torstaina, kesäkuuta 17, 2004

Äitejäkin kiinnostaa

Vauvojen valvottamat fanini ovat muistaneet jälleen kerran minuakin keskusteluissaan:
No voi perse! Jopas on tämä alemman tason mies meihin ihastunu kun jaksaa täällä noin ahkeraan käydä ja meiän juttuja lueskella. -HEI, TYYPPI!! ONKO SULLA LAINKAAN MUUTA ELÄMÄÄ KUIN NETTI???? Pohdipas tätä nyt sitten seuraavaks siellä palstallas..
Toki olen teihin ihastunut, kukapa ei olisi...En ole toistaiseksi itse ATM, mutta ehkäpä tulevaisuudessa kylläkin...Onhan minulla hiukan muutakin elämää netin lisäksi, mutta mikäpä on sen hauskempaa kuin reipashenkinen nettikirjoittelu.
Musta on aika surullista, että se jaksaa roikkua jollain vauvapalstalla. Nythän sekin levittää niitä perättömiä julkkisjuoruja. Tuostahan voi nostaa syytteen ;D Ketjuhan poistettiin täältäkin. Miten noi liittyy muuten hänen sivustoonsa?

kjäh kjäh kjäh.. siis aivan loistava homma. kiitos vinkistä, just soitin yhelle julkkisystävälleni ja sanoin et netissä levitellään siitä juoruja jotka ei pidä paikkaansa.. ja osoitteenki sanoin. että oleppas hyvä, herra urpo, kunnianloukkaussyyte on jo matkalla!
Minusta taas on surullista, että joku vauvapalstalle itse kirjoitteleva jaksaa murehtia, miksi joku viitsii kirjoitella sinne...Ahaa, haastemiehet alkavat kohta kolisemaan postiluukusta. Syyte olisi tietenkin tervetullut, milläpä muulla saisi mielenkiintoisempaa keskustelua aikaan. Ja olisihan se mukava selvitellä oikeutta myöten, ovatko Teemu ja Jani olleet sellaisia nuhteettomia perheenisiä, millaisen kuvan he lehdistössä itsestään antavat...Sivustooni julkkisjuorut sopivat tietenkin kuin valettuna .
Säälittävää, niin säälittävää....Eikö sillä oikeasti ole aivoja vai miksei se jo _tajua_ miks se ei saa naista?? No, onneks toi laji kuolee sukupuuttoon melko nopsaan ;)
Meinasin heittää vastaan, että sukupuuttoon kuolette tekin, mutta sitten muistin, että vauvalaiset taitavat väärä kohderyhmä tuollaiselle vastakommentille...
Jaahas.. Miten tän löysit? Mikä tää sivu oikein on..?
Tämä on blogi. Muita lähes yhtä kahjoja, kaiken aikansa netissä viettäviä kirjoittajia löydät reilut 700 lisää vaikkapa blogien top-listalta "paremmuusjärjestyksessä".
Eikö ole pikkuisen huonojen tapojen mukaista lainata jatkuvasti tekstiä joltain keskustelupalstalta, kysymättä kirjoittajan lupaa? Laitontahan se ei ole, mutta kyllä normaali älyllä ja käytöstavoilla varustettu ihminen tajuaa sen olevan etiketin vastaista.
Keskustelupalstoilta lainaaminen on etiketin ja hyvien tapojen mukaista.
Ihan tiedoksi vaan, jos et oo vielä lukenu tota aiempaa viestiketjua koskien kys. tyyppiä:ei, tämä ihminen ei ole varustettu normaalilla älyllä, eikä varsinkaan minkäänlaisilla käytöstavoilla. Tämä tyyppi on vain pieni ja säälittävä virtuaalimaailmaan eksynyt mammanpoika, joka ei ole elävää naista kahta metriä lähemmäs päässyt ikinä.
Olinpas kerran ainakin metrin päässä elävästä naisesta.
Mistä lyödään vetoa, niin tämänkin ketjun kuolemattomimmat lausahdukset päätyvät tuolle sivulle näitten alempi tasoisten pällisteltäviksi.. Noi ei mitään MIEHIÄ oo, pelkkiä määkiviä lampaita. Säälittävää todellakin.
En löisi paljoakaan vetoa...
Eiku missä tahansa missä on naisia. Ainoa tapa kohdata "keskusteluja" on sille jampalle seurata niitä sivusta salaa. Se on ihan vastaava kun muutkin tirkistelijät. Sitten se määkii hirväen vihaisena kun ei saa blogaajien palkintoja siitä, että on ruikannut kopioimaansa tavaraa 96 % webbinsä sisällön ja sitten se vaatii huomiota kun "sen" blogi on niin hyvä vaikka se on todellakin suurimmaksi osaksi kaikkien muiden kirjottama. Säälittävä reppana, kuitenkin.
Nyt pitäisi ainakin tulla bloggaajien palkintoja, kun rupean lainaamaan oikein urakalla vauvapalstan laatuaineistoa. Täytyy vain muistaa tirkistellä keskusteluja ahkerasti...Ja kiitos osoittamastanne säälistä. En ole saanut varmaan eläissäni tuollaista määrää myötätuntoa osakseni.

Iltalehti uutisoi moraalisen arveluttavasti: "Naiset lähettävät Ilkalle härskejä viestejä. Suuren Seikkailun voittaja Ilkka Järvinen on varattu mies, mutta jos romanssi lopahtaa, on tyttöystävän paikalle tulijoita jonoksi asti." Kuinkahan mukava tyttöystävän on lukea tuollaista tekstiä lehdestä?

Laadukasta taidetta.

Alempitasoisia peniksiä.

Ei kommentteja: