maanantaina, maaliskuuta 22, 2004

Sukupuolifasistinen korporaatioidea

Kommenttiosastolla keskustellaan luuseriudesta. Kuka on ja voi olla luuseri ja miten luuseriksi päädytään? Parikymmentä vuotta sitten luuserit olivat Amerikan maan yksinoikeus. Onko yhteiskunnan kilpailullistuminen tuonut luuserikäsitteen yhä konkreettisemmaksi meillekin? Timo-Kaaleppi(7v) tokaisee:"Luuseri on surkea. Tyttö ei voi olla luuseri, vain pojat voivat olla luusereita."

Motiivejani on spekuloitu tähän tyyliin:
Vaikuttaa varsin selvältä, että Henryn pyrkimyksenä on päästä guruksi liikkeeseen johon hän yrittää värvätä ns. 'alemman tason miehiä'... Henryn sukupuolifasistinen korporaatioidea on aika nokkela keksintö myönnettäköön. Mielenkiintoista on nähdä löytyykö tällaisille backslashteorioille kysyntää Suomessa.
Alempitasoisten miesten guruksi pääseminen olisi tietenkin hienoa - vähän niin kuin Star trek kerhon puheenjohtajaksi pääseminen. Backlashteoriana sukupuolifasistinen korporaatioidea, hmm, kuulostaa hienolta, mutta osaako joku lukijoista suomentaa tuon lauseen merkityksen?

Kyllä naisten on helppo ansaita paljon rahaa:
"Makaan mieluummin tuntemattoman kanssa(8400£), kuin vietän aikaa köyhyydessä."
Samma här. Tähän väliin voi sitten kauhistella opiskelijoiden huonoa toimeentuloa, kun he kerran joutuvat työskentelemään noin huonolla tuntipalkalla, etteivät joutuisi köyhäilemään. Toista se on meillä Suomessa miehillä, kun päästään tienaamaan rahat helpolla armeijasta opiskeluja varten.

Vaikuttava rumpuanimaatio hyvillä kaiuttimilla.

Koiran silittäminen tuo naiselle rikosrekisterin.

Sata hauskinta(?) vitsiä:
I always look for a woman who has a tattoo. I see a woman with a tattoo, and I’m thinking, okay, here’s a gal who’s capable of making a decision she’ll regret in the future.

Ei kommentteja: