torstaina, elokuuta 18, 2005

Miehillä ei skulaa hyvin suhteilumarkkinoilla

Suomi24:
Mies 1: Erosin itse tuossa parisen vuotta sitten ja olen alkanut pikkuhiljaa katsella itselleni uutta kumppania. Baarithan lienee tuollaisia ensisijaisia harjoittelupaikkoja pitkän suhteen jälkeen. Mutta mitä helvettiä. Kahdessa kuukaudessa kolmetkymmenet pakit? En todellakaan ole myöskään "susiruma", naistuttavani ihmettelevät miksi hemmetissä en seurustele kun olen "tosi kiva" ja "fiksu"?.

Tein päätöksen jota en todennäköisesti tule katumaan: Olen baarilakossa. Leikkikää naiset prinsessaleikkejänne ihan rauhassa. Ilman minua. Jos jollakin on kiinnostusta, minut löytää kaupoista, kaupungilta, kotoa tai kuntoilemasta, töistä on turha hakea, sinne teitä ei valitettavasti päästetä.


Mies 2: Baarit on miehen kannalta ehkäpä huonoimpia mahdollisia iskupaikkoja... Naisilla on baareissa hirveät ennakkoluulot miesten suhteen, ja tarjontaa on vähän liiankin kanssa. Mikä tärkeintä, paikassa on joka tapauksessa useita miehiä, jotka ovat komeampia ja puoleensavetävämpiä kuin juuri sinä. Sillä ei ole mitään merkitystä, onko jollain yksittäisellä naisella saumaa näihin miehiin vai ei, mutta jo miesten läsnäolo heikentää vetovoimaasi... Itselläni on muuten vielä paljon pahempi "pakkiputki" päällä kuin sinulla...
Tuollaisia kirjoituksia on palsta pullollaan ja se herättääkin naisissa ihmetystä:
Nainen: Ovatko tämän palstan kirjoitukset jotenkin muuttuneet? Luen nykyään vähän harvemmin näitä sinkkupalstan keskusteluja, kun ei ole niin paljon vapaa-aikaa. Tuntuu, että aikaisempaan verrattuna täällä on nykyään ihan hirveästi miesten aloittamia keskusteluja, joissa kaikissa valitetaan samaa asiaa: ei löydy naista, kun naiset ovat niin helvetin nirsoja, pelkästään rahan tai akateemisten miesten perässä juoksevia ja mitä milloinkin. Syy on siis aina naisissa, ei koskaan kirjoittajissa itsessään. Minkälainen onneton rupusakki täällä oikein pyörii? Katkeria, vihamielisiä ja saamattomia miehiä.

Ei kommentteja: