lauantaina, huhtikuuta 09, 2016

Feministin ja antifeministin kohtaaman sorron ydinero

Kirjoitus Feminismi on kuin persereikä – jokaisella on omansa esittää vastineen feminismiä vihaaville naisille.

PARADOKSI

Kirjoitus sisältää vastakkaiset väitteet:
 1. Lukiessani olen pannut merkille, että naiseksi itsensä identifioivalle feminismin kieltäminen on hyvä tapa saada kehuja ja päähäntaputuksia, varsinkin valtaa pitäviltä miehiksi identifioituvilta.
 2. Ylen haastattelemat naiset eivät halua nimeään julkisuuteen, koska feminismiä ei kuulemma voi vastustaa omilla kasvoilla.
Feministejä vihaavat naiset nimenomaan sanovat, että he eivät voi puhua antifeminismistään julkisesti. Antifeminismillä ei saa päänsilityksiä, vaan potkut ja ulossulkemisen "hyvien ihmisten" yhteisöstä.

FEMINISTIN JA ANTIFEMINISTIN KOHTAAMAN SORRON YDINERO
  Kirjoituksessa todetaan seuraavasti:
  Ylen haastattelemat naiset eivät halua nimeään julkisuuteen, koska feminismiä ei kuulemma voi vastustaa omilla kasvoilla. Sattumalta he nostavat haastattelussa esimerkin täysin päinvastaista kertovasta tapahtumasta. Emmi Nuorgam arvosteli blogissaan aivan aiheellisesti Anttilan kuvastoa tympeästä sukupuolinormatiivisuudesta. Tämän kirjoituksen tähden Nuorgam joutui valtaisan paskamyrskyn silmään. Feminismin vastustajat hyökkäsivät blogistin kimppuun sellaisella voimalla, että tapahtuma ylitti uutiskynnyksen ja toi netin vihapuheen jälleen kerran keskustelun aiheeksi. Jopa Anttila itse päätyi puolustamaan Nuorgamia.

  On aina vakava asia, jos ihmiset eivät vallitsevan ilmapiirin vuoksi koe olevansa vapaita kertomaan mielipiteitään. Mielestäni tämä esimerkki osoittaa, että feminismin puolesta puhuminen ei sekään ole helppo tie, kuten haastateltavat antavat ymmärtää.
  Kirjoittaja ei ymmärrä, että feministien ahdistelijat ovat internetin anonyymejä sotureita, joilla ei ole mitään todellista valtaa vaikuttaa feministin uramahdollisuuksiin. Toki vihainen palaute saattaa ottaa feministiä päähän, mutta siinäpä se.

  Lisksi hyökkäyksen kohteeksi joutunut feministi saa ylleen marttyyrin kruunun, runsaasti vaikutusvaltaisia puolustajia, apurahan, kustannussopimuksen ja lukemattomia tunteja positiivista media-aikaa.

  Antifeministit kokevat sen sijaan voimakasta institutionaalista syrjintää: apurahat peruutetaan, kutsut tilaisuuksiin loppuvat, töistä tulee potkut ja heistä tulee persona non gratoja.

  JOHTOPÄÄTÖS

  Feministit eivät suostu myöntämään voimakasta syrjivää vallankäyttöään, johon feminismin valta-asemat tasa-arvoinstituutioissa, hallinnossa ja mediassa antavat mahdollisuuden.

  Vallassa olevat feministit rankaisevat armottomasti suunsa aukaisevaa antifeministiä.

  Siinä missä hyökkäyksen kohteeksi joutuneen feministin  elämänmahdollisuudet lähtevät eksponentiaaliseen kasvuun, antifeministi joutuu pysyvästi elämän sivuraiteelle.

  10 kommenttia:

  Anonyymi kirjoitti...

  MGTOW-liike hyökkäyksen alaisena

  Anonyymi kirjoitti...

  Somalihomo raiskasi norjalaispoliitikon. Raiskattu mies kokee syyllisyyttä somalin karkotuksesta.
  ”Olen heteromies, jonka Somali turvapaikanhakija raiskasi”, kertoo norjalaispolitiikko Karten Nordal Hauken. Raiskaaja sai tuomion ja karkotettiin Norjasta. Nordal Hauken tuntee syyllisyyttä karkotuksesta.


  Karsten Nordal Hauken on kertonut, miten hän tunsi syyllisyyttä, kun somaliraiskaaja karkotettiin Norjasta.

  Brittitoimittaja Douglas Murray kirjoittaa Spectatorissa ytimekkäästi ”Norjan syndroomasta, uudesta tilanteesta raiskauksen länsimaisilla uhreilla”.

  Douglas Murray selostaa tilanteen:

  ”Miespuolinen vasemmistopoliitikko Norjassa – Karsten Nordal Hauken – on kertonut raiskauksesta, joka tapahtui muutama vuosi sitten.

  Somalian pakolainen raiskasi hänet. Poliitikko on tunnustautunut feministiksi ja rasisminvastaiseksi. Hänet alistettiin raa’asti anaalisessa iskussa omassa kodissaan. Syyllinen saatiin myöhemmin kiinni ja tuomittiin yli neljän vuoden vankeusrangaistukseen. Nyt hän on kuitenkin vapaa ja tarkoituksena karkottaa takaisin kotimaahansa Somaliaan”.

  Douglas Murray muistuttaa, että tämä ei ole ensimmäinen vastaava tapaus.

  ”Ei-rajoja” –aktivisti joutui Ranskan ja Italian rajalla sudanilaisen maahanmuuttajajengin “helvetin piiriin”, ryhmän raiskaamaksi. Raiskattu päätti vaieta raiskauksesta, mikäli tieto raiskauksesta heikentää avointen rajojen asiaa.

  Douglas Murray viittaa tunnettuun termiin “Tukholman syndrooma”, jossa panttivanki omaksuu sieppaajiensa näkökulman:

  ”Eikö Haukenin asiassa voi käyttää termiä Norjan syndrooma, jossa raiskauksen uhri on huolissaan raiskaajan näkymistä?”

  Norjalainen vasemmistososialistien poliitikko raiskattiin hänen kotonaan. Tekijä saatiin sittemmin kiinni ja vangittiin 4,5 vuodeksi.

  Nordal Hauken on kertonut tarinansa Norjan valtion yleisradioyhtiön ohjelmassa Jeg mot Meg (minä minua vastaan).

  Siinä hän tunnustaa raiskauksen jälkeen kokemansa mielisairauden ja psykologiset taistelut. Hän heteromiehenä kamppaili raiskauksen uhrina, päätyi jopa alkoholiin ja kannabikseen.

  Anonyymi kirjoitti...

  19-vuotiaan suomalaisteinin raju rakkaus: Suku ei hyväksy 30 vuoden ikäeroa

  19-vuotias Laura ja hänen 30 vuotta vanhempi kihlattunsa kertovat elämästään avoimessa kirjeessä. Kihloissa vuoden verran olleet rakastavaiset ovat törmänneet rakkaudessaan ongelmiin muiden taholta.

  Suku ei hyväksy eikä perhe tue. Tosiasiassa kaikki eivät sentään ole heitä vastaan, mutta tarpeeksi moni niin että Laura on huolissaan jopa äitinsä terveydestä.

  Laura on väsynyt rankkoihin yleistyksiin:

  -(…) on lukuisia henkilöitä, joiden mukaan Ykä on pedofiili, minä olen hyväksikäytetty, eikä meistä voi tulla mitään. Eräs kavereistani, tai siis entisistä sellaisista, haukkui minut maan rakoon. Hänen mielestään olemme täysin yököttävä pari.

  Suruissaan hän on myös siitä, että näkee Ykän ottavan paineet raskaasti.

  Koskettava kirje täällä

  Anonyymi kirjoitti...

  "Antifeministit kokevat sen sijaan voimakasta institutionaalista syrjintää: apurahat peruutetaan, kutsut tilaisuuksiin loppuvat, töistä tulee potkut ja heistä tulee persona non gratoja. "

  Käviskös Henkalle juuri noin?

  - Syltty

  Anonyymi kirjoitti...

  Hugh Hefner muikeana 61 vuotta nuorempi vaimo kainalossaan – näin kesysti Playboy-kartanossa juhlittiin mogulin syntymäpäivää - Viihde - Ilta-Sanomat

  Anonyymi kirjoitti...

  Ensin Microsoftin naispuolinen tekoäly ja nyt naispuolinen poliitikko?:

  Luton labour councillor suspended over anti-semtic tweets | Daily Mail Online

  Anonyymi kirjoitti...

  Girls gone wild -sarjassamme:

  Teens that killed Angela Wrightson were in local authority care at time of killing | Daily Mail Online

  Pillupassi käytössä?

  Peru Two mule Michaella McCollum Connolly secured freedom with help from 'archbishop' | Daily Mail Online

  Injured swan 'hugs' Richard Wiese who saved her life in show of gratitude | Daily Mail Online

  Anonyymi kirjoitti...

  Cultural Appropriation is Bullshit - YouTube

  Anonyymi kirjoitti...

  Prostituutio ei kadonnut kieltolaeilla – ”Eivät lait mitään ratkaise”, sanoo norjalainen prostituoitu | Prostituutio | HS

  Anonyymi kirjoitti...

  Naispelintekijälle sataa uhkauksia koska klassikkopeliin tehtiin transhahmo – tästä on kyse | Gamergate | HS