sunnuntaina, toukokuuta 18, 2003

Blogini saamasta palautteesta: Kehuja on tullut yllättävän paljon, ottaen huomioon, että blokini on ollut Pinserin listalla vasta viisi päivää ja varsinkin muistellen nyysseilyaikojani, jolloinka selvästi yleisin kuulemani kommentti oli: "Voi v***u, mitä p****a. Plonk!" Ehkäpä mainittava osa sivulleni eksyneistä vain ajattelee nuo sanat mielessään, samalla kun toinen käsi etsii epätoivon vimmalla selaimen Back-nappulaa ja toinen käsi koneen Reset-nappulaa.

Ilkka Kokkarinen kehuu blokiani maailman toiseksi parhaaksi. Kiitoksia vaan. Ilkka taitaa kuitenkin liioitella - no, ehkä olen kymmenen sakissa, mutta toisena...Toisaalta, kaikkihan tietävät, minne suuntaan huipulta pääsee. Tommipommi on tehnyt mielenkiintoisen BlokiRyhmät-sivun, jossa Väärien ajatusten kata-logi ja tämä blogi ovat ylennettyinä TrioErektuksen roudareiksi. No, hyvän bändin roudarina on aina ilo olla(kaljapalkalla).

Lumi Adela vertaa allekirjoittanutta Candace Bushnelliin - Sinkkuelämää-sarjan kirjoittajaan. Hän ei tosin kerro, onko kopio parempi kuin alkuperäinen. Olen otettu vertauksesta joka tapauksessa. Ande taas kertoo blogini olevan "tämän hetken suosikkinsa". Kirjoituksesta ei tosin selviä, onko tuo hetki 13 oluen ja kahden viskin jälkeen hiukan ennen sammumista.

Ei kommentteja: