tiistaina, lokakuuta 14, 2003

Ahneet diktaattorit vaiko lempeämieliset hyväntekijät?

Onko tosiaan niin, että miesten suurempituloisuus on paljon tasa-arvoisempaa kuin naisten suurempituloisuus? Jos miehet ansaitsevat hyvin, niin heidän tulonsa kulkeutuvat tavalla tai toisella naisille. Hyvätuloisten miesten pariutumisprosentti on korkeampi kuin huonotuloisten. Monella hyvätuloisella miehellä on todella huonosti ansaitseva puoliso, joka pääsee nauttimaan kaikista miehen hankkimista hyödykkeistä, kuten asunnosta ja autosta yms..

Naisten suurempituloisuus on epätasa-arvoisempaa, koska naisten ansaitsemista suurista tuloista vain pieni osa kulkeutuu miehille takaisin. Huonotuloisilla miehillä ei ole mitään sellaista tarjottavaa, joka saisi hyvätuloiset naiset luovuttamaan osan tuloistaan heille. Miesten parempipalkkaisuus on harha, koska ei ole oleellista, kuka tulot ansaitsee, vaan kuka ne tulot käyttää.

Ei pitäisi vertailla palkkoja, vaan käytettyä rahamäärää. Silloin huomaisimme, että naisilla menee taloudellisesti paljon paremmin kuin miehillä? Kuinka monella miehellä olisi varaa laittaa rahansa sellaisiin turhuuksiin kuin meikkeihin, karvanpoistoon, kampaajille tai muotivaatteisiin?

Jos naisilla olisi suuremmat tulot kuin miehillä, niin tilanne olisi samanlainen kuin että yhteiskuntaa hallisisivat ahneet diktaattorit lempeämielisten hyväntekijöiden sijaan. Suurituloiset miehet ovat lempeämielisyydessään valmiit antamaan naisille leijonanosan suurista tuloistaan sekä seksiä niin paljon kuin naiset haluavat, mutta suurituloiset naiset eivät anna pienituloisille miehille mitään.

Ilouutisena alempitasoisille miehille löytyy Guygetsgirl-sivu, joka kertoo opastavansa sinut naisteniskennän saloihin runsaiden lupausten saattelemana: "Ei haittaa, vaikka olet ruma, kalju ja köyhä! Ei haittaa, oli ikäsi sitten mikä tahansa, 18-80! Oli ulkonäkösi, ikäsi tai ammattsi mikä tahansa, niin minä voin muuttaa sinut mieheksi, josta naiset taistelevat! Jos käytät tekniikoitani, niin mahdollisuutesi tavata ihania naisia ja saada säännöllistä seksiä paranevat 840%!" Öhömph...jos naisten saanti on nollassa, niin kuinka paljon asia kohentuu 840% parannuksella?

Ei kommentteja: