tiistaina, joulukuuta 23, 2003

Asioita, joita ei voi sanoa Amerikasta

Afroamerikkalainen radiokeskusteluohjelman juontaja ja libertaari Larry Elder on listannut asioita, joita ei voi sanoa Amerikasta leimautumatta epäkorrektiksi:

- Mustat ovat rasistisempia kuin valkoiset.

- Lasikatto - täynnä reikiä.

- Terveydenhuollossa ei ole kriisiä.

- Demokraatti tai rebublikaani, käytännössä ei ole juuri mitään eroa.

- Sota huumeita vastaan on toivoton kamppailu.

- Asekontrollin puolestapuhujat - hyviä heppuja verta käsissään.

John Derbyshirellä on omat poliittisesti epäkorrektit lisäykset Elderin teeseihin:

- Amerikkalainen yhteiskunta on salaliitto tyhmiä vastaan. Kuka voi sisäistää 70 000-sivuiset veromääräykset? Kuka hyötyy avoimesta maahanmuuttopolitiikasta? Rikas asianajaja, joka tarvitsee halvan siivoojan uimaaltaalleen?

- 99% modernin taiteen museon taideteoksista on arvotonta roskaa, jota kukaan ei muista sadan vuoden päästä.

- Rodut ovat olemassa. Rotu ei ole sosiaalinen konstruktio. Katso 100-metrin juoksun finaaleja, katso yliopistot täyttäviä aasialaisia, katso keskivertoa paljon älykkäämpiä juutalaisia.

- Julkinen koulutus on niin surkeassa tilassa, että sitä ei voi korjata.

- Se mitä homot tekevät toisilleen on epähygieenistä, tauteja levittävää ja tiettyjä ruumiinosia väärinkäyttävää. Homoilua ei tule kieltää, mutta sitä pitää koettaa estää parhaansa mukaan. Homo ei ole yhtä hyvä kuin hetero. Se on vastoin luontoa, epäterveellistä ja epäsosiaalista. Homoadoptio tarkoittaisi samaa kuin että etsittäisiin epävakaimmat heterot ja annettaisiin lapset heille.

- Rotuprofiilien käyttö on terveen järjen mukainen ja hyvä poliisikäytäntö. Resurssit kannattaa käyttää todennäköisten rikollisten kiinnisaamiseen.

- Armeija on vammautettu järjettömällä yrityksellä osoittaa, että naissotilaat ovat yhtä hyviä kuin miessotilaat. Naissotilaat eivät ole eivätkä koskaan tule olemaan yhtä hyviä kuin miessotilaat. Jos sota syttyy, niin Pentagonilla tulisi olla ohjelma, jolla se saa naiset pois jaloista, jotta miehet pääsevät taistelemaan.

- Mustat amerikkalaiset ovat suurin ihmisryhmä maailmassa joka ei tiedä, että sosialismi ei toimi. Venäläiset tietävät, kiinalaiset tietävät, bulgarialaiset tietävät, mutta mustat eivät.

- Suurimmalle osalle ihmisiä college on vain ajanhukkaa. Me emme tarvitse lisää lakimiehiä ja arkkitehtejä ja kaikkein vähiten "kriittisiä teoreetikkoja." Me tarvitsemme putkimiehiä, autonkorjaajia tms. Voisimme sulkea 80% collegeista ja elää tuotteliaammin ja onnellisemmin.

Ei kommentteja: