perjantaina, huhtikuuta 23, 2004

Lihavien naisten flaksi

Elleissä kirjoitetaan lihavista naisista seurustelukumppaneina:
- Totuus on se että lihavalla naisella ei käy flaksi. Ainakaan seurustelutasolla. Joillekin lihava nainen kelpaa panopuuksi, mutta eihän sellaisen kanssa kehtaa julkisesti kulkea. Kaikkein eniten minua loukkaavat kuitenkin ystävät. Kun yritän kertoa pahasta olostani, he kivenkovaa väittävät että kyse ei ole ulkonäöstä. Ei vaikka henkisten ongelmien kanssa painiskeleva ystäväni on päässyt treffeille usean miehen kanssa vuoden aikana. Tai toinen ystävättäreni joka on yh (nehän eivät kelpaa kenellekään) pääsee samoihin lukuihin.

- Tunnen erään yh-äidin, jolla on jatkuvasti deitti-ilmoituksia netissä ja muutenkin kauhea haku päällä. Hän saa miehiä, mutta hän kelpaa ainoastaan panopuuksi. Miksi? Hän on lihava. Hän on kasvoiltaan jopa kaunis, osaa puhua hyvin, mutta se ei riitä. Kunnon kumppania hän ei ole löytänyt. Me olemme vain ystäviä, koska en voi kuvitella muutakaan hänen kanssaan.

- Miksi ihmeessä sanoisin jollekin ystävälleni, että sinä et saa miehiä, koska olet ruma, liian lihava, pukeudut väärin, koska mistä minä voin sen tietää? Jos ystävälläni olisi taas joku luonnevika, sanoisin hänelle suoraan tyyliin "Sinä et saa koskaan vakavaa seurustelusuhdetta, kun kohtelet miehiä, kuin kertakäyttöhevosia."

- Se on kuule ainakin vähän nuoremmissa naisissa kaikki kiinni ulkonäöstä että kelpaako mies. Aivan täysin. Ja tarpeeksi hyvännäköinen mies voi kohdella naista aivan kuten huvittaa ja nainen kulkee silti mukana.

- Olen edelleen sitä mieltä, että paino ei voi itsessään olla mikään mieskarkotin. Ehkä kysymyksessä on enemmän itsetuntokysymys, kuten joku tuossa alapuolella kirjoitti. Se, kuinka hyvin viihtyy itsensä kanssa heijastuu kyllä muillekin.

- Minä olen ollut hoikka ja lihava aikaisemminkin, vertailupohjaa siis on. En minäkään aikaisemmin uskonut että läskeillä tällainen vaikutus on, mutta kokemuksen kautta tämäkin on tullut opittua.

- Se, että painonvartijoissa laihduttaneilla alkaa pyyhkiä paremmin miesrintamalla, ei johdukaan painosta, vaan itsevarmuudesta. Miehet rakastavat itsevarmuutta, naisia jotka viihtyvät kehossaan.
Tottahan se on, että lihavuus on naiselle varmaan suurin yksittäinen este seurustelukumppanin löytämiselle. Ja vaikka kumppani löytyisikin, niin vaarana on, että kumppani ei kuitenkaan arvosta naistaan samalla tavalla kuin hän arvostaisi laihempaa versiota naisestaan. Paksun naisen ystävien kommentit eivät ole empaattisuudestaan huolimatta useinkaan kovin auttavia, sillä lihavuuden mainitsematta jättäminen luo paksulle naiselle väärän illuusion hänen kelpaavuudestaan.

"Deacon Effect" toimii. Sikamaisesti käyttäytyvä mies tehoaa naisiin.

Ei kommentteja: