torstaina, heinäkuuta 22, 2004

Tyttöystävän menneisyyden kirous

Tyttöystävän menneisyyden hyväksyminen voi olla vaikeaa (Suomi24):
Törmäsin vuosi sitten mukavaan tyttöön jonka kanssa aloin seurustella. Kaikki meni hyvin kunnes hänen menneisyytensä alkoi kummitella, pienellä paikkakunnalla kun asutaan...Otin asiasta selvää ja hommahan oli niin että muija on toiminut holtittomana jakorasiana ennen minun tapaamistani. Uskollisuutta nykyisin en epäile koska muija on ns. ihan koukussa minuun. Asia meni niin että pystyin vielä jotenkuten sulattamaan asian ja ajattelemaan että olleet ovat menneitä, varsinkin kun olin myös itse säätänyt jonkin verran.

Selvisi että neiti on harrastanut myös kimppakivaa miesten kanssa ja yhtenä ehtoona toinen näistä miehistä tuli samaan pöytään istumaan kanssamme. Äijä oli niin vitun polleaa ja yliystävällinen että epäilys heräsi heti. Kotona tiristin muijasta totuuden vaikka hän ensin valehdella yrittikin. Nyt tämä saatanan maailman omistaja tulee kaveeraamaan aina nähdessään ja on vittumainen ilme naamallaan aivan kuin en tietäisi totuutta. Taitaa äijä yllättyä kun ensi kerralla pyyhin sen vitun virneen pois sen naamalta niin että nenäkin lähtee mukaan. Itse kykenen olemaan aina muutamia päiviä normaalisti kunnes yökötys muijaa kohtaan taas iskee.
Neuvojakin miehelle löytyy, suuntaan jos toiseen:
- Jos taas pystyt hyväksymään naisen menneisyyden, niin mitäs sitten vaikka tämä olisi käynyt kaikki kylän ihmiset läpi ja vaikka kaikki pitäisivät naista jakorasiana, niin mitä väliä sillä on? Vain sillä on väliä että te rakastatte toisianne, menneisyydestä huolimatta.

- Ei menneisyydellä ole väliä, tyttö ei vain tavannut sinua aikaisemmin. Nythän te olette yhdessä ja saat hänet täysin. Ongelma ei ole naisesi vaan se että et huomaa sitä että nainen joka on hyvä sängyssä on parempi asia kuin kokematon pihtaaja, jollainen naisesi voisi neitsyenä olla.

- Jo on tyhmää tekstiä ja typerää käyttäytymistä sinulta.Mitäs merkitystä sillä on mitä on naisesi tehnyt ennen sinua. Saahan hän nyt nauttia seksistä ja ilmeisesti on ollut silloin ihan vapaa harrastamaan sitä kenen kanssa haluaa. Miksi seksiä harrastava nainen tituuleerataan heti jakorasiaksi. Eiköhän hän ihan itse ole valinnut kenen kanssa sitä tekee, ei sitä ole ihan jokaisen kanssa tarvinnut tehdä.

- En minä ainakaan tuollaista katselisi. Nosta rimaasi niin tuollaiset haaskat eivät pääse yli.

- Miten ihminen voi olla noin mustasukkainen? Olet mustasukkainen ajasta, jolloin tyttösi ei Sinua voinut tuntea. Olet sairas, sinulla on varmaan koirakin, sen verran tyhmältä kuulostat.

- Kirjoitit, että myös itselläsi on ollut jotain säätöjä. Miten sitten kuvittelet että joku puhtoinen ja kirkassieluinen impi tuollaisen munanjakajan huolisi.

- Heitä helvettiin tuollainen pilluteline jakorasia! Minä en katsoisi sekuntiakaan. Huorat ovat erikseen - ei niiden kanssa suhteeseen ryhdytä. Sylkäise kasvoille ja heitä mäkeen! Tuollaista huoraa kukaan mies kelpuuta seurustelupariksi!

- Monet miehet ovat tommosii, miksi naisetki sais olla?

- Suomesta löytyy kyllä vielä kunnollisiakin naisia joten älää tuhlaa aikaasi tuollaisen kanssa. Jätä heti! Kerran retkahdin tuollaiseen samanlaiseen tapaukseen. Muija oli jakanut itseänsä noin 150 jätkälle, tehnyt myös lapsia. Oli huonosta perheestä eikä itsekään ollut viitsinyt kouluja käydä joten tuo leväperäinen asenne omasta vartalosta heijastui sitten myös muuhun elämään. Tapailin pari kuukautta ja muija jäi pikkuhiljaa kiinni valehtelusta ja pettikin pari kertaa sinä aikana.

- Olisit vaan ylpeä siitä kun naisesi on muillekin kelvannut. Eikös se kerro vaan siitä, että naisesi on muidenkin mielestä nätti ja haluttava?

- Älä tuijota menneisyyttä, vaan tutkiskele hänen nykyistä persoonaansa ja arvoja. Onko hän tällä hetkellä sinun arvoisesi nainen hänen oman käyttäytymisensä perusteella?? Unohda menneisyys ja katso tulevaisuuteen!
Miksi tuntuu siltä, että yhteiskuntaamme johtaisivat naiset, vaikka sitä johtavatkin miehet?
What most men want to know is: How come we live in a society that appears to be run by men, but feels like it's run by women? The answer is pretty simple. The men who run modern society -- the politicians, businessmen, educators and priests -- are men who think like women. They are men who espouse and advance female values. Why do they do this? Because women have more purchasing power, more voting power and more cultural power than men. Women control the marketplace, the polling place and the content of our schools, churches and media. The "secret of success" of the modern "successful" man is that he sold his soul to women and female values. Our society is being run by men who think and act like women. That's why we have so many problems. The Patriarchy is, in fact, a Matriarchy. Female values rule.
Birdy kirjoittaa seuraavasti:
Henkan mielestä valtataistelu ei siis synny siitä, että kahden samanarvoisen olennon kohdatessa toinen päättää ruveta hyppimään toisen niskaan, riistämään toisen vapautta VAAN siitä, että alistettu osapuoli rupeaa perkele pistämään hanttiin eikä sopeudu osaansa nöyrästi. Kumma juttu, että tämä tasa-arvon äänitorvi ei todellakaan ole sitä mieltä, että miehen tulisi alistua ja sopeutua nätisti naisen tossun alle, jotta suhde olisi väkivallaton, vailla aggressiota ja sujuva...
Mainittakoon tähän väliin omista suhteiluistani, että minä olen niissä ollut se "alistettu" ja periksi antava osapuoli. Riitoja tai aggressioita ei olekaan juuri esiintynyt niin kauan, kun jaksaa vain tokaista, että "ihan miten sovitaan". Ja minähän siis tarkoitin, että valtataistelu (tai aggression siemen) syntyy vääjäämättä tasavertaisessa suhteessa, jossa kummallakin on omat mielipiteet ja tahdot, joista yritetään pitää kiinni. Tottakai valtataistelu syntyy myöskin alistuvan kypsyessä osaansa ja alkaessa laittamaan hanttiin. Pointtini siis kaiken kaikkiaan oli kuitenkin, että jos toinen jaksaa alistua koko ajan, valtataisteluja tai aggressioita esiintyy vähemmän. Onko alistuvan sitten järkevää tyytyä osaansa, onkin sitten jo eri kysymys kun kysymys aggressioiden määrän minimoinnista.

Epäluotettavasta lähteestä peräisin oleva tieto kertoo, että tässä esiintyisi Mitvit esittelemässä virallista blogikirjoitusasuaan. Toinen epäluotettavasta lähteestä peräisin oleva tieto kertoo, että vain 20 prosenttia bloggaajista pärjää kisassa tätä miestä vastaan, mikä kertookin omaa kieltään omistautumisesta kirjoittamiselle fyysisen itsekidutuksen sijaan.

Ei kommentteja: