torstaina, toukokuuta 15, 2003

Naiset siis haluavat lapselleen turpiinvetäjän geenit. Entäs sitten? Suomihan on vapaa maa. Jokainen nainen saa valita lapsensa isäksi kenet haluaa. Vai onko asia sittenkään niin itsestään selvä?

Turpiinvetäjän geeneillä varustetussa lapsessa on se valmistusvika, että siitä kasvaa ennen pitkää turpiin vetävä mies. Pääasiassa tyttöystäväänsä turpiinvetävä mies. Miettikää kuinka täynnä media ja naistenlehdet ovat parisuhdeväkivallan(lue: hakkaavien miesten) päivittelyä. Jotta parisuhdeväkivaltaluvut saataisiin laskuun, olisi satsattava turpiinottajan geeneillä varusteltuihin lapsiin. Miten se onnistuisi käytännössä?

Naisten valinnanvapautta lapsen isän suhteen tulisi rajoittaa. Myöskin väkivaltaisten miesten oikeutta lisääntymiseen tulisi rajoittaa. Nössömiesten geeneissä piilee arvaamaton voimavara taistelussa väkivaltaa vastaan. Naisia pitäisi jo pienestä pitäen kasvattaa rakastumaan nössömiehiin. Elokuvien sankarien tulisi olla tietokonenörttejä(hmm...aika useinhan ne ovatkin) ja koti-isäinsinöörejä. Ei mitään ramboja tai pahoja poikia. Rikollisten ja väkivaltaisten miesten kanssa vehtaamisesta tulisi antaa rikesakko.

Väkivalta ja perheväkivalta aiheuttavat vuosittain valtavat kustannukset veronmaksajille. Väkivaltaiset geenit omaaville miehille ei ole paljoa tehtävissä. Olisi satsattava ennaltaehkäisyyn. Olisi panostettava nössöihin. Nössöt isiksi ja karpaasit seksikieltoon, niin Suomi pelastuu.

Ei kommentteja: