lauantaina, syyskuuta 20, 2003

Kallis auto

Ylempitasoisen miehen ottaminen on kuin kalliin auton hankkiminen. Kummankin hankkimiseen tulee olla varaa ja käyttökustannusten maksaminen on kallista. Hankittuaan kalliin auton naisen pitää miettiä, miten hän pystyy maksamaan sen; tekemällä lisätöitä vaiko säästämällä omista menoistaan? Aluksi uusi hieno auto on aivan ihana, mutta ajan myötä sen loistokkuus hiipuu - elämä on muutakin kuin hienon auton omistamista ja sillä ylpeilyä. Hienosta autosta tuleekin taakka.

Miettikää itseänne tilanteessa, jossa saisitte yllättäin hienon auton itsellenne. Sillä pitäisi ajaa varovasti ja sitä pitäisi pitää silmällä kaiken aikaan varkaitten varalta. Elämä alkaisi pyöriä auton ympärillä. Te olisitte yhtä kuin omistamanne auto. Eikö teillä alkaisi alkaisi olla ikävä entistä karvanoppacorollaanne? Corollalla voisitte revitellä välittämättä vahingoista. Entiset arvonne nousisivat auton tilalle. Olisiko uusi hieno auto teille vain vitsaus, joka kääntäisi ajatuksenne pois oleellisesta?

Olkaasnyn kirjoitus nettideitteiluista käy hermojen päälle: "Sukeltelin itse deittinetin maailmassa viimeksi useampia vuosia sitten. Naiset tosiaan saavat ilmoituksiinsa satoja vastauksia, ja niistä on ihan oikeasti vaikea seuloa esille mitään järkevää." Ei niistä seulominen ole vaikeaa. Jos saat satoja vastauksia ja etkä pysty seulomaan niistä mitään järkevää, niin olet liian ronkeli tai et vain osaa seuloa yhtään mitään. Jos joku ei pysty löytämään sadoista ehdokkaista mieleistään, niin syy löytyy peilistä.

Veistä käännetään taas läskien haavassa. Iltalehti uutisoi: Helena laihdutti muutamassa kuukaudessa lähes 25 kiloa."Olisinpa tajunnut aiemmin kuinka yksinkertaista tämä on. Laihduttaminen on mielettömän yksinkertaista!" vakuuttaa Helena Kanerva. - "Tunti päivässä kuntoilua ja mistään ei tarvitse luopua."

Ei kommentteja: