sunnuntaina, kesäkuuta 22, 2003

Iskuvinkki

Pitäisikö miehen ostaa naiselle baarissa drinkki, jotta homma lähtisi rullaamaan eteenpäin? Käytännössä ei koskaan. Ensinnäkin, drinkit maksavat ja se, että mies toimii tarjoajana on epätasa-arvoista. Mehän emme halua olla epätasa-arvoisia - emmehän? Toiseksi, empiiriset kokemukset ovat osoittaneet, että ainakin drinkkejä kinuavilla naisilla mielessä ovat vain ilmaiset drinkit ja muutenkaan vapaaehtoinen drinkkien tarjoaminen ei ole haitta/hyöty-suhteeltaan tehokas stategia - ellet satu olemaan sikarikas. Ja jos satut olemaan sikarikas, niin sinulla on naisia ilman tarjoamisiakin, joten tarjoaminen ei auta silloinkaan.

Fastseduction sanoo asiasta suunnilleen seuraavasti(puolet omia huomioitani): Drinkkejä tarjoava mies nöyrtyy naisen edessä ja myöntää tarvitsevansa jotain ekstraa pystyäkseen iskemään naisen. Tavallaan drinkin tarjoaminen on viesti naiselle siitä, että mies ei sellaisenaan usko kelpaavansa. Drinkin tarjoamisen antama viesti on siis hiukan samanlainen kuin viesti sellaiselta mieheltä, joka kehuu loputtomasti omia menestyksiään ja tulojaan. Nainen ajattelee: "Tuossa miehessä täytyy olla vastaavasti paljon puutteita, koska hänen on kehuttava noin paljon itseään". Oleellista naisteniskennässä on päästä naisen "yläpuolelle" ja saavuttaa naisen kunnioitus, mitä tavoitetta drinkkien tarjoaminen harvoin edistää.

Uusia blogeja on tullut aimo pläjäys ja niiden joukossa ehta TrioErektus blogi susi on ihmiselle susi, jonka lisäsin blogiryhmäkuvaukseen. Muista uutuuksista voisin mainita Valkoinen tausta, mustat kirjaimet ja Kokkiblogin, joka ideana vaikuttaa makoisalta.

Ei kommentteja: