torstaina, toukokuuta 15, 2003

Elleistä poimittu moderni kansanviisaus:

Nainen haluaa lapselleen mieluummin turpaanvetäjän kuin -ottajan geenit.

Eivätkö naiset pidäkään kilteistä miehistä? Monet naiset kuitenkin sanovat, että heillä on kiltti mies ja että he ovat iän myötä kypsyneet ymmärtämään, että kiltti mies on lopulta parempi vaihtoehto kuin renttu. Niin, naiset todellakin kypsyvät tarvitsemaan kilttejä miehiä. Koko kuvio on päivänselvä.

Tultuaan sukukypsiksi nuoriksi neidoiksi naiset tuntevat suurta vetoa luokan häiriköitä ja jengijohtajia kohtaan. Kiltit pojat ovat evvk. Prätkäjengiläiset panevat tytön paksuksi ja häipyvät ja panevat ja häipyvät. Tyttö oppii hitaasti, mutta varmasti, että renttuihin ei voi luottaa. Tulee valaistus! Voi itsestäänselvyyksien itsestäänselvyys! Onhan olemassa kiltti mies, tuo kouluaikojen jalkarätti. Kyllä kiltille miehelle kelpaa vähän käytetty nainen, kun kaupanpäällisiksikin saa, pari pientä tenavaa! Ja kiltistä miehestähän on tullut oikein insinööri - kauheat tulot ja kaikkea. Kyllä tuollaisen miehen ottaa mielellään kotia puunaamaan ja lapsia kaitsemaan.

Aikaa kuluu ja suhteeseen kasvaa suuri mörkö: Kyllähän kiltti mies on mainio paperilla ja anoppikin tykkää...mutta, kun kiltti mies ei kiihota sitten yhtään. Ei, vaikka miettisi Mel Gibsonin persettä koko toimituksen ajan. Jotain olisi keksittävä, eihän nainen ilman seksiä voi elää. Hei, mutta onhan prätkäjengiläinen vielä hengissä! Vähän haalistunut ja alkoholisoitunut, mutta aah, aina niin kiihottava! Seksinhän voi hoidella hänen kanssaan sillä aikaa kun kiltti mies huhkii kodinpidon eteen. Ja näin onnellisesti päättyy tarinamme tää. Niin nainen, prätkäjengiläinen, kuin kiltti mieskin ovat löytäneet heille kuuluvan ekologisen lokeronsa. Ja kaikki elävät onnellisesti elämänsä loppuun saakka(prätkäjengiläinenkin seuraavat puolitoista vuotta alkoholistiasuntolassa ennen menehtymistään vanhuuden heikkouteen.)

Ei kommentteja: