maanantaina, maaliskuuta 15, 2004

Uutisia naisista

Oikeustaju on koetuksella kun lukee Alexander R. Shiren tarinaa. Naimisissa oleva 21-vuotias nainen raiskaa 14-vuotiaan Alexanderin. Nainen tulee raskaaksi. Vuosia myöhemmin, kun nainen eroaa miehestään selviää, että lapsi ei olekaan hänen aviomiehensä, vaan Alexanderin. Oikeuden päätöksella raiskattu Alexander määrätään maksamaan elatusmaksuja!

Eli, nainen ensin raiskaa alaikäisen, sitten jättää kertomatta aviomiehelleen vuosien ajaksi, että hän ei olekaan lapsen isä ja loppujen lopuksi oikeus määrää raiskatun maksamaan elatusmaksuja. Mitä tuohon voi lisätä. Oikeus on toteutunut ja miesten on vain oltava tyytyväisiä, että selvisivät noin vähällä.

Äiti, joka työskenteli lapsiin kohdistuvaa julmuutta vastaan toimivassa hyväntekeväisyysjärjestössä, on pidätetty poikansa jatkuvasta piiskaamisesta sähköjohdolla. Tuomio: vuosi vankeutta. Tarinan opetus on se, että suuret puheet tai liehuvat nauhat eivät kerro väkivallattomuudesta. Teot ratkaisevat.

Lionel Richien ex-vaimo vaatii Lionelilta 300 000 dollarin kuukausittaista lapsen ja puolison avustusmaksua. Ex-vaimo kertoo, että avioliiton aikana häneltä meni mm. 50 000 dollaria kuukaudessa henkilökohtaisiin menoihin.

Ei kommentteja: