perjantaina, elokuuta 12, 2016

Eveliina "syväsovinismi" Talvitie ja toimittaja höpöttävät älyttömiä

Eveliina Talvitie oli A-Studiossa höpöttämässä.Toimittaja kertoo ensin, että presidentti Obama ja Kanadan pääministeri ovat avoimesti feministejä. Sitten toimittaja kysyy Eveliinalta täysin todellisuuden vastaisen kysymyksen ja Eveliina komppaa innolla mukana.Eikö Suomessa ole avoimesti feministisiä poliitikkoja?


Onko toimittaja koskaan kuullut Tarja Halosesta?

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson voimakas feministi.

RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson on voimakas feministi.SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne on painottanut moneen kertaan olevansa feministi.Suomi on täynnä feministisiä poliitikkoja.

10 kommenttia:

Linkityspalvelu kirjoitti...

Eveliina Talvitie oli A-Studiossa höpöttämässä.

Linkki vastaavaan artikkeliin oli edellä:

yle:fi: Slunga-Poutsalo tasa-arvosta: Lisää miehiä hoitoalalle ja naisia levyseppähitsaajiksi


Eveliina Talvitien mielestä suomalaiset poliitikot mahdollisesti pelkäävät julistautua feministeiksi, koska se saattaisi aiheuttaa joissain piireissä hylkimisreaktion tai saattaisi vaikeuttaa omaa asemaa puolueessa.

Ilmiesesti jokaisen politiikon pitäisi siis olla feministinen ennen kuin Talvitie ja toimittaja ovat tyytyväisiä.

Nettomaksaja kirjoitti...

Naisille menee mikä tahansa alfauroksen lässytys läpi, sillä naiset kuulevat vain sen mitä haluavat kuulla.

Heitä ei tippaakaan haittaa puheiden ja tekojen ristiriita, siis se, että Mr. Obaman tai äijäfeministi Antti Rinteen elämäntavassa ei oikeasti ole mitään feminismiin viittavaakaan.

Jari kirjoitti...

Onhan se ihailtavaa, että nainen (Talvitie) puhuu ja kirjoittaa. Mutta pitäisikö sellaista naista kutsua (tieto)kirjailijaksi, joka ei kykene yleiseen keskusteluun, kuten tässä selvästi näkyy? Talvitien käsitemaailmahan liihoittelee melkoisissa pilvissä.

Naiset ovat ahkeria kirjastojen ja kirjojen kuluttajia. He ovat tunnetusti kovia "höpisemään" keskenään. Mutta kun kysyn jotain viestillä, he eivät vastaa. Kun satun puuttumaan naistenväliseen keskusteluun, käy juuri näin kuin tässä. Luku- ja keskustelutaito onkin vain pinnallista.

Talvitiellä on valmiit vakaumuksensa, jota hän yritää perustella. Hän on kiinnostunut asettamaan kysymyksiä: "Mitkä asiat heikentävät hänen päämääräänsä?" Hän on ummistanut silmänsä. Talvitie kerää huomiota ja aikaa, kuten naiset usein keräävät laittautumalla.

pahakuutti kirjoitti...

Tuo käsite tietokirjailija koki valtavan arvonalennuksen sillä hetkellä, kun feminismiä alettiin kutsua tietokijallisuudeksi. Samaan tapaan muutaman matriarkaalisen maan yliopistomaailma suoltaa maailmalle todellisuudesta vieraantuneita ja lisäksi vielä korviaan myöden velkaantuneita milleniaaleja, joille ei ole minkäänlaista käyttöä oikeassa työelämässä. Niistä kiukkuttelijoista tulee pikemminkin olemaan vielä paljon harmia monella työpaikalla. Se vaan meinaa sitä, että julkista sektoria on vielä aiempaa hankalampi karsia, kun on tuotettu tuhansittain ajatusjonglöörejä kortistostoon.

Jopo kirjoitti...

"Perussuomalaisten puoluesihteerin Riikka Slunga-Poutsalon mielestä suomalainen nainen on saavuttanut jo tasa-arvoisen aseman yhteiskunnassa. Suomalainen nainen pärjää ja on menestynyt."

On jotain järkeviäkin naisia näköjään, mutta nainen ei kyllä oikein pärjää levyseppähitsarina fyysistä syistä, poikkeuksia tietenkin on.

Mistä näitä feministejä oikein sikiää, ainakin yliopistojen naistutkimukset olisi syytä lopettaa pikinmiten. Eikö ole tärkeämpi ongelmia Suomessa, kuin lisätä naisten etuoikeuksia?

Luin torstaina ruokaravintolassa pitkästä aikaa hesarin, meinasi tulla oksennus :), lehti oli väärällään mamutusta ja feminismiä (esim. Meriläinen & kumpp.)

El Ninja kirjoitti...

Syväsovinismi... Eveliina on tainnut keksiä uuden sanan ja kiirellä rynnännyt A-studioon keksimään termille käyttöä. Tasapuolisuuden vuoksi ohessa muutama uunituore termi määritelmineen. Ehkä näemme Eveliinan A-studiossa taas tulevina viikkoina..?

Fakkifeminismi: Kaikki on feminismiä, kaikkeen pystytään vastaamaan feminismin oppien mukaisesti. Miksi maailmassa on pahaa? - Koska miesten raiskauskulttuuri. Miksi Windows10 kaatuu? - Se on vanhojen ja vanhentuneiden valtarakenteiden tuote. Onpa ulkona kaunis ilma - Kyllä kyllä, mutta naisiin ja lapsiin kohdistuva väkivalta tulee lopettaa välittömästi!

Faktoidifeminismi: Kaikki mediassa nähty on totta, varsinkin jos sitä toistetaan yhä uudelleen ja uudelleen. Naisen euro on 80 senttiä vuodesta toiseen; vaikka tilastoista voitaisiin vallan hyvin tehdä muitakin tulkintoja. Peruskoulu suosii poikia; vaikka poikien oppimistuloksissa olisi selkeästi parantamista ja yliopistojen naisistuminen alkaa muodostua yhteiskunnalliseksi ongelmaksi. Naisten syrjintä on Suomessa yleistä; vaikka lainsäädännössä syrjitään vain ja ainoastaan miehiä, lisäksi osa yhteiskunnan tukitoimista on miehiltä poissuljettu.

Fantasiafeminismi: Olemme keskellä eeppistä hyvän ja pahan taistelua, jossa feminismi on hyvän puolella. Miehet ovat aikojen alussa luoneet Valtasormuksen hallitsemaan muita Mahtisormuksia äärimmäisenä aseena sortoretkellään kaikkia naisia vastaan. Feministin tehtävänä on napata tämä sormus liiveihinsä ja viedä se sulatettavaksi samaan tulivuoreen, jonka liekeissä sormus on taottukin. Tarina on pitkä ja monimutkainen, siksi aiheesta on kirjoitettu väitöskirja jos toinenkin.

Mitä tulee tietokirjailijan titteliin, niin mehän tiedämme jo vanhastaan, ettei faktoja ja tietoa sovi sekoittaa keskenään. Joillakin erityisyksilöillä nyt vain on kyky tietää asioita, vaikka faktat olisivatkin hakusessa. Vaatimus siitä, että tieto pohjautuisi faktoihin on selkeä osoitus syväsovinismin luomista ongelmista.

IDA kirjoitti...

Oikea kysymys olisi miten meillä voi olla noin todellisuudesta vieraantunut Yleisradio. Se tavallaan luo kokonaan omaa todellisuuttaan, jolla ei ole mitään muuta tekemistä ympäröivän todellisuuden kanssa kuin, että se nappaa sieltä aiheita houreisiinsa.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno esimerkki olisi tämä: http://areena.yle.fi/1-3557188

Eli miksi arvon feministit eivät vaahtoa näistä tapauksista? Luulisi
että tässä kohtaa jos jossain minulla (miehenä) ja feministeillä
olisi aivan yhteinen agenda vaihtaa roolit päittäin:
pakkoavioliittoon naisen tilannut mies/suku karkotetaan Suomesta
samantien ja kunniamurhan vaarassa oleva nainen saisi jäädä?

.. ja sitten heräsin ja muistin, että feministit ovatkin todellisudessa aivan eri agendalla liikkeellä kuin mitä toitottavat,
joten eihän se "tietenkään" käy päinsä, vaan ihquja mamumiehiä
pitää saada ja paapoa riippumatta mitä inhottavuuksia tekevät.

- at-mies

yanmaneee kirjoitti...

hermes birkin
golden goose outlet
nike outlet
cheap jordans
coach outlet
salvatore ferragamo belt
supreme clothing
michael kors bags
retro jordans
golden goose sneakers

Anonyymi kirjoitti...

off white outlet
kyrie 7 shoes
kd shoes
hermes birkin
bape
giannis antetokounmpo shoes
golden goose sneakers
kyrie 5 spongebob
air jordan
air jordan