perjantaina, helmikuuta 20, 2004

Kyynisyys

Jonathan Duffy analysoi aikamme kyynistyvää ilmapiiriä:
"Ihmiset luottavat instituutioihin vähemmän kuin koskaan; hallitukseen, mediaan ja suuriin yrityksiin. Jos luottamus jatkaa vähenemistään, jotkut teoristit ennustavat huonoa tulevaisuutta, sillä luottamus on sivilisaation kulmakivi. Ilman sitä emme vaivautuisi nousemaan ylös sängystä.

Kyyisyys - miltei automaattinen usko, että sinulle valehdellaan - ei ole uutta. Eniten ihmiset uskovat lääkäreihin ja opettajiin. Filosofi Onora O'Neill sanoo, että kyynisyys on vastaus informaation täyteiseen aikaamme."
Seiska kertoo, että Tauski on mukiloinut Virpiä, jonka jälkeen Virpi vaellellut kaupungilla päämäärättömänä ympäriinsä. Vastanaineiden häämatkakin Thaimaaseen on vielä tekemättä. Virpi kertoo, että hän lähtee kyllä matkalle, kun hän on sitä niin paljon odottanut. Tauski taas sanoo, että hän lähtee häämatkalle ex-vaimonsa kanssa. Jutussa puhutaan avioerosta, mutta jos Virpi on kestänyt 10-vuotta toisena naisena, niin eiköhän hän pienen hakkauksenkin kestä. Ja jos ei kestä, niin kyllä Tauskille ottajia riittää, onhan hän kuitenkin loppujen lopulta aika ihana mies.

Hauska tarina opiskelijasta, jota luullaan professoriksi Kiinassa

Uusin Ilman naista sarjakuva.

Ei kommentteja: