maanantaina, syyskuuta 04, 2006

Miksi naiset eivät hiffaa seksuaaliekonomiaa

Henkilön seksuaalisen markkina-arvon määrä on luultavasti tärkein tekijä, joka määrää, miltä seksuaalitalous henkilöstä näyttää. Se pätee erityisesti miehiin. YTM:t eivät luultavasti näe mitään eroa suhteessa naisiin, koska heidän tasolla eroja ei todellisuudessakaan ole paljoa. Nämä YTM:t ovat seksiobjekteja siinä missä naisetkin.

Sitä koetun seksuaalisen todellisuuden välistä eroa, jossa miehet ja naiset elävät, ei usein ymmärretä. Erityisesti naiset eivät sitä ymmärrä. Koska miehen seksuaalinen vetovoimaisuus on riippuvainen hänen statuksestaan, mies saattaa hetkessä nousta erittäin paljon ylöspäin seksuaalisessa markkina-arvohierarkiassa. Tuollaiset miehet ovat parhaassa asemassa ymmärtääkseen miesten ja naisten seksuaalisten maailmoiden välisen eron.

Henry Winkler "Fonzie" sanoi tultuaan kuuluisaksi: "Ennen se olin aina minä, joka kysyin naisilta ja he joko suostuivat tai sitten eivät. Nyt vasta kuuluisaksi tultuani tiedän, mitä on olla nainen." Toisessa esimerkissä Dustin Hoffmania haastateltiin ravintolassa. Kesken haastattelun ryntäsi ravintolaa piirittävien naisten luo ja huusi: "Missä te kaikki olitte silloin, kun tarvitsin teitä!" (Symons 1979). Toinen tarina kertoo Hoffmannin kertoneen, että "ennen kuuluisaksi tulemistaan en saanut naisia iskettyä 3 metrisellä kepilläkään, nyt en saa pidettyä heitä itsestäni erossa 3 metrisellä kepillä."

4 kommenttia:

jari kirjoitti...

Tai sitten voi käydä niinpäin kuin David Hasselhoffille.

tympeäNörttö kirjoitti...

Mitähän Hasselhoffille on käynyt? Viimeaikoina on myöntänyt alkoholismin, mutta jotain tähän aihepiiriin liittyvää siis...?

Sinänsä varmasti ihan totta tuo kirjoitus SMA:sta. "Huvittaa" kuulla tyttöjen tarinoita siitä, kuinka tympeät miehet tulevat lähentelemään, mikä on aivan kauheaa, eikä ollenkaan kivaa, niinkuin se, kun kunnollisia miehiä kiinnostaa. "No eikö se ole saman kolikon toinen puoli?", kysyn, eikä kukaan tietenkään haluaisi olla mieluummin rauhassa lähentelijöiltä mutta samalla täysin yksin myös.

Lord Boredom kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Lord Boredom kirjoitti...

Ei liity merkintään, mutta tässä taas tyypillinen markkina-arvoa käsittelevä keskusteluketju.