tiistaina, toukokuuta 18, 2004

Lainattua itsekritiikkiä

Allekirjoittaneen blogi on saanut kunnian päästä Vauva-lehden keskusteluun arvioitavaksi:
- Löytyi tälläisen sovinistipossun sivut jossa tämä urpo esittää mm. että naisten pitäisi antaa surkeille miehille säälistä koska on kuulema pihtaavien akkojen vika että nuoret miehet tappaa itseään ja vetää viinaa. Voi jessus mikä pöllö. Mennäänkö tytöt kertomaan oikein porukalla miksi tuollainen itkupelle ei naisia kiinnosta?

- Mitä ihmettä ne rumat, itseään täynnä olevat säälittävät urpot oikein kuvittelevat ? Että naista voisi kiihottaa läski joka ei huolehdi omasta hygieniastaan.

- Voi että pisti ärsyttämään tuon imbesillin jutut! Tekis mieli sanoo pari valittua sanaa tommoselle idiootille.

- Tosi kamalaa kritiikittömyyttä tolla jätkällä. Niinkun ne jenkkiläisistä naistenvihaajaryhmittymien kirjelmistä käännetyt pätkät. Ryhmiä, jotka mm. ajavat oikeutta raiskata nainen parisuhteessa (koska miehelle pitää antaa). Ihan älyttömän kritiikinkyvytön tapaus tämä mies

- Kyseinen sivustohan on tosi suosittu paikka käydä nauramassa. Vähän samanlainen juttu kun Matti Nykäsen kuvat lööpissä: pakko ostaa kun haluaa sääliä ja nauraa.
Elleissä keskustellaan, alkaako seksikuolema hääkakusta?
- Heti kun akka söi myrkkyä jota myöskin hääkakuksi kutsutaan ja sai lapsen niin pihtaus alkoi j asitä onkin jatkunut jo yli 2 vuotta!

- Haluttomuuteen / pihtaamiseen on yleensä syy. Oletko alkuperäinen yhtään pohtinut MIKSI vaimosi ei halua seksiä kanssasi?

- Joo, kyl se niin on, et seksi ei huvita, jos muut asiat ei oo kondiksessa. Esimerkiks mua ei huvita tippaakaan panna muijaa, jos en saa rauhassa ensin kattoo formuloita sunnuntaisin. Viikolla jos se nalkuttaa muutamasta rentouttavasta bissestä rankan duunipäivän päätteeks, on ihan turha tulla sängyssä vonkaamaan. Pitäs sen tajuta, et senkin tarvii tehdä seksin eteen jotain.

- Vanha vitsi kahden naisen tavatessa: Milläs olet noin ison, hienon ja kauniin turkin hankkinut? Toinen vastaa: vaihdoin sillä "pikkuturkillani"...

- Miksihän naiset kuvittelee aina että heidän pitää olla kaiken maanittelun kohteena ja HEITÄ pitää höynäyttää ja hyvitellä ja maanitella, jotta he armeliaasti suvaitsee antautua jopa sänkyleikkeihin?

- Kun on erittäin haastava työ, kotona 2 lasta ja patalaiska mies niin voin kertoa, että viimeiseksi sitä tulee muna mieleen!

- Niin, meillä ei edes ehditty hääkakkuun saakka. Viime syksynä alkoi se pihtailu. "olen väsyny, en jaksa" jne. Olen yrittänyt olla vänkämättää, tajuaahan se typerämpikin että sillä ei saavuta mitään. Mutta kyllä vituttaa. En ymmärrä kuinka joku telkkarinkatselu tai kirjanlukeminen sängyssä voi olla tärkeämpää kun rakastelu oman kullan kanssa. Joka hän siis väittää rakastavansa yli kaiken.

- Jos jo alussa osoittaa pillullakiristämisen oireita niin kyöpelinvuorelle vain! Itse otin akan joka pihtaa saatana kokoajan ja vierasta pitää etsiä ja välillä maksullistakin. Syyttäkööt saatana itseään jos tuntuu ettei oikein enää synkkaa..

- Retorinen kysymys: miksähän on yleensä niin, että naiset pihtaa? Liittyyköhän se mitenkään siihen, että miehen ei tarvitse huolehtia kuin töistänsä, syömisestä ja naimisesta sekä tietysti paskalla käymisestä. Naisen sitten omalla kohdallaan kaikesta lopusta muusta vielä em. lisäksi.

Ei kommentteja: