lauantaina, helmikuuta 07, 2004

Sankaruuden edellytykset

Iiro Seppäsen esiintyminen "Mitä Ihmettä"- ohjelmassa oli aika vastenmielistä katsottavaa, kun hän esitteli base-hyppyään Las Vegasin korkeimmasta tornista. Ensiksi Iiron piti päästä puoli-rikollisesti laskuvarjon kanssa hyppytasanteelle ja sitten hypätä alas, jossa sivullisillekin koitui alle jäämisen vaara päinvastaisista puheista huolimatta.

Miksi tuollaisia itselle ja muille vaarallisia tempauksia esitellään televisiossa sankaritekotyyliin, kun samalla yritetään kaikin voimin kitkeä ihmisten vaarallista käyttäytymistä pois? Miksi torneista hyppääminen on sankarillista, mutta maksakirroosi ei? Iiro kehuu base-hyppäämistä maailman vaarallisimmaksi lajiksi. Minä voin kyllä keksiä Iirolle jotain vieläkin vaarallisempaa ja tosisankareiden lajeissahan kuolleisuuden tulisi lähestyä sataa prosenttia.

The Voluntary Human Extinction Movement haluaa hävittää ihmiset pois maapallon elämää häiritsemästä. Pentti Linkola on ilmeisestikin eräs tuon organisaation guruista. Suomennoksesta selviävät aatteen ydinideat.

Hesari kertoo, että 27-vuotias mies ei päässyt Ruotsissa homobaariin sisään, koska hän ei näyttänyt tarpeeksi homolta. Marco, Jari ja Antti ihmettelevät tapausta ja vakuuttavat Ihmissuhteet-blogille, että heillä ei ole koskaan ollut tuollaista ongelmaa.

Antti Tuiskun faniclubissa keltaiseen lehdistöön suhtaudutaan terveen kriittisesti:
- Varmaan on ihan humpuukia, mutta ton tekstin Katso-lehti kirjoittaa.

- on toi totta mut ne on kyl kavereita, mut on se kyl niiin hauskaa ku kaverin kaa lähtee vaix lomalle tai sillee nii heti jo romanssi huhuja...

- mut en siltikään usko tosta jutusta sanaakaan! täyttä roskaa! tai siis voihan se olla sen kaveri, mutta se romanssi-juttu on kyllä roskaa!

- jos ootte antin oikeita fanei ni te ette usko tota...siis katsos kyl luki niin mut sen alkuperä EI oo totta!

Ei kommentteja: