perjantaina, kesäkuuta 18, 2004

Neuvoja naisille

Oikaisu muutamaan Elleistä poimittuun naisille ominaiseen harhakäsitykseen:
Kunhan ihmettelen sitä, miksi miehet esittävät netissä kirjoituksissan olevansa kiinnostuneita ajatuksistani (ja minusta ikäänkuin ihmisenä), mutta kun kohtaamme tulee kiroilua ja varsin ikävää kommenttia, jos en sitten lähde samantien äijän kanssa sänkyyn. Jos etsii seksiseuraa, mielestäni se kannattaisi mainita jo ilmoituksessa. Vai mitä iloa miehellekään on tavata naista jota ei irtoseksi kiinnosta.
Miehet etsivät lähes aina irtoseksiä - ja suhdettakin, jos oikea naisen sattuu kohdalle. Paras strategia sekä seksin että suhteen saamisen todennäköisyyden maksimoimiseksi miehelle on näytellä aina etsivänsä suhdetta, koska naiset antavat pelkkää seksiäkin mieluummin sellaisille miehille, jotka eivät sano etsivänsä pelkkää seksiä. Eli, naiset pakottavat käytännössä miehet valehtelemaan tarkoitusperistään. Miehen ei kannata mainita ilmoituksessaan tai missään muuallakaan etsivänsä vain irtoseksiä, koska juuri sillä tavalla sitä irtoseksiä ei juurikaan heru.

Naisten aloittellisuudesta
:
- Aion mennä huomenna baariin ja tehdä aloitteen, kun näen kivannäköisen ja -tyyppisen miehen. Enää en aio odotella, että joku oikea tyyppi poimisi juuri minut kaikkien naisten joukosta. Katsotaanpa, miten tällainen tyyli tehoaa vai tehoaako.
Tuollainen tyyli tehoaa panoseuran etsimisessä ihan kohtuullisesti, mutta seurustelusuhteen etsimisessä kehnosti. Itse opin baariaikoinani, että jos joskus kuin Jumalan ihmeestä nainen tulee tekemään aloitteen, siihen on olemassa syy ja tuo syy ei ole koskaan kovin mairitteleva. Ja vaikka aloitteen tekevä nainen olisikin ok, niin hän leimautuu siitä huolimatta samaan poppooseen aloitteen tekevien epätoivoisten naisten kanssa - mitä leimaa kukaan nainen ei itselleen halua. Mies kiteyttää syyn aloitteiden tekemisessä olevaan ongelmaan seuraavasti:
Älä tee aloitetta, vaikutat helposti portolta itseäsi tyrkyttäessä. Kunnollisten naisten ei sovi miehiä lähestyä. Sopiva aktiivisuuden taso on rajattava viattomaan katseeseen vastattaessa miehen luomaan katsekontaktiin. Katse on kuitenkin käännettävä maahan ennen kuin kaksi sekunttia on kulunut. Tuijottajia ja mulkoilijanaisia eivät miehet siedä.

Muista myös, että naisen sopii baarissa puhua vain miehen puhutellessa häntä. Vastausten on oltava myötäileviä ja kainoja. Naisten ei pidä esittää kärkeviä näkemyksiään, eikä puhua yhteiskunnallisista tai muista heille sopimattomista asioista. Älä lähde baareihin tekemään itsestäsi huonomaineista naista. Leimaa on myöhemmin vaikea hävittää.

Aloitteinesi luultavasti vain suututat monen miehen ja löydät itsesi jonkun irstailijan tai psykopaatin seurasta. Muut miehet karkoitat varmimmin "aloitteillasi".
Joku feministi Elleissä näyttää saaneen auringonpistoksen:
Aloitin uuden projektini helmikuussa, jonka teemana on olla ihana vaimo.

Käytännössä tämä merkitsee seuraavia asioita. Lopetin kaikenlaisen "naisten säätämisen", esimerkkinä muutama: vittuilu, nalkutus, haukkuminen, kotitöihin patistaminen, harrastusten rajoittaminen jne. Vastapainoksi lisäsin seksiä, yllätyksiä, paijausta, kotitöiden tekoa, iloista energiaa. Mitä mieltä olette tällaisesta?

Tavoitteena on saada tietää totuus, miten mies reagoi tällaisessa tilanteessa. Tulostaulu tällä hetkellä näyttää seuraavalta:

PLUSSAT:
- mies on hyvällä päällä melkein koko ajan
- viihtyy enemmän seurassani
- paijaa enemmän
- ei haasta riitaa, (ei minkäänlaista sanaharkkaa koko aikana)
- on haltioissaan uudenlaisesta seksistä, (ostin seksileluja ja kehitin uusia juttuja)

MIINUKSET:
- passauttaa enemmän
- osallistuu kotitöihin vähemmän
En voi suositella tuollaista radikaalia käytömuutosta, koska se suututtaa kaikki feministiystäväsi, eivätkä he suostu puhumaan sinulle enää. Et voi uhrata ystäviäsi miehen takia.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heh, käsittämätöntä.. olisivatpa useammat naiset tommosia niin ihmissuhteet muuttuisivat onnellisiksi kuin taikaiskusta, eivätkä enää valehtelijat ja uskottomat, väkivaltaiset ja karismaattiset alfa-uroot pystyisi naisia iskemään ja käyttämään seksuaalisesti hyväksi. Sekä lisäksi naiset voisivat huomata löytävänsä jotain hyvinkin mielenkiintoista, kaunista ja kunnioitettavaa, ja jopa jännittävää nössöinä pitämistään miehistä, kun tutustuvat heidän sieluunsa paremmin ja syvemmin ja antavat heille turvallisen mahdollisuuden ilmentää sieluaan ja toteuttaa itseään. Ehkäpä silloin jännittävyyttä synnyttävä kipinä nössössäkin miehessä syttyy, ja mies lopulta pystyy vihdoinkin myös kehittämään maskuliinisempia piirteitä paremmin, ja saavuttamaan harmonian ja tasapainon maskuliinisuutensa ja feminiinisyytensä välillä ja siten myös avaamaan sisältään luontaista vahvuutta, jota nainen voisi sitten myös kunnioittaa ja katsoa ylöspäin. Niinpä epäkiinnostavina nössöinä pitämistään miehistä naiset voisivatkin alkaa havaitsemaan hyvinkin jännittäviä ja kiinnostavia piirteitä, jotka ovat vain olleet kauan peitossa tämän miehiä alistavan kulttuurin ansiosta.

- Sukupuoleton energiakoostumus