perjantaina, heinäkuuta 07, 2006

Tasoista

Koska en jaksa oikein blogiini kirjoitella, niin kopsaan tänne muutamia viime päivinä kirjoittamiani foorumikirjoituksia tänne.

Tasosta muutama juttu.
Naisen taso: Naisen taso koostuu pääasiassa, ainakin 70 prosenttisesti ulkonäöstä. Ulkonäön perusteella hankitun tason voi lähinnä pilata omasta syystään esim. tupakoinnilla, yksinhuoltajuudella, holtittomalla käytöksellä tai muilla vastaavilla vioilla. Muita naisen tasoa parantavia ominaisuuksia ovat halu miehen kunnioittamiseen ja palvelemiseen, suuri seksuaalinen innokkuus, herkkyys, hoivaavuus jne. ja muut perinteiset naiselliset ominaisuudet. Eli yhteenvetona, naisen taso koostuu pääasiassa ulkonäöstä ja muista naisellisista ominaisuuksista. Muut ominaisuudet ovat helposti hankittavissa, eli riippuvat vain lähinnä naisen halusta hankkia ne. Ulkonäköään voi parantaa vain tiettyyn rajaan saakka, mutta muita miehiä miellyttäviä ominaisuuksia on helppo kehittää. Yleisenä periaatteena voisi sanoa, että käytökseltään tavallinen nainen on ihan hyvä, mitä käytökseen tulee, ja tavallisuuden voi lähinnä vain pilata ällöttävillä tavoilla, kuten tupakoinnilla, tatuoinneilla tai muulla hömpällä.

Miehen taso: Miehen taso koostuu useista mahdollisista eri ominaisuuksista. Usein miehellä pitääkin olla monia, vaikeasti hankittuja ominaisuuksia ollakseen tasokas. Miehen tasoa nostavat: Ulkonäkökö, status, itseluottamus, älykkyys, varakkuus, karismaattisuus, valta, koulutus jne. Päinvastoin kuin naissen, tasokkaan miehen pitää olla poikkeuksellinen, huonointa on olla tavallinen. Miehen pitää olla mieluusti paras jossakin, urheilussa, rikollisuudessa, öykkäröinnissä, varallisuudessa tai muussa vastaavassa ominaisuudessa, jotta naiset kiinnostuisivat. Tasokkaimmilla miehillä on monia vaikeasti saavutettavissa olevia ominaisuuksia: He ovat usein suhteellisen hyvän näköisiä, varakkaita, älykkäitä ja itseensä luottavia ja heillä on korkea status omassa viiteryhmässään.

Yhteenveto: Tasokkaita miehiä on vähän, koska tasokkaisen miesten ominaisuudet ovat hyvin vaikeasti hankittavissa. Kohtuullisen tasokkaita naisia on paljon, koska naisen taso on kiinni ulkonäöstä ja suurella osalla naisia on ihan hyvä ulkonäkö. Tavismies, jossa "ei ole mitään erityistä vikaa" on huonossa asemassa, koska miehelle pahinta on olla tavis, vaikka vikaa ei olisikaan. Naiselle tavallisuus on positiivinen ominaisuus.

Miesten on tosiaan helppo arvioida oma tasonsa esim. käymällä baareissa naisia iskemässä ja katsomassa, minkä tasoisia naisia pystyy saamaan. Esim. aloittamalla kauneimmista naisista ja siirtymällä siitä rumempiin päin.

Naisille sama menetelmä ei toimi, koska naiset kykenevät iskemään seksiä varten paljon itseään tasokkaampia miehiä. Itse arvelen, että naisilla on yleisesti aika liian korkea käsitys omasta tasostaan verrattuna saman ikäisiin muihin naisiin.Omaa tasoasi voit arvioida seuraavilla menetelmillä.

1. Laita arkikuvasi johonkin hot or not tyyppiseen palveluun ja katso, millaisen arvosanan saat.
2. Katso aikaisempia pitempiaikaisia poikaystäviä. Ovatko he olleet tasokkaita, eli rikkaita, komeita, statuksekkaita ja muitten naisten himoitsemia?
3. Käytöksen puolesta voit kysyä itseltäsi:
a) Pidätkö poikaystäväsi seksuaalisesti tyydytettynä?
b) Oletko naisellinen, eli hoivaava, herkkä, passiivinen, emotionaalinen, riippuvainen miehestä jne?
c) Oletko innokas kotitöitten tekijä?
4. Huonoin ulkonäkötekijä on selkeä ylipaino ja "riippuva liha". Tupakointi, yksinhuoltajuus ja "amismaisuus" eivät myöskään ole toivottavia ominaisuuksia.

Jos et ole kauhean paksu, niin luultavasti olet enemmän tai vähemmän keskitasoa. Huipputasoa (miesten mielestä) et varmaankaan ole, koska sellaiset naiset lähtevät markkinoilta hyvin liukkaasti. En tiedä auttoiko tuo - oikean vastauksen saisit tietenkin miesraadilta, joka pisteyttäisi naisia tasonsa mukaan. Yleensä miehet kuitenkin lähinnä kehuvat naista, mikä aiheuttaa ylenmääräisen tasokuvitelman.

Eli jos vartalosi painoindeksi on 18-20, niin se on tutkitusti viehättävimmillään. Lantio-uuma suhteen tulisi olla 0.7 eli uuman tulisi käytännössä olla mahdollisimman paljon lantiota kapeampi. Huonointa on olla tasapaksu pötikkä. Hyvä iho on tärkeää, sirous kaikissa ruumiinosissa, kiinteys, hymyily ja kikattelu ovat ehdotonta plussaa. Ulospäinsuuntautuneisuus ja sosiaalinen luonne parantavat paljon tasoa. Kasvoissa tärkeää ovat hymy, hyvä iho, hyvät hampaat ja siropiirteisyys.

Ei kommentteja: