - Kotimaa - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

NYT: Pentagon valmistelee sperman ja munasolujen pakastusta sotilaiden houkuttelemiseksi | Yle Uutiset | yle.fi

...
Lisäksi aloitteen tavoite on rauhoittaa sotilasuraa miettiviä: he voivat edelleen saada lapsia, vaikka heidän sukuelimensä vaurioituisivat taisteluissa.
...
The New York Timesin mukaan satojen Irakissa ja Afganistanissa palvelleiden sotilaiden sukuelimet ovat joko tuhoutuneet tai vaurioituneet esimerkiksi tienvarsipommien takia. Pentagonin tilastojen mukaan vuosina 2001–2013 lähes 1 370 Afganistanissa tai Irakissa palvelutta sotilasta sai vammoja sukupuolielimiinsä.
...

Poikavauva taistelee elämästään: raiskattiin ja hakattiin! - Metropoli.net

Äiti harrasti seksiä yläkerrassa - jätti 3-kuukautisen vauvan sohvalle kuolemaan - Metropoli.net

Yhä useampi suomalainen ei löydä kumppania – miestenkin lapsihaaveet romuttuvat iän karttuessa - Lifestyle - MTV.fi

Danish girl Lisa Borch who murdered mum after being radicalised by ISIS is jailed | Daily Mail Online

Belgiassa muslimit joukkoraiskasivat sammuneen tytön – kansalaiset raivoissaan | MV!!??

Belgium police probing teen find video of him and 5 migrants raping girl | Daily Mail Online

Laiton siirtolainen tappoi häntä käännytykseltä suojanneen naisen Itävallassa | MV!!??

Illegal immigrant is arrested over murder of American nanny in Austria | Daily Mail Online

Poliisi pidätti nuorta tyttöä pahoinpidelleen miehen Helsingissä – poliisi salaa epäillyn etnisen taustan | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Arabijengi raiskasi tajuttomana olleen 17-vuotiaan tytön | MV!!??

Five migrants among 7 young men who 'laughed, danced and sang in Arabic as they gang raped unconscious girl of 17'

Offender gang rape shocks during interrogation: "They should not complain Women should listen." - HLN.be

Turvapaikanhakijat raiskasivat 15-vuotiaan turvapaikanhakijapojan | MV!!??

Migrant On Migrant Violence: Boy Beaten And Raped By Fellow Travellers

Raiskaus vastaan ​​turvapaikanhakijoita boys hätää - DN.SE

9 Things Every Guy Should Know About Finland (And Its Girls)

Irakilainen raiskasi 10-vuotiaan pojan uimahallissa Wienissä | MV!!??

Iraqi migrant rapes a 10-year-old boy at a swimming pool in Vienna and tells police it was a 'sexual emergency' because he hadn't had sex in months

Anonyymi kirjoitti...

Viesti feministeille

Anonyymi kirjoitti...

"Ruotsissa alkaa olla pakolaispoikien raiskausepidemia. Oikeusjärjestelmän käsiteltävänä on tällä hetkellä ainakin kuusi vastaanottokeskuksissa poikiin kohdistunutta tapausta."

Anonyymi kirjoitti...

How Somalian men are living by the laws of their native country in UK | Daily Mail Online

A private school girl, mothers who excuse gang rape and a terrifying culture clash no one dares talk about: How Somalian men are living by their own laws... and causing devastating repercussions in Britain
...

Moroccan woman who can't be deported identified as Abu Hamza's daughter-in-law | Daily Mail Online

Tried for sex crime... because I brushed past a film star in rush-hour | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

What Is Neomasculinity?