keskiviikkona, huhtikuuta 27, 2005

Teesi, antiteesi ja synteesi

Milla B:n ohjeita ATM:lle:
a) Sun täytyy olla oma itsesi.

b) Tietty jos on sellainen ihminen ihan aidosti, mistä ei vaan naiset kerta kaikkiaan tykkää, niin tämä on vähän kinkkisempää. Mutta hei - ihmiset voi muuttua! Kannattaa ihan rohkeasti ottaa se eka askel ja muuttua sellaiseksi minkälaisia suurin osa ihmisistä haluaa toisten olevan.

Synteesi: Ole sellainen kuin olet, mutta jos olet sellainen mitä naiset eivät halua sinun olevan, muuta itsesi. Eli älä ole itsesi, koska jo se että olet ATM kertoo, että sinun pitää muuttua.
a) Naisen täytyy antaa päättää asioista.

b) Tietty kanssa ihan yhtä tärkeetä on se, että kertoo naiselle mitä tehdään ja mitä ei.
Synteesi: Parasta olisi, jos päättäisit itse, mutta koska et ole YTM, niin et kuitenkaan kykene siihen. Toiseksi paras vaihtoehto on se, että naisen päättäessä sinä luot sellaisen illuusion, että sinä päätät. Huonoin vaihtoehto on se, että nainen päättää, huomaa sen ja menettää kunnioituksensa sinuun.
a) Sano mitä nainen haluaa kuulla. Tämä nyt on itsestään selvä, mutta siis kyllä pienet valkoiset valheet on ihan sallittuja.

b) Rehellisyys itselleen ja muille on kaikkein tärkeintä.
Synteesi:Valehtele minkä kerkiät.

Sähköposti ja tekstiviestit syövät älykkyysosamäärän:
The distractions of constant emails, text and phone messages are a greater threat to IQ and concentration than taking cannabis.
Tupakoitsijoilla ongelmia pään kanssa. (via Lovelacen testi):
"We thought understanding the smoker's mind would help us end tobacco use," says Gerald Markle, professor of sociology at Western Michigan University and author of Cigarettes: The Battle Over Smoking. "But, in some respects, we've raised as many new questions as we've answered."

Recent studies show smokers are 4.7 times more likely than the population at large to suffer from major depression. Dozens of other surveys reveal cigarette users are more liable to struggle with anxiety disorders, schizophrenia, attention-deficit hyperactivity disorder, alcoholism and drug use.

Smokers consistently demonstrate higher-than-average levels of neuroticism and high-risk behaviors, and show poorer impulse control than nonsmokers.

the studies are starting to worry smokers: Some private and public employers are using the findings to justify employment decisions.
Omat empiiriset tarkkailukokemukseni mielisairaalasta kertovat, että jokainen siellä vetää sätkää minkä ehtii. Voiko tästä nyt vetää sellaisen johtopäätöksen, että tupakoitsijoilla on ongelmia päänsä kanssa ja että nikotiini on tehokas lääke noihin vaivoihin?

Ei kommentteja: