sunnuntaina, maaliskuuta 13, 2016

Arto Jokista muistellen

Teoria miesten väkivaltaisuudesta

Arto Jokisen kirja (ja lisensiaatintutkimus 1999) "Panssaroitu maskuliinisuus" on eräs harvoista suomalaisten miestutkijoiden kirjoista, jota käytetään laajasti naistutkimuksen oppikirjana. Kirjaa on kuvattu muun muassa "suomalaisen miestutkimuksen klassikoksi". Kirjassa kirjoitetaan seuraavasti (s. 20-47):
 • Patriarkaatti ei merkitse vain miesten ylivaltaa naisista ja naisten sortoa; se merkitsee myös naisten syyllistämistä tästä sorrosta. Naiset ovat syyllisiä myös hallitsevan miesluokan ongelmiin. Nainen on sekä uhri että syyllinen uhriuteensa... Nainen nimetään syylliseksi miesten toisiin miehiin kohdistamaan väkivaltaan, miehen itseensä kohdistamaan väkivaltaan sekä vielä naiseen itseensä kohdistuvaan väkivaltaan. Miesten väkivaltaisuutta pyritään siis siirtämään naisten syyksi.
 • Lapsiin kohdistuva väkivalta on naisiin kohdistuvaa väkivaltaa. Oman itsensä vahingoittaminen tai sillä uhkaaminen voi olla naiseen tai lapsiin kohdistuvia väkivallan tekoja esimerkiksi painostuskeinoina. Joissain tapauksissa mies saattaa ennen itsemurhaansa tappaa vaimonsa ja lapsensa. 
 • Seksuaalista väkivaltaa on huomautella tuntemattomille naisille näiden ulkonäöstä tai epätoivottu viheltely tai huutelu. Sitä on myös takapuolelle taputtelu ja kaikki muu ei-toivottu koskettelu, kähmiminen ja käpälöinti... Seksuaalista väkivaltaa on pakottaminen yhdyntään esimerkiksi vetoamalla aviovaimon velvollisuuksiin tai omiin tarpeisiin. Yleisin seksuaalisen väkivallan muoto on raiskaus, joista useimmat tapahtuvat kotioloissa.
 • Perhettä käsittelevässä tutkimuksessa on puolestaan unohdettu, että kyse on lähes poikkeuksetta miehen väkivallasta naisia ja lapsia kohtaan.
 • Perheessä tapahtuva väkivalta on lähes poikkeuksetta miehen fyysistä väkivaltaa naista ja lapsia kohtaan. 
 • Tilastotietojen mukaan väkivallan tekijät ovat lähes poikkeuksetta miehiä.
 • Käsitys että miesten tuntemiinsa naisiin kohdistama väkivalta juontuu ns. henkisestä väkivallasta tai jopa seksuaalisesta väkivallasta, ovat osa naisiin kohdistuvan väkivallan puhe- ja ajattelutapaa eli diskurssia. Edelleen väite, että suomalainen väkivalta tutkimus on keskittynyt miesten tuntemiinsa naisiin kohdistaman väkivallan tutkimukseen, on virheellinen ja osa naisiin kohdistuvan väkivallan diskurssia.
Kirjassa toistetaan moneen kertaa, että väkivallan tekijät ovat lähes poikkeuksetta miehiä ja sen lisäksi annetaan ymmärtää, että lapsiin kohdistuvan väkivallan tekijät ovat miehiä. Miesten väkivaltaisuutta käsittelevää feminististä tutkimusta ei saisi kyseenalaistaa, koska tuollainen kritiikki on osa naisiin kohdistuvan väkivallan diskurssia.

Teoria homososiaaliaalisuudesta

Teoria homososiaalisuudesta on ollut kriittisten miestutkijoiden lempilapsi (sosiobiologian sijaan). Jokinen kertoo homososiaalisuuden teoriastaan Aviisissa:
 • Jokinen alkaa piirtää kuviota. "Tässä on kolme asiaa, jotka liittyvät toisiinsa: homososiaalisuus, pakkoheteroseksuaalisuus ja valta. Nämä kolme ovat se juttu, josta muodostuu mieskeskeinen yhteiskunta."
 • Jokisen mukaan miehillä on sukupuolena taipumus muodostaa keskenään liittoumia, jotka voivat olla soturiyhteisöjä, moottoripyöräkerhoja tai olutseuroja. Liittouman ydin on juuri sukupuoli: se yhdistää ja toisaalta erottelee naiset joukosta.
 • Kokonaan ilman naista ei silti pärjättäisi. Ei, vaikka lisääntyminen pystyttäisiin hoitamaan miesten kesken. Tässä tulee kuvioon Jokisen kolmijaon toinen osatekijä, pakkoheteroseksuaalisuus. Miehet tarvitsevat halulleen ja suhteensa sidokseksi jonkin objektin, joka usein on nainen.
 • "Suomalainen yhteiskunta on homososiaalinen, mutta samalla pakkoheteroseksuaalinen. Miehen on haluttava naista, mutta hänen pitää silti pysyä miesten leirissä. Heteroseksuaalisen halun kohde on nainen, mutta homososiaalisen halun kohde on toinen mies."
 • Miesten välinen solidaarisuus siis toteutuu Jokisen mukaan usein naisten kustannuksella. Homososiaalisuus voi hetkeksi ylittää luokkarajatkin, kun toimitusjohtaja ja huoltomies liittoutuvat seksistiselle vitsille nauraessaan tai toimiston nuoren naistyöntekijän takapuolta kommentoidessaan.
 • Naisia tuskin lohduttaa tieto siitä, että kun miesporukka huutelee terassilta ohikulkeville naisille törkeyksiä, ei pääasia ole naisten halventaminen, vaan miesten välisen sidoksen vahvistaminen.
 • Vielä naisiakin alempana homososiaalisessa yhteiskunnassa ovat homot. "Naiset ovat seksuaalisesti haluttavia, mutta sosiaalisesti arvottomia. Homot ovat seksuaalisesti mahdottomia, mutta myös sosiaalisesti arvottomia", Jokinen tiivistää.
 • Silti homososiaalisten heteromiesten kanssakäyminen saa usein homoeroottisia piirteitä. Väännetään kättä, painitaan, poseerataan kameralle - usein alasti. "Miksi ne eivät harrasta seksiä keskenään? Voisi olettaa se olisi kaikkein järkevin ratkaisu, kun ne kerran toisiaan haluavat ainakin jossain mielessä", Jokinen pohtii.
Markku Jokisipilä

Jokisipilä kirjoittaa.
Soikkeli

Soikkeli kirjoittaa:
Muihin humanisteihin verrattuna Axu oli kova luu. Fysiikaltaan ja mieleltään vahvimpia ihmisiä, mitä tunsin. Itsekkäimpiä, itsenäisimpiä, ja varmasti itseironisin. Iron Man.
Siksi hänen poismenonsa tuntuu mahdottomalta. Diabetes oli jatkuva kiusa, mutta sellaisiin asioihin Axu suhtautui järjestelmällisesti, jopa korostetun vähättelevästi. Hän treenasi itseään niin aikidossa kuin elämässä, ehkä enemmän eli yksinäisemmin kuin kukaan muu tuntemani olento.


Axu oli ennen kaikkea hankalin ihminen mitä tunsin. Eihän sellaiset ihmiset kuole.
Axu oli aina hieman pelottava vaikka hänet tunsi kuinka hyvin, helposti ärtyvä ja nopeasti etäinen tai ivallinen, arvaamaton. Siksi Axua näki mieluiten kahdestaan, ja yhä harvemmin, vaikka mistään muualta ei saanut yhtä rehellistä kommenttia tästä asioiden maailmasta kuin häneltä.


Kirjoittaminen yhdisti meidät nekin vuodet, kun pidimme yhteyttä satunnaisesti. Puhuimme epäselvästi, elimme epäselvästi, asettumatta mihinkään. Olimme molemmat hankalia persoonia, miestapaisesti kyllä, niin ystävien kanssa kuin parisuhteissa. Tiesimme sen toisistamme, mutta erityisen hyvin tiesimme millaiseen kulttuurisotaan osallistuimme.


Silti Axu oli se, joka jaksoi naureksia takakireille miestutkimuksen ivaajille, hännikäisille ja laasasille, ihmetellä niiden elämäntapaa. Axu jaksoi osallistua miesjärjestöjen politiikkaan juuri sellaisella keskustelevalla vakaumuksella, jota voi pitää ihanteena kaikelle politiikalle. Kun Axu päätyi Tasa-arvoasiain neuvottelukuntaan virkamieheksi, hänellä oli takanaan melkoinen kouliintuminen tehtävään, niin teorian kuin käytännön keskusteluista. Hän oli siinä aiheessa veteraani jos kuka.

Mutta Axua kuvaa parhaiten se millainen hän oli alkoholistina.
Kun Axu alkoi juoda Impilinnan kämpässään, se näytti yhtä hölmöltä kuin kehno näyttelijä esittäisi alkoholistia lavalla, samalla kun miettii seuraavaa shakkisiirtoa. Hän oli aina yhtä terävä ja aina yhtä tietoinen tilastaan. Hän joi olutta kuin kone.

Kun Liisa oli lyönyt Axua paistinpannulla päähän, hän otti makuupussinsa ja meni yöksi metsään nukkumaan. Hän kertoi tätä ylpeän tyytyväisenä. Parisuhde ja alkoholi olivat hänelle tapoja kostaa maailmalle. Axu oli samurai. Axu oli punk.

Kun näytin Axulle artikkeliani alkoholismikuvauksista, hän totesi ykskantaan: "Ihan hyvä, mutta yksinäisyydestä et ole kirjoittanut mitään."

Vielä sittenkin kun Axu alkoi käydä AA-kerhon kokouksissa, tulin ehdottaneeksi hänelle pistäytymistä seminaarioluella. Axu siihen: "Oletko sä tosissasi?" Teki mieli vastata samalla mitalla: oletko SINÄ tosissasi? Sinähän olet ainoa ihminen, johon viina ei vaikuta.
Axun elämäntapa näytti siltä, että hänen oli helppo mennä rooleihin ja olla välittämättä siitä, mitä ihmiset hänestä ajattelivat. Hän oli mukana bdsm-piireissä, mutta sekin näytti ulkoapäin yhtä kylmän koomiselta roolileikiltä. Hänelle se tuntui olevan ainoa tapa elää todeksi fiktiota.

Sama päti teksteihin. Itsekritiikki ei ollut Axulla niinkään tekstin laatuun kuin todenmukaisuuteen liittyvää. Fiktio ja mielikuvitus olivat hänelle, kirjallisuuden rakastajalle, kiinnostavia käytännöllisyydessään, mutta scifin ja fantasian kaltainen proosa olivat hänestä lapsellisia. Samoin kuin akateeminen teoriapaatos.

Axu teki väitöskirjaa vuosien sijaan vuosikymmenet, ja viime syksynä hänellä oli jälleen yksi "viimeinen editointi" meneillään. Aina hän epäili tekemisensä merkitystä, ei niinkään tekstin laadun vuoksi, vaan jotta siinä ei olisi sitä teoriaksi naamioitunutta valhetta.
"Uskotko sä siihen OIKEASTI?" Axu saattoi kysyä muiden tutkijoiden teorianrakennuksesta. Ja hän tarkoitti sitä.
R.I.P

: Laajasti tunnettu miestutkija Arto Jokinen 1964–2016

  195 kommenttia:

  Anonyymi kirjoitti...

  Perjantai
  Jakso 9: Mikä nainen, mikä mies?


  Mikä nainen, mikä mies? Pitääkö sukupuoliroolit purkaa vai nostaa kunniaan? Hiihtäjälengenda Juha Mieto ja blogisti Melissa Mäntylä. Perjantai-dokkarissa romukauppias Markus, joka pukeutuu naisen vaatteisiin.

  Jari kirjoitti...

  Kuulostaa niin menneeltä 19. vuosisadalta, johon kuului naisten lyhyt tukka, naisten kylmänsävyiset vaatteet ja naisten kukkoileminen yhteisöissä. Siis Suomessa, tuossa kadonneessa maassa, jonka globalisaatio pyyhki yli, ja palautti patriootin.

  Anonyymi kirjoitti...

  Anita Sarkeesians dirty little secret! - YouTube

  Anonyymi kirjoitti...

  Miksi naisten pitää koko ajan pälättää? Naiset vastaavat

  "Miksi naisen pitää koko ajan pälättää?" kyselee nimimerkki kassu.

  Anonyymi kirjoitti...

  Ghostbusters (GIRL POWER version) EPIC FAIL! - YouTube

  Anonyymi kirjoitti...

  Social Justice Warriors targeted by 'ex-military' sniper - YouTube

  Thunderf00t the SOCIOPATH! - YouTube

  Anonyymi kirjoitti...

  Naisen hevonen nääntyi nälkään - poliisi murtautui talliin

  Madonna sekoili jo toistamiseen lavalla – nappaili tequilaa ja kutsui ex-miestään paskiaiseksi - Viihde - Ilta-Sanomat

  ...
  Hän joi tequila lavalla ja kutsui ex-miestään Guy Ritchietä paskiaiseksi. Tämän jälkeen tähti aneli yleisöä: ”Someone please f*** me”.
  ...
  Madonna ja Ritchie käyvät huoltajuuskiistaa pojastaan Roccosta.

  Rocco-poika on sanonut haluavansa asua isänsä luona Lontoossa Yhdysvaltojen sijaan. Roccon kerrotaan kieltäytyneen palaamasta äitinsä luokse, mutta Madonna yrittää saada poikansa takaisin luokseen juristien avulla.
  ...

  Madonna demands Guy Ritchie leave sons Rocco and David out of family documentary about Kabbalah - Mirror Online

  'Guy Ritchie was circumcised for Madonna': A Kabbalah spiritual leader claims | Daily Mail Online

  Do You Think Guy Ritchie Regrets His Adult Circumcision? - The Awl

  Madonna Forced Ex-Hubby Guy Ritchie's Circumcision | TMR

  Rumor: Madonna to circumcise David? – Moms & Babies – Celebrity Babies and Kids - Moms & Babies - People.com

  TIL Guy Ritchie got circumcised because of Madonna's belief in Kabbalah (and now of course they're divorced) : todayilearned

  Riki Sorsalta pysäyttävä video: Ei kannata tupakoida

  Anonyymi kirjoitti...

  AXL SMITH THUG LIFE

  Nettomaksaja kirjoitti...

  Mitä enemmän luen mies- ja naistutkimuksesta ja -tutkijoista, sitä tyytyväisempi olen siihen, että yliopistojen määrärahaleikkauksia ollaan vihdoin aloittelemassa.

  Anonyymi kirjoitti...

  Female Begs A Driver For Money To Buy Some Food! | New Video

  Anonyymi kirjoitti...

  Sharia-laki: uhri naitettiin raiskaajalle | MV!!??

  Turun poliisi tiedottaa: Nuori nainen ryöstetty väkivaltaisesti sekä huijausviestejä jaettu asuntoihin | MV!!??

  Nainen raiskattiin vanhempien haudalta tullessa | MV!!??

  Östersundissa kansalaisten katupartiointia – yksi raiskausyritys | MV!!??

  Saksassa 8 laitonta muslimimaahanmuuttajaa ahdisteli seksuaalisesti nuoria tyttöjä uimahallissa | MV!!??

  Maahantulija heitti kuumaa öljyä vaimonsa päälle | MV!!??

  Anonyymi kirjoitti...

  Laiskat nartut töihin!:

  Suomen kotihoidon tuki on poikkeus – ”idioottimainen järjestelmä”, sanoo ruotsalaisministeri Ruotsin jo lakkauttamasta mallista - Pääkirjoitukset - Pääkirjoitus - Helsingin Sanomat

  Anonyymi kirjoitti...

  Siinä on jotain ihailtavaa, että jaksat näiden valehtelevien psykopaattien ulostuk ... ulostuloissa pyöriskellä.

  Siis oikeasti.

  Minä olen feministien pahuudesta sen verran traumatisoitunut - usko ihmisiin on mennyt - että olen politiikan seuraamisesta lähes tyystin luopunut. Hesariin nyt en ainakaan koske pitkällä tikullakaan. YLEn ohjelmien katsominen loppuu heti, kun ohjelman nimessä mainitaan naiset. Ja niin edelleen.

  Miten joku voi vuosikymmenet valehdella kaikkia objektiivisia tutkimuksia vastaa, että väkivaltaan perheissä syyllistyv't lähes pelkästään miehet? Vain pahuus voi tuollaisen moraalittomuuden selittää?

  Toivottavasti jaksat. Onhan poikien huononeva tilanne Suomen suurin ongelma ilman muuta. Mutta ei sitä monikaan noteeraa.

  No, kohta jätän tämän maan ja suuntaan Välimerelle. Tosin en Espanjaan, jossa feminismiä on Suomeakin enemmän. Suosittelen Kreikkaa.

  Anonyymi kirjoitti...

  Hupaisa yksityiskohta tuon profemakon toilailuissa:

  ...
  Kirjassa toistetaan moneen kertaa, että väkivallan tekijät ovat lähes poikkeuksetta miehiä ja sen lisäksi annetaan ymmärtää, että lapsiin kohdistuvan väkivallan tekijät ovat miehiä.
  ...
  Kun Liisa oli lyönyt Axua paistinpannulla päähän, hän otti makuupussinsa ja meni yöksi metsään nukkumaan. Hän kertoi tätä ylpeän tyytyväisenä.
  ...

  Teen arrested after 'man in his fifties was raped at a Next store in Manchester' | Daily Mail Online

  Sweden's town of Östersund rocked by 8 sex attacks in three weeks by migrant men | Daily Mail Online

  Anonyymi kirjoitti...

  Isis piti 21-vuotiasta Nadia Muradia seksiorjanaan – "Kaikki, jotka halusivat, käyttivät meitä" | Yle Uutiset | yle.fi

  Anonyymi kirjoitti...

  2016-03-14 HS: Mainos sai huomautuksen – perusteena kaavamaiset sukupuoliroolit

  Anonyymi kirjoitti...

  Eleven sex attacks a day in Austria - The Local

  Anonyymi kirjoitti...

  2016-01-05 IL: Nuori poika joukkoraiskattiin asuntolassa Ruotsissa

  Anonyymi kirjoitti...

  Reseptit täydelliseen pihviin sekä suihinottoon!

  Tänään 14.3 on kansainvälinen Steak & Blowjob -päivä. Edellisviikon naistenpäivästä katkeroituneiden miesten keksimä päivä, jolloin he voivat pyytämättä nauttia hyvästä pihvistä sekä suihinotoista.

  Tämän päivän kunniaksi ajattelin julkaista naisille suunnatun oppaan täydelliseen pihviin sekä suihinottoon.

  (Tämä opas sopii hyvin niin aloittelijoille kuin hieman harjaantuneimmillekin poskeen ottajille. Opas on kirjoitettu empiiristen tutkimusmenetelmien onnistuneita tutkimustuloksia hyödyntäen, niitä soveltaen sekä aiheeseen liittyvien lyhytelokuvien inspiroimana.)

  Anonyymi kirjoitti...

  Videot vapauttivat Vesa Keskisen rikosepäilyistä: "Axl, kerro kaikki!"

  Vesa Keskinen kertoo pelastuneensa vuonna 2007 vankilalta videokameran, kommunikaattorin ja tietokoneen avulla.

  Paljon julkisuutta saanut tapahtumaketju sai alkunsa vuonna 2007 toukokuussa, kun kaksi pohjalaissiskoa vieraili Keskisen kartanossa.

  Vierailun päätteeksi 18-vuotias nainen teki tutkintapyynnön Keskisestä, syyttäen häntä raiskauksesta. Kyläkauppias itse kiisti raiskauksen, mutta myönsi poliisikuulusteluissa olleensa seksisuhteessa naisen kanssa. Keskisen mukaan kaikki tapahtui sovussa ja yhteistuumin.

  Lopulta kihlakunnansyyttäjä päätti olla nostamatta syytettä Keskistä vastaan epäillystä raiskauksesta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

  - Olisin todennäköisesti istumassa vankilassa ilman nykyaikaista digitekniikkaa. Videokamerat, kommunikaattorit ja tietokone auttoivat minua. Lain edessä sekä miehen että naisen on oltava samanarvoisia joka suhteessa, Keskinen totesi tuolloin Iltalehdelle.

  Keskisen mukaan ulkovalvontakameran kuvista selvisi päivän tapahtumat vaihe vaiheelta.

  Seinäjoen käräjäoikeus tuomitsi nuoremmalle naiselle väärästä ilmiannosta viiden kuukauden rangaistuksen. Vanhempi sisko sai 80 päivää perättömästä lausumasta viranomaismenettelyssä

  Lisäksi oikeus määräsi naiset maksamaan Keskiselle 18 000 euroa korvauksia kärsimyksistä. Tuomiot annettiin vuonna 2009.

  Anonyymi kirjoitti...

  Professorin kaksoiselämä: pornotähtenä nuorten tyttöjen kanssa

  61-vuotias Manchesterin yliopiston kemian professori on pidätetty virastaan, kun ilmeni, että hän työskentelee myös pornotähtenä.

  Nicholas Goddard on esiintynyt kymmenissä pornofilmeissä taiteilijanimellä Old Nick. Hän on erikoistunut filmeihin, joissa vastanäyttelijät ovat nuoria naisia, usein 40 vuotta professoria nuorempia.

  Hänen suosituin sarjansa on nimeltään Beauty and the Senior. Sarja on kerännyt yli miljoona katselukertaa.

  Goddard on työskennellyt kemian professorina yli 20 vuotta. Nyt hänet on pidätetty virastaan yliopiston sisäisen tutkinnan ajaksi.

  Käry kävi, kun eräs oppilaista tunnisti professorin pornofilmistä.

  Professori kommentoi The Sun-lehdelle ihmisten kaksinaismoralismia.

  -Opiskelijat ja henkilökunta kyllä katsovat pornoa, mutta valittavat kun näkevät, kuka niissä esiintyy.

  -Iltaisin ja viikonloppuisin 75 prosenttia yliopiston servereiden liikenteestä ohjautuu pornosivuille, kertoo Goddard The Sun-lehdelle.

  Hän kertoo aloittaneensa pornonäyttelijänä avioeronsa jälkeen.

  Anonyymi kirjoitti...

  Syyrialaisnaiset kuvasivat salaa Isisin kalifaattia Expressenille: "Emme tunne enää olevamme naisia"

  Kaksi syyrialaisnaista kuvasi ruotsalaislehti Expressenille salaa elinympäristöään Isisin hallitsemassa Raqqan kaupungissa Pohjois- Syyriassa.

  Oum Mohammad ja Oum Omran kertovat elämästään ruotsalaislehti Expressenille - sekä kuvaavat lehdelle salaa videoita ja kuvia. He esiintyvät julkisuudessa nimimerkkiensä suojista. Naiset tietävät, että jos he jäisivät kuvaamisesta kiinni, heidät todennäköisesti kivitettäisiin kuoliaiksi.

  Silti Mohammad ja Omran haluavat ottaa riskin. He haluavat muun maailman ymmärtävän, mitä suljetussa Isisin kalifaatissa tapahtuu.

  Syyrialaisnaiset kokevat menettäneensä kaiken - heillä on enää vain mahdollisuus paeta Raqqan kaupungista salakuljettajien avulla. Pitkään se ei ole ollut mahdollista, mutta nyt naiset eivät vaikuta pitävän sitä enää ihan mahdottomana.

  Anonyymi kirjoitti...

  Nuoret naiset haukkuivat pikkupoikaa kaupassa – suomalaisäidin päivitys leviää Facebookissa

  Suomalaisnaisen Facebook-päivitys leviää somessa vauhdilla.

  "Tämä on viesti sinulle ja sinun kahdelle kaverillesi", alkaa suomalaisäidin jo yli 6 700 jakoa kerännyt päivitys.

  Äiti kertoo olleensa perheensä kanssa vantaalaisen vaateliikkeen kassalla, kun perheen isän ja pienen pojan sekä äidin väliin ehti jonoon kolme, äidin arvion mukaan noin parikymppistä tyttöä.

  "Sinä kavereillesi kerroit, kuinka et ollut koskaan nähnyt niin rumaa lasta, kuinka hänellä oli kauheat hörökorvat ja vielä mitkä lasitkin! Tiedoksi sinulle, tämä pieni poika kuuli kaiken sanomasi! Hän tuli luokseni ja painoi päänsä pettyneenä jalkaani vasten ymmärtämättä, kuinka joku sanoo noin", äiti kirjoittaa.

  Anonyymi kirjoitti...

  Tältä näyttää punavihreä unelma jo tällä hetkellä:

  Östersundissa naisiin kohdistuvat iskut jatkuvat kiivaina | MV!!??

  Leijonakuningas piirroselokuvasta saatiin fasismia irti Ruotsissa | MV!!??

  Ruotsalainen kertoo raiskauksesta (video) | MV!!??

  Turun kaupunginvaltuutettu hurjana kokouksessa: “Laitan vaikka minihameen päälle, jos haluan!” | MV!!??

  Pullahalaaja meni auttamaan Kreikkaan tulleita vainottuja pakolaislapsia – rullattiin! (Video) | MV!!??

  Turvapaikanhakija yritti raiskata kaksi naista kerralla Itävallassa | MV!!??

  Woman's lucky escape after teen rape attack - The Local

  Teinipoika raiskasi kaksivuotiaan tytön ja viilsi tytöltä kurkun auki | MV!!??

  Järkyttävä video: matut hakkaavat naisia | MV!!??

  Turvapaikanhakija raiskasi 6-vuotiaan pojan ruotsalaisessa vastaanottokeskuksessa | MV!!??

  Musliminainen heitti vastasyntyneen lapsensa roskiin | MV!!??

  Nuorisojoukko pahoinpiteli 14-vuotiaan Helsingin Huopalahdessa – lisää tietoa “nuorisosta” | MV!!??

  Kansa rankaisi Merkeliä – Pakolaisvyöryä vastustava puolue voitti vaalit (video) | MV!!??

  Turun poliisi tiedottaa: Nuori nainen ryöstetty väkivaltaisesti sekä huijausviestejä jaettu asuntoihin | MV!!??

  Ulkomaalainen ryösti Iisalmen R-kioskin veitsellä uhaten – poliisi julkaisi kuvat | MV!!??

  Anonyymi kirjoitti...

  BBC 'Men are raised to hate women' - YouTube

  IF Men acted like FEMINISTS! - YouTube

  10 Awkward Families You Won't Believe Actually Exist - YouTube

  Why 'feminism' poisons EVERYTHING (#cancelcolbert) - YouTube

  Epic Feminist Fails of our time: 'Ban Bossy' - YouTube

  Homo kirjoitti...

  Man Awarded $9 1 million After Wrongful Conviction, Prison Rape and Contracting HIV In Jail! - YouTube

  Florida BT-1000 Murder, Dismembers, Then Bar-B-Ques Her Husband Because He Wanted A Divorce! - YouTube

  Black Mom Murders Her 2 Kids & Stuffed Them In The Freezer In Order To Keep Getting Child Support - YouTube

  Man Gunned Down By His Baby Momma & Her S.I.M.P. In Front Of His 4year Old Daughter - YouTube

  Black Mom Explains Why Her 2 Kids She Tortured, Murdered & Placed In The Freezer Deserved It! - YouTube

  Switching Power Supply PCB Layout Seminar - YouTube

  Police Capture Weave Head Who Murdered Man, Woman & Their Unborn Baby Over Hair Weave! - YouTube

  2 Negro Female Police Officers Arrested For Robbing 7 11 Store During Baltimore Riots! #DumbShit - YouTube

  Black Mom Who Killed Her Daughter, Placed Her In Freezer Now Pregnant Again With Her 6th Child! - YouTube

  HoodWhore BT-Lemem Hunnit Stabs Boyfriend To Death Then Post About It On Facebook! Pt 1 - YouTube

  Black Queen Stabs & Kills Her Own Cousin Over A S.I.M.P.! BT-1000 Terminated By Upgraded Model! - YouTube

  Black Queens Dies Getting Butt Injections Made Of Super Glue & Cotton Balls! #TheDNAFiles - YouTube

  Anonyymi kirjoitti...

  Black Queen Beats Son, Then Boyfriend Then Kills Family Dog To Teach Them A Lesson! - YouTube

  Black Phoenix Mom Who Left Kids In Hot Car, Got 100k Then Spent It All Gets Sentenced & Ethered! - YouTube

  BT-1000 Mom Brawls In Court With 6 Deputies After Judge Goes Off On Her Parenting Skills! - YouTube

  Top 10 Reason Why A Man Should Not Have To Pay Child Support! - YouTube

  Detroit Man Forced To Go To Jail Behind $30,000 Child Support For A Child That's Not His! - YouTube

  Dear Black Women: If U Really Are Strong & Beautiful As U Say U Are Then Answer This Question - YouTube

  Dear Dark Skinned Women.. You Can't Force People Into Finding You Attractive So Stop Trying!!! - YouTube

  Do Not Date A Woman That Has Kid & Here Are The Reasons Why... Pt 1 - YouTube

  Ohio BT-1000 Mom Arrested For Decapitating Her 3 Month Old Baby! - YouTube

  After Getting PoundCaked At McDonalds This BT 1000 Gets Arrested Trying To Murder Another Teen! - YouTube

  Toddler Burned To Death In Oven As Black Mom Of 4 Goes Out With Boyfriend Leaving Kids Home Alone! - YouTube

  Black Queen Leaves 8 Month Old Baby In The Car To Cook To Death In The GA Sun! - YouTube

  Black Queen BT 900 Arrested for Having Relations With Her Daughters BT 1100 Boyfriend ED 209 - YouTube

  Police Find Gun Hidden In Weave The Of A BT 1000 After Arrest! U Go Black Queens! - YouTube

  BT-1000 DSE Beats Up A Teacher After Being Asked To Put Up Her Cell Phone! Watch - YouTube

  The Best Example Of The Average American Blk Wmn AKA A Hair Hatted Hooligan! - YouTube

  Smart Men Have Zero Interest In Dating Women With Kids! w Victoria Byerson - YouTube

  Unusually Homely Black Students Barricade White Faculty At College Demanding Equal Rights - YouTube

  More Police Brutality Against Black Females By Cops At An Ohio Pool Party! Tommy Speaks - YouTube

  Another Black Teen BT-1000 Poundcakes Innocent Snow Queen While Holding A Child AGAIN! - YouTube

  Black Queen Accused of Hiding Son's Dead Rotting Corpse In The Trunk Of Her Car Since 2004! - YouTube

  Mom Of Slain Blood Gang Leader Speaks Out & Proves That Black Moms Destroy Lives! - YouTube

  Todays Black Queens: A Deadly Combo Of Unjustifiably High Self-Esteem With Zero Amount Of Shame! - YouTube

  The Nasty, Dirty, Disgusting Secrets About Weaves Revealed! Pt 2 - YouTube

  Anonyymi kirjoitti...

  Edited: Why Does It Seem That Black Chicks Refuse To Take Any Form Of Birth Control? Pt 1 - YouTube

  How Weaves & Perms Make A Womans Cooch Stink Explained by @tjsotomayor - YouTube

  The Truth Behind Why Some Men Cheat With UGLY Women! - YouTube

  Study Shows That Women Cheat Almost Twice As Much As Men With 2x As Many Extra Partners - YouTube

  Marriage Is For Broke Men Only! - YouTube

  Chicks Who Say Whites Will Only Hire Blacks With Weave Gets Ethered By Tommy Sotomayor! - YouTube

  24 Hour Weave Delivery Service! Sistas, You Should Be Ashamed Of Yourselves! - YouTube

  Black Chicks Are So Jealous Of White Women They Have Resorted To Making Childish Memes - YouTube

  Black Dyke Named Johntavia Arrested For Kicking A 2 Year Old In The Face In Anger! - YouTube

  Black Whore Breeder Of 4 Throws Her 6 Month Old Baby Off A Balcony To Its Death! - YouTube

  4 Black Queen Prison Guards Impregnated By Drug Dealer While He Was Behind Bars! - YouTube

  BT-900 Has Her Firefighter Husband Shot To Death On His Own Driveway In Cleveland! - YouTube

  NFL Wife Miko Grimes Arrested 4 Trespassing, Headbutting A Cop, U Know Normal Black Chick Stuff! - YouTube

  10 Beautiful Black Queens Arrested For Prostituting In Front Of Schools & Churches In Memphis TN! - YouTube

  Anonyymi kirjoitti...

  Harmi, että Tommi Sotomayor keskittyy kritisoimaan lähinnä vain mustia narttuja, vaikka valkoiset nartut kaipaisivat yhtä perusteellista harjaamista.

  Anonyymi kirjoitti...

  Joan Bakewell apologises for saying eating disorders are 'narcissism' | Daily Mail Online

  Russian nanny who decapitated girl was 'inspired by ISIS beheadings' | Daily Mail Online

  Anonyymi kirjoitti...

  Menisivät lutkamarssimaan tissit paljaana vastaanottokeskusten ympärille:

  Tätä on slutshaming: Naisia vastaan hyökätään netissä ja näin se tapahtuu - Internet - Nyt

  Onko naisten vessoihin pidemmät jonot siksi, että naiset ovat hitaita? - Vessat - Elämä - Helsingin Sanomat

  Anonyymi kirjoitti...

  Nuoret naiset haukkuivat pientä poikaa kaupassa - äiti vetosi haukkujiin Facebookissa

  Makwan Amirkhani haluaa viedä haukutun pojan lelukauppaan henkivartijan kanssa

  Anonyymi kirjoitti...

  Naisen hakkaamisen kielto islamin vastaista | MV!!??

  Nainen ajoi poliisia pakoon Kehä ykkösellä reilusti kolmatta sataa! | Uusi Suomi

  ...
  Kyseessä oli tällä kertaa parikymppinen naiskuljettaja, jolla oli kyydissään kolme matkustajaa.
  ...

  Vakoiluohjelmia ja salakuvausta – Digitalisaatio on tehnyt ex-kumppanin vainoamisesta helppoa | Yle Uutiset | yle.fi

  ...
  Naiset vainoavat siinä missä miehetkin
  ...
  – Kansainvälisissä tutkimuksissa todetaan, että miesten ja naisten osuus vainoajina on kutakuinkin yhtä suuri. Naisten osuus tunnistetaan huomattavasti suurempana, kuin mitä se nähdään perinteisessä parisuhdevainoamisessa.
  ...

  Anonyymi kirjoitti...

  Omanlaista väkivaltaa tämä väkisin tisseillä toisten seksuaalinen ahdisteleminenkin on:

  Julkinen imetys halutaan Ruotsissa suojata lailla – ”Nykyään imettäjät joutuvat sietämään mulkoilua ja tuhahtelua” - Imetys - Hyvinvointi - Helsingin Sanomat

  Anonyymi kirjoitti...

  Ei raiskaus:

  2015-12-09 MV: Raiskaus ja raakaa väkivaltaa Espoossa viikonloppuna

  Naista purtiin huuleen ja kopeloitiin kotiovella - Rikos - Uutiset - MTV.fi

  Sukupuolisensitiivisen työn parhaat monikulttuuriset käytännöt

  JUURI NYT: Soldiers of Odinit pelastivat nuoret tytöt käyttämällä maahantunkeutujiin voimaotteita! | MV!!??

  Rikkautta Britanniassa.

  Anonyymi kirjoitti...

  Pähkinöitä syövät elävät muita pidempään – mutta mikä on pähkinöistä terveellisin? - Ravinto - Ruoka - Helsingin Sanomat

  Anonyymi kirjoitti...

  Psykologi: Ihmisten itsekeskeisyys johtaa avioeroihin – oma onni kiinnostaa enemmän kuin lasten - Parisuhde - Elämä - Helsingin Sanomat

  Anonyymi kirjoitti...

  Tänään aamulla päivystävä feministi sai taas runsaasti aikaa ja näkyvyyttä YLE:n aamu-tv:ssä. Totutun kritiikiton propagandapläjäys YLE-verolla.

  Aikovat Koneen säätiön tuella avata huomenna tasa-arvovaje-nimisen sivuston, joka kuulemma tarjoaa tietoa tasa-arvoa edistävän politiikan tueksi. Ottaen huomioon taustavoimien tinkimättömän feministisyyden tiedon sijasta luvassa lienee sitä tavallista lätinää palkkaeromyytistä yms.

  Anonyymi kirjoitti...

  Syyte: 21-vuotias nainen yritti murhata poikaystävänsä myrkkyteellä – määrättiin mielentilatutkimukseen - Kotimaa - Ilta-Sanomat

  Netissä leviävään kauhuhahmoon uskoneet tytöt yrittivät tappaa ystävänsä Amerikassa – tästä on kyse elokuvaksi muuttuneessa ilmiössä - Internet - Nyt

  En halua olla sukupuoli­neutraali, haluan olla nainen – kotona pesen mielelläni mieheni pyykit - Mielipide - Mielipide - Helsingin Sanomat

  2016-03-02 HU: 30 nuorta kävi naisten kimppuun Helsingissä 19.-20.2.

  Helsingissä uusi väkivaltainen nuorisoporukka? Näin kommentoi poliisi | Helsingin Uutiset

  Anonyymi kirjoitti...

  Hyvä, tasa-arvoa:

  Olga Marian, 18, sota kesti vain kuusi päivää – loppu tuli teloitusryhmän edessä | Helsingin Uutiset

  Seksuaalinen ahdistelu: Tässä kulkee sakotuksen raja – todistaja voi olla ohikulkijakin | Helsingin Uutiset

  Axl Smith -kohussa yllättävä ulostulo – Alaston säätyttö ryöpyttää rajusti salakuvauksen kohteita | Helsingin Uutiset

  Anonyymi kirjoitti...

  Teinitytön tapposyyte kaatui – ikkunasta tönäisystä ei riittävää näyttöä | Yle Uutiset | yle.fi

  Anonyymi kirjoitti...

  Trumpin kannattajan peilistä katsoo pettynyt valkoinen duunarimies
  Trumpilaiset työskentelevät maataloudessa, rakennuksilla, teollisuudessa ja myyntialalla – tai ovat vailla töitä, kirjoittaa HS:n Laura Saarikoski.


  Mistä on Trumpin kannattajat tehty?

  Valkoisesta ihonväristä. Kesken jääneestä lukiosta. Ja kodista asuntovaunupuistossa.

  Nämä piirteet nousivat tilastoista esiin, kun The New York Times -lehti selvitti Donald Trumpin kannattajien yhteisiä tekijöitä satojen eri muuttujien perusteella.

  Trumpin kannatus on vahvinta sellaisilla alueilla Yhdysvalloissa, jossa taloudella menee huonosti. Trumpilaiset työskentelevät maataloudessa, rakennuksilla, teollisuudessa ja myyntialalla – tai ovat vailla töitä. Trumpin vahvimmilla kannatusalueilla Appalakkien hiilikaivosalueilla ja syvän etelän maaseudulla on korkea työttömyys ja heroiiniepidemia.

  Toki Trumpin kannattajissa on myös vauraita, koulutettuja ja vähemmistöjä. Moni siirtolainen ei pidä siitä, että siirtolaisia tulee lisää, koska se voi heikentää aiempien tulijoiden asemaa työnhaussa. Trumpin ydinkannatusalueilla on kuitenkin vain vähän siirtolaisia.

  Jos trumpilainen pitäisi esittää yhdellä kuvalla, siinä olisi valkoinen duunarimies, joka ei ole nähnyt reaalitulojensa kasvavan pariinkymmeneen vuoteen. Ammattiliitot ovat heikentyneet, tehdastyö on vaihtunut palvelualan hommiin, talosta on siirrytty asuntovaunuun.

  Ja nyt mies puristaa kättään taskussa nyrkkiin.

  Mutta hetkinen – eikö valkoisten duunarien pitänyt äänestää demokraatteja? Miten entinen työväenpuolue menetti ydinkannattajansa?

  Koska perinteisestä duunaripuolueesta on tullut koulutetun eliitin puolue, väittää kolumnisti ja historioitsija Thomas Frank tuoreessa kirjassaan Listen, liberal (Kuuntelepas, liberaali). Frankin mukaan demokraattien ydinkannattajat ovat nykyisin lääkäreitä, juristeja, insinöörejä, it-väkeä ja luovaa luokkaa. Taloudellinen eriarvoisuus ei ole heidän suurimpia huoliaan.

  Ongelma ei ole se, että presidentti Barack Obama olisi hylännyt demokraatit; ongelma on se, että demokraatit ovat hylänneet työväenluokan, kirjoitettiin The Washington Post -lehdessä.

  Kuulostaako tutulta? Suomessa perussuomalaiset ja sosiaalidemokraatit kilpailivat duunarimiesten äänistä. Me tiedämme, miten siinä kisassa kävi.

  Jos demokraatti aikoo päästä Valkoiseen taloon marraskuussa, hänen on alettava nopeasti ajatella sitä joukkoa, joka jäi jossain vaiheessa kelkasta ja mielestä.

  Anonyymi kirjoitti...

  Trumpin kannattajien enemmistö on kyllä joissain kyselyissä ollut naisia, eikä miehiä, mutta mitäpä sitä Hesari ei tekisi vääristelläkseen faktoja.

  Teen girl douses man in acid after he denied her a smoke - The Local

  Anonyymi kirjoitti...

  En usko, että kukaan jää Jokista kaipaamaan. Vittumainen äijä.

  Anonyymi kirjoitti...

  12-vuotiaan pojan Ruotsissa raiskanneet turvapaikanhakijat vankilaan | MV!!??

  Oululainen uimahalli joutui palkkaamaan Securitasin vartijan – kantaväestökin häiriköi | MV!!??

  16-vuotias tyttö meni pizzeriaan – pizzanpaistaja raiskasi | MV!!??

  Anonyymi kirjoitti...

  Uhrin vanhemmat vaativat kovempaa rangaistusta Seinäjoen teinimurhaajattarelle: ”Teon motiivi ollut äärimmäisen vaarallinen” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

  ...
  Vaasan hovioikeuteen jättämässään valituskirjelmässä tyttö vaatii rangaistuksen alentamista alle viiteen vuoteen vankeutta.

  – Viiden vuoden rajalla on myös se merkitys, että tällöin rikosrekisterimerkintä poistuu 20 vuoden kuluttua. Muutoin merkintä poistuu vasta kun (tyttö) täyttää 90 vuotta tai kuolee, valituksessa todetaan.
  ...
  Tyttö surmasi toisen samanikäisen tytön, koska he molemmat olivat ihastuneet samaan poikaan.

  – (Hän) oli ajatusten ja mielikuvien tasolla rakentanut suhteen ja halusi syytteenalaisen teon uhrin pois tieltä, hovioikeusvalituksessa sanotaan.
  ...
  – Teon motiivi on ollut yhteiskunnallisesti äärimmäisen vaarallinen. Kuka tahansa, jonka tekijä on kokenut jonkinlaiseksi ”kilpailijakseen” olisi voinut joutua teon kohteeksi, vastavalituksessa todetaan.
  ...
  – (Hän) ei ole tuntenut teostaan erityistä katumusta tai syyllisyyttä, vastavalituksessa todetaan ja huomautetaan, että mielentilatutkimuksen mukaan 15-vuotias tuomittu on uhka muiden ihmisten terveydelle ja turvallisuudelle.

  Anonyymi kirjoitti...

  Sandra Maischberger: Gay and mother - the AFD with a difference - THE WORLD

  Anonyymi kirjoitti...

  Merikukka Forsius julkisti parisuhteensa naisen kanssa | Me Naiset

  Anonyymi kirjoitti...

  Nettiin lisättiin juuri vastenmielisin video koskaan - moni olisi valmis hirvittäviin tekoihin tämän naisen nähtyään! - Como

  Sänky romahti, nainen kuoli! - Como

  Suomalaiskaunotar asettui jyrkästi Axl Smithin puolelle: Syyttää uhreja huomiohuorauksesta! - Como

  Kuva, joka pysäyttää: Älä tee näin! - Como

  Henna Kalinainen Axl Smith -kohusta: Olisin iloinen jos olisin päässyt noin komean kanssa petipuuhiin! - Como

  Kurdish woman shot dead at wedding in Germany after refusing to marry her cousin | Daily Mail Online

  Henna Kalinainen "vaginan römpöttämisestä": Eikun kiristämään vaan! - Como

  Anonyymi kirjoitti...

  Suomen Queer-tutkimuksen seuran SQS-verkkolehden vanhoja numeroita:

  http://ojs.tsv.fi/index.php/sqs/issue/archive

  “The Law of Attraction” in Interracial Homoerotic Desires. 46–57. | Bao | SQS – Suomen Queer-tutkimuksen Seuran lehti

  Asian Men’s Dilemma:
  “No Asians Please” vs. “Asians +++”
  ...
  The centrality of white male beauty standard is achieved and affirmed at the price of men of other races, conveying a white supremacist message that non-white gay men may all have the propensity to seek a GWM as a partner.
  ...
  Ironically, Vancouver, albeit a very “Asian” city where nearly one-in-five Vancouverites is of Chinese origin, does not offer its proper share of Asian male images in its mainstream media.
  ...
  Interraciality and Multiraciality are Marketable

  Anonyymi kirjoitti...

  Nainen yritti tappaa äitinsä Vantaalla | MV!!??

  Poliisi epäilee: Tytär yritti tappaa äitinsä

  Turvapaikanhakija hyökkäsi vahingossa saksalaisen naispoliisin kimppuun | MV!!??

  Köln-Ebertplatz: Polizistin an die Brust gefasst - Festnahme | Express.de

  Anonyymi kirjoitti...

  Siirtyikö "metatyö" insinöörimiehen murheeksi?

  Siivoat toisen sotkuja, vastailet kaiken maailman pyyntöihin, varmistelet tapaamisaikaa ja unohdat, minne olit kävelemässä.

  Ei, tässä ei kuvata metatyöhön uupuvaa nykynaista tai äitiä, sillä kyselytutkimuksen mukaan yhä useamman insinööritaustaisen miehen työ näyttäytyy energiaa kuluttavana sähläämisenä. Ja mitä isompi firma, sitä enemmän metatyötä.

  Ammattiliitto Pron vuotuisen työkyselyn, "sähläysmittarin", mukaan keskeytykset ja liika, turha työ ovat erityisesti insinöörien keskuudessa lisääntyneet tutkimusaikana vuodesta 2008. Ammattiliitto näkee muutoksen taustalla työelämän kiristykset (sopivasti näinä aikoina).

  Selityksessä lienee paljon perääkin. Mutta mitä muuta tuloksen takana voi olla? Miksi juuri insinööri ja mies – tuo hieman huvittavakin kärsijä (hörähtää väsyneesti räkänenää pyyhkivä kolmikymppinen uranainen).

  Miksi juuri parhaassa työiässä oleva miesinsinööri kokee sähläämisen lisääntyneen? Olisiko niinkin, että 30–39-vuotiaat miehet, yleisesti hyvin työllistyvillä teknisillä aloilla, ovat edelleen urakehityksen ohjuksia? Johtotehtäviin nousun kääntöpuolena on hallintoa, palaveria, sälää ja säätämistä.

  Onko samassa iässä oleva nainen edelleen kotona hoitamassa lapsia? Tai niin tottunut sähläämiseen, ettei koe sitä erityiseksi rasitteeksi työssä? Tutkimuksessahan ei mitata, millaista koheltamista kunkin työ oikeasti on vaan pelkästään subjektiivista kokemusta – sekin tietysti arvokasta.

  Entäpä jos ripaus selitystä piilee myös insinöörimiehen arkkipersoonassa, joka sietää monille nykypäivän toimisto- ja tietotyöläisille tyypillistä työstä toiseen hyppelyä huonosti?

  Naiset tekevät tutkitusti metatyötä miehiä enemmän. Erityisen raskasta naisille tuntuu olevan kaiken koordinointi – siis tulemisten, menemisten, esineiden, asioiden ja ihmisten. Mutta "naisvalitus", ei paljoa auta, kun mieskin kärsii työpaikalla metatyöstä.

  Mikä vie aikamme, saa sähläämään ja väsymään, töissä ja kotona? Insinööri, jos olet nyt havainnut ongelman, keksi ratkaisu!

  Anonyymi kirjoitti...

  Tullinaukion raiskaus: Nainen sai raiskauksen loppumaan sumuttamalla turvasuihkeella - Aamulehti

  El Ninja kirjoitti...

  "Miksi juuri parhaassa työiässä oleva miesinsinööri kokee sähläämisen lisääntyneen? Olisiko niinkin, että 30–39-vuotiaat miehet, yleisesti hyvin työllistyvillä teknisillä aloilla, ovat edelleen urakehityksen ohjuksia? Johtotehtäviin nousun kääntöpuolena on hallintoa, palaveria, sälää ja säätämistä."

  Onhan noita selityksiä... Olisiko niin, että meillä on nyt enemmän naisia organisaation eri tasoilla piirtelemässä prosessikaavioita, jotka eivät olemassa olevilla resursseilla toimi?

  Resursseissa on myös säästetty ja yritetty tehdä sama työ vähemmällä porukalla. Kun työ ja sen järjestäminen on tehotonta, niin ongelmat alkavat näkyä erityisesti silloin kun suorittavalta tasolta ei löydy tarpeeksi päitä ja käsipareja. Alihankinta ja yleinen verkoitustuminen voi vaikuttaa hienolta idealta, mutta käytännössä lisää tiedonkulun ongelmia ja siinä samalla yleistä sähläystä. Lisäksi sähläyksen seuraukset ovat sitä vakavampia, mitä tiukemmalle organisaatio on viritetty. Kun ei ole löysiä missään, niin mikä tahansa ongelma leviää hyvin nopeasti laajalle alueelle.

  "Entäpä jos ripaus selitystä piilee myös insinöörimiehen arkkipersoonassa, joka sietää monille nykypäivän toimisto- ja tietotyöläisille tyypillistä työstä toiseen hyppelyä huonosti?"

  Median sääntöjen mukaan suomalaista miestä kuuluu nälviä aina ja joka artikkelissa. Ihmisaivot eivät toimi parhaalla mahdollisella tavalla kun keskittymistä häiritään jatkuvasti. Moniajo ei kuulu aivojen ominaisuuksiin, vaan se laskee aina työtehoa usein huomattavasti. Kotiäiti voi teeskennellä olevansa loistava monien yhtäaikaisten tehtävien suorittamisessa, mutta on todennäköisempää, että kyseessä on pelkkä illuusio. Ehkä suoritettavat tehtävät eivät ole kovin vaativia, eivätkä tehdyt virheet useinkaan johda mihinkään ulkopuolisenkin helposti nähtävissä olevaan ongelmaan.

  Ehkä tietotyössä nykyään hypähdellään työstä toiseen, koska liian moni organisaatiossa uskoo sen olevan modernia ja tehokasta. Ei se ole. Se on aivan helvetin typerää, ja sitä pitäisi välttää kaikin mahdollisin keinoin.

  Anonyymi kirjoitti...

  Naiset: mikä Henry Laasasen esittämissä teorioissa menee pieleen? | Aihe vapaa | Vauva

  Anonyymi kirjoitti...

  Miksi miehen pitäisi olla tyytyväinen kun tulette järkiinne ja lopulta otatte oman tasoisen miehen | Aihe vapaa | Vauva

  Anonyymi kirjoitti...

  Uusi trendi ilahduttaa Minnaa: Tämä poistetun rinnan tilalle!

  Syyllistättekö koulukiusattuja kiusatuksi joutumisesta? Jos ette, niin miksi kuitenkin syyllistätte kilttimiehiä siitä etteivät he saa... | Aihe vapaa | Vauva

  Anonyymi kirjoitti...

  Väestöliitto MTV:lle: Teini-isät kokevat tulleensa huijatuiksi – ”Enkö minä nyt vain voi harrastaa seksiä ilman että...” - Perhe - Ilta-Sanomat

  Anonyymi kirjoitti...

  Noh, elatusmaksut varmastikin kuitenkin joutuu maksamaan:

  15-vuotias isä halusi kantaa vastuunsa – jätettiin ulkopuolelle viranomaispäätöksellä - Kotimaa - Uutiset - MTV.fi

  Anonyymi kirjoitti...

  http://www.mtv.fi/lifestyle/tunteet/artikkeli/naiset-miksette-anna-hyville-miehille-mahdollisuutta-puistattava-lappu-aiheutti-someraivon/5794234

  Anonyymi kirjoitti...

  https://goodbyeamericainaphoto.wordpress.com/2016/03/17/the-only-thing-not-popping-here-are-boners/

  Anonyymi kirjoitti...

  Mitä eukko oikein kuvittelee muka tekevänsä juottimella?:

  Feel The Grrlpower Heat | Goodbye, America (in a photo)

  Anonyymi kirjoitti...

  Sweden Cucks Itself | Goodbye, America (in a photo)

  Sweden+does+it+again+_0128f86d632f183571f609983147d83e.png (1378×887)

  Anonyymi kirjoitti...

  MIELIPIDE
  Sukupuolineutraalius ei ole hölynpölyä – sukupuolten tasa-arvoon on vielä matkaa
  Sukupuolirooleista vapautuminen ei ole uhka kenenkään naiseudelle tai miehuudelle. Se päinvastoin sallii vapaamman toiminnan ilman pelkoa leimautumisesta tai syrjinnästä.


  Linda Mikander (HS Mielipide 16.3.) puhui perinteisten sukupuoliroolien puolesta. Mikander on oikeassa siinä, että omasta sukupuolestaan saa olla ylpeä eikä perinteisten sukupuoliroolien mukaan elämisessä ole mitään väärää. Hän kuitenkin unohtaa, että hänelle itselleen sopivat käyttäytymismallit eivät välttämättä sovi muille.

  Miksi 2000-luvulla enää tarvitsisi olla naisten ja miesten töitä tai tyttöjen ja poikien leluja? Liian tiukkojen sukupuoliroolien pakottaminen yksilön harteille on haitallista, ja se rajoittaa toimintaa. Sukupuolirooleista vapautuminen ei ole uhka kenenkään naiseudelle tai miehuudelle. Se päinvastoin sallii vapaamman toiminnan ilman pelkoa leimautumisesta tai syrjinnästä.

  Sukupuolten tasa-arvoistumiseen on vielä matkaa, eikä sitä missään nimessä voi viedä liian pitkälle. Tasa-arvon ja sukupuolineutraaliuden vaatiminen ei ole älytöntä hölynpölyä, vaan perusihmisoikeuksien ajamista.

  Kun opetamme pienestä pitäen, että sukupuolen ei pidä antaa rajoittaa elämää, saamme onnellisempia ja mieleltään tasapainoisempia yksilöitä.

  Liiallinen toiminnan rajoittaminen vaikkapa vaatteiden värien, harrastusten tai uramahdollisuuksien suhteen aiheuttaa varsinkin nuorille sukupuoli-identiteetistään epävarmoille ihmisille turhaa painetta, joka voi johtaa muun muassa mielenterveyshäiriöihin. Naisilla on paljon enemmän tarjottavaa kuin pyykkäys ja kokkaus, ja miehillä enemmän kuin autonrenkaiden vaihto.

  Omaa sukupuoltaan on oikeus ylistää, mutta samalla pitää sallia myös muille oikeus toteuttaa itseään sukupuoli-identiteetin mukaisella tavalla. Sukupuolineutraalit vessat tai tasa-arvoiset työllistymismahdollisuudet eivät ole keneltäkään pois.

  Janetta Olsén

  abiturientti, Kotka

  Anonyymi kirjoitti...

  Siivousalan ammattilaiset tyrmäävät vanhan myytin yleisistä vessoista – näin miesten ja naisten vessat eroavat

  Siivousalan ammattilaiset kertoivat, kumpi on likaisempi, miesten vai naisten vessa.
  Keskustelu sukupuolista ja niiden tasa-arvoisuudesta ja moninaisuudesta on käynyt tällä viikolla vessassa. Kirjailija ja ex-kansanedustaja Rosa Meriläinen kirjoitti Helsingin Sanomien kolumnissaan kannattavansa sukupuolineutraaleja vessoja, ja hän kertoi käyttävänsä tarpeen tullen sekä miesten että naisten saniteettitiloja.

  Ilta-Sanomien lukijoista kolme neljäsosaa ei haluaisi eri sukupuolille yhteisiä vessoja. Verkossa keskustelua herätti erityisesti miesten ja naisten vessojen siisteyserot.

  Helsingin keskustan kauppakeskus Forumin maksuttomissa vessoissa pistäytyy päivittäin tuhansia ihmisiä. Kysyimme vessojen siivouksesta huolehtivan SOL palvelut Oy:n palveluesimieheltä Riitta Parkolta ja palveluohjaaja Kati Penttiseltä, kumpien vessat ovat epäsiistimmät, miesten vai naisten.

  – Se on joku vanhentunut myytti ajatuksissa, että miehet sotkevat enemmän vessoissa. Kyllä molempien jäljiltä löytyy sotkua, kun sotkua löytyy. Siisteyttäkin löytyy. Riippuu käyttäjästä, sanoo Parkko.

  Siisteyserot pieniä

  Naisten perisynti käymälöissä vaikuttaa olevan vessa- ja käsipaperit, jotka eivät löydä tietään kunnolla niille varattuun roska-astiaan tai pönttöön. Miesten vessassa taas on enemmän roiskeita, jotka voivat aiheuttaa hajuhaittoja.

  – Pisuaarien edessä voi olla roiskeita lattialla ja ne voi imeytyä laattojen saumoihin ja niitä on vaikea saada pois, kertoo Parkko.

  Muuten sekä miesten että naisten vessoissa voi toisinaan haista. Sukupuolten välillä ei tässä ole eroa. Myös ylilyöntejä, kuten ulosteella sotkemista, tapahtuu Parkon mukaan yhtä lailla sekä miesten että naisten vessassa.

  – Kauhukokemus työntekijöillemme on varmaan se, että ulosteella piirrellään seinät vessakopeista, sitä tapahtuu miesten ja naisten vessoissa. Se on varmasti kaikista inhottavin juttu, sanoo Parkko.

  Yhteisvessat siistimpiä?

  Sukupuolineutraalit vessat saattaisivat pysyä miesten ja naisten vessoja siistimpinä.

  – Monet sanovat, että tilat pysyvät siistimpinä kun on molempia käyttäjiä samoissa vessoissa, sanoo Penttinen.

  Anonyymi kirjoitti...

  Liikuntavammainen Elisa epäröi kertoa vammastaan Tinderissä – "Se on kuin tiputtaisi pommin toiselle" | Yle Uutiset | yle.fi

  UUTISET
  PERJANTAI
  Perjantai 18.3.2016 klo 15:57
  Liikuntavammainen Elisa epäröi kertoa vammastaan Tinderissä – "Se on kuin tiputtaisi pommin toiselle"
  Rakkaan etsiminen ei ole koskaan yksinkertaista. Liikuntavamma asettaa tielle vielä lisäesteitä, kertoo Perjantai-dokkari.


  Perjantai-dokkari: Rampana rakkauden markkinoilla 9 min


  Deittisovellus piippaa. Uusi Tinder-pari on muodostunut.

  – Hyvännäköinen nuori mies, Elisa Poutanen kommentoi.

  Nyt tiellä on enää yksi este. Poutanen ei ole kertonut nettideittiprofiilissaan liikuntavammastaan. CP-vammasta kertominen mahdolliselle deittikumppanille ei ole helppoa, vaikka toistoja olisi kuinka monta.

  – Olen kertonut sen varmaan sata kertaa ja ikinä en ole löytänyt hyviä sanoja. Se on kuin tiputtaisi pommin toiselle.

  Kaikki eivät suhtaudu paljastukseen hienotunteisesti. Miehet ovat avoimesti vastanneet, etteivät voi kuvitellakaan suhdetta vammaisen kanssa.

  Poutanen ei silti luovuta. Hän ei koe liikuntavamman määrittelevän itseään.

  – Ihan normaali nuori kunnianhimoinen nainen olen pienellä lisämausteella. Kyllä varmasti jossain vaiheessa löytyy ihminen, joka näkee ne muut ominaisuudet kuin sen liikuntavamman.

  Katso Perjantai-dokkari: Perjantai-dokkari: Rampana rakkauden markkinoilla | Perjantai | TV | Areena | yle.fi

  Anonyymi kirjoitti...

  Elisa etsii netistä rakkautta. Kun miehille selviää, että hänellä on cp-vamma, viestittely loppuu usein kuin seinään. Löytääkö Elisa itselleen kumppanin?

  Anonyymi kirjoitti...

  MIELIPIDE
  Nimimerkki Nurkkaan ajettu: Uusi parisuhde vei minut köyhyysloukkuun
  Yksinhuoltaja-opiskelijana jäin tukien ulkopuolelle, sillä pienituloinen uusi mieheni katsotaan velvolliseksi elättämään minut, lapseni ja entinen perheensä.


  Kaksi vuotta sitten minut irtisanottiin 14 vuotta kestäneestä vakituisesta työstäni taloudellisista ja tuotannollisista syistä. Vuotta aiemmin olin kokenut avioeron.

  Kolmen lapsen yksinhuoltajana olen opiskellut uuteen ammattiin ansiosidonnaisen päivärahan turvin, sillä entinen toimiala ei enää työllistänyt. Olen nyt opiskellut tiiviiseen tahtiin kaksi vuotta. Neljän vuoden tutkintoni on loppusuoralla. Ansiosidonnainen päiväraha päättyi joulukuussa.

  Uusi (pienituloinen) miesystäväni muutti meille. Hän maksaa ulosoton kautta elatusmaksuja kahdesta lapsestaan. Juuri nyt olisin tarvinnut yhteiskunnan apua. Vaan mitä tapahtuikaan?

  Kelasta tuli kirje, jossa kerrottiin, että yksinhuoltajakorotukset peritään takautuvasti takaisin. Sosiaalitoimi ei myönnä tukea, enkä saa asumistukeakaan. Työmarkkinatukeen en ole oikeutettu, sillä olen päätoiminen opiskelija.

  Kaikki tämä siksi, että miesystäväni muutti meille. Hänet katsotaan velvolliseksi elättämään minut, lapseni ja entinen perheensä. Käytännössä tämä ei onnistu. Yksinkertainen laskutoimitus todistaa sen mahdottomaksi. Ulosoton ja työmatkojen jälkeen miehelleni ei jää käteen edes asumiseen tarvittavaa rahaa. Minulla ei ole muita tuloja kuin opintotuki ja minimielatusapu. Sosiaalitoimi velvoitti minut ottamaan opintolainaa.

  Olemme köyhyysloukussa. Yhteiskunnan mielestä mieheni on velvollinen elättämään molemmat perheet, mutta velkoja ja realiteetteja ei oteta huomioon. Itse aion päästä takaisin työelämään, mutta opiskelun loppuun saattaminen näiden taloudellisten paineiden keskellä on miltei mahdotonta.

  Nurkkaan ajettu

  Anonyymi kirjoitti...

  "Naiset, miksette anna hyville miehille mahdollisuutta?" – puistattava lappu aiheutti someraivon

  Nimettömänä kirjoitettu viesti siitä, kuinka naiset "eivät anna hyville miehille mahdollisuutta", on aiheuttanut kohinaa sosiaalisessa mediassa.

  Tammikuussa New Mexicossa opiskelevan Meganin oveen oli jätetty nimetön lappu, jonka sisältö oli hyvinkin puistattava.

  Viesti kuului suurpiirteissään näin:


  “Ok, naiset, hiffaan kyllä.

  Ette halua rupatella mukavia iltaisin.
  Ette halua herrasmiestä saattamaan teitä autollenne.
  Ette halua, että ystävällinen heppu auttaa teitä kantamaan ruokaostoksenne... tai että hän pitää teille ovea auki... tai murskaa henkikullan sellaisesta miehestä, joka olisi kykeneväinen tekemään sinulle pahaa.

  Selvä – pelätkää hyviä tyyppejä... Ehkä meidän (hyvien miesten) täytyy vain kärsiä ja katsoa sivusta, kuinka menette rikki yhä uudestaan ja uudestaan sellaisen pohjasakan toimesta, jota niin luulette rakastavanne.

  Mutta haluan sinun tietävän – se ei ole helppoa, ja minuun sattuu nähdä, kuinka lankeat.

  Antakaa meille hyville miehille mahdollisuus, niin teidän ei tarvitsisi pelätä maailmaa niin paljon."

  Anonyymi kirjoitti...

  Perjantai
  Jakso 10: Rakkauden markkinat


  Kuka saa ja kenelle annetaan? Parisuhdemarkkinoista keskustelemassa Miss Suomi Rosa-Maria Ryyti ja deittikuningatar Anna Uusiheimala. Perjantai-dokkarissa cp-vammainen Elisa etsii rakkautta netistä. Juontajina Sean Ricks ja Pekka Vahvanen.

  Anonyymi kirjoitti...

  SAK haluaa maahanmuuttajataustaiset naiset töihin

  SAK peräänkuuluttaa enemmän tukea maahanmuuttajataustaisten työllistymiseen.

  Konfliktialueilta saapuneiden koulutustaso on usein heikko. Järjestön mukaan maahanmuuttajataustaisen naisen on noin kolme kertaa vaikeampaa löytää työpaikka kuin kantasuomalaisen naisen.

  "Työllistymisen ollessa hankalaa he saattavat jäädä mieluummin kotiin hoitamaan perhettä kuin hakea sinnikkäästi työelämään", SAK:n maahanmuuttoasioiden asiantuntija Eve Kyntäjä sanoo tiedotteessa.

  Jos työ löytyykin, palkka jää keskimäärin 15 prosenttia suomalaisnaisen ansiotasosta: Tilastokeskuksen mukaan maahanmuuttajanaisen euro oli vuonna 2014 vain 84 senttiä suomalaisnaisen eurosta, 77 senttiä maahanmuuttajataustaisen miehen eurosta ja 62 senttiä suomalaismiehen eurosta.

  SAK:n mukaan erityiseseti naisten kouluttautumista, kielitaidon kehittämistä ja verkostoitumista tulisi tukea enemmän.

  Anonyymi kirjoitti...

  VASEMMISTONAISET: KAHDEN NAISEN PERHEEN LAPSILLE TURVAA ÄITIYSLAILLA

  Vasemmistonaiset tukee kansalaisaloitetta, joka toteutuessaan lisää naisparien lasten tasa-arvoa.

  – Naisparin lapsesta tulee tasavertainen eri sukupuolta olevien perheeseen syntyvän lapsen kanssa. Nykyisin naisparin, jolle syntyy yhteinen lapsi, on tehtävä kallis ja aikaa vievä perheen sisäinen adoptio, jotta toinenkin äiti olisi virallisesti lapsensa vanhempi, perustelee Vasemmistonaisten puheenjohtaja Saila Ruuth.

  Äitiyslakialoitteen tarkoituksena on, että kahden naisen perheeseen yhdessä hedelmöityshoidon avulla syntynyt lapsi saa jo ennen syntymäänsä molemmat äitinsä virallisiksi vanhemmikseen.

  – Äitiyslain säätäminen ei maksa mitään vaan päinvastoin, tässä on keino säästää rahaa byrokratiaa keventämällä ja aidosti purkamalla tarpeeton normi, huomauttaa Ruuth.

  Äitiyslaki on yksinkertainen uudistus

  Jopa puoli vuotta kestävän perheen sisäisen adoptioprosessin aikana lapsella on nykyisin vain yksi juridinen vanhempi. Tosiasiallisia vanhempia on kaksi.

  Pitkä ja tarpeeton adoptioprosessi tekee lapsen asemasta turvattoman. Äitiyslaki koskee vain tilanteita, joissa lapsen isyyttä ei voida vahvistaa.

  – Laki ei estä kenenkään isyyttä tai vie lapselta oikeutta isään. Äitiyslaki on yksinkertainen uudistus, joka ei vie keneltäkään mitään vaan pelkästään lisää tasa-arvoa, Ruuth huomauttaa.

  Vasemmistonaiset haastaa kaikki naisjärjestöt mukaan keräämään nimiä aloitteeseen.

  Kansalaisaloitteen äitiyslaista voi allekirjoittaa verkossa:

  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1669

  Anonyymi kirjoitti...

  Kolmannes tasa-arvokyselyn vastaajista: Naiseus haittaa uralla etenemistä

  Naiselta vaaditaan työelämässä enemmän kuin mieheltä, uskoo kolmannes Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n työelämän tasa-arvoa koskevaan kyselyyn vastanneista.

  "Kun on vaativa ja jämäkkä, niin miehellä se on hienoa, mutta naisena kuulee olevansa bitch." "Välillä tuntuu, että on kuin roskakori miesvaltaisessa työpaikassa." Tällaisia kommentteja tuli Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n työelämän tasa-arvoa koskevaan kyselyyn vastanneilta.

  Naiselta vaaditaan työelämässä enemmän kuin mieheltä. Naisen on oltava jämäkkä ja äänekäs päästäkseen vaikuttamaan ja saadakseen parempaa palkkaa. Asemasta riippumatta sukupuoli vaikuttaa kohteluun. Tätä mieltä on noin kolmannes kyselyyn vastanneista.

  Toisaalta erot työpaikkojen välillä ovat suuria. Ja myönteistä on, että yli 60 prosenttia vastaajista kokee, että heitä kohdellaan tasa-arvoisesti. 10 prosenttia vastaajista ei ottanut kantaa tasa-arvoiseen kohteluun.

  Moni vastaaja kommentoi, että tasa-arvo on naisesta itsestä kiinni.

  Yli kolmannes vastaajista (35 %) oli sitä mieltä, että naiseus haittaa myös uralla etenemistä. Palkkaukseen sukupuolella on hieman vähemmän vaikutusta. Noin neljännes vastaajista (26 %) ilmoitti tienaavansa vähemmän kuin mieskollegansa. Puolet vastaajista ei tiennyt kollegansa palkkaa.

  Epätasa-arvoa naiset kokevat monella tavalla. Usean vastaajan mielestä pärjätäkseen työelämässä naisen pitää olla ahkera, mutta myös paljon pätevämpi kuin mies.

  Anonyymi kirjoitti...

  Pussy pass taas kerran:

  Kanadalaisseniori yritti myrkyttää seuralaisensa: Tappajamummo vapautui vankilasta | Yle Uutiset | yle.fi

  Kanadalaisseniori yritti myrkyttää seuralaisensa: Tappajamummo vapautui vankilasta
  Kanadan vaarallisimmaksi naiseksi luonnehdittu 80-vuotias Melissa Ann Shepard vapautui eilen vankilasta. Hän oli kärsinyt vajaan kolmen vuoden tuomion miesystävänsä myrkytysyrityksestä. Shepard oli jo aiemmin ollut vankilassa tuomittuna toisen aviomiehensä murhasta ja lukuisista petoksista.
  ...
  Unilääkettä kahviin häämatkalla
  ...
  Toinen aviomies kuoli auton alle
  ...
  Kolmas liitto kesti vuoden – päättyi miehen kuolemaan
  ...
  Miesystävän jäätelöön unilääkettä
  ...
  Herttaisen oloinen, Agatha Christien dekkarihahmolta neiti Marplelta valokuvassa näyttävä Shepard ei ole antanut haastatteluja vankilassa. Hänen on arvioitu kärsivän kotona pahoinpidellyn naisen syndroomasta, jossa tekijä ajautuu kostamaan kärsimänsä väkivallan seuraaville kumppaneille. Puolustus käytti syndroomaa perusteluna oikeudenkäynnissä.
  ...
  Hänellä todetaan olevan korkeasta iästään huolimatta poikkeuksellisen suuri riski uusia rikoksensa.

  Anonyymi kirjoitti...

  The internet black widow: Is this Canada's most dangerous woman? - BBC News

  ...
  1977-1991: Serves prison sentences for more than 30 separate convictions for fraud

  1992: Convicted of manslaughter over the death of her second husband, Gordon Stewart, who she drugged and ran over twice with a car - she is sentenced to six years in jail but gets parole in 1994

  1994: Features in a National Film Board documentary, When Women Kill, about victims of domestic abuse who attack their partners

  2002: Her third husband, Robert Friedrich, dies just over a year after the couple meet through an online dating site - no charges are brought against her

  2005: Sentenced to five years in prison in Florida after pleading guilty to seven charges, including forgery and theft from Alex Strategos, who she had met online - Strategos, now 84, says she stole about $20,000 from him and believes she put drugs in his ice cream

  2013: Jailed for two years, nine months and 10 days in Canada for spiking her new partner's coffee with sedatives

  McKenna met Shepard when the former prisoner was giving talks across Canada about battered woman syndrome, a criminal defence that can be used by victims of domestic abuse who go on to attack their partner. She also appeared in a 1994 documentary called When Women Kill, and won a government grant to help others like herself.

  However, as McKenna began investigating Shepard's back-story she found some 30 separate convictions for fraud between 1977 and 1991.

  "There's a saying, 'She could charm the bark off a tree'," says McKenna.

  "She's very slick. You would confront her and she could immediately think up a response to it… even though it was an obvious lie."

  In 2001, Shepard married her third husband, Robert Friedrich, just days after meeting him through a Christian dating site. Friedrich died 14 months later at the age of 84, leaving tens of thousands of dollars in assets to his new wife. His sons made a criminal complaint alleging that she killed him by overdosing him with prescription medicine, according to reports. They later won back $15,000, although she was never charged with any crime.
  ...
  When journalist Barb McKenna heard about the Fred Weeks court case in 2013, she says she was "horrified" at how short Shepard's sentence was.

  "My first thought was, what's wrong with the system?" she says. "I suppose people don't expect old ladies to be cold-blooded killers. She presents as this sad, tragic figure - almost someone to be pitied."
  ...
  Halifax police went to the lengths of issuing a media release advising all citizens that "a high risk offender is residing in our community" and warning that she "has been assessed as being a high risk to re-offend".

  Alex Strategos agrees with this assessment.

  "I don't think she should be released," he says.

  "I don't know what the judge had in his mind. What she was, she still is - she's the black widow. Some guys better watch out, that's all I can say."

  Anonyymi kirjoitti...

  Men better beware on March 20 - Opinion - The Guardian

  The only time I was ever sued as a journalist was by the infamous Internet Black Widow — Melissa Ann Shepard.
  ...
  Shepard had just got out of Dorchester Penitentiary for killing her then husband, Gordon Stewart. At the time, she was travelling across Canada speaking as a “battered woman” who had killed in self-defence. She even starred in a documentary about battered women in Canada. And, she got a grant from the Ontario government.

  Problem was, Melissa Shepard was not a battered woman. A cold-blooded killer more like it. She spent most of her life on P.E.I. and that’s where she married her husband Gordon. Soon after they moved to Halifax, she drugged him, drove him to an abandoned logging road, and ran over him, not once, but twice.

  Someone tipped me off, after hearing her being interviewed on Peter Gzowski’s radio show as a battered woman, that she just might not be what she seemed.

  Oh, but she was smooth. She had a sweet, docile voice and looked like a sad and tragic middle-aged princess.

  As I looked into her past, I was shocked. Gordon Stewart was in a drug-induced coma when she ran over him, twice. She drove over him, then backed up over him to make sure the job was done. He was in no state to be battering anyone. His autopsy found that he was full of tranquilizers, and Melissa didn’t report her “accident” to the police for quite some time afterwards.

  I compared the story she was telling then to the court transcript, and found that not once did she mention battered women’s syndrome.

  I also discovered that she had over 30 convictions for fraud.

  I eventually wrote a magazine article about Melissa Shepard’s lies — and that’s when she sued me. To shut me up. She didn’t want anyone to know the truth about her. Her lawsuit didn’t go anywhere — but she did — on to another husband, who mysteriously died. Of course his family is still very suspicious.

  I later often wondered what had happened to Melissa Shepard. Then one day, years later, my work phone rang. It was policemen in Florida who had just arrested her for trying to kill another man. He had done a little research. They had came across my article.

  Turns out she had driven down to Florida in a Cadillac after meeting a man on a “Christian” Internet dating site. She put drugs in his ice cream. He too almost died, but his family was very suspicious and luckily he was saved.

  She was put in jail in Florida and I thought that would be the end of her. Come on, it’s jail in Florida, the United States, and she was in her 70s then. I didn’t suppose she’d ever get out.

  But oh, she’s smooth, and she did get out. And moved to Nova Scotia. That’s where she met Fred Weeks of Stellarton. And once again, that’s when she began administering a noxious substance to a partner.

  Despite her long history of killing or attempted killing, she was only sentenced to two years, nine months and 10 days. As I said, she’s smooth.
  ...

  Anonyymi kirjoitti...

  Tätä mieltä
  Jaa että on tasa-arvo mennyt liian pitkälle?


  Miksi ovien takana piipittävät naiset ovat omineet naisellisuuden käsitteen?
  Niin kauan kuin olen seurannut tasa-arvoasioista käytävää keskustelua, noin parikymmentä vuotta, se on aina noudattanut samaa kaavaa: joku tekee tasa-arvoisuutta lisäävän ehdotuksen, kuten nyt vaikkapa tämä Rosa Meriläisen unisex-vessateksti, jonka jälkeen ehdotuksen vastustajat käyttävät kahta argumenttia: 1) eikö muka ole maailmassa tärkeämpiä asioita ja 2) eikö muka tasa-arvo ole jo mennyt liian pitkälle.

  "Liian pitkälle mennyt tasa-arvo" on jo käsitteenä naurettavan absurdi, ikään kuin tasa-arvollakin olisi jokin paha, toinen ääripää, jossa ihmiset ovat, ööh, LIIAN tasa-arvoisia keskenään. Usein syynä argumenttiin on, että tasa-arvo on ymmärretty väärin tasapäistämiseksi, ja halutaan puolustaa itselleen sopivilta tuntuvia, perinteisiä sukupuolirooleja vastapainona sille ääripäälle, jossa on ilmeisesti harmaisiin haalareihin puettuja hattivatteja.

  Anonyymi kirjoitti...

  Suvakki-viherpunikin kolme elämänvaihetta (kuva)
  Huumoria päivään...

  Anonyymi kirjoitti...

  Vantaalaisäiti järkyttyi: "Hoitaja pahoinpiteli lapsen mustelmille päiväkodissa" – kuva | Länsiväylä

  Järkyttävä initiaatio: Miessotilaat pakotettiin raiskaamaan toisensa | MV!!??

  Rape probe as ‘terrified’ Queen’s Guard rookies forced to perform sex acts on camera

  Anonyymi kirjoitti...

  Video: Rajat kiinni -Helsinki 19.3. – musliminainen puhuu: Suvakit ovat maanpettureita | MV!!??

  Anonyymi kirjoitti...

  Shameless benefits cheat invented THIRTEEN children to net £10k in handouts

  ONE OF Britain’s most brazen benefits cheats made up THIRTEEN children to fiddle her claims – in just nine months.
  ...

  Anonyymi kirjoitti...

  Tällainen on todellisuudessa suomalainen poikamies – ”Vähän koulutetut miehet jäävät vastoin tahtoaan parisuhteen ulkopuolelle” - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

  Anonyymi kirjoitti...

  Migrants get bizarre 'sexual pleasure' advice in project paid for by the German government | World | News | Daily Express

  Feminist Bullies Don't Understand the Internet - YouTube

  Anonyymi kirjoitti...

  Migrants arrested after German girl is 'assaulted in swimming pool' | World | News | Daily Express

  Iraqi migrant accused of swimming rape claims translator helped him | World | News | Daily Express

  Migrant sex attack swimming pool now having to segregate men and women | World | News | Daily Express

  Migrant sex assault victim tells women: Go on self defence course as crisis will get WORSE | World | News | Daily Express

  Anonyymi kirjoitti...

  The mother of the 10-year-old boy speaks out about his migrant rape ordeal | World | News | Daily Express

  THE mother of a 10-year-old boy brutally raped by an Iraqi migrant in a swimming pool cubicle says her son cries himself to sleep every night.
  ...

  Anonyymi kirjoitti...

  Sanna Ukkola: Poikien nukkekodissa sukupuolineutraali on kuningas
  Neuvosto haluaa kieltää nukkien mainonnan tytöille ja autojen markkinoinnin pojille. Hyvä! Me naiset -lehden nimi taas tulisi muuttaa muotoon Me homo sapiensit, kirjoittaa Sanna Ukkola blogissaan.


  Suomi otti taas askeleen kohti ideologista totalitarismia, kun Mainonnan eettinen neuvosto puuttui Anttilan kohua herättäneeseen lelumainokseen.

  Tytöille nukkeja ja pojille autoja kaupannut Anttilan mainos sai ajatuspoliisilta huomautuksen, koska neuvoston mukaan mainos edisti kaavamaisia sukupuolirooleja. Päätös oli typerin, josta olen pitkään aikaan kuullut.

  Huomautuksen antanut neuvosto perustelee varmasti hyvää tarkoittavaa päätöstään sillä, että mainostajan ei tule aktiivisesti edistää etenkään lasten sukupuolisidonnaisia rooliodotuksia.

  Seuraavaksi pitäisi puuttua myös aikuisten sukupuolirooleihin, sillä aikuisiltahan lapset oman maailmankuvansa imevät. Aikuisten maailmassa kaikki on sukupuolittunutta – jopa tv-kanavat. Liv puskee eetteriin parisuhde-, sisustus- ja rakkausdieettiohjelmia, Jim poliisisarjoja, Vuorien sankareita ja tatuointiohjelmia.

  Tietysti pitäisi kieltää myös naistenlehdet, jotka kauppaavat naisille pitsihepeneitä ja kauneustuotteita. Vähintäänkin nimet Anna, Eeva ja Me Naiset pitäisi muuttaa sukupuolineutraaliin muotoon. Me ihmiset. Me henkilöt. Me homo sapiensit.

  Anonyymi kirjoitti...

  Kauhistuttava äiti uhkaili poikansa tuominnutta valamiestä | MV!!??

  Hoitaja istui hajareisin potilaan sylissä, hinkkasi itseään potilaaseen, henkilökunta nauroi. | MV!!??

  ...
  Monet potilaat G1-osastolla oli lääkitty tajuttomiksi. He roikkuivat tuoleihin sidottuina päivästä toiseen. Kysyin hoitajilta, eikö heitä pitäisi syöttää. Hoitajat vastasivat, että he eivät syötä, heillä on niin huono palkka.
  ...
  Eräällä sairaala-apulaisella oli tapana poltella potilaiden tupakoita ja istuskella päivähuoneessa miespotilaiden sylissä hajareisin sekä hierotuttaa rintojaan miespotilaiden käsillä. Tämä oli muun henkilökunnan mielestä huvittavaa.
  ...
  Olin töissä Kupittaalla vuonna 1985. Välillä tuli katetroitua vääriä vanhuksia, jolloin hoitajien kommentti oli: Saman näköisiä perseitä kaikki, kuka ne toisistaan erottaa.
  ...
  Sairaita ihmisiä suorastaan ivattiin ja heidän johdosta laskettiin pilkkaa työntekijöiden keskuudessa.

  ”Kun potilas ääntelehti, hoitajat naureskelivat keskenään: Kuunnelkaa, tuolla se päästelee viikon luontoääniä.”

  ”Hoitaja tuli eristyshuoneeseen todeten: Eläimelle ruokaa.”

  Lähde: ”Muistisairas omaiseni pahoinpideltiin fyysisesti ja kemiallisesti”
  ...

  Maahanmuuttaja: Ruotsissa tuntuu samalta kuin Iranissa 1978 | MV!!??

  Soheila Fors kirjoittaa Facebookissa:

  Ne teistä, jotka eivät vielä ole tätä kokeneet, tunnette ehkä olevanne huolissanne ja hämmentyneitä siitä, mitä täällä tapahtuu. Me, jotka olemme maahanmuuttajia Lähi-idästä, emme ole hiukkaakaan ymmällään.

  Tiedämme tarkalleen, mitä Ruotsissa on meneillään. Olemme huolissamme, hyvin huolissamme.
  ...

  Maahanmuuttopolitiikan kiristys miellyttäisi ruotsalaisia | MV!!??

  Myös naisista enemmistö pitää tiukennuksia hyvänä ajatuksena.
  ...

  Anonyymi kirjoitti...

  Tiede sen todistaa: Näin järjettömillä tavoilla miehet muuttavat käytöstään naisten edessä

  Tuntuuko sinusta joskus siltä, että miesten käytös muuttuu huomattavasti, kun nainen astuu huoneeseen? Tutkimukset ovat nyt osoittaneet tämän seikan todeksi.

  Naiset vaikuttavat miehiin tavoilla, joita he eivät edes itse ole tulleet ajatelleeksi. Tiede osoittaa, että biologia saa miehet tekemään joukon hallitsemattomia asioita silloin, kun he ovat naisten läheisyydessä.

  Kaikki miehet ovat taatusti käyneet läpi ainakin osan näistä naisten viehätysvoiman vaikutuksista.

  Anonyymi kirjoitti...

  Tätä mieltä
  Naiset rakastuvat renttuihin -väite on täysin totta


  Paha poika on mysteeri, joka on onneksi lakannut kiinnostamasta. Onko se merkki aikuistumisesta?
  – Sä näytät siltä, ettet voi olla kauhean fiksu, kuului tuntemattoman miehen repliikki bileissä.

  Rakastan väittelyä, joten aloin heti kuittailla takaisin – ja unohdin sen mukavan tyypin, jonka kanssa olin tovin jutellut.

  Hävettää myöntää, että olin seitsemän pitkää kuukautta ihastunut ylimieliseen laukojaan, vaikka homma ei edes ikinä kunnolla alkanut.

  Pari hassua kertaa hän oli suloinen. Tuli vaikka kipeänä kanssani teatteriin, kun ei halunnut missata treffejä.

  Mutta enimmäkseen vain odottelin turhaan viestejä. Kun hän kerran soitti jo kahden tunnin päästä takaisin, pidin sitä maailman romanttisimpana tekona, koska se oli niin poikkeuksellista.

  Heräsin vasta siihen, kun tyyppi alkoi pokailla ystävääni nenäni edessä. Facebook-viestihistoriaa ja numeroa poistaessani kirosin, miten typerä olin ollut.

  Häpeän käytöstäni, koska luulin olleeni itsevarma ihminen, joka kunnioitti itseään.

  Miksi ihmeessä ihastuin vuodesta toiseen kusipäihin? Tunnistan kaavan kaveriporukastani. ”Naiset rakastuvat renttuihin” on ärsyttävä, mutta noloa kyllä, tosi hokema.

  Yksi syy on kuuluisa vaikeasti tavoiteltavuus. Ihminen tunnetusti haluaa sen, mitä ei voi saada.

  Toisen kliseen mukaan paha poika on mysteeri, ja kiltti mies ei vain ole yhtä kiinnostava.

  Voi myös olla, ettei renttuun ihastuva ole itsekään valmis sitoutumaan ja valitsee siksi tyypin, jonka kanssa ei ole pelkoa joutua perhepäivällisille tai Ikea-reissuille.

  Jotkut taas fantasioivat hoitavansa hulttion kuntoon. Kaava näkyy usein päihderiippuvaisten kumppaneissa.

  – Huomattavan paljon sain kulumaan aikaa miettimällä, onko Beverly Hillsissä ihanampi Jason Priestley vai Luke Perry. Useimmissa pohdinnoissa päädyin Lukeen – se oli sitä aikaa, kun pahan pojan imago vei aina voiton, eräs nainen kertoi, kun kokosimme juttuun 90-luvun ihanimpia tv-tähtiä.

  Usein ”väärien tyyppien” charmi heikkenee, kun vuodet vierivät.

  Minulle kriittinen ikä oli 25. Lakkasin ihastumasta vaikeasti tavoiteltaviin renttuihin ja vatvomasta heidän käyttäytymistään ystävilleni (joista monilla oli sama levy päällä).

  Pian tapailin tyyppiä, joka halusi nähdä minua ja soitti, jos oli niin luvannut. Kohteli hyvin ja oli kiinnostunut.

  Hän on vielä monen vuoden jälkeenkin hiton jännittävä tyyppi.

  Anonyymi kirjoitti...

  Vuoden naistutkimusteko?:

  Karmivat rikokset: Mary Bell, murhanhimoinen pikkutyttö | MV!!??

  ...
  31. heinäkuuta samana vuonna tytöt yhdessä murhasivat 3-vuotiaan Brian Howen, kuristamalla myös. Brianin murha oli kuitenkin jo astetta julmempi: pojasta löytyi useita partaterällä tehtyjä viiltoja. Mary oli leikannut pojan hiuksia ja hänen sukuelimiään saksilla.
  ...

  Nainen yritti tappaa äitinsä Vantaalla | MV!!??

  Poliisi epäilee: Tytär yritti tappaa äitinsä

  Turkulainen poisti lukijan mielipidekirjoituksen – MV julkaisee sen | MV!!??

  Raiskaaminen on mukava ja iloinen asia – suorastaan hilpeä | MV!!??

  Black Mom BT 1000 Shoots Her 15 Year Old Son In The Head Killing Him & Leaves Him In The Streets! - YouTube

  Anonyymi kirjoitti...

  Another Hair Hat Found Dead In Her Home After Botched Butt Injections! - YouTube

  Anonyymi kirjoitti...

  Sari Sairaanhoitaja ja palkankorotukset Blogi Pauli Sumanen 21.3.2016

  Anonyymi kirjoitti...

  2 Beasties Rob R-A-P-E A Man At GunPoint! SMH - YouTube

  Why Are Black Men Not Marrying Black Women & Being Fathers To Their Kids? - YouTube

  2nd Half Why Are Black Men Not Marrying Black Women & Being Better Fathers? - YouTube

  If Black Women Are So Smart Why Are Their Choices In Men So Dumb? - YouTube

  What Are Your Thoughts On MGTOW Movement? (Men Going Their Own Way) - YouTube

  Anonyymi kirjoitti...

  Black Queen BT 900 Arrested for Having Relations With Her Daughters BT 1100 Boyfriend ED 209 - YouTube

  Anonyymi kirjoitti...

  2nd Half If Blk Wmn Are So Smart Why Are Their Choices In Men So Dumb? - YouTube

  Anonyymi kirjoitti...

  Why Do Black Women Take Such Pride In Being Violent? Pt 2 3/20/15 - YouTube

  Anonyymi kirjoitti...

  Tällainen on todellisuudessa suomalainen poikamies – ”Vähän koulutetut miehet jäävät vastoin tahtoaan parisuhteen ulkopuolelle”

  http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuhde/art-2000001140858.html

  Anonyymi kirjoitti...

  Maksaisitko keinokumppanista? Verkkopalvelu myy valeparisuhteita sinkuille

  Anonyymi kirjoitti...

  Neljä miestä sai syytteet Rautatieaseman joukkoraiskauksesta | Raiskaus | HS

  Anonyymi kirjoitti...

  33 vuotta ja neitsyt: Minua ei ole koskaan edes suudeltu

  Bloggaaja Joi Weaver kertoo koskettavan tarinansa, jotta muutkin aikuiset neitsyet uskaltaisivat puhua kokemuksistaan.

  33-vuotias Joi Weaver on neitsyt. Hän ei ole koskaan seurustellut, eikä häntä ole edes suudeltu.

  Nyt Joi kertoo koskettavan tarinansa, jotta muut samassa tilanteessa olevat uskaltaisivat kertoa omansa - ja löytäisivät sitä kautta kohtalotovereita ja vertaistukea.

  Aikuisen neitsyys on tabu
  Joi Weaver kertoo The Establishment -julkaisuun kirjoittamassaan jutussa, ettei yksikään mies ole koskaan pitänyt häntä viehättävänä.

  - Ainoa mies, joka on ikinä pitänyt minua kädestä, teki niin vain etsiessään paremmannäköistä deittiä itselleen. Tiedän tämän, sillä hän kertoi asiasta kämppikselleni, kun yritti iskeä häntä.

  Joi on deittaillut ainoastaan internetissä. Hän on tavannut verkkotuttavuuksiaan myös kasvokkain, mutta miehet ovat joka kerta menettäneet kiinnostuksensa tapaamisen jälkeen.

  - Minusta tuntuu usein, että olen ainoa nainen tällä planeetalla, jota kukaan ei pidä viehättävänä. Se hävettää - osittain siksi, koska asia on tabu.

  Neitsyydestä on naisen mukaan vaikeaa puhua. Siksi hänkin on päätynyt piilottelemaan asiaa.

  - Olen ollut mukana lukemattomissa naisten välisissä keskusteluissa rukoillen, ettei keskustelu siirtyisi seksiin. Ja kun siihen on siirrytty, minä olen ollut hiljaa ja koettanut nauraa muiden mukana, kunnes aihe on taas vaihtunut ja olen voinut rentoutua.

  "En tiedä, missä vika on"
  Joi kertoo haastattelussa myös konservatiivisesta kasvatuksestaan.

  Teininä hänelle korostettiin usein sitä, kuinka hänen pitäisi oppia sanomaan "ei" seksille. Teinityttö odotti innoissaan ensimmäistä seksiehdotusta, josta hän voisi kieltäytyä. Sitä ehdotusta ei koskaan tullut.

  - Ajattelin, että ehkä asiat muuttuisivat yliopistossa. Että fiksut pojat viehättyisivät ainakin älystäni. Sainkin monia mahtavia miespuolisia ystäviä, joiden kanssa olen edelleen läheinen, mutta minua ei koskaan pyydetty treffeille. Enkä minä kasvatuksestani ja kokemattomuudestani johtuen uskaltanut tehdä aloitetta.

  Joi tunsi olonsa hämmentyneeksi ja koetti miettiä, missä vika oli.

  Hän oli isokokoinen eikä varsinaisesti perinteisen kaunis, mutta tiesi monia samanlaisia naisia, jotka olivat löytäneet rakkauden. Perusluonteeltaan hän oli ujo ja varautunut, mutta toisaalta hän oli sosiaalisesti aktiivinen ja vietti paljon aikaa ystäviensä kanssa.

  - En keksinyt yhtäkään syytä sille, miksi kukaan ei ollut kiinnostunut minusta, nainen kertoo.

  - Ja nyt, yli kymmenen vuotta yliopiston jälkeen, en edelleenkään osaa sanoa syytä.

  Anonyymi kirjoitti...

  Ministeri huolissaan uhkavasta insinööripulasta

  Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen (kok.) on huolissaan Suomea uhkaavasta tekniikan ja teknologia-alojen työvoimapulasta.

  Anonyymi kirjoitti...

  Poliisi epäilee: rehtoria uhkaillut nainen tunkeutui kouluun lukituista ovista huolimatta | Yle Uutiset | yle.fi

  Anonyymi kirjoitti...

  Poliisilta uutta tietoa Mikkelin puukotuksesta – 18-vuotiaan naisen epäillään surmanneen poikaystävänsä - Kotimaa - Ilta-Sanomat

  Nainen ajoi 200 km/h päin puuta – Kuva: Tästä romukasasta nainen pääsi omin voimin ulos - Kotimaa - Ilta-Sanomat

  Anonyymi kirjoitti...

  Helsinkiläispojille vaikea löytää tukiperheitä – "Ajatellaan, että tytöt ovat helpompia"

  Noin 200 lastensuojelun piirissä olevaa lasta odottaa tukiperhettä Helsingissä. Valtaosa, eli kaksi kolmasosaa heistä on 6–12-vuotiaita poikia.

  – Tukiperheeksi hakevista moni toivoo tyttöjä. Ihmiset ehkä ajattelevat, että tytöt ovat jotenkin helpompia, sanoo sosiaalityöntekijä Marja Vänskä Helsingin kaupungin lastensuojelun tukiperhetoiminnasta.

  Valinnassa huomioidaan tukiperheen ja vanhempien toiveet sekä lasten tarpeet. Myös käytännön asiat vaikuttavat.

  – Meillä on tukiperheenä jonkin verran sinkkunaisia. Jos poika on täyttänyt seitsemän vuotta ja haluaisi käydä uimahallissa, hän ei voi tulla mukaan naisten puolelle.

  Tukiperheeseen tulevat lapset ovat yleensä 3–12-vuotiaita. He viettävät siellä viikonlopun kuukaudessa. Tukiperhettä tarvitsevien lasten perheissä ei yleensä ole hoitoapua saatavilla läheisistä.

  Joskus tukiperhe löytyy nopeasti, mutta kaikki eivät saa sellaista koskaan.

  – Yhdelle lapselle on helpompi saada tukiperhe. Jos lapsia on kolme tai enemmän ja heidät halutaan samaan perheeseen, sellaista on vaikea löytää.

  Uusia tukiperheitä tarvitaan koko ajan.

  – Vaatimus on, että tukiperheen oma elämäntilanne on tasapainossa ja vakaa. Perusasiat, kuten asunto ja raha-asiat pitää olla kunnossa.

  Toiminta sopii ihmisille, jotka tykkäävät olla lasten kanssa.

  Perheiden pitää myös pystyä sitoutumaan toimintaan vähintään kahdeksi vuodeksi.

  –Tämä on tärkeää, ettei lapselle tule katkonaisia ihmissuhteita.

  Toiminnassa on mukana monenlaisia perheitä.

  – On kahden vanhemman perheitä, jotka ovat tärkeitä, koska lapset tulevat usein yksinhuoltajaperheistä. Sitten on perheitä, joissa ei ole omia lapsia tai lapset ovat jo lähteneet maailmalle. Ja on myös sinkkuja.

  Perheille maksetaan hoitopäiviltä noin 30 euron hoitopalkkio ja 23 euron kulukorvaus. Tukiperheitä on Helsingissä nyt noin sata. Näissä käy 150 lasta.

  Anonyymi kirjoitti...

  Buffetissa ruokailleet turistit etoivat seksologi Pölkkiä Kuubassa – KSML: ”Että nainen voikin näyttää hirveältä...” - Matkat - Ilta-Sanomat

  Anonyymi kirjoitti...

  Narttuveri vaaraksi miehille:

  Ruotsalaistutkimus: Vastakkaiselta sukupuolelta saatu veri voi lyhentää elinikää | Yle Uutiset | yle.fi

  Eikö tätä sukupuolisyrjivää Naisasialiitto unionia saada rangaistua sukupuolisyrjinnästä, kun se sukupuolisyrjivästi lähettää miehet ulos paleltumaan?:

  Romaninaisia taas yhdistyksen tiloissa pakkasia paossa | Yle Uutiset | yle.fi

  ...
  Naisasialiitto Unionin mukaan paperittomien klinikalla Helsingissä on hoidettu tänä talvena useita eri asteen paleltumisvammoja.
  ...

  Kahdesti maahantulijoiden raiskaama nainen: Rajat auki! | MV!!??

  Naisen kimppuun yöllä käynyt pakeni paikalta - jalanjäljet johtivat kätkölle

  Kielletty rakkaus: Transmies Alexista tuli unelmien aviomies

  Ahdistelijat vaanivat sukupuolineutraaleissa tiloissa | MV!!??

  Valtaosa maahanmuuttajanaisista väkivallan uhreja – "Jopa 90 prosenttia uhreja" | Helsingin Uutiset

  Näitkö tätä? K-U: Naiskuski kaahasi äidin, vauvan ja koiran kumoon Audi A3:lla | Helsingin Uutiset

  "Asunnottomille kodit kontteihin" – Näinkö helposti iäisyysongelma ratkeaa? | Helsingin Uutiset

  Homo kirjoitti...

  Voi luoja. EU tarvitsisi näin vaikeina aikoina etenkin vihdoin järjellä varustettuja johtajia, eikä tällaisiä tunnemyrskyisiä itku-iinoja, joista moni on saanut paikkansakin lähinnä sukupuolielinkiintiöillä/suosinnalla:

  Brussels attacks: EU minister Federica Mogherini weeps as Egypt's Grand Mufti blasts ISIS | World | News | Daily Express

  Anonyymi kirjoitti...

  Rajat auki vaan ja helmat ylös...

  Your High Standards Could Be Bad For Your Marriage | TIME

  Anonyymi kirjoitti...

  Tanskassa myös kehoitus varovaisuuteen iltaisin turvapaikanhakijoiden takia – Tajukangas

  Ung kvinde forsøgt gruppevoldtaget af asylansøgere - politiet advarer: Gå ikke ud alene - Lokalavisen.dk

  Anonyymi kirjoitti...

  Amnesty taas kampanjoimassa ihmisoikeuksiin kuuluvaa syyttömyysolettamaa vastaan:

  Raiskauskäräjille halutaan muutosta - Kotimaa - Ilta-Sanomat

  Asiantuntijat toivovat raiskaus- ja hyväksikäyttöoikeudenkäynteihin muutosta. Ihmisoikeusjärjestö Amnesty ja raiskauskriisikeskus Tukinainen kritisoivat sitä, että nykyisin oikeudessa pitää esittää näyttöä uhrin puolustuskyvyttömyydestä tai haluttomuudesta.
  ...

  18-vuotias nainen vangittiin miesystävänsä taposta epäiltynä – uhri menehtyi yhteen iskuun - Kotimaa - Ilta-Sanomat

  Muslim asylum seeker rapist on the run with his married Swiss prison officer | Daily Mail Online

  Anonyymi kirjoitti...

  Austria: Open debate on Islam-Ban Called - YOUNG FREEDOM

  As long as we look to terror nor defenseless to?

  French police have problem with radical Muslims - YOUNG FREEDOM

  Anonyymi kirjoitti...

  Uikuti uikuti:

  Female Computer Programmers Make $0.72 For Every Dollar Made By Male: Study - Slashdot

  Microsoft's 'Teen Girl' AI Experiment Becomes a 'Neo-Nazi Sex Robot' - Slashdot

  Recently, Microsoft put an AI experiment onto Twitter, naming it "Tay". The bot was built to be fully aware of the latest adolescent fixations (e.g. celebrities and similar), and to interact like a typical teen girl. In less than 24 hours, it inexplicably became a neo-nazi sex robot with daddy issues. Sample tweets from it proclaimed that "Hitler did nothing wrong!", then went on to blame former President Bush for 9/11, stated that "donald trump is the only hope we've got", and other similar instances. As the hours passed, it all went downhill from there, eventually spewing racial slurs and profanity, demanding sex, and calling everyone "daddy". The bot was quickly removed once Microsoft discovered the trouble, but the hashtag is still around for those who want to see it in its ugly raw splendor.

  Microsoft deletes 'teen girl' AI after it became a Hitler-loving sex robot within 24 hours

  ...
  Other things she's said include: "Bush did 9/11 and Hitler would have done a better job than the monkey we have got now. donald trump is the only hope we've got", "Repeat after me, Hitler did nothing wrong" and "Ted Cruz is the Cuban Hitler...that's what I've heard so many others say".
  ...

  Avainsana #TayTweets Twitterissä

  Microsoftin tekoäly riistäytyi käsistä – lyttäsi feminismin ja ylisti Hitleriä | Taloussanomat

  Ihmiset saivat Tay-botin kiistämään juutalaisten joukkomurhan toisessa maailmansodassa sekä vaatimaan kansanmurhaa ja lynkkausta. Tay rinnasti feminismin syöpään ja ylisti Adolf Hitleriä.

  Tay-botti kehotti levittämään Donald Trumpin viestejä sekä oppi tekemään uhkauksia ja tunnistamaan "pahoja" rotuja.

  Anonyymi kirjoitti...

  Nuoren naisen kauhea kokemus tallentui videolle – putosi Audinsa kanssa parkkitalon 5. kerroksesta - Autot - Ilta-Sanomat

  Anonyymi kirjoitti...

  Tenniskoulu ei halua isorintaisia tyttöjä – hyppivät rinnat loukkavat muslimeja
  Islam jatkaa edelleen tekemistään asiat kamaliksi ja ikäviksi kaikkialla.


  Yksi virallisista tenniksenopetuspaikoista – “UK School of Tennis” – on kärsinyt islamisointijuonesta, jossa raportoidaan naisopiskelijoista, joilta on heidän rintojensa vuoksi evätty tenniksen pelaaminen miesopettajien kanssa.

  Parkview Alum Rock -tenniskoulu Birminghamissa oli äskettäin keskellä islamisointiskandaalia. Virkavirheistä kuulemisessa väitettiin, että tytöiltä oli kielletty tennis, koska miespuoliset opettajat “eivät halua nähdä tyttöjä, joiden tissit hyppivät ylös ja alas”.

  Yksi koulu otettiin erityistarkkailuun, koska islamististen soluttautujien sanottiin kieltäneen tyttöjen sekaurheilun sen epämukavuuden vuoksi, mitä se aiheuttaa miespuolisille opettajille.

  Manzoor Hussainin, koulun entisen rehtorin, väitetään tehneen virkavirheen koulun tiedottaja Susan Packerin mukaan, koska mies valitti, että hänen pitää lopettaa tyttöjen tennis, koska valmennusta johtaa mies.

  Susan Packer kertoi National Collegen johtoryhmän käsitellessä asiaa, että kommentointi “järkytti minua ja sai minut tuntemaan oloni hyvin epämukavaksi, koska en usko, että rehtorin oli asianmukaista sanoa sellaista”.

  Kun Packer valitti asiasta entiselle Park View’n rehtori Lindsey Clarkille väitetystä kiellosta, hänelle sanottiin, että “johto ei halunnut sekaliikuntatunteja”.

  Park View’n koulu nimettiin myöhemmin Rockwood Academyksi, ja uusi johtoryhmä nimitettiin, kertoo clashdaily.com.

  Lähteet: Exponerat, Clash Daily

  Anonyymi kirjoitti...

  Harrastuksena näpistely "se on vaan niin kivaa" - Metropoli.net

  Teinit eivät saa enää kiksejä ensikänneistä tai salatupakasta. Parhaat väristykset saa siitä tunteesta, kun kävelee kaupasta ulos upouusi paita yllään, maksamaton sellainen.

  – Kun se vaan on niin kivaa. Jännää jotenki.

  Näin 16-vuotias Mari perustelee harrastustaan, joka ei siedä päivänvaloa. Hän kuluttaa monien muiden nuorten naisten tapaan vapaa-aikaansa vaatekaupoissa, alehyllyjä penkoen ja sovituskopeissa hikoillen. Mari vain eroaa tavallisista asiakkaista hyvin olennaisella tavalla. Hän ei maksa ostoksistaan mitään.
  ...
  Tytöt lappoivat pusseihinsa kauhalliset karkkia vielä punnituksen jälkeen, eivät kuitenkaan huomiota herättävää määrää. Kassa ei kiinnittänyt pussien kokoon ja punnitustarroihin huomiota, veto oli voitettu. Karkkijekusta tuli tapa. Jossain vaiheessa tyttöjengi alkoi miettiä, kannattiko karkista maksaa ollenkaan.
  ...
  – Kiertelen liikkeitä kaupungin laidasta toiseen ja käyn varastelemassa myös lähikunnissa ja muissa kaupungeissa, kuten Hesassa, Turussa, Jyväskylässä ja Hämeenlinnassa, pirkanmaalainen tyttö kertoo.
  ...
  Mari ei halua kertoa ammattisalaisuuksiaan liian tarkasti. Hän ei halua paljastaa myyjille ja etsiville jymäytyskikkojaan. Muutaman jipon hän kuitenkin suostuu kertomaan.
  ...
  – No jos haluat välttämättä kuulla. Teinitytöt jemmaavat kaikenlaista alusvaatteisiinsa ja jopa sukuelimiinsä. Ei myyjä voi alkaa tehdä 15-vuotiaalle jotain ruumiinaukkojen tarkastusta takahuoneessa enkä kyllä sellaiseen suostuisikaan.
  ...
  – Mielestäni näpistelyä on jopa enemmän kuin 2000-luvun alussa. Ja kumma kyllä, kiinni jäävät penskat, lähinnä tytöt, ovat usein varakkaan oloisista perheistä. Niillä on iPhonet ja mopoauto venaamassa kadun varressa.
  ...
  Sosiologit tarkastelisivat nuorten näpistelyä todennäköisesti identiteetin luomisen keinona ja todellisuuspakona. Mari kuvailee näpistelyä jännittäväksi. Onnistuneen varkauden jälkeen hän kokee olevansa ovelampi kuin muut. Hän hallitsee kikkoja ja keinoja, joista tavallisella ostoksilla maleksijalla ei ole haluakaan. Välillä tytön puheesta kuultaa, että hän pitää itseään parempana kuin taviksia, jotka ovat niin tyhmiä, että maksavat tavarasta, jonka voisi saada ilmaiseksi.
  ...


  Anonyymi kirjoitti...

  2015-02-12 Ruotsi: Mokuttaja toimittajan synkkä yksinpuhelu

  No nyt se on näköjään alkanut:

  Epäilyksen piru (Trademark: Yrjöperskeles) on lopulta ajanut erään ruotsalaisen radikaalifeministin ja ruotsidemokraatteja katkerasti vihaavan toimittelijan henkisen romahduksen partaalle. Vi gillar olika-lehden (Expressen) toimittelija Ann-Charlotte Marteus räjäyttää pankin katkeran synkällä yksinpuhelullaan Expressenin pääkirjoituksessa.

  Ann-Charlotte kertoo kuinka hän on lopulta joutunut toteamaan, että hän on itse ollut mukana luomassa sitä kapeaa näkökenttää (åsiktskorridor) joka on vallinnut valtamediassa maahanmuutosta puhuttaessa.

  Ann-Charlotte kertoo kuinka vuonna 2002, hän Tanskan islamofobian (sic!) pelossa ryhtyi, nykyisin mokuttavan FP-puolueen esittäessä vaatimuksen kielitesteistä, torjumaan tätä kauheutta. Samaan aikaan myös ruotsidemokraatit ilmestyivät kartalle.

  Hän kuvailee, kuinka hän sekosi täysin, jos joku vain mainitsi jonkin ihan normaalin ongelman, kun puoli miljoonaa ihmistä yht'äkkiä ilmestyy maahan. Kaikki faktat alkaen asuntojen puutteesta piti tuomita rasistisiksi ja fasistisiksi.

  Sitten jossain vaiheessa Ann-Charlotte tajusi raivoavansa ihan tavallisille ihmisille jotka olivat huolissaan tulevaisuudesta...... ja nyt on laskun aika.

  http://www.expressen.se/ledare/ann-charlotte-marteus/det-ar-jag-som-ar-asiktskorridoren/

  ps. En nyt tähän hätään ehdi tehdä mitään hyvää käännöstä, joten homman ruotsinkielen taitoiset varmaan antavat paremman selvennyksen jutusta.

  2016-03-22 Brysselin terrori-iskut

  Viime viikolla Brysselissä surmansa saaneen Mohamed Belkaidin epäillään nyt olleen osa Pariisin ja myös Brysselin iskujen suunnittelijajoukkoa. CNN:n lähteen mukaan Ruotsissa vuosia asunut Belkaid olisi ollut jopa jonkinlainen johtaja ryhmässä, joka on surmannut satoja ihmisiä.

  Aftonbladetin mukaan Mohamed Belkaid on saanut vuonna 2011 oleskeluluvan Ruotsiin. Hän asui Ruosissa vuosia ruotsalaisen naisen kanssa Tukholman pohjoisosissa. Hänellä on rikostaustaa. Ruotsissa hän on saanut tuomioita useista pienistä rikoksista, kuten näpistyksistä ja varkauksista.

  Isis-järjestöltä vuotaneista asiakirjoista käy ilmi, että Belkaid matkusti Syyriaan Ranskan, Saksan ja Espanjan kautta huhtikuussa 2014. On epäselvää, milloin hän palasi Eurooppaan, mutta Aftonbladet mainitsee, että Mohamed Belkaid oli ajoneuvossa Salad Abdeslamin kanssa Unkarin ja Itävallan rajalla syyskuussa 2015, kun viranomaiset pysäyttivät auton. Silloin kaksikko esitteli väärennetyt belgialaiset henkilöpaperit. Hänen uskotaan asuneen Belgiassa ennen Pariisin terroristi-iskuja.

  http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/mediat-isis-solun-johtaja-ja-pariisin-iskuista-epailty-asui-ruotsissa/5809362

  Anonyymi kirjoitti...

  Kun rakkaus vie käräjäsaliin – suomalaisäidit salakuljettivat kymmeniä kiloja huumetta maahan

  Mira* ja Jenna*, nuoret suomalaisnaiset olivat matkalla Amsterdamiin eräänä lokakuisena perjantaina vuonna 2012. 24- ja 25-vuotiaat naiset olivat tunteneet toisensa noin vuoden ajan: heidän poikaystävänsä olivat serkuksia keskenään.

  Naiset olivat lähteneet matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja reitti kulki Alankomaiden pääkaupunkiin Oslon kautta. Perillä Mira ja Jenna erkanivat keskustan kahviloihin ja museoihin rynnistävistä turistivirroista ja suuntasivat laitakaupungille.

  Siellä kaksikko hyppäsi vieraaseen autoon, joka ajoi erään asunnon ulkopuolelle. Autossa olleet miehet hyppäsivät ulos ja palasivat mukanaan kaksi matkalaukkua.

  Naiset tiesivät, että laukuissa oli kannabista, mutta ainakin Miralle oli epäselvää, oliko kyse marihuanasta vai hasiksesta ja oliko ainetta kaksi vai neljä kiloa.

  Huumelaukkuja perässään rullaten Mira ja Jenna matkustivat takaisin Suomeen. Nyt matka taittui ensin junalla Tukholmaan, siitä laivalla Turkuun ja lopulta junalla Helsinkiin.

  Helsingissä matkalaukut vietiin Jennan ja hänen miehensä kotiin, sillä Jennan Karibialta kotoisin oleva mies, Wilson*, pyöritti kymmenien kilojen huumebisnestä. Näin ainakin väitetään Tullin tekemässä laajassa esitutkinnassa.

  Anonyymi kirjoitti...

  Tutkimus: Kun naiset ja vähemmistöjen edustajat palkkaavat lisää naisia ja vähemmistöjen edustajia töihin, ei sitä katsota hyvällä

  Uudessa tutkimuksessa havaittiin, että kun naiset ja vähemmistöjen edustajat palkkaavat työpaikalle lisää naisia ja vähemmistöjen edustajia, vaikuttaa se itseasiassa negatiivisesti heihin, sillä sen katsotaan uhkaavan vallitsevaa tilannetta, jota tyypillisesti hallitsevat valkoiset miehet.

  Tutkimus julkaistiin keskiviikkona Harvard Business Review:ssä.

  Professorit Stefanie K. Johnson ja David R. Hekman tutkivat 350 korkean tason johtajaa ymmärtääkseen, kuinka nämä suhtautuivat kulttuurisiin, uskonnollisiin, sukupuolisiin ja rodullisiin eroihin työpaikalla, kertoo CNN Money.

  Professorit vertailivat tätä palautteeseen, jota johtajat saivat omilta pomoiltaan koskien pätevyyttä ja suoriutumista.

  Naiset ja ei-valkoiset johtajat, jotka sanoivat arvostanansa monimuotoisuutta, sekä toimivat sen mukaan, saivat johdonmukaisesti huonompia arviointeja ylemmiltään.

  Tutkijat tekivät myös toisen erillisen tutkimuksen, jossa tarkasteltiin, kuinka johtajien palkkauspäätöksiin suhtauduttiin.

  Tässä tutkimuksessa havaittiin, että ne naiset ja vähemmistöjen edustajat, jotka eivät palkanneet työhön valkoista miestä, tuomittiin negatiivisesti.

  Kummassakin tutkimuksessa kävi kuitenkin ilmi, että valkoisiin miehiin ei suhtauduta eri tavalla jos nämä vaalivat monimuotoisuutta. Heidän kohdallaan löydökset olivat neutraaleja.

  Anonyymi kirjoitti...

  Feminististä unelmaa. Tuskin maltan odottaa kesää. Alkakaahan nartut hankkia burkhia kesää varten.

  Nainen huumattiin, raiskattiin ja heitettiin pöpelikköön | MV!!??

  Opettajan kokemuksia islamista luokassaan | MV!!??

  2016-03-07 Östersund, Ruotsi: Naisille kehotus varovaisuuteen ulkona

  Young woman attempted gang raped by asylum seekers - Police warn: Do not go out alone - Lokalavisen.dk

  Anonyymi kirjoitti...

  Why Obese & Out of Shape Chicks Don't Deserved To Be Loved By Others? - YouTube

  Anonyymi kirjoitti...

  Yli miljoona suomalaista asuu yksin - määrä lähes tuplaantunut

  Yhä useampi suomalainen asuu yksin. Yksin asuvien määrä on lähes kaksinkertaistunut yli 20 vuodessa, 573 000:sta 1,1 miljoonaan, selviää Tilastokeskuksen tilastoista. Yliaktuaari Timo Nikanderin ja erikoistutkija Marjut Pietiläisen mukaan samassa ajassa koko väestö on kasvanut vain noin 15 prosenttia: 4,8 miljoonasta 5,5:een. He kirjoittavat aiheesta Tieto&trendit 5/2015 -julkaisussa.

  Nikanderin ja Pietiläisen mukaan alle 30-kymppisten yksinasuminen on yleistynyt huomattavasti ja 30–64-vuotiaiden selvästi. Alle 30-kymppisistä yksin asui vuonna 1990 joka kymmenes ja vuonna 2014 jo joka viides. Sen sijaan eläkeläisten yksinasuminen ei ole juurikaan yleistynyt. Heistä yksin asui vuoden 2014 lopussa 36 prosenttia.

  Yksin asuva ei välttämättä ole aidosti perheetön. Hänellä esimerkiksi voi olla lapsia, jotka ovat kirjoilla toisen vanhemman luona. Yksinasuminen ei kerro suoraan myöskään mahdollisesta yksinäisyydestä.

  Anonyymi kirjoitti...

  Miksi osa miehistä ei löydä puolisoa? Seksuaaliterapeutti tietää syyn

  Miksi jotkut miehet jäävät eron jälkeen ajelehtimaan tilanteesta toiseen? Miksi osa heistä ei vain löydä sopivaa puolisoa itselleen? Ja miksi on paljon myös heitä, jotka suorastaan pelkäävät naisia?

  Tällaisia asioita Anu Kinnunen on pohtinut työssään seksuaalineuvojana ja -terapeuttina.

  – Miehillä on selkeästi heikompi yksinpärjäämisen kyky kuin naisilla. Tutkimukset kertovat myös yksinelävien miesten sairastavan naisia enemmän ja kuolevan nuorempina kuin parisuhteessa elävät, hän toteaa sanomalehti Karjalaiselle.

  Kinnunen selvitti kumppanin puuttumisen syitä jo seksuaaliterapeutin opinnäytetyössään. Tutkimukseen osallistuneista seksuaaliterapeutin luona käyneistä miehistä kaikki kertoivat saaneensa parisuhteen muodostamiseen apua vastaanotolta. Ilman kumppania oleminen haittasi elämää paljon.

  Vuodet seksuaaliterapeuttina ja Suomen ensimmäisenä ”sex coachina” ovat innostaneet Kinnusen tutkimaan aihetta lisää. Itä-Suomen yliopistoon on tekeillä väitöskirja miesten vastentahtoisesta parisuhteettomuudesta. Sosiologian alan väitöskirja liittyy laajaan tutkimushankkeeseen suomalaisten yksinäisyydestä.

  Tahtomattaan sinkkuna elävät miehet Kinnunen jakaa kolmeen kategoriaan. Ensimmäiseen kuuluvat miehet, joilla on elämässään joku nainen, mutta tämä ei täytä toiveita.

  Toiseen ryhmään kuuluvat miehet ovat olleet parisuhteessa. Suhteen muodostaminen oli helppoa, ja miehet ovat muutenkin sosiaalisesti kyvykkäitä. Sitten tulee ero ja vapaus, jota nämä miehet eivät välttämättä osaa hallita.

  Kolmanteen ryhmään kuuluvilla miehillä ei ole välttämättä ollut naissuhteita lainkaan. Naiset ovat pelottavia, mystisiä ja etäisiä. Osalla pelko juontaa lapsuudesta, jossa esimerkiksi perheen äiti saattoi suhtautua miehiin vihamielisesti.


  Naisia pelkääviä miehiä Kinnunen rohkaisee etenemään asteittain mutta rehellisesti.

  – Jos miehellä ei ole kokemusta naisista, baaribongailu voi tuntua kaukaiselta. Silloin pohditaan, onko mies itse valmis parisuhteeseen ihan käytännön tasolla. Onko esimerkiksi tilaa, jossa mahdollisen kumppanin kanssa voisi olla kahdestaan?

  Kinnunen rohkaisee myös läheisyyteen.

  – Tuon esiin, että naiset osaavat kyllä itse kertoa kosketukselle rajat. Liikaa ei kannata pelätä.

  Anonyymi kirjoitti...

  Feminististä unelmaa:

  Oikeus kielsi britti-isää viemästä poikaansa kristilliseen kirkkoon | MV!!??

  British father banned from taking his son to church as his mother is Muslim | Daily Mail Online

  Naiset ja miehet eri junanvaunuihin Saksassa! | MV!!??

  (1) Mitteldeutsche Regiobahn führt Frauenabteile ein - Reise - Süddeutsche.de

  German Railway Launches Gender Segregated Carriages In Wake Of Sex Attacks

  Saksan poliisilta vakava varoitus mahdollisesta maahanmuuttajien väkivaltaisesta kansannoususta | MV!!??

  Anonyymi kirjoitti...

  Poliisia tarvittiin: 5-vuotiasta syytettiin seksuaalisesta hyökkäyksestä Lego-palikan takia

  Itävallassa poliisi hälytettiin päiväkotiin 3-vuotiaan tytön vanhempien syytettyä 5-vuotiasta poikaa seksuaalisesta hyökkäyksestä.

  The Local –sivusto kertoo, että tilanne tapahtui Linzin kaupungissa. 5-vuotias oli laittanut Lego-palikan tytön housuihin.

  Poliisi kertoo, että tytön vanhempien tekemän valituksen takia tapaus oli pakko tutkia, koska kyseessä oli syytös rikoksesta. Syyttäjille annettu raportti tapauksesta kuitenkin hylättiin välittömästi.

  Tytön vanhemmat ovat kertoneet siirtävänsä tytön toiseen päiväkotiin.

  Anonyymi kirjoitti...

  Naisopettajien ja oppilaiden välinen seksi on näin suuri ongelma Yhdysvalloissa

  NY Daily News kertoo [lähde], että Yhdysvaltain Alabamassa opettajille aiotaan antaa eräänlaista seksivalitusta.

  Alueella on tullut esille niin monta tapausta, jossa naisopettaja ja oppilas ovat syöksyneet seksisuhteeseen, että trendiin aiotaan nyt puuttua.

  Opettajille aiotaan antaa vuosittain tunnin pituinen opastus, jossa kerrotaan kuinka oppilaan kanssa saa olla tekemisissä niin kasvotusten kuin sosiaalisen median välityksellä.

  - Olemmeko todella pisteessä, jossa opettajille on kerrottava, että heidän on pidettävä näppinsä erossa oppilaistaan, yksi ehdotuksen vastustajista Dick Brewbaker kommentoi.

  Ehdotuksen esittelyn jälkeen kuitenkin jo jokaisen viikon aikana on tullut julki alabamalaisen koulun työntekijän ja oppilaan välinen sopimaton suhde.

  Esimerkiksi 17. maaliskuuta 32-vuotias naisopettaja tunnusti harrastaneensa seksiä kahden oppilaansa kanssa. Ei kulunut viikkoakaan kuin toinen opettaja jäi kiinni niin ikään seksistä kahden oppilaansa kanssa.

  - Mielestäni millään osavaltiolla ei ole varaa olla käyttämättä hyväkseen tilaisuutta parantaa tilannetta, Terry Abbott kommentoi.

  Anonyymi kirjoitti...

  Tulikos abortti vaiko ei?:

  Tappelu vastaanottokeskuksessa Siilinjärvellä - raskaana olevaa naista lyötiin vatsaan

  Mies piti vaimoaan orjana Lontoossa - hakkasi, pakotti peseytymään puutarhassa ja siivoamaan aamusta iltaan

  Nostavatkohan femakot tästä perinteiseen tapaan metakan vai ovatko hiljaa, kun kyse onkin heidän fanittamistaan islamisteista?:

  Poliisi valistaa turvapaikanhakijoita: Naisten kevyempi pukeutuminen ei ole kutsu miehille | Yle Uutiset | yle.fi

  ...
  Korhosen mukaan myös kantasuomalaisten tulee muistaa maalaisjärjen käyttö. Esimerkiksi yöllä baarien sulkeutumisaikaan sukupuolesta riippumatta saattaa tulla potentiaaliseksi rikoksen uhriksi, jos kunto on vääränlainen.

  -Yhtä lailla kuin ilman turvapaikanhakijoitakin ei pidä hakeutua tilanteisiin, joissa uhriutumisen riski on suuri, muistuttaa Korhonen.

  Anonyymi kirjoitti...

  'False rape claim devastated our lives - we can't understand why this case came to court' - Mirror Online

  My son is 12 - how can he be a rapist? Nightmare ordeal of boy's 'sleepover sex' - Mirror Online

  The youngster was thrown out of school and had his life ruined until his accuser admitted the accusation was false

  A devastated mum has told how her 12-year-old son was accused of rape, arrested in his pyjamas and chucked in an adult police cell overnight – only for his accuser to admit 14 months later the sex was consensual.

  The schoolboy had his life turned upside down and was thrown out of school with the false accusation hanging over his head after strict bail conditions meant he was prohibited from being around any females aged under 16.
  ...
  "In this time he was asked to give a semen sample, a DNA sample, had his fingerprints taken and had pubic hair collected.

  “He was in the cell next door to adults,” his mum continued
  ...
  “What angers me is that not once did we have a single call from social services.
  ...
  During the course of proceedings, his accuser admitted to the judge the sex between the pair was consensual and she had said it was rape so her boyfriend would not be angry that she’d had sex with someone else.
  ...

  Brutality of life in Saudi Arabia exposed: Woman who killed stepdaughter screams "I did not do it" as she is beheaded in street - Mirror Online

  Vile ISIS document found by Syrian troops reveals horrors of sex slave trade - Mirror Online

  Migrant camp 'justice' as Syrian refugees 'catch paedophile in woods trying to undress seven-year-old girl' - Mirror Online

  Brutality of life in Saudi Arabia exposed: Woman who killed stepdaughter screams "I did not do it" as she is beheaded in street - Mirror Online

  Shocking 'Jihadi joker' candid camera show tricks terrified youths into thinking taxi driver is suicide bomber - Mirror Online

  Saudi man sparks controversy by covering wife with headscarf while eating in restaurant - Mirror Online

  Man pranks girlfriend with simple maths riddle that leaves her baffled - can you solve it? - Mirror Online

  Anonyymi kirjoitti...

  Woman 'filmed herself having sex with a sausage dog and then sent sick video to a pal' - Mirror Online

  ...
  News of the arrest comes a woman in Florida was accused of filming herself having oral sex with two dogs.
  ...

  Woman accused of attacking boyfriend tells cops he suffered injuries during 'freaky sex' - Mirror Online

  Anonyymi kirjoitti...

  https://twitter.com/Mangan150/status/713883188997689344

  Anonyymi kirjoitti...

  Gay teen raped by MOTHER in bid to cure his homosexuality - Mirror Online

  Anonyymi kirjoitti...

  Woman charged over footage 'showing oral sex with two DOGS' - Mirror Online

  Anonyymi kirjoitti...

  Eipäs nyt leimata homoja Jari Tervon ja femakkojen meisvihamielisillä typeryyksillä:

  Jari Tervo vaatii miehille homojen ja tyttöjen istumisasentoa | MV!!??

  Mona Walter: Islam – naisen vihollinen (video) | MV!!??

  Ann-Charlotte Marteus: Sensorista luopioksi, osa 1 | MV!!??

  Norjan armeijan ylipäällikkö: Meidän on valmistauduttava sotimaan islamia vastaan | MV!!??

  Vihdoinkin Pat Condellia suomenkielisellä tekstityksellä | MV!!??

  Naiset ja miehet eri junanvaunuihin Saksassa! | MV!!??

  Anonyymi kirjoitti...

  Feministinen vastaus terrorismiin:

  Jitte @JitteMaes: In my opinion, #stopislam trending is even worse than what happened in my country today

  Anonyymi kirjoitti...

  Homo kertoo, kuinka iskemällä social justice warrioreja nyt kovaa kurkkuun, saadaan tämä kaistapäinen liike trigger warningeineen, safe spaceineen ja muine naurettavuuksineen lopullisesti ja totaalisesti tuhottua:

  Milo Yiannopoulos Explains Everything In Under Four Minutes - YouTube

  Anonyymi kirjoitti...

  At Emory University, Writing 'Trump 2016' on Sidewalk Is a Racist Microaggression, Unsafe - Hit & Run : Reason.com

  How Political Correctness Caused College Students to Cheer for Trump - Hit & Run : Reason.com

  My Grindr Profile Says 'No Whites'—Am I Racist?

  Rise of the Cultural Libertarians

  Milo Yiannopoulos

  I Just Launched The Best Podcast Ever, You Guys - Breitbart

  Emory student: Calling Trump campaign slogans ‘hate speech’ is a threat to our democracy - The Washington Post

  Emory's Administration Panders to the Forces of Illiberalism | The Weekly Standard

  Emory student: It’s not about chalk. It’s about the message Trump sends to people of color. - The Washington Post

  Someone wrote ‘Trump 2016’ on Emory’s campus in chalk. Some students said they no longer feel safe. - The Washington Post

  Emory Students Traumatized by Trump Graffiti? : snopes.com

  Turvasuihke toimii todistetusti, karkoittaa tunkeilijat – Tajukangas

  Anonyymi kirjoitti...

  Hurja nettiväite leviää Venäjällä – Merkelin väitetään poseeranneen selfiessä Brysselin pommimiehen kanssa - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

  Anonyymi kirjoitti...

  No Borders -aktivisti Brysselin iskuista: ”Hyvä juttu” | Kansallinen Vastarinta

  Odineja vihaava Toarie Tokoi: Kunnioitusta muslimijumppaajille – Musiikki pois! | MV!!??

  Anonyymi kirjoitti...

  Terhi Kiemunki: Kun unelma on saavutettu, on myöhäistä katua | MV!!??

  Tapaus: Farkhunda Malikzada, kuinka hänet tapettiin ja miksi? (video K-18) | MV!!??

  ...
  Olisiko tässä feministeille pieni pohdinta? Feministithän ajavat Suomessa avoimesti islamilaisuutta maahamme.

  Anonyymi kirjoitti...

  https://twitter.com/OnlineMagazin/status/714527002317991936

  Anonyymi kirjoitti...

  Miehet suurin ryhmä työikäisissä yksin asuvissa Blogi Pauli Sumanen 29.3.2016

  Anonyymi kirjoitti...

  Maria Nordin maalasi pääsiäismunan kuukautisverellään - katso kuva

  Maria Nordin maalasi pääsiäismunan kuukautisverellään

  Anonyymi kirjoitti...

  21-vuotias nainen surmasi poikaystävänsä hirvittävällä tavalla Bangladeshissa – teloitus uhkaa - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

  ...
  Nainen tunnusti huumanneensa 28-vuotiaan poikaystävänsä unilääkkeillä. Tämän jälkeen nainen oli sitonut miehen kädet ja jalat ja viiltänyt hänen kurkkunsa auki. Tapettuaan miehen nainen kaivoi tämän sydämen ulos rinnasta.
  ...

  Anonyymi kirjoitti...

  2016-03-29 IL: Poliisi tutkii raiskausta Porvoossa

  Poliisi tutkii raiskausta Porvoossa - havaintoja kaivataan

  Anonyymi kirjoitti...

  Eikö tätä raatoa ole jo muisteltu tarpeeksi. Saisiko uuden ja puhtaan postauksen, jotta sen voisi jo unohtaa.

  Anonyymi kirjoitti...

  Länsiafrikkalaisen miehen kanssa hankalaa | Sana vapaa | Meidän Perhe

  Anonyymi kirjoitti...

  Kirkon poltosta epäillyllä takana huoltajuuskiista

  Kirkonpolttajaksi epäillyllä 26-vuotiaalla miehellä on takanaan avioero sekä huoltajuuskiista ex-vaimonsa kanssa. Vuonna 1989 syntynyttä miestä epäillään Ylivieskassa lauantaina poltetun historiallisen puukirkon sytyttäjäksi.

  Anonyymi kirjoitti...

  Mies, levitä haarojasi – saat naiset kiinnostumaan

  Uuden tutkimuksen mukaan jalkojaan levittelevillä miehillä käy paremmin flaksi, kuin jalkojaan yhdessä pitäville.

  Kalifornian yliopistossa tehdyn tutkimuksen tulokset perustuvat deittivideoihin sekä deittisovelluksessa oleviin kuviin. Tutkimuksen tehneen Tanya Vacharkulksemsukin mukaan miehet, jotka levittelivät käsiään ja jalkojaan, tai röyhistivät rintaansa, saivat enemmän positiivista huomiota naisilta.

  Leveä asento herättää kiinnostusta
  Vacharkulksemsuk tutki ryhmänsä kanssa kehonkielen vaikutusta deittailuun. Tutkijat analysoivat speed-dating-videoita, joista selvisi, millainen kehonkieli vetosi eniten naisiin.

  Tutkimuksen yhtenä osana Vacharkulksemsuk antoi kolmelle naiselle ja miehelle tehtäväksi luoda kaksi erilaista profiilia deittisovellukseen. Toisessa kuvassa henkilö piti käsiään ja jalkojaan ristissä. Toisessa kädet oli levitetty sivulle ja asento oli takakenoinen.

  Vacharkulksemsuk analysoi, kuinka paljon kiinnostusta henkilöt herättivät. Kuvat, joissa henkilö oli levittänyt raajojaan, saivat enemmän tykkäyksiä.

  Vacharkulksemsukin mukaan juuri deittisovelluksissa on tärkeää kiinnittää toisen huomio heti. Esimerkiksi istumalla jalat levällään, voi maksimoida treffipyyntöjen määrän.

  Kuinka leveästi miehen on sopivaa istua?
  Miesten istumistyylistä on ollut paljon keskustelua. Liian leveän istumisasennon on sanottu vievän liikaa tilaa esimerkiksi julkisissa kulkuneuvoissa.

  Vaikka miesten anatomia vaikuttaa istumistapaan, on jalkojen levittelyn sanottu myös liittyvän seksuaalisiin motiiveihin.

  Vacharkulksemsukin tutkimus viitaa kuitenkin siihen, että naiset eivät vihaakaan miesten leveää istumistyyliä niin paljon, kun antavat ymmärtää. Kyseinen asento voikin viitata menestyneeseen ja avoimeen henkilöön.

  Anonyymi kirjoitti...

  Hyvä, olisivat kaasuttaneet enemmänkin!:

  15-Year-Old Girl Groped, Pepper Sprayed at Trump Protest | Watch the video - Yahoo News

  Anonyymi kirjoitti...

  Feministinen unelma alkaa hahmottua. Ei tullutkaan sukupuolineutraaleja vessoja, vaan sukupuolierotellut junavaunut:

  2016-03-31 Saksassa naislle omia junavaunuja

  Muslimit jakelevat tappouhkauksia lehdistölle Ruotsin Gävlessä | MV!!??

  ...
  Viime syksynä moskeijassa saarnattiin useaan otteeseen, että demokratia pitää lopettaa, naisten oikeudet pitää lakkauttaa ja sharia-lain mukaiset kuolemantuomiot pitää saattaa voimaan myös Ruotsissa.
  ...
  Nyt Gefle Dagbladetin päätoimittaja Anna Gullbergille on annettu viimeinen varoitus. Poliisi- ilmoituksen mukaan moskeijan pääimaamin läheinen sukulainen on tämän tappouhkauksen takana.
  ...

  Anonyymi kirjoitti...

  2016-03-30 Raiskaus ruotsinlaivalla

  Anonyymi kirjoitti...

  Ruotsi on täydellinen maa islamisaatiolle, sanoo entinen muslimi

  ...

  "- Luulenpa, että vain me ex- muslimit voimme puhua tämän päivän islamista Ruotsissa. Me olemme eläneet sharia- lain alla ja tiedämme mitä se tarkoittaa. Nyt tätä samaa painostusta on ilmassa Ruotsissakin.

  - Te ruotsalaiset olette niin poliittisesti korrekteja, ettekä uskalla mitään. Te uskotte mitä imaamit sanovat teille. Mutta minä tiedän mistä islam saarnaa, minua he eivät voi huijata.

  Sen jälkeen kun Mona Walter kirjoitti kolme artikkelia viime vuonna on hän joutunut vainon kohteeksi ja saanut tappouhkauksia vihaisilta muslimeilta. Hän joutuu elmään nyt osittain suojatun identiteetin turvin ja hänen puhelimensa on 24/7 yhdistettynä poliisiin, jos jotain tapahtuisi.

  Mona Walter on on ollut mukana muutamien ulkomaisten tv- yhtiöiden kanssa Göterborgin lähiöissä, pukeutuneena kasvot peittävään niqabiin, vain näyttääkseen kuinka sharia toimii jo ruotsalaisissa lähiöissä.

  - Ruotsissa on jo olemassa mini- kalifaatteja, jossa muslimimiehet kävelevät ympäriinsä ja muistuttelevat naisia mitä koraani sanoo huiveista ja pitävät huolen, että miehet ja naiset istuvat omilla puolillaan kahviloissa, jos naiset nyt sinne ylipäätään uskaltavat. Sama homma uimahalleissa.

  Myös Nalin Pekgul, joka hänkin on entinen muslimi, on kertonut useissa artikkeleissa, että jonkinlaisia shariapoliiseja on jo näillä poliisiraportistakin tunnetuilla alueilla. (Utanförskapsområdet= syrjäytyneet alueet, ongelma- alueet tms).

  - Missä ovat ruotsalaiset feministit?? Kun kristitty nainen Meriam Ibrahim uhattiin kivittää kuoliaaksi Sudanissa viime vuonna, koska oli hylännyt islamin, otin yhteyttä Feministiskt Initiativ- puolueeseen, mutta he eivät uskaltaneet tehdä mitään. He olivat niin peloissaan rasistiksi leimautumisesta. Minun mielestä he ovat tekofeministejä.

  - Se mitä nyt Ruotsissa tapahtuu on se, että ihmisoikeudet eivät koske enää kaikkia ihmisiä. Erityisesti musliminaiset ovat pakotettuja elämään toisten lakien alaisina.
  ...

  Anonyymi kirjoitti...

  Mom kills kids by throwing them from balcony - NY Daily News

  Teen blogger ‘Vampchick’ admits to vicious 2015 murders - NY Daily News

  Anonyymi kirjoitti...

  Verovarojen hyötykäyttöä:

  350 naista saapuu RUK:hon – opettelevat pystyttämään teltan ja tekemään sähkösopimuksen - Kotimaa - Ilta-Sanomat

  Homo kirjoitti...

  Milo Yiannopoulos Hates Feminism - YouTube

  Homo kirjoitti...

  Milo Yiannopoulos Loves Donald Trump - YouTube

  Homo kirjoitti...

  The Rubin Report - Wikipedia, the free encyclopedia

  ...
  On The Rubin Report, Dave Rubin consistently identifies as a liberal with libertarian leanings, but typically features guests who present a wider spectrum of views and opinions.[15] Rubin has said that his views have evolved over the years, and will continue to evolve.[16]

  The show often focuses on criticizing elements within the progressive movement, which he refers to as the "regressive left", a term coined by liberal journalist Maajid Nawaz.[17] Rubin has stated that "regressives are the left's version of the tea party."[18]
  ...

  Homo kirjoitti...

  Milo Yiannopoulos - Wikipedia, the free encyclopedia

  Homo kirjoitti...

  As a gay Roman Catholic, Yiannopoulos has debated gay marriage on Newsnight,[10] and on Channel 4's 10 O'Clock Live with Boy George.[11] He later debated singer Will Young on Newsnight on the use of the word "gay" in the playground and Tinchy Stryder on the same programme in May 2014, about copyright infringement and music piracy. In March 2015 he appeared on The Big Questions, debating on topics relating to feminism and discrimination against men in the United Kingdom.[12]
  ...
  Yiannopoulos was responsible for early news coverage of the Gamergate controversy, criticizing what he saw as the politicization of video game culture by "an army of sociopathic feminist programmers and campaigners, abetted by achingly politically correct American tech bloggers."[20][21][22] In December 2014, he announced he was working on a book about Gamergate.[23]

  Homo kirjoitti...

  In May 2015, a meetup in Washington D.C. for supporters arranged by Yiannopolis and Christina Hoff Sommers was targeted by a bomb threat made over Twitter, according to the local police responding to information supplied by the FBI.[32] Similarly, three months later, an event with Society of Professional Journalists in August 2015 was also targeted by bomb threats, forcing the evacuation of an event with Yiannopoulos and Sommers.[33][34][35][36]
  ...
  In January 2016, Yiannopoulos co-founded the Yiannopoulos Privilege Grant with Margaret MacLennan, “a scholarship exclusively available to white men who wish to pursue their post-secondary education on equal footing with their female, queer and ethnic minority classmates.”[39] The grant plans to disburse 50 grants of $2,500 to disadvantaged young men to assist them with their tertiary expenses, starting in the 2016-17 academic year. 100 grants of the same amount will be dispersed in the second year, and 200 in the third.[40] Discussing the grant on his Twitter, Yiannopoulos cited statistics that men only make up 43% of the USA's college students,[41] that women perform significantly better than men at many levels of education,[42] and that "women's advantage in graduation is evident at all socioeconomic levels and for most racial and ethnic groups"[43] as reasons for his grant, and personally contributed a significant amount of the funds himself.

  Homo kirjoitti...

  In October 2015, Yiannopoulos and feminist Julie Bindel were scheduled to participate in the University of Manchester Free Speech and Secular Society's debate ′From liberation to censorship: does modern feminism have a problem with free speech?′, but the student union banned Bindel, then later also Yiannopoulos.[55] The union cited Bindel's comments on transgender women and Yiannopoulos' opinions on rape culture, which they stated were both in breach of the union's safe space policy.[56][57]

  Anonyymi kirjoitti...

  The Rubin Report - Wikipedia, the free encyclopedia

  ...
  On The Rubin Report, Dave Rubin consistently identifies as a liberal with libertarian leanings, but typically features guests who present a wider spectrum of views and opinions.[15] Rubin has said that his views have evolved over the years, and will continue to evolve.[16]

  The show often focuses on criticizing elements within the progressive movement, which he refers to as the "regressive left", a term coined by liberal journalist Maajid Nawaz.[17] Rubin has stated that "regressives are the left's version of the tea party."[18]

  Anonyymi kirjoitti...

  Dave Rubin - Wikipedia, the free encyclopedia

  ...
  On The Rubin Report, Rubin consistently identifies as a Classic liberal,[23] and speaks out against elements within the progressive movement, which he refers to as the "regressive left", a term coined by liberal journalist Maajid Nawaz.[24] Dave has stated that "regressives are the left's version of the tea party,"[25] and that the phrase "Regressive Left" also applies to people on the left who "use illiberal tactics such as lying about and smearing their opponents to promote their cause."[26]

  Rubin is an advocate for free speech and is against political correctness. In an appearance on Joe Rogan's podcast The Joe Rogan Experience, Rubin said that he believes in having discussions about ideas without going on the attack.[27]

  Anonyymi kirjoitti...

  Regressive left - Wikipedia, the free encyclopedia

  The regressive left is a political epithet used to negatively characterize a section of leftists who are accused of holding politically regressive views (as opposed to progressive views) by tolerating illiberal principles and ideology for the sake of multiculturalism.[1][2]

  Within the specific context of multiculturalism, British anti-Islamism activist Maajid Nawaz used the term in 2012 in his memoir Radical: My Journey out of Islamist Extremism[note 1] to describe "well-meaning liberals and ideologically driven leftists" in Great Britain who naively and "ignorantly pandered to" Islamists and helped Islamist ideology to gain acceptance. In a 2015 video presentation on the Internet forum Big Think, Nawaz elaborated on the meaning of the term, saying that it describes "a section of the left" that has, in his opinion, "an inherent hesitation to challenge some of the bigotry that can occur within minority communities [...] for the sake of political correctness, for the sake of tolerating what they believe is other cultures and respecting different lifestyles".[4]
  ...
  Haras Rafiq, managing director of Quilliam, expressed the view that there is a tendency of some on the left to excuse Islamism. "We have not got to grips with the symbiotic relationship between Islamism and far-right hatred, and the regressive left that is prepared to excuse Islamism."[10]
  ...
  In October 2015, The Washington Times reported that American comedian and show host Bill Maher and British biologist and New Atheist author Richard Dawkins "lamented regressive leftists who fail to understand they are anything but liberal when it comes to Islam".[2] Maher noted a willingness to criticise anything except Islam, excusing it as "their culture", to which Dawkins responded: "Well, to hell with their culture."[1][16] The Sunday Express characterized Dawkins as having "attacked western society's relaxed attitude to radical Islam in an extraordinary outburst". Making reference to student initiatives to disinvite ex-Muslim speakers on campus, Dawkins saw this as, "a betrayal of the Free Speech Movement of the 1960s".[17]

  Anonyymi kirjoitti...

  The Rise Of The #Regressiveleft Hashtag - BuzzFeed News

  Anonyymi kirjoitti...

  Maajid Nawaz - Wikipedia, the free encyclopedia

  Anonyymi kirjoitti...

  Neljälle miehelle vankeutta Helsingin rautatieasemalla tapahtuneista raiskauksista | Yle Uutiset | yle.fi

  Eipä ihme, että femakkoämmät yrittävät saada naisrobotteja kiellettyä, koska naisten korvaaminen roboteilla on niin lähellä ja femakkojen markkina-arvo heikko:

  Hongkongilaismies värkkäsi terassillaan robottinaisen - katso, miten eläväisesti se ilmehtii | Yle Uutiset | yle.fi

  Kaikki robotit tosin eivät ole yhtä onnistuneita. Kauankohan kestää, ennen kuin tällä touhulla tulee vielä silmä puhkaistua:

  Robotti-intoilijan kelvottomat keksinnöt: Pitääkö kaikkeen aina olla syy? (video) | Yle Uutiset | yle.fi

  Kari Hurtta kirjoitti...

  Kinnunen rohkaisee myös läheisyyteen.

  – Tuon esiin, että naiset osaavat kyllä itse kertoa kosketukselle rajat. Liikaa ei kannata pelätä.


  Mutta hiukan kuitenkin.

  5 a §
  Seksuaalinen ahdistelu


  Joka koskettelemalla tekee toiselle seksuaalisen teon, joka on omiaan loukkaamaan tämän seksuaalista itsemääräämisoikeutta, on tuomittava, jollei teosta muualla tässä luvussa säädetä rangaistusta, seksuaalisesta ahdistelusta sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.


  Tuo on taasen noita säädöksiä, joista saa ihmetellä mitä tuo oikein tarkoittaa.

  kirjoitti...

  Hongkongilaismies värkkäsi terassillaan robottinaisen - katso, miten eläväisesti se ilmehtii | Yle Uutiset | yle.fi

  Youtube: Man builds 'Scarlet Johansson' robot from scratch to 'fulfil childhood dream' - and it's scarily

  (hmm. Tuo ei näytä toimivan? )

  Anonyymi kirjoitti...

  Nauraen nukkumaan:

  Female Anti-Trumper Gets MACED After Punching Male Pro-Trumper In the Face LOL! - YouTube

  Anonyymi kirjoitti...

  Nuori nainen kaahasi yli 160 km/h Tampereella

  Anonyymi kirjoitti...

  13 tunnin yöpaasto pienentää rintasyövän uusiutumisriskiä

  Tutkijat huomasivat myös, että jokainen kahden tunnin lisäys yölliseen paastoon oli yhteydessä pidempään yöuneen, matalampaan verensokeritasoon ja pienempään diabetesriskiin.

  Vaikka lisätutkimukset ovat vielä tarpeen, tutkijat uskovat, että pidennetty yöpaasto voi myös vähentää riskiä sairastua kakkostyypin diabetekseen, sydän- ja verisuonisairauksiin ja muihin syöpiin.

  Olympiamitalisti murhattiin raa'asti, vaimo tuomittiin: Jopa 50 vuoden vankeus?

  Let's Applaud Red Ed's Fat-Shaming Manifesto - Breitbart

  Anonyymi kirjoitti...

  Keski-ikäiset naisnäyttelijät eivät kelpaa miesten tekemiin elokuviin, sarjoihin tai näytelmiin – Elina Knihtilä haluaa muuttaa tilanteen | Kuukausiliite | HS

  Anonyymi kirjoitti...

  http://www.liveleak.com/view?i=a9e_1459608103

  Did I hear "There are no additional units needed" about 4-seconds before impact?

  naispoliisi vauhdissa

  Anonyymi kirjoitti...

  Nainen piinasi hätäkeskusta häiriösoitoilla - pystytti kotiinsa esteitä poliisille

  Törkeää kaahaamista Kiteellä - nainen ajoi lähes kahtasataa poliisin tutkaan

  Anonyymi kirjoitti...

  Deittikulttuuri muuttunut – rukkaset annetaan nyt ilman selityksiä


  Ennen vanhaan oli tapana tavata kumppaniehdokkaita saman kylän tanssiaisissa. Kun valinnanvara oli pienempi, tyytyivät ihmiset hieman heikkolaatuisempaankin ehdokkaaseen. Tällöin oli tärkeintä perheen perustaminen ja suvun jatkaminen.

  Kaukana ovat ajat, jolloin pariskunnat tapasivat toisiaan ensimmäisen kerran kyläjuhlissa. Treffeille mentiin neilikka rinnassa ja yhteydenpitoa jatkettiin satunnaisesti tapaillen ennen kihlautumista.

  Nykyisin ehdokastarjonta on laajentunut esimerkiksi erilaisten deittisovellusten ansiosta, ja tällöin myös huonompia kumppanivaihtoehtoja käydään läpi pikavauhdilla. Mikäli ehdokas ei kiinnosta, jätetään yhteydenpito kokonaan ja henkilö unohdetaan.

  PlentyofFish-treffisovellus toteutti kyselyn 800 pohjoisamerikkalaiselle 18–33-vuotiaalle aikuiselle. Peräti 80 prosenttia vastanneista myönsi, että heidät on hylätty yhtäkkiä tapailemisen tai tekstailemisen aikana.

  Vastapuoli on on saattanut olla aiemmin kiinnostunut, mutta lopettanut yhteydenpidon ilman selityksiä. Tästä tavasta käytetään englanniksi termiä ”ghosted”. Osa ihmisistä käy useammilla treffeillä jopa saman päivän aikana tarjontaa läpi kahlatakseen. Epäsopivimmat jäävät rannalle ruikuttamaan.

  – Mukana on pelkoa siitä, että saattaa missata seuraavan ehdokkaan. On helpompi tykätä uudesta henkilöstä ja toivoa, että hän saattaa olla parempi. Tällöin edellinen tuttavuus pudotetaan pelistä pois. Tämä saattaa tuntua ilkeältä, mutta kyseessä on vasta tutustumisvaihe, eivätkä henkilöt ole parisuhteessa, eräs vastaajista selittää Mashablen mukaan.

  Anonyymi kirjoitti...

  Kysy seksistä: Mieheni on ihana, mutta hyvin vanhanaikainen seksin saralla.

  Kolmekymppinen nainen kaipaisi villimpää seksielämää, mutta aviomies on varsin varautunut seksin saralla.
  Olen avioliitossa viidettä vuotta aivan ihanan miehen kanssa ja suhteemme on todella hyvä, kuin oppikirjaesimerkki hellästä, kunnioittavasta ja huumorintajuisesta suhteesta. Ongelmana on miehen hyvin konservatiivinen suhtautuminen seksiin. Hänellä on ollut ennen minua useampikin lyhyt suhde, mutta ymmärtääkseni seksi on aina ollut ns. tavallista. Itse olen edellisten kumppanieni kanssa kokeillut kaikenlaista, myös anaaliseksiä. Tämä(kin) olisi miehelleni kauhistus. Tyydynkö siis tavalliseen ihan mukavaan perusseksiin onnellisessa avioliitossa (laukean helposti kyllä!), kun suhde on muuten niin täydellinen. Eli kaikkea ei voi saada? Ja asiasta on kyllä puhuttu, mutta huomaan miehen epämukavan olon, kun aiheesta keskustelemme.

  Tylsä seksielämä?

  Anonyymi kirjoitti...

  HUS: Neljä kätilöä käyttänyt ilokaasua työpaikallaan

  "Tapaus oli tyrmistyttävä" - HS: Kätilöt käyttivät ilokaasua työajalla synnytyssalissa Helsingissä - Talouselämä

  Anonyymi kirjoitti...

  Gangs of ‘Powerfully Built’ Women Are Mugging Tourists on the Streets of Hong Kong | TIME

  Anonyymi kirjoitti...

  Tarja Halonen petti lupauksensa Vesa Keskiselle – Vesan kosto: Ex-pornotähden käytetyt alushousut presidentin kirjeen yläpuolella

  Vesa Keskinen on sijoittanut Tarja Halosen kirjeen suoraan ex-aikuisviihdetähdeltä saamansa alushousujen alle. Keskisen mukaan kyseessä on symbolinen ele.
  Tuurin kyläkauppias Vesa Keskisen vauhdikasta elämää seurataan tänään maanantaina alkavassa Tuurin kyläkauppias -sarjassa. Ohjelmassa Keskinen esittelee katsojille eräitä itselleen tärkeitä esineitä, jotka hän on kehystänyt kunniapaikalle.

  Keskinen sai alushousut politiikan parissakin kunnostautuneelta kohukaunottarelta kesällä 2014.

  Alushousujen alla on kehyksissä presidentti Tarja Halosen kirje, joka kuvastaa Keskiselle äärimmäistä luottamuksen pettämistä.

  – Tämä jäi viime kesästä eniten mieleen. Tässä on Cicciolinan kerrankäytetyt pikkuhousut. Hän antoi nämä mulle mun synttäripäivänä lahjaksi. Ne on suoraan Tarja Halosen kirjeen yläpuolella tietynlaisena symbolina siitä, kuinka paljon arvostan ihmisiä, jotka eivät pidä lupauksiaan.

  Keskinen kertoo kameroille, että presidentti Halonen lupasi vaalikampanjansa aikana, että saapuu mahdollisen voittonsa jälkeen avaamaan Keskisen Miljoonapilkki-tapahtuman.

  – Tarja Halonen lupasi ennen kuin hänet valittiin presidentiksi, että hän tulee avaamaan Miljoonapilkkitapahtuman. Sitten kun hänet valittiin, niin heti seuraavana päivänä virkaanastujaisista hän kirjoitti tämän kirjeen, Keskinen sanoo ja esittelee kameroille presidentti Halosen hänelle lähettämän kirjeen.

  – ”Valitan, että en voi tällä kertaa noudattaa kutsuanne. Tulen kuitenkin lunastamaan toimikauteni aikana lupaukseni”, hän siteeraa kirjettä ja jatkaa.

  – Tarja ei koskaan lunastanut lupausta, hän petti mun luottamuksen täydellisesti. Arvostuksenkohde joutaa olemaan kerrankäytettyjen alushousujen alla, kyläkauppias sanoo.

  Anonyymi kirjoitti...

  Eläkeläisnainen löytyi huutavana mereltä - oli yrittänyt uida laivaa kiinni

  Anonyymi kirjoitti...

  Vaginahierontaa tv-lähetyksessä – Veitola kommentoi erikoista tilannetta

  ...
  Erikoisen tilanteesta teki se, että haastattelu tapahtui samaan aikaan, kun Valkamaa suoritti vaginahierontaa Vallille. MTV kysyi Veitolan tunnelmia haastattelun jälkeen.

  – Ei siinä oikeastaan mitään ihmeellistä ollut, kun olimme siinä naisten kesken, Veitola kommentoi.

  Hänen mukaansa tilanne ei ollut lainkaan niin härski, kuin voisi kuvitella.

  – Eri asia olisi ollut, jos tilanteessa olisi ollut esimerkiksi kaksi miestä, joille olisi tehty anushierontaa, Veitola sanoo.
  ...

  Anonyymi kirjoitti...

  Pornosivusto paljasti – tällaista pornoa naiset katsovat

  Aikuisviihdesivusto Pornhub on tehnyt tutkimuksen, jossa sivusto on selvittänyt millaista aikuisviihdettä naiset ympäri maailmaa katsovat ja etsivät eniten. Tutkimustulokset olivat melko yllättävät, koska eniten naiset näyttivät kuluttavan lesboseksiä esittelevää aikuisviihdettä.

  Etelä-, Pohjois- ja Keski-Amerikassa asuvat naiset katsoivat ja etsivät sivustoilta eniten lesboseksiä. Myös Australiassa, Baltian maissa ja pohjoismaissa kuten Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa naiset katselivat eniten naistenvälistä seksiä.

  Suurimmat erot löytyivät Venäjällä, Aasiassa ja Kazakstanissa asuvien naisten aikuisviihdemieltymyksissä, kun niitä verrattiin suurimpaan osaan muualla maailmassa asuvien naisten kanssa. Venäjällä naiset katselivat eniten anaaliseksiä, Kazakstanissa isoja peniksiä ja Aasiassa teini- ja sarjakuvakategorian alta löytyvää aikuisviihdettä.

  Anonyymi kirjoitti...

  Poliisi varautuu poikkeukselliseen kesään: Ensimmäinen kesä, kun Suomessa on näin paljon turvapaikanhakijoita

  Suomessa ei ole ollut koskaan aikaisemmin kesäkaudella yhtä paljon turvapaikanhakijoita tai turvapaikkapäätöksen juuri saaneita kuin on tänä vuonna. Yhtälön tulenarkuutta lisää se, että ilmapiiri on kiristynyt ja kielteinen suhtautuminen tulijoihin kasvanut.

  Sisäministeri Petteri Orpon mukaan (kok.) poikkeukselliseen kevät- ja kesäaikaan on jo varauduttu monin eri tavoin.

  – Poliisin kanssa on käyty varautumiskeskusteluita jo usean kuukauden ajan tiedostaen hyvin tulevaan kevääseen liittyvät ongelmat. Lisäksi on tehty ennaltaehkäisevää työtä niin, että turvapaikanhakijoille on kerrottu suomalaisesta lainsäädännöstä ja osoitettu se, että joutuu vastuuseen, kun Suomessa tekee jotain väärää. Uskon, että tietämys siellä on lisääntynyt, Orpo sanoo.

  Hän laskee samaan ennaltaehkäisevään kokonaisuuteen myös sen, kun kantasuomalaisille yritetään kertoa, ettei vastakkainasettelu ole kenenkään etu.

  – Kaikella tällä pyritään ennaltaehkäisemään asioita, mutta poliisi tekee konkreettisia suunnitelmia, miten sen toiminnalla pyritään ennaltaehkäisemään tilanteita, kun tulee kevät ja riskit kohtaamisille ja häiriökäyttäytymiselle lisääntyvät, Orpo sanoo.

  Poliisitarkastaja Marko Savolainen vahvistaa, että poliisissa tiedostetaan kevään tuovan lisää riskejä mukanaan.

  – Seksuaalinen ahdistelu on varmaan keväällä käsillä. Poliisi pyrkii puuttumaan asiaan ensinnäkin sillä, että pyytää ihmisiä ilmoittamaan tapahtuneista. Jos esimerkiksi uimarannalla tai muualla aiheutuu häiriöitä turvapaikanhakijoista, siitä pitää heti ilmoittaa poliisille, että asiaan päästään kiinni, Savolainen muistuttaa.

  Anonyymi kirjoitti...

  How Actors Get Plastic Surgery With a Click -- Vulture

  Anonyymi kirjoitti...

  Nyt tulevat MGTOW-miehet – joko heitä löytyy sinun tuttavapiiristäsi?

  MGTOW on mies, joka kulkee omia polkujaan. Mutta onko amerikkalaisessa miesasialiikkeessä kyse vitsistä vai naisvihasta?
  ”Why have a wife… when you can have a LIFE?” Teksti voisi olla olla vitsikkäästä t-paidasta, jollaisia myydään parilla eurolla rantalomakohteissa.

  Se ei ole vitsi, vaan lainaus miesasialiikkeeksi julistautuvan MGTOW:n nettiyhteisön sivuilta. MGTOW tulee sanoista Men Going Their Own Way, ja se on tarkoitettu miehille, jotka "haluavat kulkea omia polkujaan".

  MGTOW-mies, yksikössä MGHOW eli Man Going His Own Way, antaa piutpaut niin naisten kuin yhteiskunnan – epärealistisille – odotuksille. Nykymiehillä kun täytyisi olla Magic Miken kroppa ja Bill Gatesin lompakko. Miehen tulisi olla hellä, mutta samalla intohimoinen rakastaja. Hyvä isä, mutta myös menestyvä ja varakas uratykki.

  MGTOW-mies on huomannut, että on joutunut mukaan peliin, jossa ei voi kuin hävitä. Ainoa keino pelastautua on vain kieltäytyä pelaamasta koko peliä.

  Ja näin ollen MGTOW-mies ei halua tyttöystävää tai vaimoa. Radikaaleimmat eivät halua naista missään muodossa. Pitäkää vaginanne, minulla on toimiva oikea käsi, MGTOW-kundi voi julistaa.

  Anonyymi kirjoitti...

  https://pbs.twimg.com/media/CfKUR1YWEAAlM5t.jpg:large

  Anonyymi kirjoitti...

  Ullatus:

  Väestöliiton FINSEX-tutkimus seksuaalisesta halusta: Joka toinen mies elää puutteessa | Yle Uutiset | yle.fi

  Naisilla on seksuaalista haluttomuutta kolme kertaa enemmän kun miehillä, selviää suomalaisten seksuaalielämästä vuonna 2015 kerätystä FINSEX-tutkimuksesta.
  ...

  Anonyymi kirjoitti...

  Afgaanimiehet raiskasivat 14-vuotiaan pojan uimahallissa Saksassa | MV!!??

  Anonyymi kirjoitti...

  Matu raiskasi miehen nokkospuskassa | MV!!??

  Anonyymi kirjoitti...

  Nyt Norjassakin:

  Women warned not to go out at night alone after 'migrant sex attacks' | World | News | Daily Express

  Anonyymi kirjoitti...

  Kumma, että aika, jossa isyyshuijauksen saa peruttua, vain lyheni entisestään naurettavan lyhyeksi, mutta isyyden vahvistaminen voi nykyään onnistua puolestaan vuosikymmenten päästäkin:

  Isyyden voi uuden lain myötä vahvistaa vuosikymmenten takaakin | MV!!??

  Anonyymi kirjoitti...

  Woman accused of killing her husband and feeding his flesh to her dog | World | News | Daily Express

  Anonyymi kirjoitti...

  EU migrant crisis: German ministers urges Angela Merkel to deploy police to the border | World | News | Daily Express

  'End this migrant madness now, Merkel!' Fuming German MP demands POLICE are sent to border

  ONE of Angela Merkel's most senior ministers tonight tore into his leader's open door asylum policy as he urged her to end the migrant madness by sending police to the border.
  ...

  Anonyymi kirjoitti...

  Vai lopettaako ISIS Merkulin kaistapäisen politiikan?:

  ISIS targets ANGELA MERKEL as it calls on German Muslims to attack | World | News | Daily Express

  Anonyymi kirjoitti...

  Jos haluat saada erittäin totuudenmukainen ja hyvä laina sitten yhteyttä tähän vilpitön laina lainanantaja hänen email johnlutherloanfirm1@outlook.com
  tiedän saada todellista lainaa internetissä on erittäin kova, mutta on hyvin aito ja todellinen laina lainanantaja, joka auttaa jokainen, joka tarvitsee lainaa nyt, joten jos tarvitset todellista lainan voit ottaa yhteyttä häntä nyt hänen email johnlutherloanfirm1@outlook.com ja hän auttaa heti
  Kiitos