lauantaina, elokuuta 07, 2004

Ohjeita miehille

Tekstiä kirjasta Viisas Aviomies(1952):
Jos vaimonne tuntuu olevan jatkuvasti riidanhaluinen, teidän on tiedettävä, että - 1. hän on sairas jollakin tavoin ja tarvitsee lääkärin apua. 2. hän potee alemmuuden tunnetta ja huutaa kärsimänsä vääryydet kieroon suuntautuneella itsepuolustuksella. 4. vaimonne on pelkästään halpamainen ja nauttii kohtausten järjestämisestä.

Senkin uhalla, että saan niskoilleni naisten vihat, paljasten teille nyt heikkoutemme, joka kohdistuu teidän kannaltanne turhanpäiväisiin pikku asioihin. 1. Yrittäkää tuoda vaimollenne usein halpoja ja mitättömiä pikku lahjoja - tuokaa piirustusnastoja, postimerkkejä tai yksi ainoa kukka. 3. Tuokaa hänelle kaunis nenäliina silloin tällöin.

Kun komean näköinen, lahjakas, terve, älykäs mies todella toimii isäntänä talossaan, hän on melkein aina tavattoman onnistunut. Kun mies toivottaa vieraat tervetulleeksi taloonsa, hän pystyy luomaan sellaisen tunnelman, johon nainen ei koskaan kykene.
Tekeekö poikaystävätyyny miehet tarpeettomiksi?

Läskiaktisvistit eivät pidä ylipainoa sairautena:
Fat-acceptance groups were dismayed when federal officials announced last month that Medicare was discarding its declaration that obesity isn't a disease. The policy change will likely prompt overweight Americans covered by Medicare to file medical claims for treatments such as stomach surgery and diet programs. "Obesity is not a disease".
Norjan prostituution käyttäjät organisoituvat. Päätavoitteena on taata, että käyttäjät saavat sitä palvelua, mistä ovat maksaneetkin. Prostituoituja arvioidaan järjestön sivulla skaalalla 1-6:
I also think it is tasteless how some of the clients discuss the women. But on the 'net the clients also discuss how one should treat prostitutes well. Arne Randers-Pehrson at Pro Sentret, the national center of expertise on prostitution, said that such sites could help form behavioral norms and were not necessarily a bad thing.
Freoneverything kehuu meksikolaisia naisia verrattuna amerikkalaisiin naisiin.
In Mexico you don?t marry one of the guys. You don?t marry a child-support bomb waiting to explode without visitation. You don?t marry a hundred pounds of irrational anger looking for an excuse. You marry a woman. The difference?my God, the difference.
Avioituneet naiset harrastivat seksiä enemmän 50-luvulla kuin nykyään.

Ei kommentteja: