tiistaina, huhtikuuta 12, 2016

En ymmärrä reaktioita meninistimeemiin

Artikkeli Son Posts An Obnoxious Meme, Mom Trolls Him In The Best Way kertoo pähkähullusta äidistä.
En ihmettele, että pähkähullu äiti ei ymmärrä meemikuvan tarkoitusta. Se ihmetyttää, että edes Amazing Atheist ei tunnu hokaavan tai tunnustavan meemin totuutta.

MEEMIN KOMMENTOINTI HÄMMÄSTYTTÄÄ

FB:sta löytyy tällaisia kommentteja pilvin pimein:
  • By the way if anyone one knows anything about men rights group which are the ones that creates this ridiculous meme, they are a army of misogynist. I would be very angry if I found out my son was following that crap.
  • I'm sick of these "men's rights" snot bags because they're all spoiled little boys who blame feminism for the fact they can't get laid instead of trying to be decent people. Good for that mom putting that little shit in his place.
  • The way the mom handled it doesn't actually help him other than to shame him into not posting controversial stuff he doesn't understand. Private, insightful conversation would've been much better.  
  • Wow, this Mom had such an opportunity to really school her son with love, integrity and class but she threatened him and called him a "Douche Canoe" instead.
  • Well, we all understand why he's an ass now. I would be disappointed in my son if he grew up to post such a thing.
"Me kaikki ymmärrämme, miksi poika on kusipää. Olisin pettynyt, jos oma poikani postailisi vastaavia meemejä."
Anteeksi vaan, minä en ymmärrä meemin aiheuttamaa närkästystä. Meemihän on hauska ja enemmän tai vähemmän paikkansa pitävä.

Selittäkää minulle, mikä meemissä risoo naisia?

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

KOLUMNI
Millä perustein mies valitaan? Aivan hyvin voi vain seurata himojaan


YSTÄVÄNI raportoi naisten illanvietosta, jossa oli keskusteltu siitä, miten kukin on valinnut kumppaninsa. Minä kun olen aina luottanut perinteiseen suomalaiseen pariutumistapaan eli mennään sekaporukalla baariin ja päädytään humalassa jonkun kanssa sänkyyn, olin todella fasinoitunut tietoisen valinnan ajatuksesta.

Ihmiset ovat osanneet miettiä, että yhteen kannattaa muuttaa vain ihmisen kanssa, joka olisi jokseenkin tasapainoinen eli taustalla ei olisi esimerkiksi alkoholismia. Tämä on sinänsä oikein hyvä ohjenuora ja toimii myös tiedostamatta mikäli pelastajavietti ei ole ylikorostunut.

Toinen naisporukan viisaus oli valita kumppani omankaltaisesta sosioekonomisesta ryhmästä. Monet miehet eivät kestä kovin hyvin, mikäli nainen tekee näyttävämpää ja rahakkaampaa uraa kuin mies itse. Mutta muutenkin ennusmerkit ovat hyvät, jos kokemukset rahankäytöstä ja elämäntavasta ovat samantyyppiset. Suuri elintasokuilu parisuhteen sisällä voi aiheuttaa katkeruutta ja vieraantumista, vaikka se ei aluksi haittaisi yhtään.

Anonyymi kirjoitti...

Se risoo,että heille kerrotaan se.

Ölk Ölk kirjoitti...

En ole meemin kanssa samaa mieltä. Aivan yhtä lailla nainen voi olla hoikka ja epäviehättävä, tai mies köyhän ja viehättävä. Se tuntuu yleensäkin vähän sellaisen ressukan valitukselta, ilman mitään todellisuuspohjaa. Mutta toisaalta postaaja oli 12-vuotias poika, joten ihan normaali lähestymistapa asiaan.

Äiti oli kylläkin aivan sekaisin. Poikana ottaisin kuvankaappaukset noista kommenteista talteen ja tulostelisin niitä jääkaapin oveen, postaisin äidin FB-sivuille jne. aina silloin tällöin. Sen verran rajua kamaa siinä oli että sitten kun äidin hysteria on laantunut, hän on punainen häpeästä kuin rapu.

"Muistatko äiti kun haukuit minua miljoonien ihmisten edessä douche canoeksi ja sanoit etten ikinä tule saamaan tyttöystävää?"

Olen törmännyt monesti tuollaisiin naisiin. Heille on vaikea lukea netistä mitään, ajattelematta sen olevan suoraan heille kirjoitettu. Eräällä tavalla menee sekaisin se miten sähköposti/tekstiviesti toimii ja se miten joku sosiaalinen media ja keskustelupalstat toimivat. Eniten ihmetyttää kuitenkin feministien "Hyvä äiti! Näytä sille!" -asenne.

Nettomaksaja kirjoitti...

Tuo ainoa meemissä naiselle annettu ohje osuu ja upottaa. Suurin osa naisista nimittäin pitää itseään liian lihavana riippumatta siitä mikä oma painoindeksi oikeasti on.

Anonyymi kirjoitti...

Afrikkalainen sarjaraiskaaja puolustelee tekojaan rasismilla | MV!!??

Sveitsissä kiehuu: kansa raivoissaan muslimioppilaiden erityisvapautuksista | MV!!??

Taas raiskaus Ruotsissa – Eritrealainen raiskasi naisen yökerhon wc:ssä | MV!!??

Turvapaikanhakijat joukkoraiskasivat 12-vuotiaan Saksassa | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Deputies: Wife set sleeping husband on fire | Daily Mail Online

tyttönyymi kirjoitti...

Kyllähän meemi osoittaa voimakasta väheksyntää sitä kohtaan, miten paljon aikaa naiset käyttävät oman viehättävyyden eteen. Kuvan naisessa ei ole muuta luonnollista kuin kroppa, ja siitäkin on ajeltu karvat ja siloteltu photoshopilla. Ulkoisesta olemuksesta voi päätellä, että nainen täyttää mieslistan vaatimukset itsekin timmiä kroppaa lukuunottamatta. Ei persaukinen wt-nainen näytä tuolta.

Varmasti löytyy mies, jolle pelkkä "not too fat" riittää, mutta se ei ole tuo kuvan mies vaan sellainen itsekin tyylitön ja sosiaalisesti lahjaton.

Lilli kirjoitti...

Se risoo et kyllä naisille on muitakin vaatimuksia. :D
Esmes:
- älä oo wt
- älä omista aiemmista suhteista olevia lapsia
- älä vaan oo nussinu liian montaa
- pukeudu hyvin ja meikkaa hyvin ja laita nyt hiukses hyvin
- treenaa koska ei laihakaan oo hyvä kun muuten tulee selluliittia
- jos ei oo omia tissejä niin hommaa silarit
- älä oo feministi
- älä tienaa liian paljoa, koska muuten miehiä alkaa surettaa kun ne ei tuokaan leipää pöytään
- ole kiva pieni kodinhengetär: tiskaa, tee ruokaa, hoida lapset jee än ee

Noh. Onneksi itse olen nainen ja seurustelen toisen naisen kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Ass tarkoittaa aasia, ei kusipäätä.

Anonyymi kirjoitti...

Ja sen kyllä huomaa. Femakothan ei vaadi miehiltä mitäön muuta kuin että eivät ole miehiä. Eivätkä naisia.

Lapsen suusta se totuus tulee kirjoitti...

Tyypillistä "fat-shamingistä" narisevien katkerien kellarissa asuvien laardivalaiden telaketjufemakkojen kostonhimoisuutta ja miesvihaa.