keskiviikkona, heinäkuuta 20, 2005

Turkin YTM:t

Matkaopas kertoo:
Mieleni on jo pitkään tehnyt kertoa kokemuksistani Turkin rantalomakohteissa. Nyt löysin tämän palstan. Toimin joitakin vuosia oppaana Etelä-Turkissa ja sain nähdä vierestä koko "lomaromanssi"-touhun karmean todellisuuden.

Suomalaisnaisten törkeä käytös hätkähdytti, vaikka kollegani olivat etukäteen varoitelleet minua. Jo ensimmäisenä iltana suomalaisleidit olivat löytäneet turkkilaismiehet rinnalleen ja meno oli sen mukaista. Suomalaisnaiset kännäsivät ja muhinoivat täysin julkisesti turkkilaismiesten kanssa vailla mitään hävyntuntoa. Tämä riekkuminen oli senkin takia ikävää, että samaan aikaan hotelleissa on paljon lapsiperheitä, jotka silmiinnähden kärsivät tilanteesta.

Huvittavinta tilanteessa oli se, että samat miehet vokottelivat joka viikko uuden matkaseurueen mukana tulevia naisia ja suomi-tytöt uskoivat olevansa näiden ensirakkauksia. Monta kertaa teki mieli mennä väliin selittämään naisille, mutta hehän olisivat raivostuneet.
YTM:n morsian kertoo:
Olin lomalla tyttöjen kanssa, Turkin suunnalla mutta en sano tarkempaa paikkaa. Tapasin maailman ihanimman miehen ja rakastuttiin tosi lujaa, siis jotain mitä en ole koskaan kokenut. Ei mieskään, niin sanoi mulle. Tämä tapahtui pari kuukautta sitten. Pitkitin lomaani ja lensin Suomeen kuukausi kavereitteni jälkeen kun halusin olla rakkaani kanssa pitempään. Suomeen palattuani ei mennyt kauaa kun tajusin olevani raskaana. Olimme miehen kanssa oltu yhteydessä koko ajan ja kerroin uutisen, luulin että hän ilahtuisi kun niin väitti tykkäävänsä lapsista ja haluavansa kanssani naimisiin ja lapsia, kunhan olen lopettanut opiskelut Suomessa ja voin muuttaa hänen luo. Kun hän kuuli lapsen tulosta, hän "katosi". En saanut häneen enää yhteyttä millään, vaikka kirjoitin ja soitin joka päivä. Luulen, että hänelle on tapahtunut jotain, vaikka kaikki väittävät häntä huijariksi. En voi uskoa siihen, koska aika jooka yhdessä oltiin oli jotain aivan erityistä. Tiedän, ettei hän valehtelisi minulle. Rakastan miestä syvästi ja olen miettinyt, lähtisinkö hänen kotiseudulleen jotta saisin tietää mitä on tapahtunut.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Siis tottahan mää tiedän, että valta sokaisee. Mutta en mä sitä ole ennen femakkopentujen toilailujen seuraamista tajunnut että miten paljon se TYHMENTÄÄ.

Tai sitten naiset on luontaisesti sokeita ja tyhmiä, koska kuvittelevat olevansa niin yleviä ja aitoja. Toisaalta naurattaa ton emakon idioottimainen tyhmyys .. "Kun se oli niin ERITYISTÄ" .. hoh! toikin on kuin joku tönkkö suomennos jostain englanninkielisestä lauseesta, joka on opittu jostain hiton kauniista ja rohkeista.

Toisaalta raivostuttaa, kun tajuan että tollasia akkoja, joista varmasti kaikki kohtelevat ihan hyviä ja kunnollisia miehiä kuin jotain iljettävää saastaa ja myrkkyä, on ihan helvetisti, ja jokainen heistä menisi samaan lankaan, ja .. aargh. (Hm, tässä näemmä kyrpii niin moni asia että tuli ihan oikosulko pyrkiessäni niitä erittelemään)

- Vortac

p.s. no, jos mulla olisi kartano, hitosti fygyä ja hyvää seksiä hyvännäköisiltä akoilta joka päivä (ja tietty joka kerta eri naikkoselta), niin paljon kuin suinkin haluan .. niin mun ehkä olisi helpompi naureskella kalliin konjakkilasin ääressä merenrantamaisemaa katsellessani sormilla jonkun näpsäkän julkkisnaisen toosaa samalla röpelöiden ton eukon totaaliselle älyn puutteelle, mutta kyllä varmasti silti kiristelisin hampaitani muiden miesten puolesta.. vääryys vituttaa aina.