perjantaina, elokuuta 05, 2016

Naisten vartalojen tasojen haarukointia: Tasot 0-5

Netissä pyörii tämä naisten markkina-arvoja sortteeraava kuva:Kuvassa ei ole juurikaan järkeä, koska keskitasoiset naiset loistavat poissaolollaan.

My body gallerysta löytyy tavallisten naisten kuvia. Seuraavat kuvat ovat peräisin ikäryhmästä 35-44 vuotta.

Taso 0-1

Karsea ylipaino, roikkuvat makkarat, rehottava selluloidi ja polvissa roikkuva maha.Taso 1-2

Pallomaha, karseat tatuoinnit, selluloidia ja pötkylävartalo.Taso 2-3

Selkeä ylipaino, jytinää reisissä.Taso 3-4

Ylipainoa, lihasvelttoutta, muodottomuuttaTaso 4-5

Tavallisia jonkin verran ylipainoisia naisia, mutta lihat suurin piirtein siellä, missä niiden kuuluukin olla.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiinnolla jään odottamaan tasoja 6-10. Erityisesti kiinnostaa mihin kohtaan asteikkoa asettuvat naiset, joilla on miesten kokoa oleva hauis ja kuinka korkealle päästään silikonein etu- ja/tai takapäästä parannelluin vartaloin.

ps. tason 4-5 keskimmäinen nainen on kyllä ylempää tasoa kuin nuo muut.

Anonyymi kirjoitti...

Miehet saivat valita meikatun tai lähes meikittömän naisen – odottamaton tulos!

Monet miehet kertovat pitävänsä mielummin luonnollisista naisista kuin naisista, joiden kasvoilla on näkyvästi meikkiä. Daily Mail päätti laittaa tämän väittämän koetukselle ja testata miehillä pitääkö teoria todella paikkaansa.

Kaksi naista meikattiin kuviin kahdella eri tavalla. Naisille luotiin todella luonnollinen meikki, jossa korostettiin todella kevyesti naisten omia kasvojen piirteitä. Toinen meikki oli hieman raskaampi, ja siinä naisilla oli enemmän silmämeikkiä ja tummemmat huulet.

Kävi ilmi, että kuvia arvioineet miehet todella pitivät luonnollisesta ja meikittömämmästä tyylistä enemmän. Miehet kokivat, että luonnollisella meikillä naiset näyttivät lähestyttäviltä, nuoremmilta, raikkailta ja söpöiltä. Vain yksi mies oli sitä mieltä, että toinen meikittömistä naisista näytti vanhemmalta ja ikävystyttävältä.

Raskaampi meikki sai kovemman tuomion. Tummalla silmämeikillä ja huulipunalla varustetut kuvat saivat miehet pitämään naisia pelottavina, kylminä, sotilaallisina, pahansuopaisina ja halvempina kuin kuvissa, joissa naiset olivat luonnollisemman näköisiä.

yanmaneee kirjoitti...

balenciaga speed trainer
nike air max
curry shoes
golden goose mid star
goyard tote
moncler sale
curry 6 shoes
goyard
air jordan
supreme hoodie