tiistaina, toukokuuta 13, 2003

Miksei Suomessa ole yhtään miestenlehteä? Tai siis on, mutta tarkoitan vastaavaa lehteä kuin mitä naistenlehdet ovat ja joka tarkastelisi ihmissuhde- ja tasa-arvoasioita miesnäkökulmasta, eikä pitäytyisi poliittisesti korrektissa naispropagandassa. Lehden pääkirjoituksen kolumnissa ihmeteltäisiin, miksi tasa-arvo ei ole toteutunut vieläkään pakkoarmeijan suhteen ja miksi seksitöissä naiset saavat paljon parempaa palkkaa kuin miehet. (Sivumennen sanoen, miksi ihmeessä naiset eivät aja pontevammin samanpalkaisuutta myös seksialoille. Ei Henry the Greatkaan pelkällä kiitoksella elä.)

Parisuhteen ongelmapalstalla käsiteltäisiin pihtaamisen ja nalkutuksen haitallisia vaikutuksia parisuhteisiin ja haukuttaisiin tuollaisia naisia sioiksi tai paremminkin lehmiksi, joiden pitäisi saada mitä pikimmin apua tuohon psyykkiseen ongelmaansa. Mukana oli vihaisten miesuhrien kirjoituksia siitä, mitä kärsimyksiä tuollaiset nalkuttajalehmät ovat heille aiheuttaneet ja kuinka sellaiset pitäisi hirttää tisseistään.

Perheosiossa esiteltäisiin miehisiä ihanneperheitä, joissa vaimot olisivat simpsakoita kotitalousihmisiä, jotka eivät nalkuttaisi ja jotka olisivat aina valmiita seksiin ja kannustaisivat miestään menemään iltaisin pubiin rentoutumaan. Perheen mies kertoisi parhaita vinkkejään, kuinka vaimo saadaan pysymään ahkerana ja kuuliaisena. Sisustusosiossa esiteltäisiin perheen jääkaappi, jonka vaimo pitää aina täynnä olutta siltä varalta, että isännälle tulee jano. Tuollaisen lehden minä tilaisin.

Ei kommentteja: