sunnuntaina, toukokuuta 18, 2003

Jokaisen itseään kunnioittavan blogistin velvollisuuksiin kuuluu toisinaan julkaista huumorilinkkejä. Aluksi huumorikuva miesten tekopyhyydestä. Auts! Nyt sattuu.

Sitten on luvassa hauskaa verbaalista huumoria. Yksinkertaisempia lukijoita varten kommentoin niitä kohtia, joissa kannattaa nauraa:

"Minulle anarkismi ja feminismi merkitsevät pohjimmiltaan samaa oppia erilaisin painotuseroin. Molemmissa on kyse luovuudesta ja vapaudesta."

Haha hah hih hii, aivan uskomatonta huumoria!

"Mutta mitä ovat ihmisoikeudet? Niistä voidaan tehdä listoja - oikeus olla joutumatta kidutetuksi, oikeus syödä, oikeus puhua ja ilmaista itseään vapaasti..."

...oikeus seksiin, oikeus kieltäytyä armeijasta, oikeus osallistua aborttipäätökseen...

"Anarkismi myöntää yksilöiden oikeuden elää luovasti elämäänsä ja olla vapaita. Se halveksii Valtiota, koska Valtion tehtävänä on rajoittaa - ellei peräti tuhota - yksilön luovuutta: hänen kykyään olla vapaasti vuorovaikutuksessa maailman kanssa."

Hmm...tuossa on itua. Ilman valtiota jokainen jokainen mies saisi vapaasti toteuttaa luovuuttaan ja harrastaa seksiä kenen naisen kanssa haluaa.

"Luin äskettäin artikkelin SPD:sta ja oli todella järkyttävää huomata mitä naiset joutuivat kestämään tuossa liikkeessä. Naisia halvennettiin avoimesti SPD:n lehdissä."

Ei hyvänen aika. Nyt kaikki äkkiä vaihtamaan puoluetta kokoomuksen Ilkka Kanervan hellään huomaan.

"Toinen syy miksi feminististen kysymysten syrjäänsysääminen ei ole hyväksyttävää, on se, että naisten sorto on todella erilaatuista kuin köyhien ja työväenluokkien sorto. Naisten sorto on pikemminkin rasismin kaltaista, sillä rasismissakin on kyse ihmisten alentamisesta ja heidän kelpoisuutensa mitätöinnistä:"

- Jos et pysty naista iskemään, niin ole sitten ilman!
- Nelikymppiset ukot kuvittelevat, että nuoret naiset olisivat heistä kiinnostuneita. Eivät todellakaan ole!
- Jos kolmikymppisellä miehellä ei ole ollut seksisuhteita, niin hänessä on jotain pahasti vialla!

"On hyvä pitää vallankumous käynnissä, koska on välttämätöntä ylläpitää jännitettä kerrostuneen yhteiskuntamme joka tasolla, jotta lopulta kaikki tasot romahtavat kasaan."

Juu hienoa, jatkakaa samaan malliin vaan.

"Feminismin perimmäinen tavoite on saavuttaa jotakin hyvin paljon anarkistista utopiaa muistuttavaa: itsensä organisoiva yhteiskunta, joka perustuu vapaaseen kanssakäymiseen ylivallan sijasta."

Hyvä, että tavoitteet ovat sentään realistisella tasolla.

"Anarkismi ja feminismi ovat molemmat tarpeellisia ja kykeneviä käsitteellistämistapoja muutoksen aikaansaamiseksi."

Hah haa, hih hih, hoo hoo! Kiitos!

Ei kommentteja: