maanantaina, joulukuuta 12, 2016

Facebookista poimittua kuva-antia

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin, eipä näitä tarvitse kommentoida. Moraalittomuus ja epä-älyllisyys paistavat läpi kuin musta aurinko.

Anonyymi kirjoitti...

Milla Pyykkönen sanoi:
"Miesten lyhyempi elinikä ei ole naisten ja miesten välisen tasa-arvon ongelma. Ihan kuin olisi naisten terveyden aiheuttamaa, että miehet eivät ole yhtä terveitä."

Joten hänen mielestään tämänkin olisi sitten oltava näin:
Naisten vähäisyys johtotehtävissä ei ole miesten ja naisten välisen tasa-arvon ongelma. Ihan kuin olisi miesten menestyksen aiheuttamaa, että naiset eivät menesty yhtä hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

Pyykkönen ajattelee kuin pikku lapsi: "jos A ei vaikuta B:hen, niiden välillä ei ole yhteyttä, eiks vaa mami". Puistattaa, kun aikuinen on noin tyhmä. No, onhan hän feministi, joten ei kai tymhyys noissa piireissä ole poikkeus, pikemmin vaatimus..

pahakuutti kirjoitti...

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/man-convicted-rape-after-having-9604011#ICID=ios_TMNewsApp_AppShare_Click_Other perusmeininkiä ja käsittämätön tuomio Sveitsissä; Kumi irtosi kesken pariskunnan välisten seksileikkien, joten mies tuomittiin raiskauksesta...?

Ajatellaanpa tätä juttua ulkopuolisesta näkövinkkelistä, vaikka marsilaisen näkökulmasta, siis sellaisen joka tarkastelee naisen ja miehen välisiä seksiä koskevia lakeja ja oikeuksia objektiivisesti. Miehellä ei ole olemassa muita keinoja välttää lisääntyminen kuin seksittömyys tai kondomin käyttö(vasektomia mahdollista vasta myöhemmällä iällä tai jos riittävän monta lasta).

- Naisella on niiden lisäksi ainakin e-pilleri, kierukka, katumuspilleri ja abortti. Lisäksi nainen voi aina halutessaan antaa lapsen adoptoitavaksi. Eikö tässä tapauksessa se kyseinen marssilainen tarkastelija voisi loogisesti ajatella, että se onkin nainen joka tässä "raiskasi" miehen?

Sveitsissä voidaan sitten alkaa myymään kondomeja, joissa on palleihin kiinnitettävä varmuusketju.