lauantaina, tammikuuta 24, 2004

Poimintoja blogistanista

Gion blogista löytyy hauskaa huumoria. Lasten suusta siepattua:

- ROTUSYRJINTÄ: jotakin koirarotua syrjitään.

- VAIHTOEHTO: Syötkö vai menetkö huoneeseesi.

- KESKI-IKÄ: kun on ensin ollut lukiossa.

Aika ja minä epäilee kokeneensa hävettävän aiheetonta arvonnousua: "Olen sitä mieltä, että blogini killuskelu näinkin korkealla Pinserin listalla johtuu hyvä veli -verkostosta."

Tumppu von Tumppu viettää hyvin ansaittua sovinistiviikkoa.

- Teeskentele kaikki orgasmisi: Niin ne naisetkin tekevät. Jos nainen väittää todella nauttivansa seksistä, kyseessä on mitä todennäköisimmin vakava psyykkinen ongelma.

- Jätä istuinrengas ylös: Sitten kun kuulen naisen suusta yhdenkin järkevän perustelun sille, miksi se pitäisi laskea käytön jälkeen alas, saatan harkita.


Impotentin päiväkirja
ei pidä itseään itsekritiikittömänä: "Joskus on ollut aika, jolloin olen kuvitellut naisettomuuteni johtuvan siitä, että naiset eivät ymmärrä hyvän päälle. Sittemmin olen tajunnut, että vika on vain ja ainoastaan itsessäni. Naiset - kuten miehetkin - tietysti noudattavat pariutumiskäyttäytymisessään marionettien tavoin kaksinaismoraalisia roolejaan, jotka tuntuvat kiltin miehen (tai ruman naisen) näkökulmasta epäoikeudenmukaisilta. En kuitenkaan syyttäisi tästä Panun tavoin nuorten naisten fasistista pahuutta, koska nuoret naiset vain toteuttavat sitä ohjelmaa, joka on kirjoitettu kulttuuriseen koodistoomme. Antakaamme heille anteeksi, sillä he eivät tiedä, mitä tekevät!"

Kristittynä maailmassa
heittää vaikean kysymyksen: "Mutta jos on tarkoitus sanoa, ettei koskaan mitään jumalallista tai ihmeellistä tapahdu.. siinä ollaan väärässä.. Selittäkääpä esimerkiksi Jeesus?"

Kaaoksen hoito.orgissa on mielenkiintoisia ajatuksensiemeniä:

- Kun ihminen puhuu jostain vähintään kohtuullisen hyvin hallitsemastaan asiasta, hän saattaa siitä asiasta puhuessaan puhua suht koht tarkastikin, mutta kun hän tekee käsitteellisiä viittauksia jonnekin kauemmas itse asiasta, hän sortuu hyvin herkästi stereotypiointiin ja muihin yleistyksiin. Miksi?

- Kiinalaiset kuulemma sanovat, että "kun ihminen nukahtaa, hän siirtyy todelliseen maailmaan, kun hän herää, hän siirtyy valhemaailmaan".

- Juice Leskinen: "Kirjoittamisprosessissa tärkeintä on pieni oivallus. Ensin kerätään kaikki materiaali, mitä ajatus vaatii. Ja sitten heitetään kaikki menemään. Lopulta jää pelkkä runko ja pieni kipinä, josta teksti syntyy."

- Olisiko mikään mahdottomuus tuoda yksi vuodenaika lisää muiden joukkoon?

Kevätsipulikukkia kyselee samaa kysymystä kuin monet muutkin bloggaajat: "Miksi Kevätsipulikukkia tippuu listalla aina kun päivitän, ja nousee kun en päivitä? Siitä voisi päätellä, että juttujani odotetaan kun niitä ei tule, mutta niistä ei tykätä, kun niitä tulee."

Ei kommentteja: