tiistaina, marraskuuta 25, 2003

Feministilesbot

Birdyn uusimmassa postauksessa on muutama epätarkkuus, jotka kaipaavat oikaisua: 1) "Kyllähän mieskin saa seksiä, kun vaan laskee rimaa (kuten nainenkin). Mutta eihän parkumattikaan ruman läskin kanssa pane." Allekirjoittanut on joskus harrastanut paljonkin seksiä rumien läskien naisten kanssa. Minkäs mies jalolle luonteelleen mahtaa. 2) "Ja juu, myönnän, että tuo "femmarit on oikeesti lesboja" -teesi on sellainen, että sen jälkeen minä en kykene ottamaan henkilöä enää vakavasti." Minä en ole tuollaista teesiä esitellyt ja toisaalta, mikäs lesboissa sitten on vikana, jos lesboksi leimautuminen on noin kauheaa?

Tutkaillaanpa hiukan lesbofeministien viisauksia: "Nainen voi luottaa vain siihen, että mies on mies. Nainen ei voi luottaa siihen, että mies ei satuta naista. Miesten ylivallassa, epäluottamus miehiä kohtaan on terve asenne."

"Heteroseksuaalisuus on normi, mutta emme voi tietää, onko se normaalia. Lapsina tarkkailemme ympäristöä ja kasvamme heteroseksuaalisuuteen, mutta jos heteroseksuaalisuus on ainoa asia mitä näemme, niin kuinka voimme kutsua sitä valinnaksi?"

"Onko olemassa poikkeuksellisia miehiä, jotka eivät alista naisia? Ei, "poikkeuksellisten miesten" olemassaolo on myytti, joka johtuu "naisten alistamis"-ilmiön olemassa olon kieltämisestä."

"Voidaanko mies "uudelleenkouluttaa" ulos naisten alistamisesta? Joissain tapauksissa kyllä. Miehen on tosin otettava vastuu omastaa uudelleenkouluttautumisestaan. Nainen voi auttaa miestä uudelleenkouluttautumaan rakastamalla itseään, mikä estää miestä vahingoittamasta häntä."

Separatistit: "Jokainen mies on vastuussa naisten alistamisesta. Toki jotkut miehet sanovat, että "on kauheaa, kun naisia alistetaan", mutta mitä he tekevät asian eteen? Lahjoittavatko he rahaa naisten suojille? Valistavatko he muita miehiä kuullessaan seksistisen vitsin? Jättävätkö he huomiotta naisen huudot, jos naista lyödään tai raiskataan? Yhdeksänkymmentä prosenttia miehistä haluaa vain saada "piparipisteitä". He ovat ihan yhtä naista alistavia kuin miehet, jotka kourailevat naisia ruokakaupassa tai miehet, jotka vastustavat naisten armeijaan menoa. Ainut ero on siinä, että he yrittävät valehdella peittääkseen todellisen luontonsa"

"Opiskele filosofiaa, sosiologiaa ja naistutkimusta. Nämä opinaiheet valaisevat sinut, tosin filosofia on hyväksi vain vähäisissä annoksissa."

Australian johtava suhdeneuvontavavirasto suosittelee lesboutta vanhoille naisille! Miehet naivat nuorempia naisia ja kuolevat aiemmin, joten vanhoista naisista on ylijäämää. Jos vanhojen naisten jutuista tulee samankaltaisia kuin yllä lainatut jutut ovat, niin minä en voi varauksetta suositella lesboutta tai feminismiä kenellekään.

Ei kommentteja: