tiistaina, toukokuuta 18, 2004

Huoltajuuksien epätasa-arvoisuus

Seksismiä huoltajuuspäätöksissä:
Perheoikeus on viimeinen seksismin linnake yhteiskunnassa. Osavaltio sanoo, että lasten huoltajuuksista ja elatusavusta tulisi kirjoittaa laissa sukupuolineutraalisti. Miksi lasten isä, joka menee päivisin töihin, nähdään vähemmän huolehtivana kuin kotiin jäävä nainen? Tuomarit kuitenkin näkevät naisen parempana vanhempana, koska hän on ollut lapsen kanssa. Naiset laittavatkin alulle 70 prosenttia eroista, mitä päätöstä helpottaa varmaan lasten huoltajuuden todennäköinen saaminen.

Cynthia McNeely kirjoitti: "Jos isien saama kohtelu perheoikeuksissa tapahtuisi työpaikoilla, asiasta nousisi suuri häly tasa-arvomielessä." Mielenkiintoista kyllä, tämän laatuinen epätasa-arvoisuus on feminististen ryhmienkin ylläpitämää. Seksistinen kohtelu tekee isistä vieraantuneita vierailijoita.
Yksinäisyys ja eristyneisyys yhteiskunnasta ovat ongelmia Britanniassa - varsinkin mielenterveysongelmista kärsivien ja nuorten parissa. Monet syyttävät mielenterveysongelmista johtuvien läheisten suhteitten puutetta eristäytyneisyydestään. Työttömyys ja köyhyys olivat muita syitä.

Yhä useammat lapset popsivat pillereitä käytöshäiriöihin.

Yhä useammat 18-30 vuotiaat asuvat vanhempiensa luona ympäri maailmaa.

Sylitanssitutkimus on joutunut Britanniassa outoon valoon, kun on selvinnyt, että tutkimus on radikaalien feministien(jotka vastustavat kaikkea kaupallista seksiteollisuutta) voimin tehty.

Unen salaisuudet. Tie terveyteen ja nokkeluuteen.

Lisää tyrmistyneiden äitien(?) kritiikkiä blogiani kohtaan vauva-palstalta:
- Vähän sitten voisi olettaa jotain kritiikkikykyä lähteiden valinnassa kun kääntelet noitten naisten alistamista ja fyysistä pahoinvointia ajavien yhdistysten asioita totuuksina siitä, millainen yhteiskunta on.

- Onpas sivut. Tasa-arvosta ei ole tietoakaan, mutta kyllähän aina valkosella miehellä on oikeus odottaa että saa kaiken mitä haluaa. Jos ei saa, pitää murjottaa alahuuli pitkällä ja valittaa.

- Näitä itseensä ja miehen ylivertaisuuteen tukehtuvia idiootteja on valitettavan paljon. Kuka helvetti tollasia luusereita oikeasti omaan elämään huolis vaikka seksi olis kuinka hyvää?

- Toi blog-meininki alkaa kuulostaa samanlaiselta kiihkoilulta kuin silikonitietohäsläys. Asioita kärjistetään niin ettei mitään päätä ja häntää enää näy, ja sitten riehutaa joka foorumilla puolustelemassa omia tekstejään. Sairaus tuokin, tai sitten tosiaan sellainen ihmisen alalaji, Homo sapiens sapiens ssp. wouhotus.

- Eihän tuo poikkea fanaattisuudessaan mitenkään esim. rajatietofoorumeitten höyrypäiden ufoloogisesta mailmainkuvasta. Kun on pukenut tietynlaiset silmälaput päälleensä niin niiden läpi sitten on katseltava. Onneksi tosielämässä tuonkaltaisia ääri-ihmisiä on niin vähän ettei heitä tarvitse ottaa huomioon!

Ei kommentteja: