torstaina, huhtikuuta 08, 2004

Miehet seksismin uhreina

Artikkeli seksismistä miehiä kohtaan:
- Raiskauksen vastine miehille on joutuminen valheellisesti syytetyksi raiskaajaksi. Sen lisäksi, että miehen elämä on vaarassa tuhoutua väärien raiskaussyytösten takia, monet miehet joutuvat niiden takia syyttöminä vankilaan. Ja vankilassa mies voi joutua raiskatuksi. Vankilasta päästyään mies on raiskaaja ja hänen maineensa on menetetty.

- Jos nainen tappaa miehen, tuomiot ovat paljon pienempiä kuin päinvastaisissa tapauksissa. Nainen voi syyttää teostaan "pahoinpidellyn naisen syndroomaa" tai vaikkapa lapsesta johtunutta masennusta. Kun nainen murhaa miehen, kaikki etsivät empaattisia syitä naisen teolle.

- Jos kerran miehet ovat useammin itsemurhan tekijöitä, väkivaltarikosten uhreja ja työhön liittyvien kuolemien uhreja, niin miksi kuulemme ainoastaan naisiin kohdistuvasta väkivallasta ja naisten alistamisesta?

Naisen tarvitsee olla vain kaunis, miehen tarvitsee komeuden lisäksi olla suoriutuja, naisen perässä juoksija ja maksaa lisäksi koko lysti. Naisen kanssa yhtä hyvänäköinen mies on epätasa-arvoisessa asemassa, sillä mieheltä vaaditaan enemmän.
Passion of Christ.

Trendikkäimmät pissikset hankkivat itselleen silmämunakorut. Joko sinulla on sellainen?

Amerikkalaiset kutistuvat, mutta eurooppalaiset kasvavat.

Ei kommentteja: