perjantaina, helmikuuta 20, 2004

Uutisankkureiden ulkonäkö

Iltalehti kertoo, miksi seksielämä jumittaa.
"Suomalaisten yleinen tyytyväisyys seksielämäänsä on ollut laskussa koko 1990-luvun. Suurimmat ongelma-alueet ovat partnerin haluttomuus sekä liian romanttiset kuvitelmat yhteiselämästä ja erotiikasta. Arjen todellisuus vastaa vain harvoin kuvitelmia. Liian suuret odotukset ovat nykyajan vitsaus.

Haluttomuus on naisilla tavallisempaa kuin miehillä, sillä siitä kärsii ainakin jossain elämänsä vaiheessa noin puolet naisista. Hyvin usein kyseisestä ongelmasta ilmoittaa kärsivänsä 13 prosenttia naisista ja melko usein peräti neljännes. Miehillä oma haluttomuus hankaloittaa yhteiselämää hyvin usein vain parilla prosentilla ja melko usein kymmenellä prosentilla."
Juu, olen huomannut, että liian suuret odotukset seksin suhteen ovat minulle ja monille muille miehille vitsaus. Odotukset siitä, että sitä seksiä saisi edes joskus.

Ilta-Sanomissa kirjoitetaan uutisankkureiden kauneuskriteereistä:
Nelosen uutisten vastaava päätoimittaja Marjo Ahonen vastasi eilen Helsingin Sanomissa Aaltosen arvosteluun. Ahosen mukaan ankkurin työssä pärjää ammattitaidolla, ei kauneudella. Hän itse vastaa myös ankkurivalinnoista.

Huomenta Suomea nykyisin juontava toimittaja Ripsa Koskinen-Papunen kertoo, ettei ulkonäköä missään nimessä käytetä MTV3:n ankkureiden valintakriteerinä.
Eli meidän pitäisi uskoa, että uutisankkureiksi tai urheilulosten kertojiksi valikoituu ihan vain sattumalta huomattavan kauniita yksilöitä, kuten Viivi Avellan. Ei mene lävitse.

Joko Ripsa ja Marjo valehtelevat tahallaan tai sitten he ovat vain yksinkertaisia, että he eivät ymmärrä edes omia kriteereitään. Samalla tavallahan monet erityisen kauniit ihmiset sanovat, että heille merkitsee kumppaninvalinnassa vain lähinnä sisäinen kauneus, mutta jostain ihmeellisestä syytä heidän kumppaninsa ovat ulkoisestikin sieltä kauneimmasta päästä.

Ilta-Sanomat:
"Meillä oli ihan tavallinen perheriita, jossa ei kukaan käynyt käsiksi kehenkään, sekä Virpi että Tauski vakuuttavat"...
...katsos meillä päin on ihan tavallista, että Virpi hakataan ensin kunnolla mustelmille ja sitten Tauski lähtee häämatkalle ex-vaimonsa kanssa. Joillakin muilla ihmisillä tavallinen elämä on tietenkin ihan jotain muuta.

Qlogger-skandaalin varoittamana on syytä varautua Kuukkeli-palkintojen jakamisen ajoitukseen niin, että ainakin kunkin kategorian voittajat ovat jonkinlaisessa toimivassa kunnossa. Varsinkin, kun Qloggerin puolella on pimentyneenä useampikin potentiaalinen voittajaehdokas. Olisi harmi, jos palkinnot nostaisivat blogit mediassa esille ja palkinnonsaajat olisivat tyyliä: Paras blogikirjoitus - "Sorry. This account has exceeded its monthly traffic limit. Please check back soon."

Jos Kuukkelit olisi jaettu nyt ja voittajina olisivat olleet esim. Mitvit ja Tommipommi, niin kylläpä Kymmenen uutisten kevennyksessä olisi ollut aihetta hihittelyyn.

Ei kommentteja: