perjantaina, syyskuuta 22, 2006

Uudelleenkoulutukseen

Ilkasta tehdään uusi mies sensitiivisyyskoulutuksella:
Ryerson computer science instructor, Ilkka Kokkarinen, is under fire after making what are being called sexist and homophobic comments on his blog, Sixteen Volts.

I will personally suggest to Dr. Kokkarinen that he enrol and participate in appropriate seminars to obtain a proper understanding of human rights and discrimination.

I will arrange appropriate educational workshops, seminars or training sessions with the help of the discrimination and harassment prevention office at Ryerson.

Groups on campus have seen Kokkarinen?s comments on his blog, and are concerned. Mandy Ridley, a RyePride co-ordinator, found his comments to be harmful.

He`s clearly promoting hate upon women and queer-identified women.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Uudelleenkoulutusleirit...hmm... olen kuullut sellaisista aiemminkin.
En tiennyt, että niitä on Kanadassakin.

t. Veikko

Panu kirjoitti...

Siellä niitä kutsutaan "sensitiivisyyskoulutukseksi".

Syyte homofobiasta oli erityisen asiaton, koska Ilkka oli nimenomaan pohtinut eräässä artikkelissa kriittisesti omaa nuoruutensa homofobiaa ja sitä, kuinka hän oli kasvanut siitä pois aikuistuessaan ja miehistyessään.

suolihuuhtelu kirjoitti...

Tuli mieleen eräs Halla-Ahon kirjoittama juttu joka sopii tähän:

Edesmennyttä Neuvostoliittoa on arvosteltu sananvapauden olemattomuudesta. Kuitenkin siellä sai kaikessa rauhassa olla sitä mieltä, että Neuvostoliitto on rauhan asialla, kommunistinen puolue inhimillisen kehityksen globaali moottori, ja Yhdysvallat ihmiskunnan vihollinen. Siellä sai myös kaikessa rauhassa järjestää näiden näkemysten pohjalta mielenosoituksen. Miten niin siis Neuvostoliitossa ei ollut mielipiteen- tai sananvapautta?

Anonyymi kirjoitti...

Esim. Birdy-Hapulin teoksen "Selibaattipäiväkirjat" voisi aivan suoraan nimetä ns. "hate literature":ksi. Miksi näin ei Suomessa käy, se onkin mielenkiintoista.

Anonyymi kirjoitti...

Kantelua ja selkään puukottamista. Tyypillistä naisten toimintaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ilkka Kokkarisen blogi on kopioitu googlen cachesta kokonaisuudessaan takaisin nettiin. Sitä (ja Danimal-arkistoa) voi lukea osoitteessa:

http://www.math.ucsd.edu/~chc007/ilkka.html