tiistaina, lokakuuta 21, 2003

Suomi on paras!

Pinseri näyttää tien tutkimukseen, joka kertoo, että suomalaiset naiset antoivat parhaansa jo 70-luvulla. "Suomalaisen naisen suosioon pyrkivällä miehellä on hyvät mahdollisuudet edetä vuoteeseen jo ensi tapaamisella. Jos niin ei käy, niin melko varmasti yhdyntään päästään jo ennen seuraavaa maanantaita."

"Suomalaiset tytöt ovat 5-10 kertaa halvempia kuin keskimääräiset eurooppalaiset naiset yleensä. Tämä on varmaan kiintoisaa kuultavaa taloudellisesti ajatteleville ulkomaalaisille, jotka eivät halua tuhlata energiaansa turhaan." Hyvä Suomi! Suomi rulez!

Kylmä suihku seuraa kuitenkin odotetusti ennenaikaisten tuuletusten jälkeen... "Pahoitellen tutkijamme toteaa, että hänen kokemustensa mukaan suomalaiset naiset ovat ällistyttävän huonoja yhdyntäkumppaneita."

"Ulkomaalaisia tutkija varoittaa: - Jos aiot mennä naimisiin suomalaisen tytön kanssa, niin ajattele kolmasti, ennen kuin teet sen. Jos olet naimisissa, älä jätä vaimoasi yksin tuntia pitemmäksi aikaa."

No joo, voittoa ei tullut, mutta ainahan aikaa voi viettää vaikkapa illuusioiden parissa. Tai selailemalla Maailman feministikongressin osanottajagalleriaa.

Ei kommentteja: