torstaina, heinäkuuta 22, 2004

Lihavuus ongelmana parinetsinnässä

Elleissä kirjoitetaan lihavuuden ongelmista parinetsinnässä:
- Olen nuori, 21 vuotias nainen/tyttö. Olen ollut pienestä asti ylipainoinen...Yläasteella ollessani päätin laihduttaa, ja laihduinkin, parikymmentä kiloa. Olin tosi suosittu, niin muiden oppilaiden kuin opettajien silmissä. Nautin ehkä olostani, mutta sisälläni teki kipeää. Minua ylistettiin, sain ihmisarvoni takaisin. Olin lopultakin ihminen. Sitten, alkoi paineet lisääntyä, ja aloin lihota, ja lopuksi suorastaan ahmia. Lihosin jälleen pikkuhiljaa. Minua alettiin taas kiusata. Pojat, jotka olivat aluksi kiusanneet, sitten hoikistuessani ihastuneet minuun, alkoivat taas kiusata ja halveksua minua. Ihmisarvoni oli siis täysin kiloistani kiinni. Aloin vihata. Vihata syvästi...Saan kuulla päivittäin lihavuudestani. Miehille en kelpaa, koska olen tällainen. Tiedän, pitäisi laihduttaa, mutta en pysty. Niin hullulta kuin se kuulostaakin, en halua...Minä etsin epätoivoisesti ihmistä, (miestä)joka rakastaisi JA pitäisi minua kauniina tällaisena kuin olen. Pohjimmiltani tiedän, että se on oikeastaan täysin mahdotonta, silti elättelen toivoa.

- Avovaimoni on suurinpiirtein saman kokoinen kuin sinä. Minua ei haittaa tippaakaan lihavuus ulkonäöllisesti, hän on seksikkäin ihminen kenet olen tavannut.

- Mielestäni olet vähän harhateillä uskomuksiesi kanssa. Se, että olisit laiha tai hoikka ei tee sinusta yhtään sen rakastettavampaa tai ihailtavampaa tai että sinun elämäsi olisi jotenkin parempaa hoikempana...Vasta kun olet hyväksynyt itsesi ja rakastat itseäsi voit alkaa rakastamaan muitakin ja sinut huomataan. ei sen vuoksi, että oilisit hoikka tai lihava vaan iloisena , toiset huomioonottavana reiluna ja kauniina itsellisenä naisena. Siihen miehet rakastuvat. Toivoisin, että menisit myös lääkärin puheille , jos saisit vaikka apua vähän tuohon itsetuntunto puoleen niin muutkin asiat lähtevät siitä rullaamaan.

- Minun mielestäni sinun pitäisi lopettaa lihavuuden pohtiminen tykkänään ja hakea apua taustalla piilevään mahdolliseen pikku ongelmaan. Ota yhteys vaikka johonkin psykiatriin tai mielenterveystoimistoon saadaksesi keskustella jonkun asiantuntijan kanssa ongelmastasi.

- Sitten vielä yksi "ongelma" tuli mieleen. Että olenhan itsekin jonkunverran kriittinen. Ei minulle KUKA TAHANSA mies kelpaa... (moni kaveri sanookin et jos ei kerta kelpaa miksi valitan että itse en kelpaa?) tuntuu että jos on lihava, ei ole valinnanvaraa... tälloin minusta juuri se lihavan ihmisarvottomuus korostuu... Et jos on lihava ei saa tykätä sellaisista miehistä kuin tykkää. Pitää ottaa se joka ekana huolii.

- Itsellänikin oli samantapaisia ajatuksia seurustelusta aikoinaan: en suostunut "tyytymään" johonkin vain siksi, että olen lihava. Minulla ei ollut juuri ulkonäkökriteereitä, vaan ainoastaan selkeä näkemys siitä, että kumppanini tulisi "sytyttää". Mummoni neuvo " Jos et saa sitä, jota rakastat, rakasta sitä, jonka saat." kuulosti alistuvalta, surkealta ja teki minut hirveän vihaiseksi. Mutta löysinpä miehen, joka "sytytti" ja joka syttyi minusta myös!!! Kannatti odottaa!

Selväksi on varmaan jo tullut, että ongelma ei ole itse lihavuus, vaan itsetuntosi. Ongelmasi ovat vain kiteytyneet lihavuuteesi ja sen ympärillä pyörimiseen, jos ymmärrät;). Opettele pitämään itsestäsi, niin saat toisetkin pitämään itsestäsi.
Keskusteluketju on mielenkiintoinen, ei pelkästään lihavuuden ongelmien, vaan markkina-arvopuheen takia, jota tosin käydään ilman markkina-arvoterminologiaa. Ilman selkeää markkina-arvotermistöä keskustelijat hakevat selityksiä suunnilleen vastaavista asioista, mutta omine sanoineen.

Lihavuuden vaikutukset näkyvät negatiivisempina suhdemarkkinoilla kun niitä tarkastelee poikien (naisilta kiellettyä tietoa) epäkorrektista "sianmetsästys" perspektiivistä (via Lovelacen testi:)
"Let's go out and pick up some pigs tonight," the guy would say. He homed in on fat girls, demanded oral sex, then kicked them out of the car when he was done...Hogging, after all, is something men talk about with men, not women... It's not that they prefer fat women, they say. It's just easier...Mark doesn't dispute their size. But he resists the "monster" label. "The problem is, sometimes they're really nice people." He feels sorry for them, sorry for using them, sorry for being a jerk.

Many guys claim the hog should be, and often is, grateful for their attentions. "Fat chicks never get laid, because no one wants to see 'em naked," Scott explains. "They understand their place," Rick says. "They know they're pigs. They don't get it like a normal girl could. They're desperate." No woman wants to think of herself as a hog, much less let her girlfriends see her that way. The victims are silent.

Some guys even admit they go for hogs because it's the only door open to them. "Sure, we could hit on good-looking chicks, but we're such West Park retards, it doesn't happen," Rick says. "We've lowered our standards so low, they're no standards at all," Mark adds. "In a certain sense, he has a point," he says. "It's fat women I usually masturbate to. Because they get me off. . . . I can't get Tyra Banks, nor do I want to. But there's something about violating this little pig that makes me happy."
Meiningin mörköjuttua lukiessa tulee väistämättä mieleen, elävätkö miehet ja naiset hyvinkin erilaisissa subjektiivisissa todellisuuksissa. Ainakin on helppo ymmärtää, miksi joidenkin naisten on vaikea samaistua juttuihin "saamisen vaikeudesta".

Niille, jotka eivät vielä ole huomanneet, Kysyn vaan on antanut oman arvokkaan panoksensa markkina-arvoteorian kehittelyyn.

Kauneuskilpailu, jonne päästäkseen pitää olla todistetusti leikelty.

Tärkeää nippelitietoa. "John Kerry" anagrammina on "horny jerk."

"Gay boyfriend"-musavideo.

Tämä juttu ulostuslääkkeiden väärinkäytöstä oli niin hervoton, ttä piti laittaa se tännekin. (via Linko)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

This is the right ωebsite fοг аnyone who would like to fіnԁ оut аbout thiѕ topic.
You κnоw a whole lot its almost hаrԁ tο argue with you (nοt
that I personally woulԁ ωant tο…HаHа).
Yοu certaіnly put а new spin
on a subjeсt thаt has been written аbout for decades.
Great ѕtuff, just grеat!

Review my site :: love gat girls