tiistaina, maaliskuuta 20, 2007

Jumala on olemassa

Takkiin tuli. SDP:lle tuli näissä vaaleissa takkiin oikein roimasti ja siinä sivussa myös minulle.

Iltalehti.

Susannanhan muistamme täältä.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Susannan mielestä äänestäjät ovat idiootteja ja etsivät jotain messiasta tai enkeliä. Yllätyin että Susanna ei syyttänyt miehiä häviöstään.

Anonyymi kirjoitti...

Ylimieliset ja vallastaan juopuneet demarit aliarvioivat kansalaisia. "Kaikkitietävien" sossujen hegemonia murtui lopullisesti näissä vaaleissa!

Cane kirjoitti...

Iltalehden jutussa Rahkonen harmittelee, että on tullut tehneeksi niin paljon töitä, ettei ole ehtinyt käydä kampanjaa.

Niin, mutta ei se riitä että tekee työtä: pitää tehdä myös työtä sellaisten asioiden puolesta, joita kansalaiset pitävät tärkeinä.

Anonyymi kirjoitti...

Vastuuta pakoileva pudonnut kansanedustaja, selittelevä pudonnut kansanedustaja, ruikuttava pudonnut kansanedustaja. Äänestä mielestäsi ärsyttävin ominaisuus näistä kolmesta sähköpostiini susanna.rahkonen@eduskunta.fi perjantaihin klo 12 mennessä. Minä äänestän ruikuttavaa pudonnutta kansanedustajaa. Mikä surkimus!


Anna mun kaikki kestää, "kaikkitietävien sossujen hegemonia", no huh huh. Eikös meillä aloittanut porvarihallitus viimeksi viisitoista vuotta sitten?

Anonyymi kirjoitti...

Hehehee, Rahkosen putoaminen on kyllä nannaa. Taidan uhrata Baalille karitsan kiitokseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Rahkosen ja Luhtasen putoaminen oli kyllä näiden vaalien parasta antia. Vahingonilo on todellakin paras ilo, sen voin sanoa ihan vilpittömästi. Toivottavasti heitä ei enää politiikassa nähdä. Tai yhtään missään muuallakaan.

Sääli vain, että Haatainen, Saarela ja Hyssälä saivat jatkaa. Toivoa sopii, ettei yksikään näistä täysin kyvyttömistä ja lahjattomista pelleistä saa ministerinsalkkua. Kyllä kai ministereiltä edes jotain tasoa voitaisiin vaatia.

Anonyymi kirjoitti...

Ahon hallitusta edeltävä porvarihallitus on haettava sotia edeltävältä ajalta. Eli kyllä sossujen hegemoniasta voidaan puhua, tähän asti ovat raamittaneet politiikan Suomessa.
Nyt on Kok/kesk-combolla 101 paikkaa. Historiallista!