sunnuntaina, helmikuuta 08, 2004

Katkerat suomalaiset miehet

Ellien keskustelussa ollaan sitä mieltä, että naisten vaatimukset ovat kohtuullisia ja miehet vain katkeria:
- Väitän, että tavallinen, normaali mies kyllä saa seuraa ja kelpaa naisille. Jos te saatte jatkuvasti pakkeja, niin joko rimanne on liian korkealla, tai teissä on oikeasti jotain vikaa.

- Jos taas suurin piirtein oman tasoinen nainen kelpaa, mutta ei vaan onnistu, niin kannattaa miettiä seuraavat asiat: 1) hygienia? Haiseva, epäsiisti olemus ei houkuttele tutustumaan 2) käytös? Hyvät käytöstavat, naisen huomioon ottaminen, kohteliaisuus, ei liikaa humalassa ovat avainsanoja.

Mies: "Missä ihmeen peräkylässä te ellit oikein elätte? Voisiko joku kertoa ihan oikeasti, milloin on viimeksi törmännyt "haisevaan" suomalaiseen mieheen?!"

- Olen alkuperäisen kanssa samaa mieltä, että kyllä normaali mies löytää seuraa ja kelpaa naisille. Kunhan omat tavoitteet on kohtuulliset.

- Valitettavasti vaan näyttäisi joka ikisen tasoisella vapaalla naisella olevan täysin samat vaatimukset, jotka n. 0.000001% miehistä voi täyttää edes unissaan. Näin ainakin oman ikäisten (20-30v) kohdalla. Realistisemmin ajattelevia olen kyllä tavannut, mutta he ovatkin yllättäen kaikki jo varattuja. Eikä siis saisi olla katkera?

- Miksi täydellisen prinsessan tai prinssin etsimistä pidetään niin pahana? Parempi on olla "yksin yksin kuin kaksin yksin".

- Miehet kuvittelee oman "tasonsa" aina korkeammaksi kuin mitä se on naisten mielestä. Tavoittelevat siis kuuta taivaalta. Mahdoton tehtävä.

- Kaverini teki parikymppisenä seuraavanlaisen testin: Suomessa syntyneenä mutta Saksassa lähes koko ikänsä asuneena puhui erittäin sujuvaa saksaa ja siinä sivussa hyvää englantia. Ihan tavallisen näkönen heppu, mutta "ulkomaalainen". Joka kerta kun hän lähti viihteelle "saksalaisena", flaksi kävi ja edessä oli upeat peuhuut yön aikana. Ja joka kerta kun hän lähti viihteelle "suomalaisena", flaksi oli suorastaan surkea.

- Totuus on se, että näiden "reippaiden ulkomaisten poikien" ei TARVITSE lähestyä naista, koska suomalaiset naiset lähestyvät heitä itse, ja lisäksi suhtautuvat heihin niin avoimen ihailevasti että "keskustelu" johtaa normaalia helpommin sänkyyn. Pisteitä ropisee ulkomaalaisuudesta, ja reilusti.

- Keskusteltuani monen suomalaisen naisen kanssa he ovat myöntäneet: että ulkomaalaisen miehen on helpompi tutustua heihin kuin suomalaisen. Tosin ovat sitten "lohdutukseksi" että ulkomaalaisien miehien kanssa suhde myös loppuu herkemmin. Ai että lohduttaa meitä suomalaisia miehiä!!! Meiltä tunnetusti ujoilta suomalaisilta miehiltä kun vaaditaan 100 kertaista aktiivisuutta kuin näiltä ulkomaalaisilta. Ihmetelkää nyt sitten joukolla etenkin naimattomien miesten katkeruutta!!!

- Naisten kiinnostus loppuu kuin seinään jos puhut suomea ulkomaalaisena. Sen takia Suomessa tapaakin tuon tuosta ulkomaalaisia miehiä jotka ovat asuneet täällä peräti 30 vuotta eivätkä vieläkään osaa muuta sanoa suomen kielellä kuin "Kitosh".

Ei kommentteja: