perjantaina, elokuuta 27, 2004

Tavallinen nainen

Cityssä keskustellaan nyt tavallisista naisista. Naisten kuvia löytyy keskustelun ykkös- ja kakkossivuilta. Minun silmääni oikeastaan kaikki valitut naiset näyttävät hyviltä ja toiset jopa loistavilta. Voidaankin kysyä, onko tuo otos lähelläkään naisten keskiarvoa? Toisaalta esiin voidaan nostaa kysymys iän vaikutuksesta arvioon. Minä epäilen, että tuollaisiin gallerioihin kuvansa laittaneet ovat yleisesti ottaen vähintäänkin lähellä keskiarvoa, jotenka satunnaisesta otoksesta tulee vääristynyt kauniimpaan suuntaan. Keskustelusta poimittua:
- Väittäisin että suurin ero on siinä, että naiset vaan luontaisesti ovat viehättävämpi ja kauniimpi sukupuoli. Kitisevien naisten ongelma siitä, että miehet ja naiset ovat ulkonäkönsä suhteen eri tasolla otannasta ei johdu siitä etteikö otanta paljastaisi tavallisen näköisiä naisia ja tavallisen näköisiä miehiä. Ongelma on siinä, että "rumiksi" syntyneiltä miehiltä vaaditaan samanlainen ulkoinen viehättävyys kuin naisilta, jotta olisivat "samalla tasolla" näiden naisten silmissä. Se sama taso kuitenkin vaatii miehen ulkonäöltä jo poikkeuksellista hyvännäköisyyttä, koska naiset vaan ovat keskiverto-otannasta otettuna huomattavasti viehättävämpiä.

- Mutta tässä todellakin tää otanta oli hiukan kieroutunut. Yleensä kun naksuttelee satunnaisia galleriassa niin kyllä lähemmäs sataa saa naksuttaa ennenkuin tulee taas sellainen kauniiksi kehuttava vastaan.

- USKOMATTOMIA KAUNOTTARIA!!!!
Tässä ovat minun kandidaattini tavallisiksi naisiksi: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13. Edustavatko nämä valintani tavallisen näköisiä naisia? Jos ikämuuttuja yritetään sivuuttaa, niin kelpaisivatko nämä naiskandidaatit ulkonäkönsä puolesta miehille partnereiksi? Mitkä naiset valitsemistani edustavat keskivertoa vai edustavatko ketkään?

Ei kommentteja: