sunnuntaina, elokuuta 08, 2004

Jahtaavat ukkomiehet

Vuosien ja tuhansien miestyötuntien jälkeen KELA on onnistunut selvittämään tutkimuksessaan, että "masennuksesta paranevat parhaiten potilaat, jotka masennusoireista huolimatta uskovat tulevaisuuden tuovan tyydytystä elämäänsä", kertoo Iltalehti.

Eräs nettideittitapaus ja sen tulkinta:
Neiti A: - Vastasin yli 35 v.miehen ilmoon. Kaikinpuolin fiksulta vaikutti ja kertoi olevansa hyvännäköinenkin. Sitten selvisi ettei ikinä ollut vakavassa suhteessa. Mietin mikä vikana, kunnes tapasin hänet. Ylimielinen ja tosi outo tyyppi oli. Seuraavan kerran vastaan vain miehille, joilla on vähintään avoliitto kokemus eli on kelvannut joskus muillekin.

Tulkinta: Entäs jos se mies on halunnut eroon niistä eukoistaan? Näin varmaan on käynytkin, jos ylimielisen oloisesta miehestä on kyse. Eli jossain kohtaa ukko on todennut että "ompa nolo ämmä, taidampa lempata, haluun parempaa".

Neiti A: - Eli oli ylimielinen ja kiireinen, hyvä kun vaivautui istumaan. Kuulema oli tavannut paljon netin kautta, ja nytkin samana päivänä vissiin toiset treffit ellei kolmannetkin. Ei vaivautunut edes kunnolla juttelemaan ja tutustumaan minuun ihmisenä.

Tulkinta: - Homman juoni onkin siis niin että sinä pidit ukosta, mutta hän ei pitänyt sinusta ja rupesi jo treffien ensisenteistä lähtien tähtäämään illan kolmansiin treffiin jotka oli jo sovittu varmuuden vuoksi etukäteen. Et kelvannut tuolle miehelle, ja se sinua tässä niin hirveästi harmittaa. Yrität nyt lohduttaa itseäsi että no se olikin semmonen itsekäs kusipää, ja toivot saavasi selkääntaputtajia. Sama mies saattaa huomenna tulla tänne laittamaan viestiä että se "muodokas nainen" osoittautuikin treffien ensisilmäyksellä "ihraiseksi valaaksi".
Jahtaavat ukkomiehet potuttavat Elleissä:
- Nyt viime vuosina sinkkuna pyöriessäni silmäni ovat avautuneet ja olen saanut todeta että kunnon miehiä on todella harvassa.

- Olin myös 3 vuotta sinkkuna. Tosiaan voin sanoa myös että 10:stä 9 on vietävissä ukkomiehistä jos haluaisi.

- Itsekin olin parikymmentä vuotta poissa "markkinoilta" ja luotin aviomieheeni kuin vuoreen (erehdys, sittemmin huomasin). Nyt vasta tajuan millaisessa pumpulissa elin! Miehet ei pidä pettämistä yhtään minään ("kaikkihan sitä tekee") ja vaimot on siinä luulossa että ei minun mies ainakaan (huoh...). Aina yritetään kun vaan pienikin tilaisuus tulee.
Miksi rikkaat elävät pitempään? Koska he ovat älykkäämpiä?

Ei kommentteja: