lauantaina, lokakuuta 25, 2003

Älä syrji!

"Syrjintää on toiminta, jonka vaikutuksesta naiset ja miehet joutuvat KÄYTÄNNÖSSÄ eriarvoiseen asemaan, vaikka toiminta näyttäisikin tasapuoliselta. Syrjintää on myös joidenkin velvoitteiden tai rajoitusten asettaminen vain miehille tai naisille." Eli seksi- ja parisuhdemarkkinoiden eriarvoisuus on syrjintää ja miesten asevelvollisuus on syrjintää. Hopi, hopi feministit toimiin syrjintää vastaan.

"Syrjintä on ihmisten välisiin eroihin perustuvaa ei hyväksyttävää erottelua tai muuta toimintaa, jonka seurauksena yksilöt ilman hyväksyttävää perustetta joutuvat eriarvoiseen asemaan." Ei ole mitään hyväksyttävää perustetta syrjiä alempitasoisia miehiä seksi- ja parisuhdekumppaneina, sillä he ovat useimmiten keskivertomiehiä kiltimpiä ja uskollisempia.

"Rasismi voidaan määritellä ideologiaksi, jonka mukaan ihmiset muodostavat rodun ja/tai kulttuurin perusteella jaoteltuja, ylitsepääsemättömän erilaisia ryhmiä. Nämä ryhmät ovat hierarkkisesti arvotettavissa, mikä oikeuttaa joidenkin ryhmien ja niihin kuuluvien yksittäisten ihmisten negatiivisen kohtelun. Rasismia ovat sekä tämän ideologian mukaiset uskomukset että siihen perustuva toiminta." Alempitasoisten miesten syrjintä on rasismia.

"Sisäasiainministeri Ville Itälän mukaan on tärkeätä saada suomalaiset ymmärtämään, kuinka tuomittavaa ja halpamaista vähemmistöjen syrjintä on. Toiseksi meidän on Itälän mielestä pyrittävä edistämään mahdollisimman suvaitsevaisen yhteiskunnan kehittymistä Suomeen." Älä ole halpamainen - suvaitse alempitasoista miestä.

"Suomalaisten rasistinen vihamielisyys sekä syrjintä ravintoloissa ovat edelleen yleisimpiä maahanmuuttajien ongelmia." Vihamielisyys ja syrjintä ovat alempitasoisten miesten yleisimpiä ongelmia ravintoloissa.

"Naisten syrjintä on myös terveysriski." Alempitasoisten miesten syrjintä on myöskin terveysriski.

Alempitasoinen mies: "Jos olet kokenut syrjintää, ota yhteyttä paikkakuntasi poliisiin."

Ei kommentteja: