tiistaina, heinäkuuta 19, 2005

Harley Davidson mies saa aina

Suomi24:
HD-mies: Ja tämä on fakta. Itse koettu tosiasia.

Tosin eivät ne tytöt aina mitään missejä ole, eikä mistään kestävästä suhteesta voi useinkaan puhua, mutta kuitenkin joka kesäksi on tyttöystävä löytynyt. "pääseeks kyytiin" on yleinen iskurepliikki ja mä siihen että "OK jos mäkin pääsen". Ja elli hymyilee ja hyppää lautasille.

Mistä tämä johtuu ? Ilmeisesti se on tytöille niin suuri itsetunnon kohotus kun voi tyttöporukassa kehuskella että mun hoito onkin HD-mies. Siis kovis ja naisia esineellistävä kapinnallinen sanan täydessä merkityksessä.

Eräs mun tyttöfrendi sanoi kerran että meille on kaikki sallittua. HD-mies voi huoletta olla läski, partainen, karvainen, täyteen tatuoitu hieltä/bensalta haiseva sika. HD-mies voi huoletta piereskellä kaupan kassajonossa tai ruveta kuselle keskellä parkkipaikkaa. Ja se on kaikki OK, jos ajaa HD:lla jä näytää HD:ta.

yx tyttö: Tuo teksti oli typerää luettavaa, mutta totisen totta. Ainakin käsityksen mukaan mitä itsekin olen näistä "tyttöystävä" jutuista kuullut ja nähnyt.Pääasia on just se et äijällä on se pyörä alla ja pimut elvistelee sit ympäriinsä missä pyörii ja millasen kanssa. No ei kyllä kaikki on niitä poikkeuksia, mut mites se heitto menikään tyttöystävä on hupi kierrätys tavaraa saa olla aivoton, kunhan jonkun hyödyn saa ja vaimo on sitten vaimo aivoilla oleva jota ei kierrätetä ja sen kanssa ei käyttäydytäkään sikamaisesti. Itse en kyllä tuommoisille rupeisi tyttöystäväksi ainakaan.

HD-mies: Oltiin kerran kaverien kanssa kyydittämässä erästä blondikolmikkoa kun kohta paikalle päristeli kolme Helvetin Enkeliä. Juteltiin ja katseltiin siinä toistemme pyöriä. Ihan mukavia äijiä, mutta tekivät sen sanomattakin selväksi, että he ovat kuninkaita ja älä vahingossakaan vittuile meille.

Aikamme siinä juteltua yksi Enkeli vinkkasi blondeille että hypätkääs kyytiin ja hetkessä me oltiin ilman kyyditettäviä. Naisen armoton logiikka toimi jälleen. On coolia tulla nähdyksi HD-miehen kyydissä. Mutta on sata kertaa coolimpaa, jos HD-mies on Helvetin Enkeli tai Bandiitti.

Ei kommentteja: