lauantaina, maaliskuuta 25, 2006

Amorin nuolia ei voi ohjailla

MTV3.fi:
Rakastuminen tai ihastuminen voi tapahtua koska vain kenelle vain ilman minkäänlaisia pelisääntöjä. Amorin nuoli voi iskeytyä juuri silloin kuin vähiten sitä osaat odottaa ? mutta entä kun se iskeytyy sellaiseen kohteeseen, jota vähiten olisit toivonut?
Jaahas, se olisi tosi kiusallista. Jos esimerkiksi nuori mies ihastuisi palavasti 80-vuotiaaseen mummoon ja haluaisi hänen kanssaan naimisiin, niin sitä voisi olla vaikeaa selitellä kavereille. Tai jos nuori tyttö rakastuisi 50-vuotiaaseen alkoholisoituneeseen, mielenterveysongelmaiseen ja työttömään mikrotukihenkilöön. Millä ihmeellä sen voisi selittää vanhemmille? Tai jos rauhanjärjestöön kuuluva heteroseksuaalinen viherpiipertäjämies ihastuisi umpihomoseksuaaliseen natsiin? Miten sen voisi selittää parhain päin Vihreitten puoluekokouksessa? On tuskallista edes kuvitella miten kauheaa olisi, jos jokainen voisi ihastua koska vain keneen tahansa. Huh.
Entäpä jos sattuisit ihastumaan vaikkapa siskosi tai veljesi ystävään tai parhaan kaverisi kumppaniin? Tunteita on vaikea ohjailla ja ihastuminen voi tapahtua ilman omaa tahtoa... Ystävän kumppaniin ihastuminen on yllättävän yleistä.
Ahaa, jos kerran ystävän kumppaniin ihastuminen on yleistä, niin eihän silloin rakastuta keneen tahansa milloin tahansa, vaan samanikäiseen, samoissa piireissä pyörivään ja muutenkin tuttuun henkilöön. Mihin se keneen tahansa milloin tahansa ihastuminen oikein hävisi?

Ei kommentteja: